-
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτοκίνητο με ότι κριτήριο του κάνει κέφι (ακόμα και αν αυτό είναι θέμα......... μόδας).
Αυτό που για μένα είναι άχρηστο για σένα είναι ιδανικό. Το γεγονός ότι τα sedan και τα wagons δεν διανύουν τις καλύτερες μέρες τους το λένε τα νούμερα των πωλήσεων και όχι το πώς τα βλέπουμε εμείς.
-
Να ρωτήσω εγώ, για Θεσσαλονίκη service Skoda εκτός από τα γνωστά ανατολικά και δυτικά, παίζει τίποτα άλλο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτοκίνητο με ότι κριτήριο του κάνει κέφι (ακόμα και αν αυτό είναι θέμα......... μόδας).
Αυτό που για μένα είναι άχρηστο για σένα είναι ιδανικό. Το γεγονός ότι τα sedan και τα wagons δεν διανύουν τις καλύτερες μέρες τους το λένε τα νούμερα των πωλήσεων και όχι το πώς τα βλέπουμε εμείς.
Το ονομα απο το quote το βγαλα για να μη θεωρηθει οτι εχω τιποτα προσωπικο και μαλιστα ο Mrclouzo απο το υφος του ποστ πιθανα προσπαθει να δικαιολογησει τις επιλογες και οχι να ταυτιστει με αυτο που εγραψε. Την αποψη αυτη θα κρινω με αφορμη το θεμα και τη παραπανω διατυπωση.
Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι του κατεβει γενικα... Δικαιωμα μας ομως να λεμε μεχρι και παπαρα οποιον επιλεγει βασει μοδας και μαλιστα να θεωρει οτι και ''νομιμοποιει'' την αποψη του επειδη διαλεξε βασει μοδας...
Τα νουμερα των πωλησεων (που θα παει θα λιωσει η πορνη η καραμελα....) ειναι για τους μετοχους και γι αυτους που ακολουθουν τη μοδα και νιωθουν μειονεκτικα αν δεν εχουν οτι κι αυτος στον 3ο η στην απεναντι γωνια γιατι δε μαθανε ποτε τους να παιρνουν αυτο που θελουν αλλα αυτο που ειναι μοδα για να ναι κοινωνικα καλυμμενοι οπως ευστοχα εχω ξαναπει. Αδιανοητο να υποστηριζει κανεις οτι αυτο που εχει ειναι καλο επειδη το εχουν ολοι. Και οι μυγες ξερετε που πανε...
-
Δεν διαφωνούμε Νονέ ούτε φυσικά ανήκω σε αυτούς που ακολουθούν (γενικά, όχι μόνο στα αυτοκίνητα) τις μόδες της κάθε εποχής.
Όπως πολύ σωστά κατάλαβες απλά ασπάζομαι το δικαίωμα του καθενός να επιλέγει με βάση όποιο κριτήριο γουστάρει, όποιο και αν είναι αυτό.
Δεν έχει νόημα νομίζω να λιθοβολούμε όποιον πάρει αυτοκίνητο με εντελώς λάθος κριτήρια από τις πραγματικές του ανάγκες. Δεν τα πήρε και από την τσέπη μας στην τελική
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ονομα απο το quote το βγαλα για να μη θεωρηθει οτι εχω τιποτα προσωπικο και μαλιστα ο Mrclouzo απο το υφος του ποστ πιθανα προσπαθει να δικαιολογησει τις επιλογες και οχι να ταυτιστει με αυτο που εγραψε. Την αποψη αυτη θα κρινω με αφορμη το θεμα και τη παραπανω διατυπωση.
Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι του κατεβει γενικα... Δικαιωμα μας ομως να λεμε μεχρι και παπαρα οποιον επιλεγει βασει μοδας και μαλιστα να θεωρει οτι και ''νομιμοποιει'' την αποψη του επειδη διαλεξε βασει μοδας...
Τα νουμερα των πωλησεων (που θα παει θα λιωσει η πορνη η καραμελα....) ειναι για τους μετοχους και γι αυτους που ακολουθουν τη μοδα και νιωθουν μειονεκτικα αν δεν εχουν οτι κι αυτος στον 3ο η στην απεναντι γωνια γιατι δε μαθανε ποτε τους να παιρνουν αυτο που θελουν αλλα αυτο που ειναι μοδα για να ναι κοινωνικα καλυμμενοι οπως ευστοχα εχω ξαναπει. Αδιανοητο να υποστηριζει κανεις οτι αυτο που εχει ειναι καλο επειδη το εχουν ολοι. Και οι μυγες ξερετε που πανε...
+1
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
+1
+1
-
Να κάνω μια ερώτηση προς κατόχους νέων skoda. Πως μπορώ να βρω το πρόγραμμα συντήρησης του κινητήρα μου (1.5 tsi) μιας και δεν υπάρχει πλέον βιβλίο συντήρησης που συνήθως έγραφε εκεί;
-
Πρώτη λύση: Κατεβάζεις την εφαρμογή mySkoda, κάνεις εγγραφή και κατεβάζεις σε pdf με τον αριθμό πλαισίου το ηλεκτρονικό ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου σου.
Δεύτερη λύση: Πας σε μια αντιπροσωπεία και ζητάς εκτύπωση του ιστορικού συντήρησης.Υ. Γ. : Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον θες το μελλοντικό πρόγραμμα συντήρησης. Ζήτα το από μια αντιπροσωπεία.
-
Μελλοντικό πρόγραμμα δεν υπάρχει/δεν δίνουν.
Έχω απευθυνθεί σε δύο συνεργεία και με γείωσαν κανονικότατα.
Σε γενικές γραμμές το θέμα service είναι ένα μυστήριο στο VW Group.
Βρήκαν τρόπο για να βγάζουν χρήματα χωρίς να ενημερώνουν τον πελάτη.Και φυσικά η ατάκα που σερβίρουν:
'Όταν σου βγάλει μήνυμα για service και το φέρεις, τότε θα δούμε στον υπολογιστή τι θα χρειαστεί.' -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πρώτη λύση: Κατεβάζεις την εφαρμογή mySkoda, κάνεις εγγραφή και κατεβάζεις σε pdf με τον αριθμό πλαισίου το ηλεκτρονικό ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου σου.
Δεύτερη λύση: Πας σε μια αντιπροσωπεία και ζητάς εκτύπωση του ιστορικού συντήρησης.Υ. Γ. : Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον θες το μελλοντικό πρόγραμμα συντήρησης. Ζήτα το από μια αντιπροσωπεία.
Στην εφαρμογή myskoda όσες φορές προσπ; θω να περάσω τον αριθμό πλαισίου όπως είναι πάνω στο παρμπρίζ μου δεν το δέχεται. Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί;
Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μελλοντικό πρόγραμμα δεν υπάρχει/δεν δίνουν.
Έχω απευθυνθεί σε δύο συνεργεία και με γείωσαν κανονικότατα.
Σε γενικές γραμμές το θέμα service είναι ένα μυστήριο στο VW Group.
Βρήκαν τρόπο για να βγάζουν χρήματα χωρίς να ενημερώνουν τον πελάτη.Και φυσικά η ατάκα που σερβίρουν:
'Όταν σου βγάλει μήνυμα για service και το φέρεις, τότε θα δούμε στον υπολογιστή τι θα χρειαστεί.'Στα καινούρια έτσι γίνεται. Και η BMW μου έβγαζε το πότε ήθελε σέρβις και το τι έπρεπε να αλλαχτεί. Αρκεί φυσικά στο προηγούμενο σέρβις να είχαν μηδενίσει τους μετρητές, ώστε το αυτοκίνητο να ξέρεις πόσα χλμ και πόσος χρόνος πέρασε. Βεβαίως και ένας οπτικός έλεγχος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Π.χ. στις BMW πολλές φορές σου λέει να αλλάξεις τακάκια, χωρίς να χρειάζεται.
-
Ο χρήστης pantelis_simeoni έγραψε:
Στην εφαρμογή myskoda όσες φορές προσπαθώ να περάσω τον αριθμό πλαισίου όπως είναι πάνω στο παρμπρίζ μου δεν το δέχεται. Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί;Μήπως μπερδεύεις κάποιο μηδέν με κάποιο όμικρον;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Στην εφαρμογή myskoda όσες φορές προσπαθώ να περάσω τον αριθμό πλαισίου όπως είναι πάνω στο παρμπρίζ μου δεν το δέχεται. Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί;
Μήπως μπερδεύεις κάποιο μηδέν με κάποιο όμικρον;
Μπα όχι, σωστά τα βάζω όλα.
-
Αν στείλετε mail στην Kosmocar θα σας στείλει ένα 'υποτυπώδες' πρόγραμμα συντήρησης
-
Είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Τηλέφωνο είχα πάρει και με γείωσαν κανονικότατα.
Θα στείλω email από περιέργεια. -
Γνωρίζει κάποιος σχετικά; στην εφαρμογή myskoda πως συνδέουμε ημερολόγια;
-
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του μοντελου οκταβια g tec για τις εντυπωσεις και τυχον προβληματα που εχουν συναντησει.
Ποιοτητα κυλισης, ανεση αναρτησης, ηλεκτρονικα - κλιματισμος, τραβηγμα για καμια προσπεραση, τυχον βλαβες - γνωστα προβληματα του vw group κλπ?
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δες το θέμα του φυσικού αερίου. Δε νομίζω να υπάρχει κάτοχος εδώ μέσα. Μόνο γνώμες από ταρίφες.
Πάντως, χωρίς να το έχω οδηγήσει, ένα τέτοιο στέισον θα ήταν η επιλογή μου αν είχα φράγκα για καινούριο αυτοκίνητο.
Έχεις κοντά σου πρατήριο; -
Το μεγαλύτερο ποσοστό των octavia είναι taxi , οπότε αν βρεθείς σε καμία πιάτσα τους, κάνε το κόπο και αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου.
Σα κινητήρας είναι ο ίδιος με A3 gtronic, seat leon tgi και vw golf tgi.
Ήμουν κοντά στην αγορά του, αν είχα παιδιά σκυλιά κτλ θα πήγαινα σε αυτό, καθώς δεν έχω, πήγα στο ibiza tgi.
Το είχα δει και είχα ενθουσιαστεί από τους χώρους του για επιβάτες και αποσκευές, το ήθελα και για να έχω άνεση στη καθημερινή μετακίνηση μου στην Εγνατία οδό... Βέροια - Θεσσαλονίκη - Βέροια και λόγω μεγαλύτερης δεξαμενής Φ. Α.
Από συναδέλφους που έχουν την έκδοση πετρελαίου έχω ακουσει μόνο θετικά σχόλια.
Από οδηγό ταξί που πέτυχα τη Παρασκευή σε γέμισμα, έλαβα θετικά σχόλια και πάλι, για αυτονομία εντός πόλης Θεσσαλονίκης... ανέφερε στα 230χλμ περίπου στη λήξη της βάρδιας όπου και πάνε γειά γέμισμα, αλλά άλλη η χρήση ως taxi κι άλλη ως Ι. Χ. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δες το θέμα του φυσικού αερίου. Δε νομίζω να υπάρχει κάτοχος εδώ μέσα. Μόνο γνώμες από ταρίφες.
Πάντως, χωρίς να το έχω οδηγήσει, ένα τέτοιο στέισον θα ήταν η επιλογή μου αν είχα φράγκα για καινούριο αυτοκίνητο.
Έχεις κοντά σου πρατήριο;Εχω κοντα πρατηριο.
Εχοντας μπερδεψει πολυ το μυαλο μου αρχικα με το αν παω για καινουριο με 2 πιτσιρικαδες θηρια που θα μου το κανουν καλοκαιρινο, μετα με το αν θα ειμαι μεταξυ suv και σενταν, και τελος στα σενταν μεταχειρισμενο mondeo, mazda 6 ή civic, το g tec θεωρω ειναι μια vfm επιλογη που αξιζει να δω και ηθελα πληροφοριες απο κατοχους.
Απλα δεδομενου οτι στο 95% της χρησης που κανω λογω οικογενειας με ενδιαφερει ηχομονωση-ποιοτητα κυλισης, οικονομια, ευρυχωρια κ λιγο γκαζακι να προσπερνας με ασφαλεια δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο σ αυτα τα χρηματα.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SKODA FORUM