-
Όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω όσο μπορώ.
Ωστόσο εγώ προετοιμάζομαι για τιμή χωρίς απόσυρση. -
Μα μπορείς να αγοράσεις χαρτί και να γλυτώσεις λεφτά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω όσο μπορώ.
Ωστόσο εγώ προετοιμάζομαι για τιμή χωρίς απόσυρση.Storm νομίζω τα λεφτά είναι πολλά... αν έχεις χρεπάκι για απόσυρση θα γλυτώσεις γύρω στα 900 για αγορά μοντέλου 1.4 και >1000 για 1.6.
Στην περίπτωση που δεν έχεις χρέπι να αποσύρεις, η εμπορία κανονίζει για εσένα. Μόνο που θα αφαιρέσουν κανά 300-400 για έξοδα απόκτησης χαρτιού απόσυρσης και του κόπου τους... (να κάνουν ένα τηλέφωνο στην μάντρα ανακύκλωσης).
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, όμως δεν έχω εμπειρία ο ίδιος, όποιος μπορεί ας το επιβεβαιώσει:
Η βεβαίωση παράγεται σε 2 αντίτυπα. Όταν θα έρθει ο έμπορος με το χαρτάκι - βεβαίωση, πρέπει απαραιτήτως να εχει και τα δυο αντίτυπα, έχει παιχτει κατάσταση που επίσημη εμπορεία έστειλε από ένα αντίγραφο σε 2 πελάτες και επικαλέστηκαν απόσυρση του ίδιου αυτοκινήτου. Αυτό το έχω ακούσει, δεν μπορώ να το βεβαιώσω, αλλά ας έχετε το νου σας. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μια χαρά θα ναι, αρκεί να δημοσιευτεί το γαμημένο το φεκ να δουμε τι θα κάνουμε...
Μίλαγα σήμερα με μεγάλη εταιρεία leasing ...
Τραβάει όλη η αγορά τα βυζια της με την πρώτη φορά, έχουν παγώσει όλα .... Αυτοκίνητα στοιβάζονται στα τελωνεία και δε χάνονται και εκατομμύρια σε τέλη και ΦΠΑ.....Και ολα αυτα γιατι ολιγωρούν να δημοσιεύσουν κατι που ειδη το εχουν αποφασίσει...
-
Ελαφρώς off-topic παιδιά.. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι έχω παραγγείλει Kia Rio και ενώ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο δεν προχωράει τίποτα λόγω του κωλοφεκ. Δυστυχώς όμως τα νέα είναι άσχημα! Η απόσυρση μάλλον ΔΕΝ θα παραταθεί. Δείτε και εδώ : «'Οχι» από την τρόικα στην παράταση της απόσυρσης ΙΧ http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 8&catID=14
Ήμουν επίμονος στον αντιπρόσωπο και ρωτούσα συνεχώς τι θα γίνει εάν δεν ισχύσει το μέτρο τελικά. Μου είπε είμαστε 100% σίγουροι πως θα ισχύσει. Ορίστε τώρα.... Ευτυχώς έχω αυτοκίνητο και μάλλον θα το αγοράσουν οι ίδιοι. Αλλά μέχρι στιγμής τίποτα σίγουρο.
Να δω ποιος θα ξαναψηφίσει τους 'αριστερούς'. Γονάτισαν όλη την αγορά..
-
Αυτή η σιγουριά ότι θα συνεχίζονταν η απόσυρση δεν ξέρω από που πήγαζε.
Πάντως, τι λέτε για αριστερούς και δεξιούς; Αφού όλοι κάνουν αυτό που τους λέει η Τρόικα!!!
-
Δεν είναι θέμα Τροικας.. μην τρώτε κουτόχορτο!
Οτι δεν θέλουν να κάνουν, γιατί μπορεί και να υπάρχουν συμπλέγματα, το ρίχνουν διαχρονικά στην κακή τρόικα! -
Σωστόοοος! Οι δανειστές ζητούν μόνο μείωση δαπανών και θέτουν ποσοτικούς στόχους. Η κάθε κυβέρνηση διαλέγει ποιους θα δαγκώσει αν και μεταξύ μας τους ίδιους και τους ίδιους κυνηγάνε όλοι...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σωστόοοος! Οι δανειστές ζητούν μόνο μείωση δαπανών και θέτουν ποσοτικούς στόχους. Η κάθε κυβέρνηση διαλέγει ποιους θα δαγκώσει αν και μεταξύ μας τους ίδιους και τους ίδιους κυνηγάνε όλοι......... και πάντα φταίει η κακή Τρόικα!
-
Το γνωστό παραμύθι. Σου λέει ο άλλος βρείτε τα χρήματα από όπου νομίζετε. Ερχεται ο κάθε τυχάρπαστος υπουργός οικονομικών και λέει θα βάλω να πληρωσουν και τα καταπράσινα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα τέλη κυκλοφορίας και πράσινα άλογα. Δεν φταίω εγώ σου λέει. Η Τρόικα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή η σιγουριά ότι θα συνεχίζονταν η απόσυρση δεν ξέρω από που πήγαζε.Πάντως, τι λέτε για αριστερούς και δεξιούς; Αφού όλοι κάνουν αυτό που τους λέει η Τρόικα!!!
Λες και θα εχουμε ελληνικη κυβερνηση για τα επομενα Χ χρονια..
-
Μου φαίνεται κάθε μέρα και κάτι νέο θα διαβάζουμε.. Και εμείς θα είμαστε απλά στη μέση : Παρατείνεται η απόσυρση των ΙΧ ως τον Ιούλιο http://www.newsit.gr/oikonomia/Paratein ... lio/532622
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν είναι θέμα Τροικας.. μην τρώτε κουτόχορτο!
Οτι δεν θέλουν να κάνουν, γιατί μπορεί και να υπάρχουν συμπλέγματα, το ρίχνουν διαχρονικά στην κακή τρόικα!Τα πιστεύεις τώρα αυτά; Πόσα μέτρα έχουν κοπεί από τους ξένους; Ακόμα και με τη ΦΠΑ θα επωλείτο η μπουγάτσα αποφάσιζαν. Μπορεί να είσαι δικηγόρος, αλλά εγώ έχω σπουδάσει οικονομικά και αυτά που ζητάνε απλά δεν βγαίνουν!!!
-
Το γνωστό παραμύθι. Σου λέει ο άλλος βρείτε τα χρήματα από όπου νομίζετε. Ερχεται ο κάθε τυχάρπαστος υπουργός οικονομικών και λέει θα βάλω να πληρωσουν και τα καταπράσινα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα τέλη κυκλοφορίας και πράσινα άλογα. Δεν φταίω εγώ σου λέει. Η Τρόικα...Σπυρο μισθους και συνταξεις το Μνημονιο 1, 2 και τωρα στις συνταξεις το ΔΝΤ βγαινει και τις ζηταει. Λιτοτητα η τροικα και το ΔΝΤ ζητανε. Ολα αυτα πως βγαινουν καλα δεν το καταλαβαινω. Επισης η αντε ας πουμε η καλη τροικα, οταν το ΔΝΤ εκανε λαθος με τον συντελεστη και εφερε στο 1ο μνημονιο μεγαλυτερη λιτοτητα απο οσο επρεπε γιατι δεν το διορθωσε το λαθος και ζηταει ακομη μετρα λιτοτητας; Δεν μαθανε απο το λαθος τους, ή δεν θελουν να μαθουν; Επισης το ΔΝΤ βγηκε και ειπε οτι δεν κουρεψαν αρκετα το χρεος της ελλαδας για να μην χασουν πολλα λεφτα οι Ευρωπαικες τραπεζες. Ολα αυτα φαινονται καλα. Για τις ευρωπαικες τραπεζες μονοι τους το παραδεχτηκαν, ειναι καλοι. Μια χαρα ανθρωποι.
Αν οι υπουργοι δεν ειναι καλοι, δεν ειναι καλοι γιατι δεν πιασανε τους φοροφυγαδες και οσους κλεψανε το κρατος και τους πολιτες και τα κλεμενα τα χρεωνουν στον λαο με επιπλεον φορους και μειωσεις μισθων κλπ. Για αυτο ειναι για εμενα οι υπουργοι κακοι. Οχι γιατι δεν εσκισαν τον λαο τοσο οσο ζητουσε η τροικα. Εχει διαφορα. Το κοβω εδω γιατι ειμαι -
Μας σκίζουν κάθε μέρα αλλά λίγο λίγο. Μόλις τους καταλάβουμε τη θέση τους παίρνει ο επόμενος. Η Τρόικα δεν είναι καλή. Τη μια είναι τροικα την άλλη εταίροι μετά θεσμοί αλλά κοινοί τοκογλυφοι είναι. Πρέπει να κόψουμε την παρέα μαζί τους και με οποιους νομίζουν ότι μπορούν να τους διαπραγματεύονται.
-
35% αύξηση πωλήσεων στις Mercedes (ειδικά για αυτήν την μάρκα)στη χώρα μας για το 2015,
δείχνει ότι μερικοί 'ευχαριστούν' τη μέρκελ και τον σόιμπλε για τις κυρώσεις εναντίον της χώρας.
Τουλάχιστον, εγώ αυτό καταλαβαίνω, δικαίωμά μου είναι.
Για να αλλάξουμε ΡΙΖΙΚΑ σαν χώρα, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο ΕΛΛΗΝΑΣ σε πολλά θέματα και μετά να αλλάξουν μυαλά και όλοι οι πολιτικοί μας.
-
Μας σκίζουν κάθε μέρα αλλά λίγο λίγο. Μόλις τους καταλάβουμε τη θέση τους παίρνει ο επόμενος. Η Τρόικα δεν είναι καλή. Τη μια είναι τροικα την άλλη εταίροι μετά θεσμοί αλλά κοινοί τοκογλυφοι είναι. Πρέπει να κόψουμε την παρέα μαζί τους και με οποιους νομίζουν ότι μπορούν να τους διαπραγματεύονται.Σπύρο ποια η εναλλακτική;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
35% αύξηση πωλήσεων στις Mercedes (ειδικά για αυτήν την μάρκα)στη χώρα μας για το 2015,δείχνει ότι μερικοί 'ευχαριστούν' τη μέρκελ και τον σόιμπλε για τις κυρώσεις εναντίον της χώρας.
Τουλάχιστον, εγώ αυτό καταλαβαίνω, δικαίωμά μου είναι.
Για να αλλάξουμε ΡΙΖΙΚΑ σαν χώρα, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο ΕΛΛΗΝΑΣ σε πολλά θέματα και μετά να αλλάξουν μυαλά και όλοι οι πολιτικοί μας.
Ομως πρεπει να αλλαξουμε ως προς το να κοιταμε να μη μας βολεψουν και να μη μας κανουν ρουσφετια οι πολιτικοι και εκεινοι πρεπει να αλλαξουν ως προς το οτι πρεπει να κυβερνανε με βαση οικονομικο πλανο βασισμενο στις πραγματικες αναγκες της οικονομιας και οχι τις κομματικες τους επιδιωξεις.
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015