-
ασχετο το 1,2 gt twingo exei 100 αλογατ σωστα???? το twingo cc θα βγει με 133 απο τον ιδιο 1,2 ara με ενα προγραμματακι απο την επισημη renault ερχεσαι στα ιδια επιπεδα με το rs εκτος αν αυτο εχει διαφορετικα μετατροχια απο το gt
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι μεσα στη πολη τα πολλα αλογα τι πειραζουν??
και στο ταξιδι πού πραγματικα χρειαζονται??τα αλογα τα παιρνει καποιος γιατι γουσταρει κανενας δεν τα χει πραγματικη αναγκη
Ταξίδεψες ποτέ?
Μ'αυτό το σκεπτικό ούτε το αυτοκίνητο είναι πραγματική ανάγκη. Υπάρχουν λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα...ναι εχω ταξιδεψει και γω ο κακομοιρης
και με 80 αλογα που πρωτοταξιδεψα δεν ειχα κανα σοβαρο προβλημααλλα κυριως κινουμαι στην πολη και ναι καταριεμαι οταν κολλαω στη κινηση και καιω κατι 16αρες χωρις λογο, **οταν ομως εχει λιγη κινηση ή καθολου κινηση τα αλογα αρχιζουν και αποκτουν νοημα **
και να τα αυτοκινητα στα ταξιδια ειναι μετα απο πολυ σκεψη πολυτελεια, αλλα τα πολλα αλογα ειναι χωρις καμια 2η σκεψη πολυτελειαΤι νόημα μπορεί να έχουν 150 άλογα μέσα στην πόλη εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Σύμφωνοι, πολυτέλεια και στο ταξίδι τα άλογα, αλλά τουλάχιστον εκεί θα τα αξιοποιήσεις.
Και 'γω το 150άρι bravo πήρα,αλλά στην πόλη προτιμώ 1000000 φορές το starletακι μου του ΄91. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!
Και πάλι λάθος είσαι , πάντα θα υπάρχει κάποιος γρηογορότερος από εσένα
Το αυτοκίνητο το παίρνεις με βάση τις δικές σου ανάγκες...
Οποτε ουσιαστικά δεν σε ένδιαφέρει το swift ,
άλλαξε τον τιτλό σε''Θέλω ένα φανταχτερό αυτοκίνητο που να είναι γρηγορότερο από το swift για να κλείσω στόματα..., ας θάψουμε το swift μιας τελευταίας που την είδε κάπως...¨
+100000000000000000000000
Εντελώς λάθος προσέγγιση. -
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
και στο ταξιδι πού πραγματικα χρειαζονται??τα αλογα τα παιρνει καποιος γιατι γουσταρει κανενας δεν τα χει πραγματικη αναγκη
Ταξίδεψες ποτέ?
Μ'αυτό το σκεπτικό ούτε το αυτοκίνητο είναι πραγματική ανάγκη. Υπάρχουν λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα...ναι εχω ταξιδεψει και γω ο κακομοιρης
και με 80 αλογα που πρωτοταξιδεψα δεν ειχα κανα σοβαρο προβλημααλλα κυριως κινουμαι στην πολη και ναι καταριεμαι οταν κολλαω στη κινηση και καιω κατι 16αρες χωρις λογο, **οταν ομως εχει λιγη κινηση ή καθολου κινηση τα αλογα αρχιζουν και αποκτουν νοημα **
και να τα αυτοκινητα στα ταξιδια ειναι μετα απο πολυ σκεψη πολυτελεια, αλλα τα πολλα αλογα ειναι χωρις καμια 2η σκεψη πολυτελειαΤι νόημα μπορεί να έχουν 150 άλογα μέσα στην πόλη εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Σύμφωνοι, πολυτέλεια και στο ταξίδι τα άλογα, αλλά τουλάχιστον εκεί θα τα αξιοποιήσεις.
Και 'γω το 150άρι bravo πήρα,αλλά στην πόλη προτιμώ 1000000 φορές το starletακι μου του ΄91.Τί νόημα έχουν; Μάλλον δεν πας ψιλές στα φανάρια εσύ... Αλλά και αυτό να μην κάνεις υπάρχουν περιπτώσεις που με ένα δυνατό αυτοκίνητο μπορείς να χωθέις σε κένα η να περάσεις σαλίγκαρους με την πρώτη ευκαιρία.
-
ψυχραιμια
-
Ρε σεις μην ψαρωνεται με το abarth δεν ειναι η ιδια εταιρεια, οι ιδιοι ανθρωποι με την τοτε abart.
Fiat ειναι πο αποφασισε να ξαναριξει στο παιχνιδι το ονομα για εμπορικους σκοπους.
Ξερεται τι βλαβες εβγαζαν τα Φιατ προηγουμενης γενειας?
Στο αυτοκινητο ειμαι γερμανο ιαπωνας. -
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Ρε σεις μην ψαρωνεται με το abarth δεν ειναι η ιδια εταιρεια, οι ιδιοι ανθρωποι με την τοτε abart.
Fiat ειναι πο αποφασισε να ξαναριξει στο παιχνιδι το ονομα για εμπορικους σκοπους.
Στο αυτοκινητο ειμαι γερμανο ιαπωνας.για πες μας τι βλαβες εβγαζαν.
-
εισαι νεος κανει μπαμ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ταξίδεψες ποτέ?
Και 'γω το 150άρι bravo πήρα,αλλά στην πόλη προτιμώ 1000000 φορές το starletακι μου του ΄91.Τί νόημα έχουν; Μάλλον δεν πας ψιλές στα φανάρια εσύ... Αλλά και αυτό να μην κάνεις υπάρχουν περιπτώσεις που με ένα δυνατό αυτοκίνητο μπορείς να χωθέις σε κένα η να περάσεις σαλίγκαρους με την πρώτη ευκαιρία.
Δλδ να υποθέσω ότι εσύ είσαι απ' αυτούς που μπαίνουν σφήνα μόλις βρουν κενό στην κίνηση για να κερδίσουν 5 μέτρα...cool
Καλά κατάλαβες, δεν πάω ψιλές στα φανάρια, γιατί δεν έχω να αποδείξω κάτι με αυτό και έτσι κι αλλιώς παρακάτω πάλι κόκκινο θα βρω.
Εξακολουθείς να μη μου δίνεις ένα καλό λόγο για να πάρω το μπράβο μου στην πόλη -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εισαι νεος κανει μπαμεγω;
-
Τι νόημα μπορεί να έχουν 150 άλογα μέσα στην πόλη εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Και 'γω το 150άρι bravo πήρα,αλλά στην πόλη προτιμώ 1000000 φορές το starletακι μου του ΄91.δηλαδη αποκλειεται απλα να σου αρεσει να οδηγεις γρηγορα??
μεσα στην πολη ή λιγο εξω απο αυτη δεν εχεις δρομους να πηγαινεις γρηγορα??νομιζω οτι μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο forum ειμαστε ατομα που μας αρεσει να το παταμε που και που
και γω προτιμω οταν ειναι πηγμενη η κινηση να οδηγω ενα πιο χαλαρο αυτοκινητο για οικονομια και μονο, διαφορετικα τα αλογα ας υπαρχουν και αχρειαστα να ναι..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολλες και διαφορες,για πες μας εσυ τι εχει βγαλει το δικο σου που ειναι αδελφακια?
-
Στο αυτοκινητο ειμαι γερμανο ιαπωνας.Για πες και σε εμάς να ξέρουμε...
Τότε ποιοι άνθρωποι ήταν στην abarth?
Η abarth είναι σαν opc,relault sport κλπ ... Δεν ισχυρίστηκε κανείς οτι μεταθέσανε μηχανικούς της ferrari στη fiat ... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ασχετο το 1,2 gt twingo exei 100 αλογατ σωστα???? το twingo cc θα βγει με 133 απο τον ιδιο 1,2 ara με ενα προγραμματακι απο την επισημη renault ερχεσαι στα ιδια επιπεδα με το rs εκτος αν αυτο εχει διαφορετικα μετατροχια απο το gtθα βγαλουν 1.2 με 133 και στο rs βαζουν 1.6 ατμοσφαιρα
ο,τι να ναι τα παλικαρια δε τη παλευουν
-
Τι νόημα μπορεί να έχουν 150 άλογα μέσα στην πόλη εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Και 'γω το 150άρι bravo πήρα,αλλά στην πόλη προτιμώ 1000000 φορές το starletακι μου του ΄91.δηλαδη αποκλειεται απλα να σου αρεσει να οδηγεις γρηγορα??
μεσα στην πολη ή λιγο εξω απο αυτη δεν εχεις δρομους να πηγαινεις γρηγορα??νομιζω οτι μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο forum ειμαστε ατομα που μας αρεσει να το παταμε που και που
και γω προτιμω οταν ειναι πηγμενη η κινηση να οδηγω ενα πιο χαλαρο αυτοκινητο για οικονομια και μονο, διαφορετικα τα αλογα ας υπαρχουν και αχρειαστα να ναι..
Συμφωνώ να το πατήσεις το γκαζάκι!!
Αλλά αν τα 120 άλογα του grande punto δεν αρκούν γι' αυτό το σκοπό μάλλον έχουμε χάσει τη μπάλα!
Αυτό είπα στην αρχή που πρότεινα αυτό το αμάξι. -
όσο για τoν τίτλο το gpa βγάζει πράγματι 155 άλογα (~145 τροχό), ενώ το swiftsport με το ζόρι 123-125 άλογα (~110 τροχό)... μιλάμε για διαφορά 35 αλόγων τροχό!!
σε ρεπρίζ με υψηλομεσαίες... 50-80 με 3η 4.6 το swift 3.1 to gpa, 80-110 με 3η 4.8 το swift 3.8 το gpa..
σε ελαστικότητα.. 50-80 με 4η/5η 6.5/8.6 το swift 5.1/7 το gpa, 80-110 με 4η/5η το swift 7/9.2 το gpa 4.7/6.3... συν ότι το gpa έχει μια ακόμα ταχύτητα για πιο πολύ τσόντα ψηλά..
σε δυνατό πάτημα... 60-160 με αλλαγές 21.4 το swift 18.2 το gpa..
από στάση.. 1km σε 30.4 το swift 29.6 το gpa...
οικονομία σε ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο... 28.6 km/h ανά 1000 rpm με 5η το swift 36.5 km/h ανά 1000 rpm με 6η το gpa, άρα ταξίδι με 120 km/h 4200 rpm το swift 3300 rpm το gpa.. (πηγή Drive)οπότε δεν τίθεται θέμα... προσωπικά όμως θα περίμενα το ibiza mkV fr με τον κινητήρα του Tiguan που χάρη στους δυναμομετρημένους ~160 ίππους, το πιο ελαφρύ πλαίσιο σε σχέση με το gpunto και την αποδεδειγμένα χαμηλότερη κατανάλωση του tsi έναντι του tjet, πιστεύω θα είναι πιο ισορροπημένη επιλογή... ειδικά αν το εξοπλίσεις και με dsg7...
Y.Γ. έλεος 10 σελ. σε μια μέα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εισαι νεος κανει μπαμ
εγω;
οχι βεβαια !!!! ο φιλος μας ο milu!!!! (milu= ασπρουλης)
-
πολλες και διαφορες,για πες μας εσυ τι εχει βγαλει το δικο σου που ειναι αδελφακια?
τπ πουντο 75 που εχω εχει βγαλει τα εξης.
1 καμμενο πολλα[λασιαστη 65 ευρω.
2εγκεφαλο 250 ευρω
3 3-4 λαμπες αστειο το κοστος.για πες μου τωρα ειναι σοβαρες ζημιες αυτες για ενα αμαξι 14 ετων και αν ειναι τα 350 ευρω συνολο ειναι κανα σοβαρο ποσο;
-
Γρηγορη οσο σπορ κι αν ειναι δεν εχει καθολου δυναμη σε σχεση με το αλλο
ως ρενω θα ειναι και ανουσια ακριβο,οποτε τι να το κανεις?Eνα πολυ καλο review με Pocket Rockets το βγαζει καλυτερο
απο το 500 abarth και swift sport συνολικα.http://www.drivers-republic.com/features/
Οσο για την τιμη του μην εισαι σιγουρος...
Στην Γαλλια-Γερμανια εχει 16κ με το 500 abarth αντιστοιχα στα 18.5κ οπως εδω. -
Συμφωνώ να το πατήσεις το γκαζάκι!!
Αλλά αν τα 120 άλογα του grande punto δεν αρκούν γι' αυτό το σκοπό μάλλον έχουμε χάσει τη μπάλα!
Αυτό είπα στην αρχή που πρότεινα αυτό το αμάξι.μπορει να μη της ειναι αρκετα της κοπελας πού ξερεις τα μετρα του καθενα?
καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο αλλα αμα μπορει να παρει και 300 και θελει ας τα παρει
αλλωστε και ο 155 δεν καιει και πολυ,οποτε αν δε χρειαζεται να τρεχει καποιες στιγμες μπορει απλα να μην παταει πολυ το γκαζι και να μην ανεβαζει στροφες ,τοσο απλα
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps