-
Μαθεύτηκε αν η τελευταία που κάηκε δεν είχε κάνει τις αλλαγές της ανάκλησης ή είναι νέο διαφορετικό πρόβλημα?
-
-
Επειδή φαγωθήκατε με την 458 (που από κοντά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ), δείτε την στο σωστό χρώμα ( ) κι αφήστε το χαζογιαπωνέζικο λευκό.
-
Και ποιος σου είπε οτι δεν την εχουμε δει από κοντά και σε κόκκινο μάλιστα?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή φαγωθήκατε με την 458 (που από κοντά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ), δείτε την στο σωστό χρώμα ( ) κι αφήστε το** χαζογιαπωνέζικο λευκό**. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Επειδή φαγωθήκατε με την 458 (που από κοντά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ), δείτε την στο σωστό χρώμα ( ) κι αφήστε το** χαζογιαπωνέζικο λευκό**.
Γνωστό ως εθνικό χρώμα της Ιαπωνίας. Πέραν τούτου, αγαπημένο χρώμα αυτοκινήτων στην χώρα του ανατέλοντος ηλίου. Οι λευκές Ferrari στην Ιαπωνία έχουν τεράστιο ποσοστό.
-
Επειδή φαγωθήκατε με την 458 (που από κοντά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ), δείτε την στο σωστό χρώμα ( ) κι αφήστε το χαζογιαπωνέζικο λευκό.+1000000000
To συγκεκριμενο χρωμα αδικει τις Ferrari(συνεχεια το λεω αλλωστε) και οντως το προτημουν στην Ιαπωνια,το χα ακουσει και στην TV παλαιοτερα οτι οι Ιαπωνες ζητησαν το λευκο χρωμα και πλεον ειναι μεσα στο στανταρ χρωματολογιο. -
Επειδή φαγωθήκατε με την 458 (που από κοντά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ), δείτε την στο σωστό χρώμα ( ) κι αφήστε το** χαζογιαπωνέζικο λευκό**.
Γνωστό ως εθνικό χρώμα της Ιαπωνίας. Πέραν τούτου, αγαπημένο χρώμα αυτοκινήτων στην χώρα του ανατέλοντος ηλίου. Οι λευκές Ferrari στην Ιαπωνία έχουν τεράστιο ποσοστό.
Φυσικό είναι λοιπόν, τα 'καμάρια' της Ιαπωνίας να βγαίνουν σε τέτοιο χρώμα.
Και όχι μόνο πλέον...Όσες Ferrari έχω δει στο Best Motoring (βελτιωμένες ως επι το πλείστον), όπως η RSD 360, σε κόκκινο τις έχουνε.
Αν απο κει και πέρα, τις αγοράζουνε σε λευκό,οκ then. -
Το 40% των Φερράρι είναι κόκκινες.Παραμένει το πρώτο σε προτίμηση χρώμα, αλλά με νούμερα που διαρκώς πέφτουν.
-
http://www.youtube.com/watch?v=g3Nf5qep ... E&index=25 > κόκκινο
την έχω δει και live άσπρη και ήταν απλά αλλου
-
γνωστο ως το χρωμα πενθους οχι εθνικο χρωμα..
-
παιδες το χρωμα δεν κανει το αμαξι....απλα το συγκεκριμενο οχημα ξεφευγει απο τα συγκεκριμενα προτυπα της ferrari και για αυτο μας ξενιζει
-
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;
-
εγω ειμαι φανατικος του κοκκινου στα Ferrari!
Εκτος πια και αν εχει καποιος 4-5 και βαλε οποτε θελει να εχει και μερικα αλλο χρωμα!
-
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;+ζαντα
Η κιτρινη πως προεκυψε???
-
-
η μια δεν είναι πραγματική φερράρι , η άλλη δεν είναι πραγματικη αλφα ρομέο...
ίσως οι γνωστες να μπορούσαν να μας διαφωτίσουν για το πως οφείλει να μοιάζει μια φερράρι του 2010...
-
Ούτε σε μοντέλο δεν παίρνω Ferrari αν το χρώμα δεν είναι Rosso...οτιδήποτε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;
+ζαντα
Η κιτρινη πως προεκυψε???
Η κιτρηνη προεκυψε γιατι ηταν μια προσφορα που απλα δεν μπορουσα να αρνηθω (χμμμ αυτο ακουστηκε καπως περιεργα!!!
Η συμφωνια ηταν να την κρατησω μεχρι να βρεθει απο τον εμπορο που την πηρα μια κοκκινη και να την κανω ανταλλαγη στα ιδια ακριβως χρηματα οσα χιλιομετρα και αν της εκανα... οπως και εγινε! Και φυσικα δεν αρνηθηκα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Προσεχε τι λες
Γιώργο το ξέρω ότι υπάρχουν (αν και δε ξέρω αν είναι ξαναβαμμένες) αλλά χάνουν πάρα πολύ σε αυτό το χρώμα!
Ferrari F458 Italia