Oct 17, 2004, 8:15 PM

Ερχομενος σημερα το πρωι (9.30) απο Πατρα για Αθηνα λιγο πριν την εξοδο για Κιατο εχει με πινακιδα για ανωτερο οριο ταχυτητας 100χλμ. κινουμαι με 110χλμ καθως ο δρομος ειναι αδειος κυριολεκτικα και βρισκονται βεβαια κανα δυο με κατι S3, BMW κτλ και με περνανε με 140+. Φτανοντας στην εξοδο λοιπον εχει πινακιδα για ανωτερο οριο ταχυτητας απο 100 που ηταν πριν 80χλμ, λογο της εξοδου, την οποια ,την πινακιδα, εγω δεν ειδα και στα 400 μετρα ηταν ενα 'στρουμφακι' μες τη μεση του(!) δρομου που με σημαδευε με το ρανταρ του. Εγω βεβαια το ειδα στα 150 μετρα που μου εκανε νοημα να σταματησω. Κατ'αρχας δεν ειχα ακουσει οτι σε σημαδευουν απο μπροστα, νομιζα μονο απο πισω, και οχι μονο αυτο αλλα οτι εχει εμβελεια 400-500μ ουτως ωστε αυτος που σε σημαδεψε να μπορει να σε σταματησει κιολας. Με σταματαει μου δειχνει το ρανταρ που ειχε γραψει 112χλμ. του λεω δεν ειδα πινακιδα για οριο 80χλμ. αλλα δεν περιμενα βεβαια να με πιστεψει. Τον ρωταω σε ποια περιοχη με γραψανε νομιζοντας οτι με ειχαν γραψει πιο πριν και τον ειδοποιησαν να με σταματησει και μου λεει:'Αφου στο δειχνω!' .Του απανταω οτι δεν με εχουν ξαναγραψει για να ξερω και καταλαβαινω οτι αυτος με επιασε. Μου κοβει την κατωτερη κληση 33 ευρω και φευγω. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπαινουν και ποντοι στο 'point system' για αυτη την παραβαση και μετα απο ποσο καιρο παραγραφονται.