-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Scirocco...
θα σου αρέσει να το βλέπεις....
θα σου αρέσει να το οδηγάς....
θα είναι παρόμοιο στο γκάζι με το GT και καλύτερο στο πάτημα....
Θα αρέσει ακόμα και στην γυναίκα σου.
νέος είσαι ακόμα μπορείς να σκύψεις για να βάλεις το παιδικό καρεκλάκι πίσω....
Εγώ πάντως σε παρόμοια οικογενειακή κατάσταση το επέλεξα για τους παραπάνω λόγους και κυρίως για τον τελευταίο...ΝΕΟΣ είμαι ακόμα και θέλω κάτι σπορ!!!!OK, το Scirocco φαίνεται όντως γ@μ@το. Και σε φυσιολογική τιμή. Όμως** ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΘΥΡΟ**! Δεν ξέρω πως βολεύεσαι εσύ φίλε, αλλά εμένα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ, μου είναι 100% απαραίτητες οι πίσω πόρτες: ψώνια, μπουφάν, ψιλοπράγματα, όλα με τη 1 πίσω. Τρομερή εξυπηρέτηση. Πόσο μάλλον όταν θα έρθει η ώρα του παιδιού... Ακόμα, με 24.000€ στα 160 άλογα πάει πιο πάνω από την οροφή των 22.000€.
Από εμένα, το Scirocco δεν είναι καλή επιλογή στη συγκεκριμένη περίπτωση. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
θα γινουν καποια Ρωμη-Αθηνα τα επομενα 2 χρονια,ωσπου να γυρισουμε Ελλαδα μονιμα.Εκει σιγουρα θα χρειαστω ενα μεγαλο χωρο αποσκευων,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αν **αξιζει για 5 ταξιδια να παρω κατι που δε θα το προτιμουσα στην παρουσα φαση **απο μια delta η ενα bravo.
Οχι. Για 5 ταξιδια παρε μια μπαγκαζιερα.
- άπειρο !!
Και επιπλέον, απλά ψάχνεις για αξιοπρεπές σούπερ-μίνι, εξοικονομώντας τα χρήματα μιας γέννας (και βάλε) ...
Α, και τη μπαγκαζιέρα να την πάρετε από Ιταλία, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ από τους ντόπιους 'έμπορες' !!
- άπειρο !!
-
Super mini?Εχω αμφιβολιες σχετικα με την πρακτικοτητα σε σχεση με ενα μικρομεσαιο η μεσαιο..Νομιζω πως η μπαγκαζιερα θα ειναι μονιμη.Μιτο η κλιο θα επαιρνα απο αυτην την κατηγορια αλλα σκεφτομαι πως με λιγα παραπανω παιρνω ενα πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο.Εκτος κ αν το λεγανε clio rs και ειχα τα λεφτα για να το παρω.
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
Το gt δεν εσκασε...για την ακριβεια,εκτος απο το συγχρονιζε δευτερας,δεν εκανε ουτε τσικ..Η ασφαλεια μου δε με καλυπτει..σορρυ για το
να σε ρωτησω οταν σου ανοιξαν το κιβωτιο για να σου αλλαξουν το συγχρονιζε εκαναν καλη δουλεια??
αν εισαι ευχαριστημενος πες μου και το συνεργειο να ξερω γιατι εχω τραβηξει διαφορα με αυτο το θεμα(σε αλλη μαρκα) και θα θελα να ξερω ενα δοκιμασμενα καλο συνεργειο vag -
Για να μη θεωρηθει διαφημιση,εχεις πμ
-
Αφου ειχες golf τοτε bravo ή octavia (ξερω ειπες οχι). Η Δ ειναι σαν να σου σειρω το κασονι ρε παιδακι μου...στις φωτογραφιες φαινεται πολυ καλυτερη. Επισης σημερα ειδα απο πισω ενα opel insignia και δεν μου αρεσε καθολου (περιμενω τις ντοματες).
-
Δ... κατι ξεχωριστο στην κατηγορια της, πολυ ομορφο, με πολυ καλα χαρακτηριστικα σε οτι αφορα την ανεση και την απτη ποιοτητα. Στα λεφτα που διαθετεις μπορεις να το παρεις στην 150αρα εκδοση να πηγαινει και καπως ποιο δυναμικα. Το προβλημα σου με την Δ ειναι μονο αν κινεισε πολυ εντος πολης, οποτε και το μηκος θα σε ταλαιπωρησει αρκετα! Βεβαια ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα απο κατι Insignia, Mondeo κλπ που πατησανε σχεδον τα 5 μετρα...
-
Mazda RX-8? ( )
-
-
Ήμουν στη θέση σου πριν τρία και κάτι χρόνια.
Τότε λοιπόν έψαχνα και εγώ για κάτι καινούριο. Τελικά πήρα μεταχειρισμένη Άλφα 166 facelift, την 2.0 TS με πλήρη εξοπλισμό (εκτός ηλιοροφής). Απόλυτα ευχαριστημένος (εγώ βέβαια κάνω και μεγάλα ταξίδια και για την πόλη παίζει το ίμπιζα της συζύγου).
Και σήμερα, το ίδιο ακριβώς θα έκανα: μεταχειρισμένο μεγαλύτερης κατηγορίας, εφόσον έχεις τα μετρητά. Ειδικά τώρα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
τώρα, μεταξύ των τριών το μπράβο. Η καλύτερη σχέση value/money και πολύ όμορφο. -
φυσικά κανείς δε λέει πόσο καίει η δ των 1400kg μέσα στη πόλη σε σχέση με τους tsi... ε και ο tjet δεν είναι από τους οικονομικότερους downsized τούρμπο
-
Τότε λοιπόν έψαχνα και εγώ για κάτι καινούριο. Τελικά πήρα μεταχειρισμένη Άλφα 166 facelift, την 2.0 TS με πλήρη εξοπλισμό (εκτός ηλιοροφής). Απόλυτα ευχαριστημένος (εγώ βέβαια κάνω και μεγάλα ταξίδια και για την πόλη παίζει το ίμπιζα της συζύγου).
Και σήμερα, το ίδιο ακριβώς θα έκανα: μεταχειρισμένο μεγαλύτερης κατηγορίας, εφόσον έχεις τα μετρητά. Ειδικά τώρα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
τώρα, μεταξύ των τριών το μπράβο. Η καλύτερη σχέση value/money και πολύ όμορφο.Το σκεφτηκα το μεταχειρισμενο,αναφερθηκα πιο πριν..a4 avant αν βρω,ευχαριστως...Οσο για το μηκος,δε με απασχολει τοσο.Οχι γιατι μενω σε περιοχη με αλανες,αλλα γιατι 6 χρονια το πατρικο vectra b το παρκαρα και το εστριβα στα στενα της κυψελης..Οποτε μια σχετικη εικονα και εμπειρια την εχω.
Παντως δεν εχω κατσει και δεν εχω δοκιμασει ποτε τοσες παραλλαγες σε configurator οσο σε αυτο της δ..Εχει..πως το λενε...Γοητεια μαλλον...
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
τώρα, μεταξύ των τριών το μπράβο. Η καλύτερη σχέση value/money και πολύ όμορφο.Το σκεφτηκα το μεταχειρισμενο,αναφερθηκα πιο πριν..a4 avant αν βρω,ευχαριστως...Οσο για το μηκος,δε με απασχολει τοσο.Οχι γιατι μενω σε περιοχη με αλανες,αλλα γιατι 6 χρονια το πατρικο vectra b το παρκαρα και το εστριβα στα στενα της κυψελης..Οποτε μια σχετικη εικονα και εμπειρια την εχω.
Παντως δεν εχω κατσει και δεν εχω δοκιμασει ποτε τοσες παραλλαγες σε configurator οσο σε αυτο της δ..Εχει..πως το λενε...Γοητεια μαλλον...
Ρε φιλε μην ακους κανενα!Αφου το λεει η καρδουλα σου!Αντε τσιμπα την.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε φιλε μην ακους κανενα!Αφου το λεει η καρδουλα σου!Αντε τσιμπα την.
Σωστό...
-
εγω οταν εδωσα την παραγγελια για την δ την αλλη μερα ειπα...:μαλακια εκανα...
αλλα ειχα κανονισει να εχω μια δ για ενα σαββατοκυριακο απο τον τοπικο αντιπροσωπο.
εκεινο το σκ καθως οδηγουσα σε δρομους που ξερω και στους οποιους εχω οδηγησει απειρες φορες με αλλα αυτοκινητα, καταλαβα οτι εκανα σωστη επιλογη.
μεχρι τωρα το ιδιο νοιωθω και νομιζω οτι δυσκολα θα μετανοιωσω για την επιλογη της δ μην το σκεφτεσαι αλλο...
παρτο! -
Και 'γω μεγαλωμένος σε Beta (την οποία έχω ακόμα) και όταν ήρθε η ώρα του παιδιού, μιας και το Aveo (σκυλί μαύρο όμως) της γυναίκας δεν θα μας χώραγε, παρήγγειλα τη Delta.
Κουκλάρα, γρήγορη, ταξιδιάρα, ενώ και ο χώρος αποσκευών κερδίζει πολύ σε πρακτικότητα λόγω των συρρόμενων πίσω καθισμάτων.
Π.χ. εκεί που μπαίνει το κάθισμα του παιδιού το βάζω πιο μπροστά και κερδίζω σε χώρο για αποσκευές και καρότσι, ενώ δίπλα η γυναίκα μου κάθεται έχοντας άπλετο χώρο για τα πόδια της.
Επίσης έχει και καλύτερη οπτική επαφή με το μωρό.
Μέσα στην πόλη μεγάλη δουλειά κάνει η ρύθμιση city στο τιμόνι. Μεγάλο πλεονέκτημα!
Η κατανάλωση κυμαίνεται από 8 - 10 lt/100km, αλλά άμα θες μπορεί να ξεπεράσει και τα 15
Όσο το πιέζεις καίει, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Στο παρκάρισμα θέλει να συνηθίσεις τις διαστάσεις του, αλλά κυρίως την όχι καλή ορατότητα πίσω όπως όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα.
Και όταν έρθω στο γυναικοχώρι (La Sapienza - Roma, 8 χρόνια πέρασε) θα φέρω και την Delta να τα στήσουμε -
Μαλιστα.Ειμαστε για delta δηλαδη...Μου κανει εντυπωση που σχεδον κανεις δεν προτεινε το golf..Mε βλεπω μολις κατεβω κατω να παραγγελνω μια κρεμ η μαυρη oro..Θα εχω να κανω βεβεια με ενα δικτυο αντιπροσωπειων και συνεργειων για τα οποια δεν εχω ακουσει τα καλυτερα,αλλα who cares??Cares δηλαδη,αλλα λεμε..Φιλε panos272,οποτε ερθεις Ρωμη,ενημερωσε με!!
-
γενικα η δ αξιζει καθε ευροπουλο που θα εκταμιευσεις!εγω εχω αλλαξει αρκετα αυτοκινητα και εχω οδηγησει αλλα πολλα...η αισθηση της δ ειναι μοναδικη για το χρηματα τα οποια δαπανας.
εμενα η 120αρα μαζευει χιλιομετρα με απιστευτα γρηγορο ρυθμο.
μετανοιωσα που δεν πηρα την 150αρα. -
Ο χρήστης monty έγραψε:
Μαλιστα.Ειμαστε για delta δηλαδη...Μου κανει εντυπωση που σχεδον κανεις δεν προτεινε το golf..Mε βλεπω μολις κατεβω κατω να παραγγελνω μια κρεμ η μαυρη oro..Θα εχω να κανω βεβεια με ενα δικτυο αντιπροσωπειων και συνεργειων για τα οποια δεν εχω ακουσει τα καλυτερα,αλλα who cares??Cares δηλαδη,αλλα λεμε..Φιλε panos272,οποτε ερθεις Ρωμη,ενημερωσε με!!το να σου προτιναμε το Γκολφ θα ηταν το αυτονοητο αλλα αφου το ειχες ξερεις πανω καρω τι να περιμενεις!
προφανως θελεις να αλλαξεις εικονα και κατασταση...και αυτο το καταλαβαινω απολυτα!
καλη η δ οντως ! -
αμα θες παιδια σκυλια γατια η Δ ειναι προτιμοτερη απο το γκολφ...τη κρατας και 10 χρονια και τελειωνει η υποθεση...
Φτου κι απ' την αρχη....