-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν νομιζω οτι ειναι συνολικα καλυτερο αυτοκινητο απο το V40 (απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα αλλα ΕΙΝΑΙ) αλλα σιγουρα εχει καλυτερους εσωτερικους χωρους οπου ΜΕΤΡΑΕΙ.
καλύτερους χώρους ιμπρεσσιβο!
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Το κακο με το Λεον είναι οτι οι τιμες ειναι πολυ κοντα:
1.4 TSI 122HP Style 16.240 €
1.4 TSI 122HP FR 17.340 €
1.4 TSI 140HP Style 17.040 €
1.4 TSI 140HP FR 18.140 €
1.8 TSI 180HP FR 19.232 €Με βάση τις μικρες διαφορές τιμών, η καλύτερη επιλογή το 1.8 που εκτος των αλογων εχει και την καλη αναρτηση πισω. Τωρα αν δεν το πατας και θες να γλυτωσεις 3Κ κ με λιγοτερες βενζινες, χτυπας το 122αρι Style. Το ενδιαμεσο 140αρι ACT είναι γρίφος. Νομιζω ουτε μεγαλη διαφορα θα έχει με το 122αρι στις επιδοσεις, ουτε και σημαντικα λιγοτερη καταναλωση που να δικαιολογεί τα 800ε και το ρισκο για βλαβες (αν το ACT ήταν τοοοσο καλο γιατι δεν το εβαλαν και στον 1.8;)...
Για οδηγό που δεν κάνει πάνω από 15.000 χλμ το χρόνο πιστεύω ότι ο 1.4 tsi με τα 122 άλογα στην έκδοση style που έχει και πολύ καλό εξοπλισμό αξίζει. Συμφωνώ ότι δεν είναι να εμπιστεύεσαι το vag σε μηχανολογικούς νεωτερισμούς, ούτε εγώ θα αγόραζα το ACT. Η διαφορά από τις αντίστοιχες εκδόσεις του golf είναι 2.000-2.500 ευρώ αλλά μηχανολογικά είναι τα ίδια, το leon πιο ευχάριστο οδηγικά και σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές υπέρ του seat σε κόστος service και ανταλλακτικών (αλλά χειρότερη μεταπώληση). Προσωπικά έχω αλλεργία με το σήμα της vw (είχα polo και ξέρω τι θα πει αξιοπιστία ) οπότε αν ήταν να αγοράσω vag θα έπαιρνα ή seat ή skoda, πιο τίμιες επιλογές από την wannabe premium vw.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Τουλάχιστον μέχρι τέλη Μαρτίου που γνωρίζω έπαιζε έκπτωση από τις τιμές τιμοκαταλόγου 3.000 ευρώ + τυχόν απόσυρση (άλλα 1200-1300 ευρώ) + 1000 ευρώ που έκαναν κάποιοι dealers επιπλέον. Μιλάμε δηλαδή για συνολική έκπτωση από 4.000+ μέχρι 5.000+ ευρώ. Τώρα αν τον Απρίλιο από τις προαναφερθείσες προσφορές έπεσαν στο χιλιάρικο, τι να πω. Έδωσα 23.000 ευρώ (από 28.000+ αρχική τιμή) και πήρα το diesel, πεντάπορτο, λευκό με 2 πακέτα που περιλαμβάνουν τα πάντα, πες του γνωστού σου να το ψάξει καλύτερα.Χμ θα το τσεκαρω...
Σορρυ για το οφφτοπικ
-
-
Με ψιλοαρέσει
-
Μου αρέσει πολύ (δίχως help).
-
Εγώ μονο και ένα
-
-
πωωω οντως χρωματαρα!!!!
-
Αμαξάρα το GTi. Δεν είναι troll-post
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και...πειραγμα στην μοναδα του ESP μεσω VAGCOM, για δυνατοτητα απενεργοποιησης του...Κάτι ξέρεις εσύ ...για μαρτύρα λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ούτε ένα δεν έχω δεί απο το Golf VII να κυκλοφορείπραγματικά! από πότε πουλιέται αυτό το αυτοκίνητο ρε παιδιά;
-
εγώ ειδα ένα σήμερα.
κοσμογονικές διαφορές με το προηγούμενο
-
Εχω δει τουλαχιστον 3
-
Ειδα ενα πριν λιγες μερες.
Οχι σαν αυτο στις παραπανω φωτογραφιες με τα τεραστια ζαντολαστιχα και τις δαγκανες.
Ειδα ενα σαν αυτα που θα αγορασει ο απλος κοσμος για να κυκλοφορει.Γενικοτερα.
Δεν μου εκανε καμια εντυπωση.Προσωπικη μου αποψη.
Η αρχη του τελους για τον ιστορικο αυτο ονομα. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γενικοτερα.
Δεν μου εκανε καμια εντυπωση.Ιδια αισθηση,αδιαφορο παντελως κ απο πισω ψιλοασχημο,οι βασικες εκδοσεις με τασια κλπ θα ειναι ακομα χειροτερες.
-
Μα με τασια πλεον δε βλεπεται κανενα αυτοκίνητο... Το Γκολφ οντως στις φωτογραφιες ειναι πιο καλο, δια ζωσης ομως περνα απαρατηρητο. Κατσε ντε ομως να δουμε και κανενα R line ή GTI στους δρομους..
-
Eνα ακομα review για το νεο GTI:
...και συνοπτικα, πως λειτουργει το ηλεκτρονικα ελεγχομενο, μηχανικο μπλοκε διαφορικο:
-
Η αρχη του τελους για τον ιστορικο αυτο ονομα.
τα ιδια λεγαμε οταν εβγαλαν το 4ο αλλααααα
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Προσωπικη μου αποψη.
Η αρχη του τελους για τον ιστορικο αυτο ονομα.Εγώ πάλι το βλέπω σαν την καλύτερη πρόταση μακράν στην κατηγορία με όλους τους κινητήρες.
Αν αποφασίσω να πάρω αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία πρώτο βάζω το Golf και δεύτερο το Auris το οποίο μου αρέσει και αυτό πολύ.
VW Golf VII