-
Μην αρπάζεσαι βρε mjacob. Aναφέρεται σε Έλληνες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Όχι σ' εσένα.
-
αλίμονο, αν δεν κάνεις κορδόνια από δέρμα αλβανού πως να ενδιαφερθείς για την ελλάδα
τί ακριβώς έχει παιχτεί με τους αρεοπαγίτες ?
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&l ... 69862&ct=1
Δικαστικοί κύκλοι πάντως εκτιμούν ότι το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και κατ΄ επέκταση η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, υπερέβησαν τη δικαιοδοσία τους, ανατρέποντας ακόμη και τη νομολογία, «για χάρη του Ν. Ζαγοριανού», καθώς δεν έχουν δικαίωμα εξέτασης του κατηγορητηρίου επί της ουσίας, παρά μόνο της βαρύτητας των κατηγοριών, της προσωπικότητας του ελεγχόμενου δικαστικού λειτουργού και των συνθηκών υπό τις οποίες φέρονται ότι τελέστηκαν τα αδικήματα
όντως ισχύει κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις από μία ομάδα η οποία πολεμά διαρκώς (κακά τα ψέματα το ίδιο συμβαίνει και με την αεροπορία) αβρότητες με τον εχθρό.
Φυσικα και μπορεις. Η δουλεια τους ειναι η ΥΠΑΚΟΗ και η εκτελεση ΔΙΑΤΑΓΩΝ. Αν διαταχθουν να σεβονται τους Αλβανους στην παρελαση, ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν: προβλημα ηγεσιας ειναι λοιπον.
Ετσι ειναι ο στρατος, τη μια μερα μπορει να σε στειλει ο Υπουργος Αμυνας να γευματισεις στην Τουρκια με τον.. εχθρο και να βαλεις και λουλουδια στον ταφο του Κεμαλ -και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το κανεις- και την αλλη στιγμη μπορει να σε διαταξει να κανεις επιθεση αυτοκτονιας με το F-16 σου στο γηπεδο της Γαλατασαραϊ. Η δουλεια σου ειναι να ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ οχι να εχεις αποψη. Αν δεν τους αρεσει μπορουν ανα πασα ωρα και στιγμη να γινουν πιτσαδοροι, δεν τους υποχρεωσε κανεις να γινουν ΟΥΚαδες.Φυσικά τότε δεν είχαμε το indymedia και τους διεθνιστές μαϊντανούς οι οποίοι θίγονται με το κάθε τι και τους ενοχλεί και το παραμικρό που μπορεί να τονώσει το Εθνικό Συναίσθημα καθώς ως καλοί Διεθνιστές πιστεύουν ακράδαντα στο σκεπτικό «Όπου γη και Πατρίδα», «η Θρησκεία είναι το όπιο του Λαού» και «όλοι μας είμαστε μία μεγάλη οικογένεια».
ειχαμε ομως και τοτε εθνικιστες -φασιστακια μαϊντανους οποτε δεν εχουμε παραπονο, απο μαϊντανους δοξα τω θεω καλα τα πηγαιναμε και τοτε...
Απλά η συμπεριφορά του με χαροποιεί καθώς αποδεικνύεται ότι αυτά που μας σερβίρουν οι κάθε λογής πολυπολιτισμικοί μαϊντανοί δεν έχουν να κάνουν πολύ και με την παγκόσμια πραγματικότητα. Άντε μήπως ξυπνήσουμε λίγο και καταλάβουμε ότι ο μόνος φίλος του Έλληνα είναι Έλληνας και κανείς άλλος.
φιλοι μου ειναι οι φιλοι μου τους οποιους δεν τους κρινω με βαση το που ΕΤΥΧΕ να γεννηθουν αλλα με βαση αλλα πραγματα.. εχθροι μου ειναι οι μαλακες καθε ειδους που δε γνωριζουν φυλη, θρησκευμα, χρωμα, σεξουαλικες προτιμησεις κοκ
Αν ενας ελληνας ειναι μαλακας δεν ειναι φιλος μου επειδη ειναι.. ελληνας..
αν καποιος σε γαμαει κ σε κλεβει το ιδιο κανει ειτε ειναι ελληνας ειτε ξενοςΠάω πίσω λοιπόν στο Εθνικιστικό τσαρδί μου να αυτό-μαστιγωθώ για την ποταπή μου τότε πράξη και να στη συνέχεια γονυπετής να συρθώ ως τα γραφεία του (Τα)ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί θα ζητήσω άφεση αμαρτιών από τον Πατερούλη Τσίπρα και το Πνευματικό παππού αυτού Γλέζο
you mad?
-
Εφ' όσον όμως και του συγκεκριμένου διανοούμενου φίλοι του είναι οι φίλοι του ανεξαρτήτως εθνικότητας(και συμφωνώ 100% με την προσέγγιση αυτή), όφειλε να σεβαστεί την πρόσκληση και να έρθει. Δεν ήθελε; Ξα του!(που λέμε και στην Κρήτη)
-
Οπως καποιος σωστα ειπε η εκπαίδευση των ΟΥΚ εχει να κανει με τον πασης φυσης Αλβανο ,Γερμανο,Τούρκο που θα απειλήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.Αν σε επίπεδο εθνικής γιορτης ή εθνικής υπερηφανειας που ειναι οι παρελάσεις ακουστούν κάποια συνθήματα εναντίων αυτων που θελουν να μας κανουν σουβλάκι τα απ'αυτά μας κακός πειράζονται μερικόί γιατί κανεις απο αυτούς δεν θα πάει να τους αντιμετωπίσει και θα φιλοσσοφούν αν εκαναν καλά η οχι στα διάφορα καφέ .
Ας προσέχουμε τι λέμε και μην δημιουργούμε εντυπώσεις που μας συμφέρουν. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αλίμονο, αν δεν κάνεις κορδόνια από δέρμα αλβανού πως να ενδιαφερθείς για την ελλάδαπροφανώς
-
Για τους τύπους που φώναξαν όσα φώναξαν (κακώς βεβαίως, βεβαίως γιατί αυτά είναι για πάρτη τους όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ), τα σύνορα της Ελλάδας που τους απασχολεί δεν ταυτίζονται με το τρίγωνο Πολυτεχνείο, Πάντειο, Εξάρχεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τους τύπους που φώναξαν όσα φώναξαν (κακώς βεβαίως, βεβαίως γιατί αυτά είναι για πάρτη τους όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ), τα σύνορα της Ελλάδας που τους απασχολεί δεν ταυτίζονται με το τρίγωνο Πολυτεχνείο, Πάντειο, Εξάρχεια.Μάνο που υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα;
-
κακως υπηρξαν τετοια συνθηματα στη παρελαση...αυτα ειναι για να τα φωναζεις στις μοναδες να φανατιζεσαι (αν εισαι τετοιος τυπος)...στην ελδυκ παντως το 2005 ειχαν απαγορευτει τετοια συνθηματα με ποινες (μαλλον επειδη οι τουρρρκοι ειναι φιλοι μας)
απο κει και περα και αν ερθει και αν δεν ερθει ο κανταρες τα spreads θα ανεβαινουν και μεις θα μαστε πιο κοντα σε υποβαθμιση του επιπεδου ζωης μας..συμπερασμα μπορει να κατσει με τη φυλη του και να μας καταριεται αν και ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι καλεσμενος σε εκδηλωση του λιμενικου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τους τύπους που φώναξαν όσα φώναξαν (κακώς βεβαίως, βεβαίως γιατί αυτά είναι για πάρτη τους όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ), τα σύνορα της Ελλάδας που τους απασχολεί δεν ταυτίζονται με το τρίγωνο Πολυτεχνείο, Πάντειο, Εξάρχεια.Γεια σου γεωμέτρη μου!
(Μα να σου βγει και ορθογώνιο...incroyable!!!) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κακως υπηρξαν τετοια συνθηματα στη παρελαση...αυτα ειναι για να τα φωναζεις στις μοναδες να φανατιζεσαι (αν εισαι τετοιος τυπος)...στην ελδυκ παντως το 2005 ειχαν απαγορευτει τετοια συνθηματα με ποινες (μαλλον επειδη οι τουρρρκοι ειναι φιλοι μας)απλα απαγορευονται πλεον τα ρατσιστικα συνθηματα για συμμαχικες χωρες και η Τουρκια ειναι τετοια.... κατα τ'αλλα συμφωνω
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Για τους τύπους που φώναξαν όσα φώναξαν (κακώς βεβαίως, βεβαίως γιατί αυτά είναι για πάρτη τους όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ), τα σύνορα της Ελλάδας που τους απασχολεί δεν ταυτίζονται με το τρίγωνο Πολυτεχνείο, Πάντειο, Εξάρχεια.
Γεια σου γεωμέτρη μου!
(Μα να σου βγει και ορθογώνιο...incroyable!!!)Χωρίς πλάκα, ήθελα να φτιάξω ακριβώς αυτό αλλά βαρέθηκα.
Μάνο που υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα;
Εκεί που τα κουνούπια τα σκότωνες με ξιφολόγχη.
Στο νύχι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μην αρπάζεσαι βρε mjacob. Aναφέρεται σε Έλληνες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Όχι σ' εσένα.Για τους τύπους που φώναξαν όσα φώναξαν (κακώς βεβαίως, βεβαίως γιατί αυτά είναι για πάρτη τους όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ), τα σύνορα της Ελλάδας που τους απασχολεί δεν ταυτίζονται με το τρίγωνο Πολυτεχνείο, Πάντειο, Εξάρχεια.
Με τα σύνορα της Ελλάδας [όχι αυτής που τους απασχολεί... της.. πραγματικής] ταυτίζονται; Ή δεν μας πειράζει;
όταν τους σκίζει το αλατόνερο τα μούτρα ψάχνοντας από που θα τους έρθει η σφαίρα του καλάζνικοφ
Τέτοιος λυρισμός και να πηγαίνει στράφι ρε γμτ
-
Έκανα σύνορα 17 μήνες, έζησα σκοπιά και περίπολο παρέα με τούρκους στα δυό μέτρα (για όποιον δεν γνωρίζει γίνεται κι αυτό)
Περνάω την τάξη κύριε καθηγητά;Ε λοιπόν ποτέ δεν ένοιωσα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που περιέγραψε ο Δήμου, ίσα ίσα που ένοιωσα -όπως και οι απέναντι φαντάζομαι- σαν θύμα ενος μ@λακισμένου παιχνιδιού. Τι να νοιώσω για τον καράφλα φουκαρά από απέναντι που του πέταγες ένα μπουκαλάκι κουνουπέλαιο και πήδαγε απ το δένδρο(στα δένδρα πάνω φύλαγαν σκοπιά ) για να μην προλάβει να του το πάρει ο άλλος;
Τι ανοησίες διαβάζω ρε γμτ, ειλικρινά κρίμα, δεν νευριάζω λυπάμαι που σκέφτεστε έτσι, δεν μπορείτε να αναλύσετε τον εαυτό σας και τη σκέψη σας και αφήνετε τον φανατισμό να σας κυριεύει.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
.......
Τι ανοησίες διαβάζω ρε γμτ, ειλικρινά κρίμα, δεν νευριάζω λυπάμαι που σκέφτεστε έτσι, δεν μπορείτε να αναλύσετε τον εαυτό σας και τη σκέψη σας και αφήνετε τον φανατισμό να σας κυριεύει.Σωστός!
-
Κρίμα ρε γ,,,,, γιατί αυτοί οι νεοι δεν καταλαβαίνουν οτι φανατιζονται μονο αυτοί που πρέπει να φανατιστούν και οι υπόλοιποι τους σχολιάζουν και τους θάβουν .
-
Με οδηγία του Υπ.Εξ απαγορεύονται και οι εκδηλώσεις κατά 'εταίρων' όπως στην περίπτωση της Ιταλίας και εξ' όσων γνωρίζω η Ελληνική Πρεσβεία στην Ρώμη δεν έχει εορταστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου, αλλά απ' την άλλη η ιστορική μνήμη δεν σβήνεται με εγκυκλίους...
Κατά τα άλλα και εγώ θεωρώ ατυχές να φωνάζονται τέτοια συνθήματα εν μέσω πολιτών.
Όσον αφορά αυτά που αναφέρει ο Δήμου, ανάλογα συναισθήματα μπορεί να ζήσει κάποιος ώντας σε συσκότιση σε ένα πολεμικό πλοίο κοντά στα τουρκικά παράλια, παίζοντας το παιχνίδι της 'γάτας με το ποντίκι' με πλοία του TDK (Τουρκικού Ναυτικού).
Η κούραση που νοιώθεις απ' τις πολύωρες συνεχόμενες βάρδιες εξαφανίζεται απ' την αδρεναλίνη που πλημμυρίζει το σώμα σου φοβούμενος ανά πάσα στιγμή ότι Τούρκοι κομμάντος μπορεί να μπουκάρουν όπως και απ' το γεγονός ότι σε έχουν πληροφορήσει ότι κάθε συνομιλία σου σε κινητό καταγράφεται απ' τους απέναντι και έτσι δεν πρέπει ποτέ να δώσεις το στίγμα του πλοίου.
Όχι, εμείς δεν φωνάξαμε συνθήματα, αλλά είμασταν όλοι έτοιμοι να υπερασπιστούμε τις ένδοξες παραδόσεις του Π.Ν, το οποίο είναι το μοναδικό Ναυτικό του οποίου πλοίο δεν υπέστειλε ΠΟΤΕ την σημαία του... -
@ mjacob & tasosdev
όπως είπα θα πάω γονυπετής στα γραφεία του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήμουν ένα Εθνικιστικό Γουρούνι.....
@ skye
όπως γνωρίζεις ο στρατός είναι ακριβώς αυτό εκτέλεση διαταγών μέσα σε ένα οργανωμένο σύστημα όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους Προϊσταμένους που έχουν και την αποκλειστική ευθύνη αυτών. Καθώς λοιπόν ο Αρχηγός του τμήματος έδωσε μία τέτοια διαταγή οι άλλοι έπρεπε να την εκτελέσουν no matter what.
Αυτό που βλέπω είναι να κατηγορούνται όλοι ακόμα και οι εκτελόντες διαταγές και όχι ο ένας Προϊστάμενος που είχε και την αποκλειστική ευθύνη. Αλλά τα πράγματα τα βλέπουμε όπως μας βολεύει. Αν μας θίγει και θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό λέμε το 'τι ζώα ' καθώς τότε θα θέλαμε να μην είναι άβουλες μονάδες μέρη ενός μηχανισμού αλλά σκεπτόμενοι πολίτες.
Πάμε παρακάτω....
Μαϊντανοί υπάρχουν και από τις δύο πλευρές αλλά είναι ακριβώς αυτό Μαϊντανοί. Όσοι αξιόπιστοι είναι οι μεν άλλο τόσο οι δε. Εγώ έτσι το βλέπω. Όπως έχω τον έναν μαϊντανό του 'Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια' έτσι έχω και τον άλλο μαϊντανό που σκέπτεται με το αντίστοιχο αντιτρίπτυχο. Είναι κάτι σαν το καλό και το κακό, δεν μπορεί ο ένας να κάνει χωρίς τον άλλο καθώς η καταργήση του ενός θα σήμαινε ταυτόχρονα και την εξαφάνιση του άλλου.
Οπότε όλες αυτές οι κραυγές ΙΜΗΟ περί Φασισμού κ.λπ. είναι και μία προσπάθεια δικαιολόγησης της ύπαρξης της αντίπερα όχθης με τις αντίστοιχα εξτρεμιστικές απόψεις. Απόψεις που δεν θα είχαν καμία απήχηση χωρίς την ύπαρξη του μπαμπούλα. Η ιστορία έχει δεκάδες παραδείγματα τόσο στη Δύση (οι ληστοσυμμορίτες) όσο και στην Ανατολή ....
Περί Φιλίας..
Ομιλώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων και όχι προσωπικών σχέσεων. Αν αυτό δεν γίνετε κατανοητό δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το διορθώσω. Και εγώ έχω φίλους Τούρκους (δεν τους γνώρισα στο στρατό ούτε έκανα θητεία δίπλα τους) και φυσικά όταν βρεθούμε σε κάποιο συνέδριο θα φάμε μαζί αλλά αν χρειαστεί δεν θα διστάσω να του ανοίξω την κοιλιά με τη ξιφολόγχη (όπως και αυτός).
Περί mad....
Yes I am.
-
Ατυχές,,,,,απο αυτούς που δικαιούνται να φωνάζουν ?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ mjacob & tasosdevόπως είπα θα πάω γονυπετής στα γραφεία του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήμουν ένα Εθνικιστικό Γουρούνι.....
Και γιατί δεν το ξεκινάς
@ΤσίπραςΔε με ενδιαφέρει προσωπικά η σχέση σου με το οποιοδήποτε πολιτικό χώρο, ούτε εκπροσωπώ τον τσίπρα, ούτε καν πολιτική συζήτηση δεν ανοίξαμε.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]