-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στο έγγραφο του αυτοκινήτου αναφέρονται η κλάση ρύπων και οι εκπομπές. Είναι με τα παλιά ή τα νέα πρότυπα? Η απάντηση στην ερώτησή σου.Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο ταξινομήθηκε στην Ε.Ε. πριν το WLTP (2017/18), το έγγραφο είναι με τα παλιά πρότυπα. Το θέμα είναι μήπως τα ξεφτέρια μας εδώ, με το που μπει το αμάξι για εκτελωνισμό, του κοτσάρουν τις εκπομπές με τα νέα πρότυπα. Είναι κάτι τέτοιο δυνατό ή θα ισχύουν οι παλιές μετρήσεις;
-
Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019.
-
Στα 135 εγώ και φέτος...
-
Αν δεν κάνω λάθος, όλα είναι ίδια με πέρυσι...δεν έχει αλλάξει κάτι!
-
Τα ίδια είναι. Ναι.
-
Παιδια χαιρετω.
- Εχω πληρωσει τα τελη μεσω ιντερνετ (τραπεζα). Πως μπορω να δω αν εχει περασει η πληρωμη και αν ειναι εξοφλημενα;;;
Μπαινω στο taxis αλλα δε βρισκω κατι. Ξερει καποιος να με βοηθησει; - Απο τη στιγμη που τα εχω πληρωμενα χρειαζεται να τα εκτυπωσω και να τα εχω στο αμαξι;
Ευχαριστω
- Εχω πληρωσει τα τελη μεσω ιντερνετ (τραπεζα). Πως μπορω να δω αν εχει περασει η πληρωμη και αν ειναι εξοφλημενα;;;
-
ξαναμπαίνεις στο taxis net εκεί που εκτύπωσες τα τέλη με τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας και πρέπει να σου βγάλει
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/login.do
Kατεβλήθησαν τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2019, για το όχημα:
ΧΧΧ9202 E.I.X./Δ.I.X. 115 CO2 -
Εχω 2 ερωτησεις για οποιον γνωριζει για τα τελη κυκλοφοριας.
Θα παραδωσω πινακιδες τωρα το δεκεμβριο απο ενα αμαξι 1600 κυβικων με τελη κυκλοφοριας 250 ευρω.
Αν θελησω να το δουλεψω για 2 μηνες Ιουλιο -Αυγουστο τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ?
Για ποσους μηνες θα πληρωσω τελη ?Και δευτερη ερωτηση,,αν τυχον θελω να το μετακινησω για μια μονο ημερα ,,για 2 ωρες περιπου,,να το παω σε ενα αλλο σπιτι-παρκινκ ,,δινει η αστυνομια καποιο χαρτι ? Πρεπει να το ασφαλισω για μια ημερα ?
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, όλα είναι ίδια με πέρυσι...δεν έχει αλλάξει κάτι!Έτσι άκουσα και εγώ στο ραδιόφωνο.
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Εχω 2 ερωτησεις για οποιον γνωριζει για τα τελη κυκλοφοριας.Θα παραδωσω πινακιδες τωρα το δεκεμβριο απο ενα αμαξι 1600 κυβικων με τελη κυκλοφοριας 250 ευρω.
Αν θελησω να το δουλεψω για 2 μηνες Ιουλιο -Αυγουστο τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ?
Για ποσους μηνες θα πληρωσω τελη ?Και δευτερη ερωτηση,,αν τυχον θελω να το μετακινησω για μια μονο ημερα ,,για 2 ωρες περιπου,,να το παω σε ενα αλλο σπιτι-παρκινκ ,,δινει η αστυνομια καποιο χαρτι ? Πρεπει να το ασφαλισω για μια ημερα ?
για δυο μηνες (νομιζω οτι) πληρωνεις τρεις, δηλαδη 62,5€
αν θελεις μπορεις καθε 2 μηνες να το μετακινεις για μια ή δυο μερες.
Παιρνεις χαρτι απο την εφορια (νομιζω 20€), αλλα θελεις και ασφαλεια για τις μερες εκεινες -
Δημοσίευσηαπό Infide1 » 11 Δεκ 2018 13:28
ξαναμπαίνεις στο taxis net εκεί που εκτύπωσες τα τέλη με τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας και πρέπει να σου βγάλει
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/login.do
Kατεβλήθησαν τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2019, για το όχημα:
ΧΧΧ9202 E.I.X./Δ.I.X. 115 CO2ευχαριστω πολυ ! τωρα το εβγαλε, μαλλον σημερα θα περασε.
Απ'τη στιγμη που ειναι πληρωμενα τα τελη χρειαζεται να εχουμε κατι τυπωμενο μεσα στο αμαξι ?
Διοτι πληρωσα απ'το ιντερνετ δεν εχω σφραγιδα/υπογραφη η κατι τετοιο. -
Δεν υπάρχει κάτι να τυπώσεις, υποτίθεται ότι σε έλεγχο θα τα δουν online
-
Εγω εχω το ειδοποιητηριο και την απόδειξη του web banking
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν νομιζω ότι έχει κάποια αξία η απόδειξη του web banking, μπορώ να σου τυπώσω ότι ποσό θες
-
θα αφησω ανταλλαγη το δικο μου αυτοκινητο και θα παραλαβω το καινουριο στις 19/12 , και για 10 μερες υπολοιπο μου λεει οτι πρεπει-εκτος των τελων του 19 - να πληρωσω και του 18...
23000 αυτοκινητο(με δανειο) και δεν μου κανει δωρω 115ευρω τελη...ποσο τσιπηδες ειναι...
Χωρις δωρα, χωρις εκπτωση, τιποτε...και ολα αυτα επειδη θα αφησω το αυτοκινητο μου στην αντιπροσωπεια. -
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
θα αφησω ανταλλαγη το δικο μου αυτοκινητο και θα παραλαβω το καινουριο στις 19/12 , και για 10 μερες υπολοιπο μου λεει οτι πρεπει-εκτος των τελων του 19 - να πληρωσω και του 18...
23000 αυτοκινητο(με δανειο) και δεν μου κανει δωρω 115ευρω τελη...ποσο τσιπηδες ειναι...
Χωρις δωρα, χωρις εκπτωση, τιποτε...και ολα αυτα επειδη θα αφησω το αυτοκινητο μου στην αντιπροσωπεια.Ζητά να το παραλάβεις τον νέο χρόνο ώστε να μην πληρώσεις τα τέλη του 18.
-
Εχουμε περασει κι απ`αυτη τη συζήτηση...απλα μου ειπε να φερω και το αυτοκινητο μου με το νεο ετος... (έχοντας πληρωσει τα τελη του=265)
-
Καλημερα, μια ερωτησουλα, αν δοθει παραταση για την πληρωμη των τελων,η παραταση ισχυει και για καταθεση πινακιδων?
-
Συνήθως η παράταση δίνεται μόνο για πληρωμή και όχι ΚΑΙ για ακινησία.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ο χρήστης Spiros77 έγραψε:
Καλημερα, μια ερωτησουλα, αν δοθει παραταση για την πληρωμη των τελων,η παραταση ισχυει και για καταθεση πινακιδων?Αν δοθεί παράταση ισχύει και για τα δυο
Τέλη κυκλοφορίας