-
γιατι μεσα στη πολη τα πολλα αλογα τι πειραζουν??
και στο ταξιδι πού πραγματικα χρειαζονται??τα αλογα τα παιρνει καποιος γιατι γουσταρει κανενας δεν τα χει πραγματικη αναγκη
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες!
κατσε γιατι και το 106 μου κουβαδακι ειναι τοτε.....και προσβαλεται οταν το λενε ετσι
Μην το παίρνεις έτσι με ένα συγκεκριμένο swift τα έχω!Με έσας δεν έχω τπτ απλά νομίζει ότι έχει ferrari και τα έχω πάρει!
Sorry κιόλας ρε κοπελιά , αλλα αν θες το abarth για να την μπεις σε έναν γκόμενο που έχει swift μάλλον λάθος αυτοκίνητο κοιτάς...Έτσι απλά και ωμά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(και μετα οι fan τους κατηγορουν καποιους αλλους οτι βαζουν παντου το πατωμα του golf )
ΠΑΝΤΟΥ ακομα και στις εκθεσεις στις αντιπροσωπειες αν κοιταξεις καλα δεν ειναι μαρμαρο αυτο κατω αλλα καμουφλαριζμενο το α5 πατωμα
-
Να μπει και καποιος αλλος στη συζητηση? Ειδα φως και μπηκα.(με ενδιεφεραν τα μοντελα που εβαλε η κοπελια στο τοπικ).Το διαβασα ολο αλλα εδω γινεται του ... καμακιου το αναγνωσμα.
Εσυ κοριτσι μου τι θες απο το αυτοκινητο? Θες να εχει γκαζια, να χωνεσαι στις στροφες ταπα σε ορινα στροφιλικια? Θες να ζεσταινεις και να κρυωνεις την τουρμπινα καθε φορα που θες να πεταχτεις μεχρι το περιπτερο? Ειναι το πρωτο σου αμαξι?(ειμαι σιγουρος)Εγω μεταξυ των δυο ψηφιζω Swift Sport, καλυτερη αξιοπηστια, καλυτερο κρατημα και αισθηση στο δρομο.
Δες και το καινουργιο Fiesta 1.6 Sport.
Αλλα ενα αυτοκινητο με πρεστιζ που ταιριαζει με την ομορφια της κοπελιας μας απο δω ειναι η Mito.(+1)
Εχω και κοτερο παμε μια βολτα?
Εχω και πμ.
Το κερδισα το κορμι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...! -
Καλα κανεις και της προτεινειςSwift Sport μπορει και να τσιμπησει.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες!
κατσε γιατι και το 106 μου κουβαδακι ειναι τοτε.....και προσβαλεται οταν το λενε ετσι
Μην το παίρνεις έτσι με ένα συγκεκριμένο swift τα έχω!Με έσας δεν έχω τπτ απλά νομίζει ότι έχει ferrari και τα έχω πάρει!
Sorry κιόλας ρε κοπελιά , αλλα αν θες το abarth για να την μπεις σε έναν γκόμενο που έχει swift μάλλον λάθος αυτοκίνητο κοιτάς...Έτσι απλά και ωμά
+1000000000000000000000000000000000000000000
Nαι γεια σας, θα ηθελα την γνωμη σας, ειμαι αναμεσα στο IQ και το fiesta 1.6 sport,
τι να παρω? Ρωταω γιατι ειναι αμεσα συγκρισιμα τα δυο αυτοκινητα... -
καμια σχεση με καλυτερο κρατημα ειναι αρκετα πιο αργο σε πιστες
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... b2232b19c9οσο για την αξιοπιστια δεν ξερω αν το στηριζεις σε θεμα μαρκας, αλλα λογω τουρμπινας δεν παιζει θεμα ουτε χρειαζεται κρυωμα μεχρι το περιπτερο
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Να μπει και καποιος αλλος στη συζητηση? Ειδα φως και μπηκα.(με ενδιεφεραν τα μοντελα που εβαλε η κοπελια στο τοπικ).Το διαβασα ολο αλλα εδω γινεται του ... καμακιου το αναγνωσμα.
Εσυ κοριτσι μου τι θες απο το αυτοκινητο? Θες να εχει γκαζια, να χωνεσαι στις στροφες ταπα σε ορινα στροφιλικια? Θες να ζεσταινεις και να κρυωνεις την τουρμπινα καθε φορα που θες να πεταχτεις μεχρι το περιπτερο? Ειναι το πρωτο σου αμαξι?(ειμαι σιγουρος)Εγω μεταξυ των δυο ψηφιζω Swift Sport, καλυτερη αξιοπηστια, καλυτερο κρατημα και αισθηση στο δρομο.
Δες και το καινουργιο Fiesta 1.6 Sport.
Αλλα ενα αυτοκινητο με πρεστιζ που ταιριαζει με την ομορφια της κοπελιας μας απο δω ειναι η Mito.(+1)
Εχω και κοτερο παμε μια βολτα?
Εχω και πμ.
Το κερδισα το κορμι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...!Το έχασες γιατί δεν έκανες research. Αν είχες κάνει θα ήξερες ότι η κοπέλα είναι γκαζιάρα (και άρα Abarth κλπ) και ότι έχει ένα Clio 2 100 ίππων και άρα δεν είναι το πρώτο της. Το 'χασες πατριώτη.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και στο ταξιδι πού πραγματικα χρειαζονται??τα αλογα τα παιρνει καποιος γιατι γουσταρει κανενας δεν τα χει πραγματικη αναγκη
Ταξίδεψες ποτέ?
Μ'αυτό το σκεπτικό ούτε το αυτοκίνητο είναι πραγματική ανάγκη. Υπάρχουν λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα... -
ναι αλλα το κοτερο?
-
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Ταξίδεψες ποτέ?
Μ'αυτό το σκεπτικό ούτε το αυτοκίνητο είναι πραγματική ανάγκη. Υπάρχουν λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα...ναι εχω ταξιδεψει και γω ο κακομοιρης
και με 80 αλογα που πρωτοταξιδεψα δεν ειχα κανα σοβαρο προβλημααλλα κυριως κινουμαι στην πολη και ναι καταριεμαι οταν κολλαω στη κινηση και καιω κατι 16αρες χωρις λογο, οταν ομως εχει λιγη κινηση ή καθολου κινηση τα αλογα αρχιζουν και αποκτουν νοημα
και να τα αυτοκινητα στα ταξιδια ειναι μετα απο πολυ σκεψη πολυτελεια, αλλα τα πολλα αλογα ειναι χωρις καμια 2η σκεψη πολυτελεια
-
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!εχει και ο γυναικειος πληθυσμος τετοιες συζητησεις???? πω εμεινα πισω εχασα πολλα !!!!
σε ολας μας φτασατε -
Εχω κι αλλη προταση mini couper.
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Εχω κι αλλη προταση mini couper.αν συμπληρωσεις εσυ την διαφορα τοτε ναι!!!
-
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!Μα το ίδιο πράγμα λες!!
Δλδ αν είναι να 'την πεις' σε κοπέλα και όχι σε γκόμενο αλλάζει κάτι?
Η λύση σε αυτό δεν είναι να πάρεις abarth, αλλά να μην ασχολείσαι με κομπλεξικούς -
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!Aυτοκινητο που συγκρινεται αμεσα λογω μεγεθους, φιλοσοφιας κατασκευης (mini hot hatch), και πιθανοτατα κοντα στην τιμη με το swift sport ειναι το twingo RS το οποιο
ειναι και καλυτερο απ' οσο διαβαζω στον ξενο τυπο.
Αν εισαι πραγματικα φαν της σπορ οδηγησης, τοτε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις
λιγο να κανεις ενα test drive με αυτο οταν ερθει στην χωρα μας. -
Γρηγορη οσο σπορ κι αν ειναι δεν εχει καθολου δυναμη σε σχεση με το αλλο
ως ρενω θα ειναι και ανουσια ακριβο,οποτε τι να το κανεις? -
παει να θυμισει αλλες εποχες (βλ. σαξοραλα ) αλλα δεν..........
-
Το πρώτο μου αμάξι δεν είναι!Είναι το δεύτερο!Και όσο αναφορά αν θέλω να την πώ σε γκόμενο είσαι λάθος!Απλά είναι μια κοπέλα πού πήρε το swift και νομίζει ότι πήρε ferari!Και μας αντιμετωπίζειόλους υποτιμητικά!Και πάλι λάθος είσαι , πάντα θα υπάρχει κάποιος γρηογορότερος από εσένα
Το αυτοκίνητο το παίρνεις με βάση τις δικές σου ανάγκες...
Οποτε ουσιαστικά δεν σε ένδιαφέρει το swift ,
άλλαξε τον τιτλό σε''Θέλω ένα φανταχτερό αυτοκίνητο που να είναι γρηγορότερο από το swift για να κλείσω στόματα..., ας θάψουμε το swift μιας τελευταίας που την είδε κάπως...¨
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps