Τοσο μπουρδελο δεν ειχαμε καταφερει να το κανουμε το φορουμ ουτε με καταδρομικες στον αντιλογο 2 το πρωι με Πασχο, Βαστζιτιαι, Ντιριντινο, Κιντ, τον Κωστα Σ. που δεν θυμαμαι νικνειμ και αλλους ποσους που μου διαφευγουν!
κονγκρατς γκαιζ!
Τοσο μπουρδελο δεν ειχαμε καταφερει να το κανουμε το φορουμ ουτε με καταδρομικες στον αντιλογο 2 το πρωι με Πασχο, Βαστζιτιαι, Ντιριντινο, Κιντ, τον Κωστα Σ. που δεν θυμαμαι νικνειμ και αλλους ποσους που μου διαφευγουν!
κονγκρατς γκαιζ!
Αδερφια βοηθεια, αν παρω το αυτοκινητο μου που εχει Ελληνικες πινακιδες και Ελληνικη Ασφαλιστικη, μπορω να παω για ενα χρονο Αγγλια και να οδηγω εκει ετσι; Η πρεπει να κανω εκει ασφαλεια αν ειναι να κατσω τοσο πολυ;
Ενα προ φεις λιφτ, ειχαν οι ΡΕΚΟΡ - ΕΛΣΤΑΡ (σημεια πωλησης της ΕΛΜΑ) και το μοιραζονταν, με ραντεβου κλπ...πιο ευκολα εκλεινες ραντεβου με τις Σασα μπαστα και Τζουλια (χωρις να πληρωσεις έτσι! ) για τρελο σεξακι, παρα για τεστντραιβ με το μουχουδακι! Εχω βρει σε αγγελια ενος εμπορου ενα κοκκινο 2λιτρο κατι λιγοτερο απο 16κ του 2007. Πρεπει να παω να το δω, και να επριμενω να δω και τα καινουρια μετρα.....
Απο καταναλωση απο οτι βλέπω...πάει μαμιωντας!
Νταξ ρε, αν του αλλαξεις συγκλισεις αποκλισεις κλπ δεν μπορει, θα γινεται πιο παιχνιδιαρικο!
Αρκει να μου κατσει αυτο που παζαρευω, αλλιως 14-15 δεν εχω να δωσω!
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμα
πράσινο nc υπάρχει. Αν έχει dsc είναι εισαγωγής. Προβλήματα όχι, αλλά δεν είναι για τουρμποκομπεραρίσματα γιατί χαιρετάει γρήγορα. Προσέχεις ότι θα πρόσεχες σε ένα μτχ αμάξι.
Δεν θέλω τουρμποκομπρέσορες, θελω απλα ενα αμαξακι για βολτες (και μετα την προσθηκη μπλοκε) και για παντηλικια! Απο καταναλωση πως πάει?
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμα
Παλι σε τσακωμο το πατε ρε φουστηδες?
Ρε γμτ Πηγα την κυριακη το πρωι απο Βουλα μεσω Βαρης κωροπιου αεροδρομιο.....παρα το γεγονος οτι δεν ειναι στενο στροφιλικη και δεν βολευεται το αμαξι....απλα ολη την Κυριακη χαμογελουσα σα μαλακας.
Ειμαι σε πολυ μεγαλο διλημα!΅
Ειμαι και ξεροκεφαλος βεβαια....οποτε μαλλον θα παρω το σμαρτ
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ας πουμε οτι μια κοπελα που τα ειχες χρονια....βαζει το παρακατω τραγουδι στο msn....
τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης?
Eγώ σε έχω πια ξεχάσει
το αίμα μου όμως ακομα σε θυμάται
χειμώνιασε,Φαίνεται σαν να θέλει να ξανασμίξετε.
Πάντως, εγώ, θα απαιτούσα να μου μιλήσει ευθέως και όχι βάζοντάς μου τραγούδια, να κάνει εμένα να πάρω την πρωτοβουλία.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ για το χωρισμό μας.
Αλλά, εγώ είμαι εγώ.
Ποτε δεν φταιει ενας...ειδικα μετα απο 6+ χρονια
been there, done that σχετικά πρόσφατα
Παρελθοντολογία ολέ με ολίγον από αναγνώριση λαθών, ήμουν ανώριμη, διώχνουμε τα καλά παιδιά και διαλέγουμε τα λάθος κλπ κλπ
Αν είσαι με κάποια και είσαι καλά με αυτήν, δεν ασχολείσαι περαιτέρω και ακολουθείς συμβουλή dmitspan. Αν για χ,ψ,ζ δεν θέλεις να την σβήσεις, block για όσο θέλεις.
Αν είσαι ελεύθερος και μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση, βγείτε για κανα ποτάκι κλπ, άλλωστε όπως μου είχε πει και αυτή σε μια από τις προσπάθειές της το σεξ μεταξύ πρώην τα σπάει
Αλλά νταξει, δεν είναι απόλυτα αυτά, σημαντικό είναι και το γιατί χωρίσατε.
Δεν μπορω να το διαχειριστώ, για αυτο και δεν τις εχω απαντησει ουτε σε mail ουτε σε sms.
Τεσπα, καλα να ειναι και ευτυχησμενη!