-
Χθες είδα ένα άσπρο αραγμένο στην πυλωτή κάποιου κωλόφαρδου που το αγόρασε.
Απλά πανέμορφο, και επιβεβαιώθηκε η εντύπωση που μου είχε δημιουργήσει όταν πρωτοείδα ένα κόκκινο πριν μια εβδομάδα στην Κόρινθο να περνάει από μπροστά μου.
Η μίτο έχει αρχίσει να έχει σοβαρό πρόβλημα αφού με 20 χιλιάρικα έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την QV στην ευθεία που είναι 2,5 χιλ. πιο ακριβή και από ότι λέγεται μέχρι στιγμής από αυτούς που τα συγκρίναν στρίβει καλύτερα και γι' αυτό καταφέρνει και γυρνάει γρηγορότερα στην πίστα.
Δηλαδή με λίγα λόγια κάποιος θα ήταν ηλίθιος αν είχε 20 χιλ. και τελικά επέλεγε mito multiair 135 hp, που είναι πολύ πιο αργή, έχει 5τάχυτο κιβώτιο και είναι και πιο ακριβή! Εκτός και δεν του αρέσει καθόλου αισθητικά.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Δηλαδή με λίγα λόγια κάποιος θα ήταν ηλίθιος αν είχε 20 χιλ. και τελικά επέλεγε mito multiair 135 hp, που είναι πολύ πιο αργή, έχει 5τάχυτο κιβώτιο και είναι και πιο ακριβή! Εκτός και δεν του αρέσει καθόλου αισθητικά.
ευτυχώς που υπάρχουν έξυπνοι σαν και εσένα και λένε στο πλήθος τι να αγοράσει...
-
Να μην πούμε βέβαια για την καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης που προσφέρει, σύμφωνα με τους δοκιμαστές, και για τις πολύ περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ευτυχώς που υπάρχουν έξυπνοι σαν και εσένα και λένε στο πλήθος τι να αγοράσει...
Ηρέμησε boy, λέω απλώς την άποψή μου στηριζόμενη σε λογικά επιχειρήματα.
-
Στον σχεδιασμό μόνο υπερτερεί η μίτο κατά τη γνώμη μου, όχι γιατί είναι ομορφότερη από το ντι ες 3 αλλά γιατί το σχέδιό της θα αντέξει στο χρόνο και θα είναι για πολύ επίκαιρο πράγμα στο οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι το ντι ες 3 τα καταφέρνει.
-
Ηρέμησε boy, λέω απλώς την άποψή μου στηριζόμενη σε λογικά επιχειρήματα.
τότε να μάθεις να εκφραζεσαι κοσμια...
Κανείς δεν είναι ηλίθιος και κανείς δεν είναι έξυπνος...
Όλα είναι προσωπικές επιλογές... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Γιατι αγορι μου γιατι?
Εισαι τοσο εξυπνο παιδι και εχω διαβασει πολυ σοβαρα σου ποστ...
Αυτη τη φραση γιατι τη λες?
Ηταν απλα ενα σχολιο καποιου...θωρει ηλιθιο να κανεις το ταδε...
Εγω μπορει να θεωρω ηλιθιο να μην αγορασεις μια ΖΧ διλιτρη απο γερμανια!
Ειλικρινα, κατσε να χαρεις το αμαξακι σου και ασε τη DS3! Αν ημουν εγω κολλημενος με τη ΜιΤο μου πχ, θα καθομουν να την λεω σε αυτους που αγορασαν Μινι?
Ελα να σοβαρευτουμε λιγο...
Και αν στην τελικη ειναι καλυτερη η DS3 απο τη Mito τι εγινε? Τοσο πολυ σε καιει???
(τα περιοδικα ηδη την εχουν βγαλει καλυτερη, το παλικαρι μας πειραξε τωρα?)αγαπητέ ;; Στείλε μου με πμ το όνομα σου να ξέρω σε ποιον απευθύνομαι ...
Δεν έχω κανένα κόλλημα με την ντιες , ίσα ίσα που την οδηγησα Απο τους πρώτους στην Ελλάδα για να δω την επάνοδο της σιτροεν στα καυτά μίνι...
Πάντα μου άρεσαν τα γαλλικά και ιδιαίτερα τα psa είχα 106 1.1 και rallye και έχουμε στην οικογένεια ένα 207...
Και γερμανικό έχουμε , αλλά ποτέ δεν βγήκα στο αντιστοιχο τοπικ να εκφραστω γιατί απλά δεν με γεμίζει...
Η ds3 λοιπόν πέρα Απο την εμφάνιση που είναι που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα , φέρει μια καταπληκτική ανάρτηση για τα δεδομένα της κατηγορίας , που φιλτραρει άψογα τις ανωμαλίες ενώ την ίδια στιγμή βιδωνει το αυτοκίνητο σε στριφτερη διαδρομή ...
Πέρα απο την ανάρτηση και ίσως το κιβώτιο δεν έχει να επειδειξει κάτι το εξαιρετικό , οπως αφήνουν τα περιοδικά να αναφερθεί...
Κινητήρας , φρένα και τιμόνι είναι μισό κλικ κάτω Απο την Ιταλίδα και 1,5 κάτω Απο κούπερ σ και κλιο ρς... -
Η μίτο έχει αρχίσει να έχει σοβαρό πρόβλημα αφού με 20 χιλιάρικα έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την QV στην ευθείαΜετά από τα 140 κυάλια μοιράζει η Α...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η μίτο έχει αρχίσει να έχει σοβαρό πρόβλημα αφού με 20 χιλιάρικα έχει** σχεδόν **ίδιες επιδόσεις με την QV στην ευθεία
Μετά από τα 140 κυάλια μοιράζει η Α...
Είπα σχεδόν τις ίδιες και σίγουρα ο μουλτιαιρ τεχνολογικά είναι πολύ πιο μπροστά αλλά αυτές οι μικρές διαφορές δικαιολογούν τα 2,5 χιλ. παραπάνω;
Και πιο πολύ αυτό το έγραψα για να κάνω μια αντιπαράθεση με την 135 που έχουν σχεδόν τα ίδια λεφτά.Και πόσο πολύ αλήθεια ενδιαφέρει τι γίνεται μετά τα 140χ.α.ω....
-
Και πόσο πολύ αλήθεια ενδιαφέρει τι γίνεται μετά τα 140χ.α.ω....Πολύ!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
:whatever:Μην την παίζεις πολύ.
Θα τυφλωθείς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η μίτο έχει αρχίσει να έχει σοβαρό πρόβλημα αφού με 20 χιλιάρικα έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την QV στην ευθεία
Μετά από τα 140 κυάλια μοιράζει η Α...
Αλεξανδρε μην παθιαζεσαι αδικα εδω...
Δεν μοιραζει κυαλια η QV στο DS3 156.
Oι διαφορες ειναι αναιπαισθητες απο σταση στο χιλιομετρο και 400αρι
συμφωνα με τα Link zeperfs και fastestlaps που αρκετοι παραθετουν κατα καιρους, οπου
παρατιθενται ενδεικτικα οι επιδοσεις (μεσος ορος) αυτοκινητων μετα απο συλλογη στοιχειων απο αρκετα ξενα περιοδικα.http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... tiair.html
http://www.zeperfs.com/en/fiche3048-alf ... -verde.htm
http://www.zeperfs.com/en/fiche3263-citroen-ds3-thp.htm
Τις παραθετω απλα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, χωρις να σημαινει οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ακριβεις...
Οπως και να εχει, σαν αισθηση επειδη τυχαινει να τα εχω οδηγησει και τα δυο,
το μοτερ της QV προδιαθετει γενικως, ΚΑΙ λογω καλυτερου ηχου, αλλα και ελαφρως ακομα καλυτερου κιβωτιου σε αισθηση, σε γρηγορες αλλαγες, χωρις να σημαινει παραλληλα
οτι το DS3 υστερει στο γκαζι, επειδη το μοτερ του ακουγεται λιγοτερο.
Για το καλυτερο πατημα-αναρτηση-αποσβεση-ποιοτητα κυλισης της DS3, επαυξανω,
κιβωτιο πολυ καλο-σαφεστατο (οχι βεβαια το ΤΕΛΕΙΟ της QV), τιμονι πιο ελαφρυ απο QV (στην θεση Dynamic), αλλα με λιγο λιγοτερο τεχνητη αισθηση. Φρενα οκ, αρκετα καλα στο DS3, στεκονται στο υψος των περιστασεων/ιπποδυναμης, αλλα τα τετραπιστονα της QV ειναι αλλου...
Overall, προσωπικα θα ηθελα την QV , με την αναρτηση του DS3... -
Ωχ το θεματακι μου!
Νεος με DS3 1.6 THP ψαχνει....συμφορουμιτη για ανταλλαγη εντυπωσεων! -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Ωχ το θεματακι μου!
Νεος με DS3 1.6 THP ψαχνει....συμφορουμιτη για ανταλλαγη εντυπωσεων!Καλως μας ηρθες!Καλοριζικο και καλοταξιδο το DS.
-
Ευχαριστω φιλαρακι, να σαι καλα!
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Ωχ το θεματακι μου!
Νεος με DS3 1.6 THP ψαχνει....συμφορουμιτη για ανταλλαγη εντυπωσεων!καλοστριφτο
και τι κανείς εδώ;;
Πήγαινε έξω να το χάσεις... -
Ωχ το θεματακι μου!
και τι κανείς εδώ;;
Πήγαινε έξω να το χάσεις...χαρείς ήθελες να πεις...αλλά είχε πλάκα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
καλοστριφτο
και τι κανείς εδώ;;
γράφω Απο μηλοφωνο και αν δεν το τσεκαρω ,στο τέλος μου εχει αλλάξει τις μισές λέξεις ...
Φίλε μην το χάσεις... Κοιτά να το χαρεις ...
-
Ωχ το θεματακι μου!
και τι κανείς εδώ;;
Πήγαινε έξω να το χάσεις...Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Βασικα το πλυνα το πρωι και καταλαβαινεις!
Το βραδακι κατι θα κανουμε παντως.... -
Ωχ το θεματακι μου!
και τι κανείς εδώ;;
γράφω Απο μηλοφωνο και μου αν δεν το τσεκαρω ,στο τέλος μου εχει αλλάξει τις μισές λέξεις ...
Φίλε μην τι χάσεις... Κοιτά να το χαρεις ...
Citroen DS3