-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν είναι θέμα Τροικας.. μην τρώτε κουτόχορτο!
Οτι δεν θέλουν να κάνουν, γιατί μπορεί και να υπάρχουν συμπλέγματα, το ρίχνουν διαχρονικά στην κακή τρόικα!Τα πιστεύεις τώρα αυτά; Πόσα μέτρα έχουν κοπεί από τους ξένους; Ακόμα και με τη ΦΠΑ θα επωλείτο η μπουγάτσα αποφάσιζαν. Μπορεί να είσαι δικηγόρος, αλλά εγώ έχω σπουδάσει οικονομικά και αυτά που ζητάνε απλά δεν βγαίνουν!!!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το γνωστό παραμύθι. Σου λέει ο άλλος βρείτε τα χρήματα από όπου νομίζετε. Ερχεται ο κάθε τυχάρπαστος υπουργός οικονομικών και λέει θα βάλω να πληρωσουν και τα καταπράσινα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα τέλη κυκλοφορίας και πράσινα άλογα. Δεν φταίω εγώ σου λέει. Η Τρόικα...Σπυρο μισθους και συνταξεις το Μνημονιο 1, 2 και τωρα στις συνταξεις το ΔΝΤ βγαινει και τις ζηταει. Λιτοτητα η τροικα και το ΔΝΤ ζητανε. Ολα αυτα πως βγαινουν καλα δεν το καταλαβαινω. Επισης η αντε ας πουμε η καλη τροικα, οταν το ΔΝΤ εκανε λαθος με τον συντελεστη και εφερε στο 1ο μνημονιο μεγαλυτερη λιτοτητα απο οσο επρεπε γιατι δεν το διορθωσε το λαθος και ζηταει ακομη μετρα λιτοτητας; Δεν μαθανε απο το λαθος τους, ή δεν θελουν να μαθουν; Επισης το ΔΝΤ βγηκε και ειπε οτι δεν κουρεψαν αρκετα το χρεος της ελλαδας για να μην χασουν πολλα λεφτα οι Ευρωπαικες τραπεζες. Ολα αυτα φαινονται καλα. Για τις ευρωπαικες τραπεζες μονοι τους το παραδεχτηκαν, ειναι καλοι. Μια χαρα ανθρωποι.
Αν οι υπουργοι δεν ειναι καλοι, δεν ειναι καλοι γιατι δεν πιασανε τους φοροφυγαδες και οσους κλεψανε το κρατος και τους πολιτες και τα κλεμενα τα χρεωνουν στον λαο με επιπλεον φορους και μειωσεις μισθων κλπ. Για αυτο ειναι για εμενα οι υπουργοι κακοι. Οχι γιατι δεν εσκισαν τον λαο τοσο οσο ζητουσε η τροικα. Εχει διαφορα. Το κοβω εδω γιατι ειμαι -
Μας σκίζουν κάθε μέρα αλλά λίγο λίγο. Μόλις τους καταλάβουμε τη θέση τους παίρνει ο επόμενος. Η Τρόικα δεν είναι καλή. Τη μια είναι τροικα την άλλη εταίροι μετά θεσμοί αλλά κοινοί τοκογλυφοι είναι. Πρέπει να κόψουμε την παρέα μαζί τους και με οποιους νομίζουν ότι μπορούν να τους διαπραγματεύονται.
-
35% αύξηση πωλήσεων στις Mercedes (ειδικά για αυτήν την μάρκα)στη χώρα μας για το 2015,
δείχνει ότι μερικοί 'ευχαριστούν' τη μέρκελ και τον σόιμπλε για τις κυρώσεις εναντίον της χώρας.
Τουλάχιστον, εγώ αυτό καταλαβαίνω, δικαίωμά μου είναι.
Για να αλλάξουμε ΡΙΖΙΚΑ σαν χώρα, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο ΕΛΛΗΝΑΣ σε πολλά θέματα και μετά να αλλάξουν μυαλά και όλοι οι πολιτικοί μας.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μας σκίζουν κάθε μέρα αλλά λίγο λίγο. Μόλις τους καταλάβουμε τη θέση τους παίρνει ο επόμενος. Η Τρόικα δεν είναι καλή. Τη μια είναι τροικα την άλλη εταίροι μετά θεσμοί αλλά κοινοί τοκογλυφοι είναι. Πρέπει να κόψουμε την παρέα μαζί τους και με οποιους νομίζουν ότι μπορούν να τους διαπραγματεύονται.Σπύρο ποια η εναλλακτική;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
35% αύξηση πωλήσεων στις Mercedes (ειδικά για αυτήν την μάρκα)στη χώρα μας για το 2015,δείχνει ότι μερικοί 'ευχαριστούν' τη μέρκελ και τον σόιμπλε για τις κυρώσεις εναντίον της χώρας.
Τουλάχιστον, εγώ αυτό καταλαβαίνω, δικαίωμά μου είναι.
Για να αλλάξουμε ΡΙΖΙΚΑ σαν χώρα, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο ΕΛΛΗΝΑΣ σε πολλά θέματα και μετά να αλλάξουν μυαλά και όλοι οι πολιτικοί μας.
Ομως πρεπει να αλλαξουμε ως προς το να κοιταμε να μη μας βολεψουν και να μη μας κανουν ρουσφετια οι πολιτικοι και εκεινοι πρεπει να αλλαξουν ως προς το οτι πρεπει να κυβερνανε με βαση οικονομικο πλανο βασισμενο στις πραγματικες αναγκες της οικονομιας και οχι τις κομματικες τους επιδιωξεις.
-
Παράταση του μέτρου της απόσυρσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2016 αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.
-
Καλημερα στη παρεα ,θελω να με βοηθησετε με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ,στις 12-11-2015 εδωσα για αποσυρση 2αυτοκινητα σε μια εταιρια με επωνυμια Γαρδελης ,απο την αρχη δε μου φανηκε σοβαρη εταιρια αλλα δε περιμενα να ταλαιπωρηθω τοσο .Εκτοτε εχουν περασει 3 μηνες και δε με εχουν πληρωσει ακομα .καθε βδομαδα μου λενε και καποια διαφορετικη δικαιολογια για να με αποφυγουν και μου λενε παρε παλι σε μερικες μερες .εχω αρχισει και φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα μου .Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ;
-
Μου λεγε γνωστος στο Βολο οτι συμφωνησαν 300e το δεκεμβριο και του δινει τωρα 150e με το ζορι..
-
Εκανα καταγγελια σημερα παντως και βλεπουμε
Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στείλε του έναν φουσκωτό να του σφίξει λίγο το χέρι να δεις πότε θα σε πληρώσει. ..
-
Έκανα ρε παιδιά καταγγελια, του πήρα τηλέφωνο να τους ενημερωσω και δε τους ενιαξε,μακριά από το Γαρδέλη αν θέλετε να δώσετε το αυτοκίνητο σας ,μακριά
-
Δικηγόρο ρώτησες?
Ο φουσκωτός είναι μια λύση αλλά μπορεί να γίνει μπούμερανγκ καθότι βλέπω έχεις μπλέξει με τομάρι. Μέγα λάθος που τον άφησες να σου πάρει τα αμάξια στο έτσι? Τέτοιες δουλειές γίνονται ... χέρι με χέρι!!!Καλά ξεμπερδέματα τώρα
-
Έχει βγάλει κανείς άκρη με τον Γαρδέλη; Σκέφτομαι να πάω από την έδρα του στο Μαρούσι
-
Ετσι για να υπάρχει το θέμα και να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι να σας πω ότι δεν είχαμε κανένα νέο ,βέβαια έχω την εντύπωση ότι ή καταγγελία κάνει αρκετές μέρες για να κοινοποιήθει οπότε μπορεί να μην έχει φτάσει στα χέρια τους
-
Πού και με ποιο τρόπο κάνατε την καταγγελία σας;...
Ήταν στον συνήγορο του Καταναλωτή; και αν ναι, ακολουθήσατε την πρέπουσα διαδικασία;...
Αν ναι, έχω την εντύπωση και εγώ, χωρίς να είμαι σίγουρος, πως θέλει κάποιο χρονικό διάστημα... -
Ακριβώς εκεί ,θα δείξει πάντως πως θα πάει ,είχε κανείς εδώ μέσα εμπειρία με το Γαρδέλη ;
-
Το ζητημα μου φαινεται σημαντικο και καλυτερα ηταν ως ανεξαρτητο θεμα !
-
Αυτή τη γνώμη έχω και γω ,θα τους πάρω πάλι πριν αλλάξει ο μήνας να τους πω να τα βάλουν πριν παραλάβουν τη καταγγελία γιατί μετά θα πάμε στα δικαστήρια και δε ξέρω τι μελλει γεννεσθαι
-
*Πτώση πάνω από 45% σημειώνουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στο πρώτο 15νθήμερο Φεβρουαρίου καθώς το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ δεν έχει ακόμη παραταθεί με αποτέλεσμα καμία σχεδόν εισαγωγική να μην εκτελωνίζει καινούρια αυτοκίνητα.
Όσον αφορά στη στάση της τρόικας σχετικά με το αίτημα του οικονομικού επιτελείου για παράταση του μέτρου της απόσυρσης μέχρι τα τέλη Ιουνίου ακόμη δεν έχει εγκριθεί περιορίζοντας περαιτέρω τα χρονικά περιθώρια ισχύς του μέτρου αν λάβει το «πράσινο φως» καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα ισχύσει από τα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου και για μόλις 4 μήνες.
Την ίδια στιγμή η αγορά έχει «βουλιάξει» και σύμφωνα με πληροφορίες στο πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου οι συνολικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων ανήλθαν σε μόλις 983 μονάδες τη στιγμή που το αντίστοιχο διάστημα του 2015 οι πωλήσεις νέων ΙΧ είχαν ξεπεράσει τα 1.800 αυτοκίνητα.
Παράλληλα οι πρόωρες εξαγγελίες της κυβέρνησης για φορολογικές αλλαγές στα αυτοκίνητα αποτελούν ακόμη ένα βασικό παράγοντα «παγώματος» της αγοράς καθώς οι ιδιώτες καταναλωτές τηρούν στάση αναμονής μέχρι να οριστικοποιηθούν οι όποιες αλλαγές πραγματοποιηθούν από τον οικονομικό επιτελείο.
Επίσης ακόμη ένας βασικός παράγοντας που θα «βυθίσει» τις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων τόσο από φέτος όσο και τις επόμενες χρονιές έχει να κάνει με την απόφαση του οικονομικού επιτελείου για παράταση της «ζωής» των οχημάτων ενοικίασης από τα 5 στα 12 χρονιά.*
Απόσυρση (merged)