-
Καλησπέρα στο φόρουμ , είμαι αρκετά κοντά στην αγορά ενός Nissan juke 2016 ή2015 βενζίνη τούρμπο 110 άλογα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει υγραέριοκίνηση... Αν υπάρχει σύστημα δλδΚαι αν υπάρχει κάποιος να έχει αυτό το αυτοκίνητο και να έχει κάνει την μετατροπή
-
Αμεσο ψεκασμό δεν έχει αυτό;
Το ότι μπαίνει μπαίνει αλλά θα έχεις όλα τα μειονεκτήματα που έχουν τα σστήματα άμεσου ψεκασμού δηλ. υψηλή τιμή και μειωμένη οικονομία σε σχέση με τα έμμεσου αφού θα ψεκάζεις μπόλικη βενζίνη.
Στη θέση σου θα πήγαινα σε juke diesel αν κάνεις πολλά χλμ εκτός πόλης ή αν θέλεις sony και καλά υγραέριο σε καινούριο renault ή dacia. -
@georgemit said in Nissan Juke:
Αμεσο ψεκασμό δεν έχει αυτό;
Το ότι μπαίνει μπαίνει αλλά θα έχεις όλα τα μειονεκτήματα που έχουν τα σστήματα άμεσου ψεκασμού δηλ. υψηλή τιμή και μειωμένη οικονομία σε σχέση με τα έμμεσου αφού θα ψεκάζεις μπόλικη βενζίνη.
Στη θέση σου θα πήγαινα σε juke diesel αν κάνεις πολλά χλμ εκτός πόλης ή αν θέλεις sony και καλά υγραέριο σε καινούριο renault ή dacia.Οπότε δεν θα κάνεις πολύ οικονομία? Όπως τα κλασικά υγραεριοκηνιτα ?
-
Θα κάνεις αλλά γύρω στο 20 με 25% ενώ με ένα κλασικό υγραερίου κάνεις τα διπλά.
Επίσης θα πρέπει να υπολογίσεις ότι τα συστήματα για άμεσο ψεκασμό κοστίζουν περίπου τα διπλά λεφτά συν το ότι μπορεί το αυτοκίνητο να παρουσιάσει διάφορες δυσλειτουργίες.
Στη θέση σου δε θα το επιχειρούσα. -
@gianisvele said in Nissan Juke:
Καλησπέρα στο φόρουμ , είμαι αρκετά κοντά στην αγορά ενός Nissan juke 2016 ή2015 βενζίνη τούρμπο 110 άλογα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει υγραέριοκίνηση... Αν υπάρχει σύστημα δλδΚαι αν υπάρχει κάποιος να έχει αυτό το αυτοκίνητο και να έχει κάνει την μετατροπή
Σε καινούργια αυτοκίνητα δεν θα το έκανα στην θέση σου. Αν πάθει κάτι ο κινητηρας θα κλαις. Αφου οι μοντέρνοι κινητηρες είναι έτσι και αλλιώς οικονομικοί πολύ σε σχέση με παλιους. Δεν είναι να πεις οτι το JUKE θα καίει και τα αντερα του
Σε παλιότερα αυτοκίνητα αξίζει!!!! Γιατι και καινε πολύ και αν παθει κάτι ο κινητηρας σε 4 χρόνια τα χρήματα του θα τα έχει βγάλει το σύστημα υγραερίου στο πολλαπλάσιο έτσι και αλλιώς αν κάνεις χιλιόμετρα. Ενα παλιό αυτοκίνητο έτσι και αλλιώς χάλια είναι σε μεταπώληση οπότε δεν χάνεις κάτι
-
Μίλησα με δύο μαγαζιά που βάζουν υγραέριο και τα δυο μου είπαν ότι υπάρχει ένα καινούργιο σύστημα αλλά κάνει 1500 ευρώ και κάνει οικονομία 45 τοις εκατό όπως τα άλλα (για άμεσου ψεκασμού μιλάμε)
-
Ποιο;
-
Δεν γνωρίζω αν ο βενζίνης turbo του Juke είναι αντίστοιχος με τον 1.2 του QQ, αλλά έχω την αίσθηση πως ο συγκεκριμένος του QQ έβγαζε προβληματάκια. Καμιά σχέση δηλαδή με τον 1.5 diesel που φοράνε και τα δύο και είναι φουλ αξιόπιστος.
-
@stormold said in Nissan Juke:
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Είπαμε, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στη ζωή του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο άλλων και να μην εξαρτάται οικονομικά από άλλους...
Γράψτο και για αυτούς που τους επιδοτούμε το EV επειδή(ς) είναι αναξιοπαθούντες...
-
Πραγματικά δεν θυμάμαι τους εταιρίες
Μια ιταλική μου είπε και μια γερμανική νομίζω
Το έχουν βάλει μου είπαν σας κασκαι το ένα από τα δύο και είναι χωρίς προβλήματα -
Πραγματικά δεν θυμάμαι τους εταιρίες
Μια ιταλική μου είπε και μια γερμανική νομίζω
Το έχουν βάλει μου είπαν σας κασκαι το ένα από τα δύο και είναι χωρίς προβλήματαΙταλοί, Ολλανδοί και Πολωνοί είναι οι καλύτεροι στο υγραέριο.
-
Μίλησα με δύο μαγαζιά που βάζουν υγραέριο και τα δυο μου είπαν ότι υπάρχει ένα καινούργιο σύστημα αλλά κάνει 1500 ευρώ και κάνει οικονομία 45 τοις εκατό όπως τα άλλα (για άμεσου ψεκασμού μιλάμε)
Το υγραέριο είναι και λίγο λύση ανάγκης. Δηλαδή έχεις ένα βενζινοκίνητο, αναγκάζεσαι να κάνεις 200χλμ την ημέρα λόγω δουλειάς και λες... δε γ@μιέτ@ι θα το ρισκάρω.
Αφού δεν έχεις αγοράσει ακόμα το αυτοκίνητο γιατί έχεις κολλήσει να μετατρέψεις το συγκεκριμένο; -
Γιατί δε παίρνεις ένα diesel, clio, micra για πχ με τον γνωστό 1.5 dci?
Nissan Juke