-
Επίσης μην ξεχνάτε και τον παράγοντα μεταπώληση.
Αν είναι ένα αμάξι του 2010 και το ίδιο του 2011 είναι προφανές ποιό θα προτιμήσει ο αγοραστής.
Μέχρι βέβαια να του τη φέρει και αυτού το κράτοε την επόμενη/μεθεπόμενη χρονιά.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
+100αντιλαϊκά; ο λαός παίρνει το Μετρό και το αμάξι το λειτουργεί μόνο κυριακές.
Epic fail και η κλίμακα. Θα κλείσουν το κέντρο οι αντιπρόσωποι της Honda που ξαφνικά βρέθηκαν με 4 υβριδικά που πληρώνουν τέλη.
Oktavia 5 1.2 TSI DSG, πάρτε όλοι από ένα και ξενιάστε!
-100
πολλοι χρησιμοποιουν το αυτοκινητο τους, δε δουλευουν ολοι στο κεντρο για να παρουν το μετρο και τα λεωφορεια ειναι γτπ
και κατσε και μετρα το αν το χαζο- σημα που θα του χαρισουν , ισοδυναμει με την αυξηση βενζινης
ενω στον 2λιτρο χαριζουν αμεσως αμεσως ενα 600αρι
αν το εχει μαλιστα καποιος αυτο το 2λιτρο για βολταδικο αυτοματως κερδιζει μπονους για τις τσαρκες του , ενω αυτος που παει στη δουλεια του καθημερινα με το 1400αρι την εκατσε ασχημα
μην κοιτατε μονο τι ειναι σωστο στα λογια και τη θεωρια, αλλα και τι θα εχει επιπτωση στον απλο κοσμακη
καταργηση σηματος και η βενζινη στα +50 λεπτα ή εστω και +20 βλαπτει κυριως τα χαμηλα στρωματα που εχουν μικρο σημα
-
Μην αγχώνεστε, του χρόνου θα ξαναλλάξουν!
Κάποιοι θα το φιλοσοφήσουν διαφορετικά για να έχουμε να λέμε για τις νέες αδικίες πάλι.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε κατάλαβες....Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν έχω λεφτά.
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ με πειράζειΓι αυτό ετοιμάζω κομπίνα με ΓΠΣΣ ή όπως αλλιώς λέγετα
Τυπώνω αδειες τουρκίας βουλγαρίες καθώς και πινακίδες σκοπίων χωρίς το σήμα της μακεδονίας.Αυτή ειναι η μπίσνα για τα επόμενά χρόνια...
αλλα τι να πεις σε μία χώρα που πληρώσαμε τέλη κινητής τηλεφωνίας πάνω από το ΦΠΑ
Αυτό θα κάνω.
**Δε θα πληρώσω. δε θα δηλώσω εισοδήματα του χρόνου...Τι πιθανότητες έχω να με πιάσουν?**
Άμα καταθέσω πινακίδες, και βγάλω νέες το 2011 σε πια ρύθμιση θα ανήκω;;;
Γιατί το 600ρι μου κάθεται βαρύ.
Αλλιώς θα πληρώσω 193χ2=386€...Έχετε τις κυβερνήσεις που αξίζετε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε κατάλαβες....
Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν έχω λεφτά.
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ με πειράζειΓι αυτό ετοιμάζω κομπίνα με ΓΠΣΣ ή όπως αλλιώς λέγετα
Τυπώνω αδειες τουρκίας βουλγαρίες καθώς και πινακίδες σκοπίων χωρίς το σήμα της μακεδονίας.Αυτή ειναι η μπίσνα για τα επόμενά χρόνια...
αλλα τι να πεις σε μία χώρα που πληρώσαμε τέλη κινητής τηλεφωνίας πάνω από το ΦΠΑ
Αυτό θα κάνω.
**Δε θα πληρώσω. δε θα δηλώσω εισοδήματα του χρόνου...Τι πιθανότητες έχω να με πιάσουν?**
Το βλέπεις ανάποδα. Είναι η αντίδραση σε μια κυβέρνηση που εξέλεξε άλλος (όχι οι συγκεκριμένοι χρήστες) και τους γαμάει όλους.
-
Ο απλός κοσμάκης παίρνει και τα λεωφορεία γιατί απλά δεν έχει λεφτά για βενζίνη.
Ο απλός κοσμάκης μένει στο κέντρο και όχι στην εκάλη που δεν έχει λεωφορεία.Άμα γουστάρεις να οδηγείς μέσα στο λεκανοπέδιο κάθε μέρα και να μας ρυπαίνεις όλους θα πληρώσεις.
Εγώ χρησιμοποιώ το ΙΧ μόνο όταν δεν μπορώ να μετακινηθώ με άλλο τρόπο. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνω και για εσένα που ρυπαίνεις καθημερινά. -
Η πλάκα είναι, πως υπάρχουν πλέον ντηζελοκίνητα με ...99 gr/km (νέο C3 HDi με τους 90 ίππους π.χ.), οπότε και θεωρούνται περισσότερο 'οικολογικά' από τα υβριδικά !!
Υ.Γ.: 101 gr το Insight ... Η απόλυτη ειρωνεία .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η πλάκα είναι, πως υπάρχουν πλέον ντηζελοκίνητα με ...99 gr/km (νέο C3 HDi με τους 90 ίππους π.χ.), οπότε και θεωρούνται περισσότερο 'οικολογικά' από τα υβριδικά !!Υ.Γ.: 101 gr το Insight ... Η απόλυτη ειρωνεία .
ειναι ενα μοντελο, αντε 2-3
οταν βγουν περισσότερα, θα αλλαξει και το συστημα. Θα μετραει απο το...50
ειναι flexible τα τέλη μας χαχαχα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επίσης μπορώ άνετα να τους δώσω δωράκι τις πινακίδες, και να βγάζω ΔΟΚ όποτε θέλω να πάω βόλτα....Δικαιουσε 1 φορα τον μηνα για ενα 24ωρο, με κοστος συνολικο περιπου 15 ευρω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε ξερω, αλλα εγω θα εχω να τη λεω στους αλφιστι που το Α4 2.0 tfsi (154 gr) θα εχει μικροτερο σημα απο την 159 1.75 (189 gr )καλυτερο μοτερ για την ελληνικη πραγματικοτητα κατα τα αλλα
τη διαφορα του 2λιτρου με τον 1750 την εχεις πληρωσει κατα την αγορα, λεγετε ΕΤΤ
-
Ποιες είναι οι κυρώσεις αν δεν πληρώσω τέλη κυκλοφορίας;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Επίσης μπορώ άνετα να τους δώσω δωράκι τις πινακίδες, και να βγάζω ΔΟΚ όποτε θέλω να πάω βόλτα....
Δικαιουσε 1 φορα τον μηνα για ενα 24ωρο, με κοστος συνολικο περιπου 15 ευρω...
ώπα, πως? τι? για πες τι διαδικαστικά περιλαμβάνει.
-
Ποιες είναι οι κυρώσεις αν δεν πληρώσω τέλη κυκλοφορίας;
Για κυρώσεις δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να το μεταβιβάσεις αν δεν έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας των 5 τελευταίων ετών.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν το εχει μαλιστα καποιος αυτο το 2λιτρο για βολταδι1κο αυτοματως κερδιζει μπονους για τις τσαρκες του , ενω αυτος που παει στη δουλεια του καθημερινα με το 1400αρι την εκατσε ασχημα
μην κοιτατε μονο τι ειναι σωστο στα λογια και τη θεωρια, αλλα και τι θα εχει επιπτωση στον απλο κοσμακη
καταργηση σηματος και η βενζινη στα +50 λεπτα ή εστω και +20 βλαπτει κυριως τα χαμηλα στρωματα που εχουν μικρο σημαΕπίπτωση στον κοσμάκη πάντα θα έχει οποιοδήποτε σύστημα. Γιατί κανένα δεν πάει αναλογικά με τα έσοδα. Ακόμα και αν το έκαναν έτσι τότε το σύστημα θα ευνοούσε τους φοροφυγάδες!! Δεν υπάρχει δίκαιο σύστημα σε μια παράνομη και άδικη κοινωνία...
Λογικό είναι αυτός που πάει στη δουλειά του καθημερινά με το αυτοκίνητο να πληρώνει παραπάνω από αυτόν που το πάει μόνο για βόλτα και δεν έχει σημασία το όχημα ούτε ο κυβισμός του (δουλειά πάνε και με Καγιέν, βόλτες πάνε και με Γιούγκο). Όμως για το λόγο αυτό ήδη πληρώνεις τεράστιους φόρους στη βενζίνη άρα αυτό έχει καλυφτεί, ήδη πληρώνεις για τη ρύπανση!
Τα κυβικά επίσης τα έχεις ήδη πληρώσει αγοράζοντας το αυτοκίνητο αφού από αυτό εξαρτάται ο φόρος σε αυτό. Άρα ούτε κι αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί στα τέλη.
Μιλάμε λοιπόν για επιπλέον φόρο τύπου χαράτσι με τι έτσι θέλω που χωρίς κανένα λόγο έχει σχέση με τα κυβικά με τρόπο ιδιαίτερα αυστηρό και χωρίς λογική (περίεργες κλίμακες) αλλά και με τη ρύπανση δηλαδή με την κατανάλωση. Και για τα δύο πράματα δηλαδή που έχεις ήδη πληρώσει....!!
Θα ήταν πιο λογικό τα τέλη να είχαν σχέση με τις διαστάσεις και το βάρος... αυτά είναι που μετράνε σε κάτι και δεν τα έχεις πιάσει με τους άλλους φόρους!! Ή έστω με την εμπορική αξία του αυτοκινήτου ως έχει τώρα και όχι σαν καινούργιο. Έτσι πχ θεωρώ λογικό εγώ που έχω αυτοκίνητο με εμπορική αξία 8000 (τι σημασία έχουν τα κυβικά, τα πλήρωσε ο πρώτος και μετακυλάνε στους επόμενους, και τι σημασία έχει το διοξείδιο πληρώνω το φόρο για αυτό κάθε φορά που βάζω βενζίνη) να πληρώνω λιγότερα από άλλον με αυτοκίνητο εμπορικής αξίας 12000! Όλα τα άλλα είναι απλά εξυπνάδες για να μας τα πάρουν και το ξέρουμε! -
Άντε και του χρόνου θα τα ξαναλλάξουν αναλόγως με τον στόχο εσόδων......οικολογία και πράσινα άλογα....εγώ χρεωκοπία το λέω αυτό.......
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δε κατάλαβες....
Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν έχω λεφτά.
Αυτό θα κάνω.
Το βλέπεις ανάποδα. Είναι η αντίδραση σε μια κυβέρνηση που εξέλεξε άλλος (όχι οι συγκεκριμένοι χρήστες) και τους γαμάει όλους.
Γιατί ασχολείσαι μαζί μου....?
Εχω άδικο. Να βγάλω ξένες πινακίδς? Να πάρω την BMW του ΟΝΟΥΡ?
Είμαι ή δεν είμα μαλάκας? που θα πληρώνει ο διπλανός μου 200 ευρω με το ίδιο αμάξι κι εγω 600?
Απάντησε σε αυτό και μετά πες μου γιατί πρέπει να εκνδευριστώ ή όχιΠροφανως και δε θα κάνω 50 κομπίνες για να γλυτώσω 600 ευρω... αλλά φορολογικά αισθάνομαι ότι με κλέβει... και είναι προφανές. Περισυ έλεγε ότι ο Παπαθανασίου ειναι γελείος (που μίλησε για κάτι έκτακτο) και φέτος μας το ξαναφόρεσε το +150 στα 2000 κυβικα.
Θα το χαρίσω σε κάποιον φίλο μου στη Γερμανία και θα μου χαρίσει το δικό του.... χα χα
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Άντε και του χρόνου θα τα ξαναλλάξουν αναλόγως με τον στόχο εσόδων......οικολογία και πράσινα άλογα....εγώ χρεωκοπία το λέω αυτό.......Αυτό είναι το κακό.
κρεμασμένος αρα σου λεει ο 2000λιτρος έχει +300 να μου δωσει. Αν όμως αποφασίσει ότι δεν έχει... (δεν πουλιέται το αμάξι του)Αρα τα 30Κ που έδωσε για το αμάξι απαξιώνονται.
Το πουλάω τώρα με 17000 κμ πόσα δίνει κάποιος? τα 25Κ που έλεγαν στις αγγελίες δε νομίζω ότι υπάρχουν πλεόν. -
[quote='cctop']ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΗΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Περισσότερο μπερδεύονται με 2 διαφορετικά θέματα για το ίδιο αντικείμενο. Καλύτερα άσε τους Mods να ανησυχούν για αυτά τα θέματα. [Mod]
**Mod και ποιος θα ανατρέξει στην σελίδα 227 για να δει τα παραδείγματα τελών ανά μοντέλο φίλε που αυτό ακριβώς και ενδιαφέρει;; Ξέρει κανείς ότι υπάρχει κάτι τέτοιο;
Τέλος πάντων δεν έχει αξία και κακώς ασχολούμαι και χάνω τον χρόνο μου. Σβήνω και όλο το ποστ με τα παραδείγματα μιας και δεν έχει καμία αξία στη σελίδα 227.**
Αν η δική σου αντίληψη για προσφορά στην κοινότητα είναι το να γράψεις ένα post και, αν δεν έχει το δικό του αποκλειστικό θέμα, να το σβήσεις , με γειά σου με χαρά σου Η αλήθεια είναι ότι 2 θέματα με το ίδιο αντικείμενο (εκτός και αν θεωρείς ότι το 'τέλη κυκλοφορίας' και το 'παραδείγματα με τα νέα τέλη κυκλοφορίας' είναι τόσο διαφορετικά) είναι μπερδευτικά και θα καταλήγαμε να συζητάμε το ίδιο πράγμα σε 2 σημεία (όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν).
Σημείωση: οι πίνακες που είχε παραθέσει ο cctop και έσβησε 'για να μη χάνει το χρόνο του' βρίσκονται στο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4596322 [Mod] -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Επίσης μπορώ άνετα να τους δώσω δωράκι τις πινακίδες, και να βγάζω ΔΟΚ όποτε θέλω να πάω βόλτα....
Δικαιουσε 1 φορα τον μηνα για ενα 24ωρο, με κοστος συνολικο περιπου 15 ευρω...
ώπα, πως? τι? για πες τι διαδικαστικά περιλαμβάνει.
Πας στην Δου ου τις κατεθεσες και πληρωνεις 5 ευρω... σου δινει ενα χαρτι και πας στην τροχαια της περιοχης σου και σου δινουν το χαρτι με το** Μ **εκει δινεις καποια ευρω ακομα... αλλα ισχυει για 24 ωρες....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχω άδικο. Να βγάλω ξένες πινακίδς? Να πάρω την BMW του ΟΝΟΥΡ?
Είμαι ή δεν είμα μ@λ@κ@ς? που θα πληρώνει ο διπλανός μου 200 ευρω με το ίδιο αμάξι κι εγω 600?
Απάντησε σε αυτό και μετά πες μου γιατί πρέπει να εκνδευριστώ ή όχιΠροφανως και δε θα κάνω 50 κομπίνες για να γλυτώσω 600 ευρω... αλλά φορολογικά αισθάνομαι ότι με κλέβει... και είναι προφανές. Περισυ έλεγε ότι ο Παπαθανασίου ειναι γελείος (που μίλησε για κάτι έκτακτο) και φέτος μας το ξαναφόρεσε το +150 στα 2000 κυβικα.
Θα το χαρίσω σε κάποιον φίλο μου στη Γερμανία και θα μου χαρίσει το δικό του.... χα χα
coyote αν είναι να σκας για 200€, κοίτα να τα βγάλεις από τη δουλειά σου παρά να τρώς φαιά ουσία για κομπίνες. Αυτή είναι η άποψή μου. Έκανες ένα σφάλμα να αγοράσεις αυτοκίνητο που έχει υψηλά τέλη. Από την άλλη πλήρωσες το μισό της ταξινόμησης, ή κάνω λάθος? Οι υπόλοιποι που το ταξινομούν πληρώνοντας ολόκληρο το ποσό τί να πουν? Δεν είναι θέμα κοροϊδίαςή ηλιθιότητας. Κάπου θα κερδίσεις, κάπου θα χάσεις... Όλοι το παθαίνουν. Κ εγώ για 1 μήνα πλήρωσα περισσότερα τέλη πέρυσι. Η ζωή συνεχίζεται...
Συμβουλή: Μην είσαι μίζερος! Έχεις BMW!!!ΥΓ: υπάρχουν πιθανότητες να μένω προσεχώς στη Γερμανία. Θέλεις να μου το χαρίσεις? Να σε απαλλάξω δλδ
Τέλη κυκλοφορίας