-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
με ποσες αλλαγες;
δε νομιζω οτι γινεται 0-100 με λιγοτερες απο 2 αλλαγες στο ραλλυ
για αυτο και δυσκολα πεφτουν κατω απο 5' 0-100 οσα αλογα κι αν εχουνγια πες μας rantanplan
0-60 μίλια με μία αλλαγή γίνεται.
-
απο οτι βλεπω σκουπα αρα προγραμμα κτλ... κοντα στα 140 αλογα....πιστευω!!
http://www.youtube.com/watch?v=-iAavVx0cxE
Youtube Video -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά χαρά πάει η Boxter 2.5 tiptronic.Δεν της λείπουν τα άλογα.Συν πλην ένα δύο δευτερόλεπτα στα 0-100 δεν παίζουν κανένα ρόλο.Προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου.Η συνολική αίσθηση μετράει και εκεί η Boxter παίρνει άριστα.Εμενα παντως μου φανηκε οτι της ελειπαν. Και δεν ημουν ο μονος που εχει κανει αυτη την
διαπιστωση. Η S ηταν τελεια, με φρενα απο 911, 6αρι σασμαν πηγαινε οπως θα επρεπε
να παει, αλλα οι μεταγενεστερες 2.7/220-228ιππους ηταν η χρυση τομη... -
Και το παιδάκι κατά βάθος ήθελε να κοιτάξει κάτω από τις φούστες των συμμαθητριών του αλλά ήξερε ότι δεν θα τον άφηναν...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΚαι το παιδάκι κατά βάθος ήθελε να κοιτάξει κάτω από τις φούστες των συμμαθητριών του αλλά ήξερε ότι δεν θα τον άφηναν...
Μαμάτη διαφήμιση!
Το παιδάκι ήθελε να κοιτάξει προφανώς κάτω από τις φούστες των συμμαθητριών του, όλοι δεν θέλαμε στην ηλικία του;
Δεν είναι κακό να θέλεις το μιμί και το αμάξι... Το κακό είναι όταν τα μπλέκεις, μέσα στη φτωχομπινεδιά σου!
Αν έχεις τα φράγκα, έχεις και τα γκομενάκια, τέρμα. Αν δεν τα έχεις, καλύτερα είναι να βρεις τα γκομενάκια διαφορετικά, παίζοντας με άλλους όρους! Δύσκολα θα πετύχεις κάτι, προσπαθώντας με 11άχρονη Porsche... Αν πάλι γουστάρεις Porsche, το ξανασκέφτεσαι, μετράς τα μπικικινια, ρωτάς και 1-2 ανθρώπους που ξέρουν και αγοράζεις.
-
Κοφτη 2ας 100,3 χλμ μετρημενα με driftbox. Σε μετρηση 0-100 εχω γραψει μεχρι 7,1
Οι κοντες σχεσεις δεν εχουν να κανουν με αυτο που λες αλλα το οτι σε αναβασεις δεν εχει νοημα να εχεις μακριες σχεσεις.
Δεν εχω καμια αναγκη να δειχθω, αλλωστε παταω με οτι κατσει διπλα μου, ακομη και με φιλαρακια που εχουν αρκετα πιο γρηγορα αμαξια απο το δικο μου. Το δικο μου ζυγιζει (με εμενα μεσα) 995 κιλά.
Εχω κανει κοντρα (ας το πουμε φιλικη δοκιμη, μιας και η λεξη κοντρα δεν μου αρεσει καθολου) με παρα μα παρα πολλ αμαξια. Απο τις πιο ωραιες ήταν με ενα Ζ4 2,5 εγω τοτε κανονικο βαρος στο αμαξι, και μόνο σκούπα. Μεχρι σπασιμο 2ας ήταν μισο με εν αμαξι μπροστα, απο εκει και μετα νοιγε αργα αλλα σταθερα μεχρι τα 160. Ανοιξαμε 2-3 φορες, αφου μας επιασε φαναρι και μιλησαμε μου ειπε οτι ηταν η 2,5 και οτι πιο παλια ειχε μια 316 και τον περναγανε ολοι, τωρα μου λεει μπορω να περασω και εγω 2-3 αμαξια Στον χαβαλε και οχι κομπλεξικα αυτη του η δηλωση βεβαια.
Τεσπα για οσους δεν εχουν μπει σε 106 και δεν ξερουν, τους προσκαλω να παμε για ενα καφε καρπενησι να ανεβουμε τον τυμφρηστό, ας ερθουν και 4 κινητα και πισωκινητα και οτι θελουν, δεν λεω οτι θα τα περασω, απλα θα έχει πλάκα
Το αμαξι στο βιντεο εχει μαμα κόφτη, η ασφαλτος ή τα λαστια του δεν ειναι καλα, καθως κοντ στον κοφτη με 1η το κραταει ώστε να πατησει και να απλωσει για να μην έχει 'κουφια' 2ρα στην αλλαγη.
-
Ψιλομαλακίστηκε το τοπικ με άσχετα για γκομενάκια και κόντρες με 106 rallye...
Που τα κολλησατε ρε τρόλια σε τοπικ για boxster, δεν παιζεστε.Τεσπα, επειδή και γω ψάχνομαι για roadster και ομολογουμένως μια boxster ειναι τρελός πειρασμός - εγώ κοιτούσα κάτι σε 2002-2004 την 2,7 ή και την S που πάνε τώρα κάτω από 35-36Κ - θα με ενδιέφερε πολύ κάποιος γνώστης ή/και κάτοχος να μας έδινε μερικές πληροφορίες αν μπορούσε, όπως κόστος συντηρησης-σερβις, καταναλώσεις, ασφάλειες, γενικά κόστος χρησης δηλαδή, καθώς και πιθανές βλάβες και τι να προσέξουμε κατα την αγορά.
-
Ο καθενας με τον πονο του...
@ratanplan:
Eνταξει σε πιστευουμε...Απλα οι χρονοι που συνηθως απομνημονευουμε και ισχυουν ουσιαστικα σε πραγματικες συνθηκες, και τους συγκρινουμε με αυτους αλλων αυτοκινητων ειναι με 2 ατομα, οργανα μετρησης, σε ευθεια, λαστιχα σε καλη κατασταση και με σωστες πιεσεις και ρεζερβουαρ στο μισο ή 3/4...Α και παντα αφορουν εργοστασιακα αυτοκινητα, χωρις καμμια ρυθμιση, αναβαθμιση-βελτιωση.Επι της ουσιας τωρα, να προσθεσω απλα σαν αρνητικο τα ακριβοτερα τελη, τα υψηλοτερα ασφαλιστρα, μαλλον τα διπλα σε σχεση με ενα σβελτο καινουργιο στα 25κ, την πιθανοτητα μειωμενης ακαμψιας του ανοιχτου πλαισιου, (11χρονια στους δρομους μας ειναι καλη δοκιμασια ), πιθανη ταλαιπωρια στον μηχανισμο ή/και στην κουκουλα, και την ελαφρως τσιμπημενη καταναλωση.
Aν καποια απο αυτα δεν ενοχλουν, πχ αυξημενα κοστη, και καποια αλλα δεν υφιστανται
πχ ακαμψια-τριγμοι, λογω καλης διατηρησης και λειτουργιας τοτε... -
Λοιπόν επανέρχομαι ξανά και λέω ότι εμένα για 11 χρονών μου φαίνονται πολλά, ενώ με λίγα παραπάνω βρίσκεις αμάξι 8 ετών....
Και η διαφορά 3 έτη μπορεί να μοιάζει μικρή αλλά μπορεί να είανι και πολλά $$$ σε περίπτωση βλάβης. Και μην μου πείτε ότι ένα αυτοκίνητο 11ετίας δεν έχει περισσότερες πιθανότητες να βγάλει κάτι πιο σοβαρό απο ένα 8ετίας (μιλάμε πάντα για ορθή συντήρηση και στα 2 και ανάλογα km).
ΙΜΗΟ, ψάξτο καλύτερα
Υ.Γ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε στο μυαλό σας όλοι καλό(μουράτο) αυτοκίνητο = παγίδα για γκομενάκια. Εμένα στο μυαλό μου υπάρχει το καλό(μουράτο) αυτοκίνητο = παγίδα για τσουλ@κι@....
-
+1000 στον Τσίλη, στο Κοτέτσι, και σε όσους γενναίους τόλμησαν να υπενθυμίσουν εδώ μέσα ότι τα αυτοκίνητα είναι ΚΑΙ για οδήγηση, εκτός από γαμήσι μπάζων...
Δικαιούμαστε να μη θέλουμε να γαμήσουμε μπάζα. Μπορεί απλώς να θέλουμε μια ξεχωριστή αίσθηση οδήγησης.
Ας μην ξεχνάμε, εξ άλλου, πως υπάρχει και το προχωρημένο συζυγικό γαμήσι (φίλος μου ψάχνει απελπισμένα για καλή 993 κατ' απαίτηση της συζύγου ). Θέλουν να γεράσουν μαζί οι 3 τους...Πέραν αυτού, αν κάποια αυτοκίνητα ΔΕΝ τα λες ακριβώς αναλώσιμα και είναι φτιαγμένα για να επιβιώσουν του κατόχου, αυτά είναι τα Πόρσε. Οπότε τα 11 χρόνια κυκλοφορίας τα έχουν για πρόγευμα, αν συντηρούνται όπως πρέπει - και αν δεν είναι κάμπριο ...
Το ότι σπάνια θα χρειασθούν επισκευές, δεν σημαίνει βέβαια ότι η προβλεπόμενη κανονική συντήρηση δεν είναι ακριβή, σε απόλυτες τιμές, αλλά πολλοί λένε 'δεν είμαι αρκετά πλούσιος για να αγοράζω φτηνοπράγματα'.
Θα ήταν πάντως χρήσιμες επί της ουσίας τυχόν λεπτομερείς πληροφορίες για κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών από την εδώ αντ/πεία. -
και φυσικα μια αναφορα συνηθισμενων προβληματων...ειμαι δυσπιστος στο οτι οι πορσε ειναι κατι σαν παντσερ πλεον... κατι η παρουσιαση νεων μοντελων, κατι η μαζικοτατη παραγωγη που βλεπεις πιο συχνα πορσε παρα ρενω (υπερβολικο σχημα) θα μου κανε τρομερη εντυπωση αν δε συνοδευοταν με προβληματα..
-
Μάλιστα, μάλιστα!
Δηλαδή, η Boxster, είναι αντίστοιχης ποιότητας με την 911 , όπως φαντάζομαι, το ίδιο ποιοτικό είναι και το Cayenne κλπ κλπ...Τότε, γιατί κάποιοι παραπονιούνται πως οι πρώτες Boxster είχαν τα προβληματάκια τους;
Επιπλέον, όσο ποιοτική κατασκευή και αν ήταν, όντας 11 χρονόπουλα στους δρόμους, έ όλο και κάτι θα θελήσει, όσο και να τα έχει για πρωινό, μπορεί να θελήσει τίποτις και για μεσημεριανό, λέω εγώ τώρα...Εγώ όταν ακούω για ζορισμένα πράγματα, ήτοι Boxster φτήνιας στα 25Κ, και 11 ετών και 2.5 λίτρα και άγχος για την συντήρηση, να με συμπαθά η χάρη ορισμένων, αλλά ΔΕΝ μου πάει το μυαλό σε όνειρο ζωής, ή παιδική αγάπη, να γεράσουμε μαζί μπλα μπλα μπλα...
Να μου έλεγες για κάποια 911 ή για μια καλή Boxster ή Cayman , ΟΚ, αλλά όταν βλέπω μεγάλο σφίξιμο ζωναριού, ίσα ίσα για κατοχή του σήματος, υποπτεύομαι πως για μία ακόμη φορά τα αιδία σέρνουν εκτός από καράβια, μαούνες και άλλες θαλασσοδαρμένες κατασκευές, και κατασκευάσματα του Τσουφενχάουζεν μετά του ιδιοκτήτου τους βεβαίως βεβαίως...
(έκαμα μια προσπάθεια απάντησης σε λόγια γλώσσα, έτσι γιατί όσο να 'ναι αποκτάς ένα κάποιο κύρος... Φοβούμαι πως έκαμα και λάθη, αλλά θα σπεύσει ο αγαπητός koutsan -γνωστός τοις πάσι για την ορθότητα της γλώττας και της διανοίας του, αλλά και ενίοτε, δια την γυφτολαγνία του... ).
-
Νομίζω ότι Boxster-Cayman έχουν σημαντική διαφορά στην ποιότητα από τις 911. Το ότι κατασκευάζονται στην Φινλανδία και όχι στην Γερμανία δεν παίζει ρόλο;
Αυτό με τον λεβιέ το είχα δει και σε Ζ4Μ. Νοτ κυριλέ ατ όλ...
εδιτ:
Youtube Videoέτσι έτσι...
Προσέξτε πώς λένε το τεμάχιο... -
στον τομεα εσωτερικο παντως δεν εχουν καμια σχεση.
η boxter εχει 'φθηνιαρικο' εσωτερικο για τα λεφτα που κοστιζει -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ολα τα μοντέλα βρίσκονται σε υψηλότατα επίπεδα ποιότητας.μα εδω εχει ποιοτητα το γκολφακι .δεν θα εχει μια πορσε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καμιά διαφορά μεταξύ 911,Boxter,Cayenne,Cayman σήμερα.Προ 10ετίας όμως; Για μεταχειρισμένη Porsche μιλάνε εδώ, άρα σημασία έχει το τότε και όχι το τώρα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
στον τομεα εσωτερικο παντως δεν εχουν καμια σχεση.
η boxter εχει 'φθηνιαρικο' εσωτερικο για τα λεφτα που κοστιζειΚαμιά διαφορά μεταξύ 911,Boxter,Cayenne,Cayman σήμερα.
δεν ειχα την τυχη να 'περιεργαστω' μια 911 ,μονο να τη δω απο καποια αποσταση.
boxter s ομως (τελευταιο μοντελο) γνωστου μου την οποια ειχα καποια ωρα στη διαθεση ωστε να τη χαζεψω απο κοντα δε μπορω να πω οτι μου γεμισε το ματι..την περιμενα πολυ καλυτερη και ποτε δεν ημουν αρνητικα προδιαθετημενος για το συγκεκριμενο μοντελο και μαρκα,ωστε να πεις οτι την κραζω απο προκαταληψη
-
@djrimokbp
Ενας Ελληνικος και ενας ξενος οδηγος αγορας για Boxster:
Φαινεται ξεκαθαρα αυτο που προτεινα εξαρχης, μαζι και καποιοι αλλοι συμφορουμιτες,
οτι δηλαδη ειναι καλυτερα να βαλεις +3-4κ και να κοιταξεις προς 2.7μερια...http://www.evomagazine.gr/articleDetails.php?id=234
http://consumerguideauto.howstuffworks. ... oxster.htm
-
Εδώ ο κατάλογος των εργασιών σέρβις και του κόστους τους στην Αγγλία
http://www.porschehost.com/serviceprici ... .asp?opc=5Είναι... 'τσιμπημένα' ειδικά αν χρειαστεί κανείς να αλλάξει τακάκια, το σέρβις όμως είναι ανά 2 χρόνια!
Τελικά νομίζω πως κοστίζει περίπου το διπλάσιο από ένα νορμάλ αμάξι. -
παντως θα πρεπει να ειναι καβλερο αμαξι στην οδηγηση.
πορσε-πισωκουνα-αλογα-οδικη συμπεριφορα.
Μεταχειρισμένη Porsche Boxster