-
Ψαξε στο ΧΟ, δεν εχω κατι κατα νου.
-
http://www.google.gr/search?client=fire ... %B7+Google
-
Ο αερόσακος από μόνος του είναι η τελευταία δικλείδα ασφαλείας του κατασκευαστή. Ανοίγει όταν το αυτοκίνητο υπολογίσει πως το σώμα του οδηγού/επιβάτη λόγω της ορμής έχει πιθανότητα να ακουμπήσει στα πλαστικά του αυτοκινήτου. Για να ανοίξει αερόσακος πρέπει αισθητήρες σε συγκεκριμένα σοφά επιλεγμένα σημεία του αμαξώματος να νιώσουν επιβράδυνση που θα σημαίνει αυτόματα ότι ετοιμάζεσαι να φύγεις πολύ από το κάθισμα. Γενικώς το άνοιγμα του αερόσακου αποφεύγεται εκτός αν είναι πραγματική ανάγκη γιατί είναι ικανό να προκαλέσει εγκαύματα στο πρόσωπο ή και τραυματισμό. Βρίσκεται εκεί για να αποτρέψει τα χειρότερα, προκαλώντας ίσως μικροφθορές σε σύγκριση με το τι θα γινόταν χωρίς αυτόν.
Εφ'όσον δεν υπήρξε επαφή του σώματός σου με τα σκληρά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, ο αερόσακος σοφά δεν άνοιξε. Η πλαστική παραμόρφωση του αυτοκινήτου στο εμπρόσθιο μέρος είναι αυτή που χρειάζεται για να απορροφήσει τις δυνάμεις. Εφ'όσον λειτούργησε σωστά και δεν χτύπησες, ο αερόσακος δεν είχε να προσφέρει κάτι.
Αν έχεις σκοπό να πετάξεις λεφτά για να κινηθείς νομικά προσπαθώντας να βγάλεις κάτι απ αυτή την ιστορία (ζούμε δύσκολους καιρούς, σε καταλαβαίνω), καλύτερα δώσ'τα σε ένα ίδρυμα να τα φάνε σουβλάκια τπτ φτωχά παιδάκια. Καλή τύχη. -
Απο το πουντο που επεσε πανω σου δεν θα αποζημιωθεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φανταζομαι οτι ο ασφαλιστής σου θα ξερει.Αλλα και στο google να το βαλεις εχει αρκετα αποτελεσματα .ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ? ΣΟΡΡΥ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ........... ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΩΔΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΚ? >Ο αερόσακος από μόνος του είναι η τελευταία δικλείδα ασφαλείας του κατασκευαστή. Ανοίγει όταν το αυτοκίνητο υπολογίσει πως το σώμα του οδηγού/επιβάτη λόγω της ορμής έχει πιθανότητα να ακουμπήσει στα πλαστικά του αυτοκινήτου. Γενικώς το άνοιγμα του αερόσακου αποφεύγεται εκτός αν είναι πραγματική ανάγκη γιατί είναι ικανό να προκαλέσει εγκαύματα στο πρόσωπο ή και τραυματισμό. Βρίσκεται εκεί για να αποτρέψει τα χειρότερα, προκαλώντας ίσως μικροφθορές σε σύγκριση με το τι θα γινόταν χωρίς αυτόν.
Εφ'όσον δεν υπήρξε επαφή του σώματός σου με τα σκληρά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, ο αερόσακος σοφά δεν άνοιξε. Η πλαστική παραμόρφωση του αυτοκινήτου στο εμπρόσθιο μέρος είναι αυτή που χρειάζεται για να απορροφήσει τις δυνάμεις. Εφ'όσον λειτούργησε σωστά και δεν χτύπησες, ο αερόσακος δεν είχε να προσφέρει κάτι.
Αν έχεις σκοπό να πετάξεις λεφτά για να κινηθείς νομικά προσπαθώντας να βγάλεις κάτι απ αυτή την ιστορία (ζούμε δύσκολους καιρούς, σε καταλαβαίνω), καλύτερα δώσ'τα σε ένα ίδρυμα να τα φάνε σουβλάκια τπτ φτωχά παιδάκια. Καλή τύχη.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΤΕΨΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...>Απο το πουντο που επεσε πανω σου δεν θα αποζημιωθεις;
ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ... ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ... ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...
-
Έστω πως το ελέγχει εμπειρογνόμωνας και βρίσκει πως όντως ο αερόσακος είχε πρόβλημα.
Ήταν το πρόβλημα αυτό αιτία του ατυχήματος? όχι
Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα θα περιοριζόντουσαν οι ζημιές από το ατύχημα? όχι (το αντίθετο)
Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα θα περιοριζόντουσαν οι τραυματισμοί? όχι (αφού δεν έφτασε καν ο οδηγός στο τιμόνι).
Υπάρχει αξίωση αποζημείωσης? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?
Αφού είχες χρεωθεί ήδη για το αυτοκίνητο είναι κρίμα να πετάξεις και άλλα λεφτά έτσι λόγω νεύρων και τίποτα άλλο, να ταλαιπωρήσεις και να ταλαιπωρηθείς.
ΥΓ. Αυτό για το σέικερ που τόσο ειρωνεύτηκες είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αν το είχες εκει την ώρα του ατυχήματος και δεν έφυγε από την θέση του είναι απίθανο η επιβράδυνση από το ατύχημα να ήταν αρκετή για να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι.
αυτά από εμένα, καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσον αφορά το σέικερ, το σκεπτικό είναι πως αν ήταν σφοδρή η σύγκρουση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε μείνει στη θέση του.
Ακριβως , αν το σεικερ ηταν τοποθετημενο εξαρχης στην ποτηροθηκη και παρεμεινε ορθιο μετα την προσκρουση σημαινει οτι η επιβραδυνση ηταν μικρη οποτε δεν τιθετε κανενα θεμα για τους αεροσακους , απο την αλλη και το σεικερ να μπηκε εκει εκ των υστερων η ζημια που εχει παθει το αυτοκινητο δεν δικαιολογει το ανοιγμα των αεροσακων , στις φωτο φαινεται ουτε το ψυγειο ουτε καν η βαση του προφυλακτηρα δεν εχουν στραβωσει και φυσικα το γεγονος οτι δεν χτυπησες στα σημεια που προστατευει ο αεροσακος δηλαδη το προσωπο και το στηθος σου ολα μαρτυρανε οτι δεν ηταν αναγκαιο να ανοιξουν
Εν ολιγης η ζημια που εχει το αμαξι σου δεν δικαιολογει ανοιγμα των αεροσακων , τωρα το οτι ανοιξανε στο πουντο παιζει ρολο και η γωνια προσκρουσης (πλαγιομετωπικη) και η μικρη επιφανεια που ειχε οποτε σωστα ανοιξανε , ενω εσενα χτυπησε σε ολη την μπροστινη επιφανεια αρα ειχε περιθώριο και απορροφήθηκε η ενεργεια χωρισ να απαιτείται το ανοιγμα των αεροσακων.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έστω πως το ελέγχει εμπειρογνόμωνας και βρίσκει πως όντως ο αερόσακος είχε πρόβλημα.Ήταν το πρόβλημα αυτό αιτία του ατυχήματος? όχι
αν ο αεροσακος ειχε προβλημα,τοτε θα πρεπε να γινει μηνυση ασχετα με το αποτελεσμα του τρακαρισματος,και ασχετα αν ειχε τρακαρει η οχι.
επειδη οταν το πηγε για ελεγχο της ειπαν οτι ειναι οκ.
ετσι ειχε γινει και σε ενα αλλο αυτοκινητο το οποιο τρακαρε πλαγια με κολωνα και δεν ανοιξε ο πλευρικος και σκοτωθηκε ο οδηγος.
οι εξυπνοι στην αντιπροσωπια ειχαν πιασει με ταινια τις χαλασμενες επαφες αντι να τις αλλαξουν -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ενημερωτικα η θεση του NHTSA σχετικα με το θεμα...Πολύ ενημερωτικό. Εξηγεί και γιατί στην καλή μου άνοιξαν οι αερόσακοι στο γκαράζ με χτύπημα σε τοίχο με αστεία ταχύτητα.
Από τις φωτογραφίες είδα την κολώνα, λεπτή και λυγισμένη στη βάση της, δεν προσέφερε σημαντική αντίσταση επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιβραδύνει για σημαντική απόσταση άρα μικρή επιβράδυνση οπότε λογικά δεν άνοιξαν.
Σχετικά με το ποτηράκι κι εγώ συμφωνώ. Όταν με χτύπησε κάποιος από πίσω με ελάχιστη ταχύτητα και χωρίς πρακτικά ζημιά στα αυτοκίνητα το τάπερ με τα γεμιστά του είχε σκάσει πάνω στο παρμπρίζ του γεμίζοντας το ταμπλώ του ντομάτες και ρύζια. Σαφώς και θα έπρεπε να είχε φύγει το ποτηράκι.
Η εικόνα του άθικτου μετάλλου του προφυλαχτήρα επίσης συνηγορεί για μικρής ενέργειας σύγκρουση.
Και εγώ θεωρώ υπερβολή την ολική αλλά βέβαια οι σωστές φωτογραφίες για να το κρίνει κανείς αυτό θα ήταν από κάτω ή μέσα στο χώρο του κινητήρα.
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.... -
-
Προφανώς οι τιμές επιβράδυνσης δεν δικαιολογούσαν ενεργοποίση του αερόσακου. Το αυτοκίνητο λειτούργησε όπως έπρεπε και απορρόφησε με το εμπρόσθιο τμήμα του της δυνάμεις της πρόκρουσης ενώ η καμπίνα έμεινε ανέπαφη. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της αναστάτωσης...
-
Από τις φωτογραφίες που είδα (περιλαμβάνονται και οι φραπεδιέρες), δεν υπήρχε λόγος να ανοίξουν οι αερόσακοι...Μου έκανε καλή εντύπωση (και όλοι όσοι έχουν διαβάσει ποστ μου, ξέρουν ότι δεν είμαι Ιαπωνεζόφιλος) η παθητική του ασφάλεια...
Δεν θα το συνεχίσω αυτό όμως, εξαντλήθηκε...
Πάμε τώρα να βοηθήσουμε ουσιαστικά αν μπορούμε.
Το ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση, δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητο καταστράφηκε και αφού η ΤΟΥΟΤΑ ζήτησε 9000, σημαίνει ότι η ασφαλιστική έκρινε ότι η εμπορική αξία του αυτοκινήτου είναι μικρότερη. Αν χρειαστεί να κάνεις δικαστήριο, κάνε το στην ασφαλιστική. Γιατί (κατά την γνώμη μου) δεν μπορείς να λές στον άλλο, να πετάξει το αυτοκίνητο που γνωρίζει και με παραπάνω χρήματα, να αγοράσει κάποιο ίδιο, του οποίου το ιστορικό δεν γνωρίζει.
Σε μία τέτοια κίνηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ σοβαρά επιχειρήματα, όπως:
Συναισθηματική αξία (δώρο πατέρα συζύγου κλπ)
Οικονομική επιβάρυνση (χρήματα, για την αγορά νέου, μέρες που δεν μπορέις να μετακινηθείς, διαφυγόντα κέρδη κλπ)
Υπάρχει σοβαρή βάση για όλα αυτά...Χθες μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με το αυτοκίνητο, που με κόπο και θυσίες, απέκτησα...και σήμερα βρίσκομαι, χωρίς να φταίω, να μην έχω αυτό που για το οποίο πλήρωσα...και εκεί έρχεται η ασφάλεια του φταίχτη, που την πληρώνει, ώστε να με φέρει στην προηγούμενη κατάσταση, χωρίς δικό μου κόστος...
Αυτό είναι το νόημα της ασφάλειας, που αδρά πληρώνουμε!!!!
Και λίγα τεχνικά...είμαι σίγουρος, ότι αφού σου είπε η αντιπροσωπεία για 9000? αν πας σε εξωτερικό , σοβαρό και καταξιωμένο συνεργείο, δεν θα στοιχήσει πάνω απο 6000, με μετ/να ανταλλακτικά, εκεί που δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αρα αν σου πούν ότι σου δίνουν για αντικατάσταση οχήματος 6-7000 πχ τότε μπορείς με αυτά τα χρήματα, να το επαναφέρεις στην προηγούμενη κατάσταση, γιατί έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα...Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι και δεν πειράχτηκε (από όσο φαίνεται) το πλαίσιο ανεπανόρθωτα...
Το πούντο έπαθε μεγαλύτερη ζημιά...έσπασε μπαρμπριζ...που σημαίνει ότι το ράμφος του υπέστη σοβαρή καταπόνηση, γιαυτό και άνοιξαν οι αερόσακοι. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται καμμιά φορά...
Η γνώμη μου είναι λοιπόν, να μην αναλώνεσαι, ψάχνοντας λάθος πράγματα, αλλά κοίτα αφού (δόξα τω Θεω) είσαι αρτιμελής, να κάνεις αυτό που είναι συμφέρον για σένα, ώστε να υποστείς την μικρότερη ζημιά -
Ούτε θα παιξω τον ειδικο, ουτε θα σου κανω τηλεδιαγνωση, ουτε τιποτα.
Δεν ειναι δυνατον να γνωριζω ποσο κουνηθηκε το σωμα σου, ουτε ποση δυναμη δεχτηκε, ουτε αν θα σε βοηθουσε ή οχι το αν ανοιγε. Θα σου πω απλα πως δουλεια του (μετωπικου) αεροσακου ειναι να μειωνει την δυναμη που ασκειτε στο σωμα απο την ζωνη σε περιπτωση χτυπηματος σε μικρες μετατοπισεις και σε μεγαλες αυτο συν του να αποτρεπει την επαφη με το τιμονι.
Τις ακριβεις συνθηκες και το τι εζησες και ποσο τραυματιστηκες ειναι κατι που μονο εσυ το ξερεις. Εγω σου λεω ποια ειναι η αποστολη του αεροσακου. Την απαντηση το αν θα σε βοηθουσε ή οχι μονο εσυ την ξερεις γιατι μονο εσυ το εζησες. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί μπορεί να κάνει ένας αερόσακος:
Πάντα έλεγα στους πελάτες μου να δένουν την ζώνη ασφαλείας. Το έλεγα θεωρητικά, χωρίς να έχω δει τα φιλμ που έδειξες καλέ μου φίλε!. Τώρα θα τους βάζω να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, ότι θα την φοράνε!!!.....
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
όπως και οι χυμένες γόπες, δεν υποθέτουν την μέγιστη προσήλωση στην οδήγηση. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.μην γενικευεις
Πάντα έλεγα στους πελάτες μου να δένουν την ζώνη ασφαλείας. Το έλεγα θεωρητικά, χωρίς να έχω δει τα φιλμ που έδειξες καλέ μου φίλε!. Τώρα θα τους βάζω να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, ότι θα την φοράνε!!!.....
ΑΝΤΩΝΗΣ.μπορεις να μην παθεις και τιποτα αλλα μονο απο κωλοφαρδια
Να μαντέψω πως το σέικερ στην ποτηροθήκη του συνοδηγού δεν το έβαλες **αφού **τράκαρες.
για ποιο λογο να πεταχτει το σεικερ? και με 100+ να εσκαγε μπορει να εμενε εκει..
-
ΑΝΤΩΝΗΣ.[/qu ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ? ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς οι τιμές επιβράδυνσης δεν δικαιολογούσαν ενεργοποίση του αερόσακου. Το αυτοκίνητο λειτούργησε όπως έπρεπε και απορρόφησε με το εμπρόσθιο τμήμα του της δυνάμεις της πρόκρουσης ενώ η καμπίνα έμεινε ανέπαφη. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της αναστάτωσης...
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Ξεσυνδέονται τα καψούλια, ελέγχετε ο μηχανισμός πυροδότησης, εάν λειτουργεί κανονικά. Εάν λειτουργεί κανονικά, ελέγχεται το καψούλι. Έτσι γνωρίζεις απόλυτα εάν έπρεπε να δουλέψει μετά από ατήχυμα.
Στα μετ/να, ένα σετ εντατήρες και αερόσακοι, με τα συμπαραμαρτουντα, κοστίζει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο περίπου 2500ε , και χρειάζεται 10 ώρες, αφαίρεσης και επαναφοράς.
Στο 90% που άνοιξαν οι αερόσακοι, το cock-pit δεν είχε καμιά παραμόρφωση. Ο λόγος είναι ότι , η όλη διάταξη – τοποθέτηση μηχανής μετόπης, είναι σχεδιασμένη για απόσβεση κραδασμού πρόσκρουσης.
Τα καλυτέρα αυτοκίνητα που έχω δει μέχρις σήμερα, να πληρούν αυτούς τους όρους, είναι παλιά το DS21 της Citroen, και τα golf I-II, από τα αυτοκίνητα μέσης τιμής κτίσεις.
Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, ότι ο αισθητήρας πυροδότησης καψιλίων, τοποθετείτε στο ισχυρό τμήμα της εμπρόσθιας τραβέρσας, για να μην σκάει ούτε με πέτρες, ούτε σε λάκκους, ούτε με ψηλές η μέτριες ‘σφαλιάρες’.
Χωρίς να θεωρώ ότι η γνώμη μου είναι εμπεριστατωμένη στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι στην περίπτωση, βλέποντας απλός της φωτο. Μόνον με αυτές, δεν θα μπορούσα να ‘στηρίξω’ υπόθεση σε δικαστήριο, ως τεχνικός ατυχήματος.Και απαντώντας και στο φίλο drdino: καλέ μου mode, μέσα σε αυτήν , καθώς και σε άλλες ενότητες, έχω συναντήσει απίθανα ειδικούς παραθέτες, όπως άλοστε και πολλούς ‘κάλλους’!. Οι ενότητες από πλευράς πληροφόρησης έχουν θετικό πρόσημο!.
Τώρα σαν άνθρωπος που έχω φτάσει πολλές φορές στα δικαστήρια, ως εκπρόσωπος αντιπροσώπων, έχω εκπαιδευτεί να κρίνω και από άλλες παραμέτρους τους αντιδίκους, προσπαθώντας να τους ‘χαλάσω’ την εικόνα.
Πχ, ενόσω είναι άσχετο στην περίπτωση, όταν με το ένα χέρι κρατάς τον καφέ, και με το άλλο το τσιγάρο, μπορεί ο άνθρωπος που σε εξουσιοδότησε, εν πρώτης να είναι 100% φταίχτης, μα αυτόματα γίνετε συνύπευθος μια ατυχίας!!. Διαβάζοντας λιπών προθέσεις , δικαστικής διαδικασίας, έκανα την επισήμανση μου.
Και εξηγούμε, παλαιότερα και επί 9 χρόνια έκανα και αυτήν την δουλειά για την Toyota. Όντας εξουσιοδοτημένος τότε. Πιστεύεται ότι θα έχανα την υπόθεση?. Αστεία πράγματα.
Καλό σας απόγευμα.
Antonis-team. -
Ο χρήστης RENATA 71 έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.[/quΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ? ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ...
«.[/qu ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ? ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ...»
Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβήτησα ότι φορούσες ζώνη.
Μα καλό είναι να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, και πολλές φορές και δυο και τρις φορές, για να σου γίνετε κτήμα τι εννοεί ο άλλος που γράφει. Στην περίπτωση του φίλου που παρέθεσα επάνω του, ήταν απόρια του συμβουλευτικού χαρακτήρα μου. Αρπάχτηκα από τα απίθανα βίντεο που παρέθεσε, και τον ευχαριστώ πολλή, για να σχολιάσω αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
Όπως θα σου έλεγα, ότι ο ετών, θα πρέπει να διατηρεί ηπιότερους τόνους από τον δίδονται, για να παίρνει απαντήσεις μέσα από την γνώση του αγόγγυστα.
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
Antonis-team. -
-
ΑΝΤΩΝΗΣ.[/quΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ? ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ...
«.[/qu ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ? ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ...»
Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβήτησα ότι φορούσες ζώνη.
Μα καλό είναι να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, και πολλές φορές και δυο και τρις φορές, για να σου γίνετε κτήμα τι εννοεί ο άλλος που γράφει. Στην περίπτωση του φίλου που παρέθεσα επάνω του, ήταν απόρια του συμβουλευτικού χαρακτήρα μου. Αρπάχτηκα από τα απίθανα βίντεο που παρέθεσε, και τον ευχαριστώ πολλή, για να σχολιάσω αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
Όπως θα σου έλεγα, ότι ο ετών, θα πρέπει να διατηρεί ηπιότερους τόνους από τον δίδονται, για να παίρνει απαντήσεις μέσα από την γνώση του αγόγγυστα.
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
Antonis-team.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ....ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΠΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.... ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕ... ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...............
Δεν ανοιξε ο αεροσακος