-
που κολλαει αυτο με το κιβωτιο ?
-
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
που κολλαει αυτο με το κιβωτιο ?Προφανώς επειδή αλλάζουν τα gr/km του διοξειδίου (αυξάνονται με το αυτόματο, λόγω και ανυπαρξίας start/stop)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
που κολλαει αυτο με το κιβωτιο ?
Προφανώς επειδή αλλάζουν τα gr/km του διοξειδίου (αυξάνονται με το αυτόματο, λόγω και ανυπαρξίας start/stop)
Ακριβώς. Πάνε σε 110 από 99. Δηλαδή το αυτόματο πληρώνει 99€ τέλος κυκλοφορίας.
-
Καταλαβα! Ευχαριστω
-
Ελα παλικάρια ετοιμαστειτε να πλερωσετε ,ανοίγει το συστημα σε λιγες μέρες ,α και να τα πλενετε τα αμάξια συχνα μην βρωμισουν...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ
http://www.topontiki.gr/article/85416/D ... s-tou-2015
-
...μία απο τα ιδια παλι,ρε παιδια....? ή εγω δεν διακρινω καμιά 'ελαφρυνση'.....?
αει σιχτιρρρρρρ... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Ελα παλικάρια ετοιμαστειτε να πλερωσετε ,ανοίγει το συστημα σε λιγες μέρες .............. -
Απορία!!
Μεταβίβασα αυτοκίνητο στις 16/10 μέσω ΚΕΠ.
Ακόμα δεν μας έχουν ειδοποιήσει για τη νέα άδεια γιατί η διαδικασία κάνει 15-20 μέρες!
Ωστόσο από 1/11 θα εκδοθούν τα τέλη για 2015 και καταλαβαίνω ότι θα εκδοθούν στο όνομα μου μιας μέχρι και σήμερα στο σύστημα του ΥΠΟΙΚ (ρώτησα στη ΔΟΥ μου) το αυτοκίνητο φαίνεται στα δικά μου στοιχεία!
Πως θα πληρώσει τα τέλη 2015 ο νέος ιδιοκτήτης; θα του εκδοθεί νέα ειδοποίηση; θα πληρώσει με βάση τη δική μου ειδοποίηση; Η ΓΓΔΕ δεν ξέρει να μου πει τι γίνεται και με παραπέμπει στη ΔΟΥ, η δε ΔΟΥ δεν ξέρει και αυτή τίποτα.
Φαντάζομαι θα υπάρχει προηγούμενο, δεν σταμαντάνε οι μεταβιβάσεις το δίμηνο που μεσολαβεί από την έκδοση τελών μέχρι την πληρωμή τους! -
το καλυτερο που εχεις να κανεις -εφ'οσον ειστε στην ιδια πολη με τον αγοραστη & εχεις
καποια στοιχειωδη επικοινωνια μαζι του,ειναι να τυπωσεις εσυ το σηματακι,και να του το δωσεις,για να προχωρησει
αυτος στην πληρωμη !.
ετσι εκανα εγω περυσι,που μεταβιβασα τον Δεκεβρη. -
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
το καλυτερο που εχεις να κανεις -εφ'οσον ειστε στην ιδια πολη με τον αγοραστη & εχεις
καποια στοιχειωδη επικοινωνια μαζι του,ειναι να τυπωσεις εσυ το σηματακι,και να του το δωσεις,για να προχωρησει
αυτος στην πληρωμη !.
ετσι εκανα εγω περυσι,που μεταβιβασα τον Δεκεβρη.Λογικό. Θυμάσαι όμως αν η μεταβίβαση είχε ολοκληρωθεί μέσα στο Δεκέμβρη; Η νέα άδεια δηλ. πότε βγήκε; την εικόνα σου στο taxis την είχες δει αν εμφανιζόταν ακόμα σε εσένα το αμάξι;
-
κοιτα τέτοιες λεπτομέρειες δεν θυμαμαι...
επειδη όμως εγινε σε Υπουργειο,εχω την εντυπωση ότι ολοκληρωθηκε μεσα στον Δεκεβρη.μπηκα ταξις,τυπωσα το σημα μιας κ ηταν ακομα στο δικο μας ονομα,και το εδωσα στον νέο
ιδιοκτητη.φυσικα είχαμε συμφωνησει να πληρωσει αυτος τα τελη ( ) -
Ευχαριστω πολυ. Ας περιμένω να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και βλέπω μετα με τα τέλη. Σε τελική ανάλυση αν δεν μου εμφανίζει το αμάξι στο taxis ας έρθουν να μου πουν κουβέντα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ. Ας περιμένω να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και βλέπω μετα με τα τέλη. Σε τελική ανάλυση αν δεν μου εμφανίζει το αμάξι στο taxis ας έρθουν να μου πουν κουβέντα.Να σκεφθεις ειχα παρδωσει πινακιδες απο τον 11/2013 και μεχρι και την δηλωση Ε1 που εκανα αργα το καλοκαιρι ήταν το αυτοκινητο σε κίνηση και όλα τα ωραια του τελη ,προστιμο ,φορ.πολ ,πήγα και τους 'ξεχεσα' στην αρμοδια ΔΟΥ /Τμημα Αυτοκινητων και τοτε εδέησαν να το περασουν στο συστημα ( λογω φορτου εργασιας) ,τι ψαχνεις ..
-
Ευτυχώς το τσέκαρα σήμερα και δεν είναι πλέον στη μερίδα μου. Μέχρι χθες το έβλεπα κανονικά στο ταξις αλλά σήμερα εξαφανίστηκε.
update: Μας κάλεσαν σήμερα και από το ΚΕΠ όπου είχε πάει η νέα άδεια. Ημερομηνια μεταβίβασης αναφέραται η 29/10, οπότε ΟΚ με τα τέλη!
Βέβαια είναι απαράδεκτο να κάνει τόσες μέρες να περαστεί κάτι απλό. Και μπορεί από άποψη αστικής ευθύνης να είσαι καλυμένος μιας και η δική μου ασφάλεια έκοψε την κάλυψη, αυτός ξεκίνησε νέα (την είδα) αλλά σε περίπτωση κλήσης λ.χ. θα πρέπει να μπλέξεις με ενστάσεις κλπ. Ευτυχώς που στην ΥΔ που ανταλλάξαμε γράψαμε ότι έγινε και παράδοση/παραλαβή του οχήματος αυθημερόν. -
Έχω αυτοκίνητο που έχει τις πινακίδες του κανονικά αλλά είναι εκτός κυκλοφορίας και δεν αναμένεται να ξαναλειτουργήσει-κυκλοφορήσει πριν το φθινόπωρο του '15. Γλυτώνω τα ΤΚ του 2015 που έχουν βγει στο taxis ή έπρεπε να καταθέσω πινακίδες πριν αναρτηθούν?
-
Αν καταθέσεις πριν από την 31/12 γλυτώνεις τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.
-
Ευχαριστώ. Υποθέτω πως αν τις ξαναπάρω πχ τον Οκτώβριο του '15 θα πληρώσω μόνο για 3 μήνες σωστά?
-
Σύμφωνα με αυτά που έχουν ανακοινωθεί ναι!
-
εχω ακουσει απο φιλο που δουλεβει σε κτεο οτι απο του χρονου ολα τα αυτοκινητα απο 700 κυβικά και πανω θα πληρώνουν ολοι 300 ευρο.. το εχει ακουσει κανενας αλος αυτο ..??
-
Ο χρήστης nontasDrama έγραψε:
εχω ακουσει απο φιλο που δουλεβει σε κτεο οτι απο του χρονου ολα τα αυτοκινητα απο 700 κυβικά και πανω θα πληρώνουν ολοι 300 ευρο.. το εχει ακουσει κανενας αλος αυτο ..??εγώ έχω ακούσει 350 ευρο
Τέλη κυκλοφορίας