-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
παιδια πολλα αυτοκινητα εχουν διαφορα χουγια με τους αερηδες υπο διαφορες προυποθεσεις.. τι ψαχνετε να βρειτε?
το θεμα ειναι οταν κλεινεις το τζαμι να μην ακουγεται τιποτα, γιατι πχ στο κλιο μας μετα τα 140 εκανε και κανει σπαστικο θορυβο απο το τζαμι του οδηγου σε σημειο που νομιζεις οτι ακους να περναει αερας
με ανοικτα τα παραθυρα και πολλα χλμ δε μπορεις να ξερεις τι θα ακουστει και υπο ποιες συνθηκες, δε γινεται να προνοησουν για ολες τις περιπτωσεις και να σου ακουγονται ολα φυσιολογικα , μην τρελαθουμε κιολας
Η αεροδυναμικη συραγκα της Ψιτροεν 'μπαζει'
Ας παρουν ενα τηλεφωνο στο εργοστασιο της Φερραρι για να λυθουν τα προβληματα....το ψιτροεν μου τετοια 'αεροδυναμικα' θεματα τουλαχιστον δεν εχει ενω το audi ,αναλογα το τι εχω ανοικτο μπορει να κανει τα δικα του
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
οσο για το ραδιοφωνο οπως ξερεις οταν ειναι στο auto volume απλα πχ απο το 1 το ανεβαζει μονο του στο 2 ή στο 3 εδω εμεις επιτηδες το κατεβασαμε παλι στο 1 για να δουμε ποσο καλη ηταν η ηχομονωση!!!!!!Το έχει το Splash και σαν κάθε θορυβώδες Suzuki που σέβεται τον εαυτό του και τα αυτιά των επιβατών του είναι αποτελεσματικό!
Καλό ημίμετρο τουλάχιστον στα μαζικά αυτοκίνητα. Γενικά πάντως αυτοκίνητο χωρίς αεροδυναμικούς θορύβους δεν έχω δει/οδηγήσει/ακούσει ποτέ! -
-
Σαν μεταλλαγμένος βάτραχος είναι το DS3...
-
-
βασικα η μιτο φαινεται οτι ειναι αυτοκινητο, οχι ιδιαιτερα ομορφο αλλα σιγουρα χαριτωμενο
το σιτροεν απο την αλλη ενω αρχικα σε εντυπωσιαζει, στο τελος για μενα κατανταει βαρετο, με εμφανιση ενος γκατζετ που πρεπει σε ενα χρονο να το αντικαταστησεις
προσωπικα δεν θα το ηθελα στο γκαραζ μου -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
βασικα η μιτο φαινεται οτι ειναι αυτοκινητο, οχι ιδιαιτερα ομορφο αλλα σιγουρα χαριτωμενο
το σιτροεν απο την αλλη ενω αρχικα σε εντυπωσιαζει, στο τελος για μενα κατανταει βαρετο, με εμφανιση ενος γκατζετ που πρεπει σε ενα χρονο να το αντικαταστησειςπροσωπικα δεν θα το ηθελα στο γκαραζ μουΜαλλον θα συμφωνησω και εγω ειδικα στο bold...
Το μονο που το σωζει (για τα δικα μου γουστα) ειναι η πολυ ενδιαφερουσα
οδικη συμπεριφορα με το καλο πατημα του, το ευστροφο μοτερ, το πληρως απενεργοποιουμενο ESP, και το ευχαριστο-λουσατο εσωτερικο του. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν μεταλλαγμένος βάτραχος είναι το DS3...+1
Κακασχημο απο οπου και αν το δεις.
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
το σιτροεν απο την αλλη ενω αρχικα σε εντυπωσιαζει, στο τελος για μενα κατανταει βαρετο, με εμφανιση ενος γκατζετ που πρεπει σε ενα χρονο να το αντικαταστησειςπροσωπικα δεν θα το ηθελα στο γκαραζ μουΜαλλον θα συμφωνησω και εγω ειδικα στο bold...
Το μονο που το σωζει (για τα δικα μου γουστα) ειναι η πολυ ενδιαφερουσα
οδικη συμπεριφορα με το καλο πατημα του, το ευστροφο μοτερ, το πληρως απενεργοποιουμενο ESP, και το ευχαριστο-λουσατο εσωτερικο του.κλεινει το esp ? σε ολες τις εκδοσεις?
(τελειως δεν θα κλεινει και να εχει off , θα κλεινει 'τελειως' οπως στα vag αν κρινω απο το δικο μου ψιτροεν, το οποιο φυσικα ειναι μια χαρα)
-
@Qsis
Στις υπολοιπες εκδοσεις κλεινει μεχρι τα 50km/h.
Στο 156αρι κλεινει ΕΝΤΕΛΩΣ, τσεκαρισμενο... -
μεχρι να κανεις καμια μαλακια και να ξαναμπει οπως στο ψ2 μου τιποτα δεν κλεινει τελειως και οσοι νομιζουν οτι κλεινει , δεν τους εχει τυχει μαλακια
μαλιστα στο ψιτροεν οταν ξαναμπαινει για τη περισταση κουδουνιζει κιολας για να καταλαβεις οτι εκανες μ@λακια και μετα παραμενει off
στα vag δεν κουδουνιζει τπτ, ειτε το καταλαβαινεις μονος σου ή νομιζεις οτι εισαι οδηγαρα και το εσωσες
κλασικο παραδειγμα για να το διαπιστωσετε ειναι φρεναρισμα πανω στη στροφη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μεχρι να κανεις καμια μαλακια και να ξαναμπει οπως στο ψ2 μου τιποτα δεν κλεινει τελειως και οσοι νομιζουν οτι κλεινει , δεν τους εχει τυχει μαλακιαμαλιστα στο ψιτροεν οταν ξαναμπαινει για τη περισταση κουδουνιζει κιολας για να καταλαβεις οτι εκανες μ@λακια και μετα παραμενει off
στα vag δεν κουδουνιζει τπτ, ειτε το καταλαβαινεις μονος σου ή νομιζεις οτι εισαι οδηγαρα και το εσωσες
κλασικο παραδειγμα για να το διαπιστωσετε ειναι φρεναρισμα πανω στη στροφη
Βρε σου λεω κλεινειιιιι...
Το διαπιστωσα με περισσοτερα απο 50km/h και διπλωσε σε φρεναρισμα μεσα σε στροφη, χωρις να ακουστει κιχ απο esp...
Στα πολλα χλμ βεβαια οι μ@λ@κιες θα πληρωνονται, οποτε θελει προσοχη... -
αμα δε σου τυχει να φρεναρεις πανω στο πεταλο με καμια 90αρια χλμ και να πας να φερεις σβουρες και να ερθεις αγκαλια με το βραχο δεν το καταλαβαινεις
μονο σε πολυ ακραιες περιπτωσεις μπαινει ξανα το esp (4 φορες σε 80.000 χλμ δλδ) , αλλα θα ξαναμπαινει
δε γινεται να ξαναμπαινει στη παλιατζουρα μου και οχι σε πιο συγχρονο αυτοκινητο του οποιου οι κατωτερες εκδοσεις εχουν υποχρεωτικα μονιμα on
οπως και στα vag πρεπει να γινει μεγαλη χοντραδα για να ξαναμπει (σε αυτα που εκλεινε οχι στα νεα ), οχι αν κανεις παιχνδια και μαλιστα σε ελεγχομενες συνθηκες
στο δικο μου παντως ευτυχως που υπαρχει αυτο, γιατι με τοσο κοντο μεταξονιο θα μπορουσε ανετα να φερει σβουριδι
ομως ΔΕΝ γινεται να φερει για κανενα λογο
-
Το DS3 το turbo σίγουρα κλείνει, μέχρι λιμανάκια με κλειστό το είχα και άφηνα γόμα κάτω.
-
ναι εγω μιλαω για οταν παει να σου φυγει, μεχρι τοτε ειναι τελιως κλειστο..
ας μην τη ξανακανουμε παλι αυτη τη συζητηση !
καταλαβετε οτι οποιο αυτοκινητο εχει esp και 'τελειως απενεργοποιουμενο' να ειναι , παντα καραδοκει να σας βγαλει απο την (πολυ ) δυσκολη θεση
στα ψιτροεν δε σηκωνω κουβεντα ειμαι 1000% σιγουρος , ειδικα απο τη στιγμη που το μικρο μου το εχω ξεζουμισει οσο δε παει
θα μπει αν κανεις λαθος , το ξαναλεω , ή αμα πατησεις κατι πολυ γλιστερο
οχι αν απλα τρεχεις ή ακομα και να το λιωνεις/πετας κωλους , χειροφρενα δε ξερω και γω τι.. οπως κανουν κανονικα τα esp και σου σπανε τα @@
εγω με το c2 ημουν για πολλες πιρουετες και δεν εχω φερει ουτε μια.. και οχι δεν ειμαι οδηγαρα
-
Δεν ξερω, δεν δοκιμασα με +90Km/h, αλλα και στα φυλλαδια που μου εδωσαν, και οι πωλητες το ειπαν επανηλλειμενα, οτι ΜΟΝΟ στο 156αρι το ESP βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ off
οταν πατας το αντιστοιχο κουμπακι.
Στα 60-70Km/h περιπου που το δοκιμασα, γυρισε ανετα χωρις καμμια παρεμβαση, και οι Γαλλοι γενικα οταν λενε κατι που αφορα τα κρατηματα, το εννοουν...
Οπως και στα γρηγορα Renault πχ twingo RS , Clio RS, Megane 250 RS , oπου το ESP
βγαινει και εκει ΕΝΤΕΛΩΣ.
Τωρα το δικο σου citroen επειδη λειτουργει ετσι, δεν σημαινει απαραιτητα
οτι ισχυει και για το DS3...To oποιο C2 εχει και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ μεταξονιο 2,270κατιmm περιπου αν θυμαμαι καλα, σε αυτες τις περιπτωσεις επιβαλλεται να μην βγαινει εντελως... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι εγω μιλαω για οταν παει να σου φυγει, μεχρι τοτε ειναι τελιως κλειστο..ας μην τη ξανακανουμε παλι αυτη τη συζητηση !
καταλαβετε οτι οποιο αυτοκινητο εχει esp και 'τελειως απενεργοποιουμενο' να ειναι , παντα καραδοκει να σας βγαλει απο την (πολυ ) δυσκολη θεση
στα ψιτροεν δε σηκωνω κουβεντα ειμαι 1000% σιγουρος , ειδικα απο τη στιγμη που το μικρο μου το εχω ξεζουμισει οσο δε παει
θα μπει αν κανεις λαθος , το ξαναλεω , ή αμα πατησεις κατι πολυ γλιστερο
οχι αν απλα τρεχεις οπως κανουν κανονικα τα esp
Ενταξει τότε, δεν το έφτασα και εκεί! Συνήθως οταν μπαίνει τόσο αργά, μάλλον είναι και πραγματικά αργά
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ξερω, δεν δοκιμασα με +90Km/h, αλλα και στα φυλλαδια που μου εδωσαν, και οι πωλητες το ειπαν επανηλλειμενα, οτι ΜΟΝΟ στο 156αρι το ESP βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ off
οταν πατας το αντιστοιχο κουμπακι.
Στα 60-70Km/h περιπου που το δοκιμασα, γυρισε ανετα χωρις καμμια παρεμβαση, και οι Γαλλοι γενικα οταν λενε κατι που αφορα τα κρατηματα, το εννοουν...
Οπως και στα γρηγορα Renault πχ twingo RS , Clio RS, Megane 250 RS , oπου το ESP
βγαινει και εκει ΕΝΤΕΛΩΣ.
Τωρα το δικο σου citroen επειδη λειτουργει ετσι, δεν σημαινει απαραιτητα
οτι ισχυει και για το DS3...To oποιο C2 εχει και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ μεταξονιο 2,270κατιmm περιπου αν θυμαμαι καλα, σε αυτες τις περιπτωσεις επιβαλλεται να μην βγαινει εντελως...εντελως off ειναι ολη την ωρα και μαλιστα υπενθυμιζω οτι φτιαχτηκε σε λιγο πιο προηγουμενες εποχες οπου το esp δεν εμπαινε παντου και παντα και δεν το θεωρουσαμε κατι δεδομενο , ειδικα σε αυτη τη κατηγορια
τα πιο απλα μαλιστα δεν εχουν και κανενα esp και το πιο μικρο δεν ειχε καν abs
πλεον που τους εχει πιασει μανια ολους τους κατασκευαστες με τα ηλεκτρονικα δε μπορω να δεκτω οτι δεν υπαρχει μια εσχατη (το τονιζω το εσχατη!) δικλειδα ασφαλειας, αφου ολη η υπολοιπη υποδομη βρισκεται ηδη πανω στο αυτοκινητο σου
και εχοντας οδηγησει τα μεταγενεστερα 207, βλεπω πολλα κοινα στη λειτουργια του esp , οποτε δε θεωρω οτι αυτο θα εχει αλλαξει ουτε σε αυτα (rc) , ουτε στα πιο νεα τα οποια ερχονται με μη απενεργοποιουμενο
-
Εγω παντως απ οτι διαβαζω ακουω βγαινει τελειως τελειως...
Στα περι αισθητικης τωρα ειναι λογικο σε καποιους να μην αρεσει..Δε μπορω ας πουμε να περιμενω απο καποιον που του αρεσει το a1 να αρεσει και η ds3..απλα δε γινεται.. Αλλωστε σε αυτη την κατηγορια οπως εχω ξαναγραψει δεν εχεις τη δυνατοτητα να 'απλωσεις' το σχεδιο σου.. Και αυτο φαινεται περισσοτερο στη mito που αν ηταν λιγο πιο μεγαλη θα ηταν πολυ πιο ομορφη..Γενικα τη mito αν και μ αρεσει αρκετα δε θεωρω οτι μπορει να φτασει μια 147 fl ή μια 156-159 αισθητικα..Γενικοτερα λοιπον περι ορεξεως..
Citroen DS3