-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Του ΙΚΕΑ είναι σημαντικά πιο γερά από τα Media που έσπασαν μερικά ελατήρια στα 4 χρόνια (κλασσικά με τη λήξη της εγγύησης - 5 χρόνια - το πρόβλημα επιδεινώθηκε και τρύπησαν όλα τα σεντόνια). Και τα 2 έβλεπαν σκληρή χρήση (το Media πιο συχνή) με 3-4 άτομα στο κρεβάτι, να περπατάνε κλπ.Λεωνίδα, είσαι άπαιχτος!
Να υποθέσω ότι κυνηγιόσασταν στο κρεβάτι πριν το ... (χμμ!)έγραψες!!!
-
Καμιά επιπλέον γνώμη για στρώμα θα διαβάσουμε; Από δω το πήγατε, από κει το πήγατε, πάλι σε τσόντα το γυρίσατε
Έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο λέμε -
Στο φαγητό έχουμε καιρό να γυρίσουμε κουβέντα.
Μετά από ένα ατύχημα τις προάλλες, ψάχνω και εγώ στρώμα. Για πείτε.
-
ΙΚΕΑ
-
Παιδιά το σημαντικότερο είναι το στρώμα, μη λυπηθείται τα λεφτά!!!
Ενα καλό για διπλό κρεββάτι γύρω στα 800 ευρώ είναι εντάξει!!!!!!!!!
Αμέσως θα καταλάβετε την διαφορά!!!!!!!!!!!! -
καλά, τί παθατε όλοι με τα στρώματα τώρα?
-
Οκ καλή φάση... 'Ανατομικά¨ γράφει, ανατομία διάβασα εγώ... οκέϊκ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακολουθώ αντίστοιχη διαμόρφωση με τον Hi-Fi (όταν λέμε ότι είμαι τσιγγούνης... ) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχοντας και μια αρκετή εμπειρία από εργοστάσιο (και διανομή) mediastrom έχω να πω πολλά, αλλά off the record!εμενα θα με ενδιεφερε να με ενημερωσεις με πμ γιατι υπαρχει ενα θεμα με την media
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
καλά, τί παθατε όλοι με τα στρώματα τώρα?Το μαξιλάρι είναι εξίσου σημαντικό.
Λάτεξ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ακολουθώ αντίστοιχη διαμόρφωση με τον Hi-Fi (όταν λέμε ότι είμαι τσιγγούνης... ) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχοντας και μια αρκετή εμπειρία από εργοστάσιο (και διανομή) mediastrom έχω να πω πολλά, αλλά off the record!
δεχόμεθα πι-εμ
Είχα ένα θεματάκι με τη Media. Αγόρασα ένα στρώμα, μου το έφεραν πιο στενό και πιο μακρύ. Λες κι είχαν κάποιο περισσευούμενο από άλλη παραγγελία.
Τηλέφωνο:- Θα σας το αλλάξουμε, αλλά μόνο αν μας επιστρέψετε εν τω μεταξύ αυτό που σας δώσαμε!
- Μα....το παλιό το πέταξα, στο πάτωμα θα κοιμάμαι;
Τέλος πάντων, τους 'έπεισα'.
Μου έφεραν το 'καινούριο'. Ωραία, ξαπλώνουμε, ουπς! Βαθούλωνε!Τηλέφωνο:
- Θα έρθει άνθρωπος να το ελέγξει.
Έρχεται ο άνθρωπος, πιστοποιεί τη λακούβα.
Φτου κι απ' την αρχή. - Θα σας δώσουμε μεταχειρισμένο στρώμα ( ) μέχρι να σας αλλάξουμε το δικό σας.
- Όχι, δεν δέχομαι, δεν θα κοιμηθώ εκεί που κατουριότανε ο άλλος, λυπάμαι πολύ.
- μπλαμπλα
- μπλαμπλαμπλα....
Τους 'έπεισα' πάλι.
Με την τρίτη πήρα το στρώμα των ονείρων μου. Holly shit!
-
Πιο επίκαιρο θέμα δε θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς αυτή την εβδομάδα είμαι σε αναζήτηση -οικονομικού- στρώματος. Λόγω του ότι έχω πάρει ένα φτηνό κρεββάτι από το ΙΚΕΑ για αρχή, δεν ενδιαφέρομαι για το σούπερ στρώμα, αφού πιθανότατα σε καμιά πενταετία θα αλλαχτεί με κάποιο μεγαλύτερων διαστάσεων. Πρώτη επίσκεψη Elite Strom για τα οποία είχα ακούσει αρκετά καλά λόγια. Αναφέρω ξεκάθαρα στην πωλήτρια πως ζητάω κάτι οικονομικό και αυτή μου δείχνει αποκλειστικά και μόνο στρώματα από 700 Ευρώ και πάνω και Tembur! Γιατί όπως είπε δε θα ήθελε να μου πουλήσει κάτι και εγώ να την βρίζω μετά κάθε πρωί που θα σηκώνομαι από το κρεβάτι. Σα να μου λέει πως τα υπόλοιπα στρώματα που παράγει η εταιρία τους είναι για πέταμα!
Η επίσκεψη στα Media δε με ενθουσίασε, καθώς δε μου πολύ άρεσε η αίσθηση τους. Έχουν και οι γονείς μου Media και δε το θεώρησα ποτέ ιδιαίτερα αναπαυτικό και ξεκούραστο.
Τώρα απομένει μια επίσκεψη στη Candia Strom, αν και πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το ΙΚΕΑ το οποίο με λιγότερο από 400 Ευρώ σου προσφέρει στρώμα διπλό με ελατήρια σε θήκες και 10 χρόνια εγγύηση. Είχε κανείς εμπειρία από κάποιο του ΙΚΕΑ ή από κανένα οικονομικό της Candia? Με 400 Ευρώ προφανώς δεν θα έχουν μέσα υλικά memory κλπ. -
Πάντως στα coco mat τα στρώματα με ελατήρια είναι τα entry level. Τα πιο ακριβά έχουν κοκοφοίνικες, φυσικό καουτσούκ, μαστιχόδεντρο, ιντοκάρυδο και δεν ξέρω και γω τι άλλο.
Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι γενικός κανόνας ή αν ισχύει μόνο για τα μοντέλα αυτής της εταιρίας. -
Ειχα προσφατα την κουβεντα των στρωματων με έναν γνωστο μου, στελεχος της ΙΚΕΑ. Μου ειπε ότι τα στρωματα τους είναι λιγο καλυτερα από της media, με 10 χρονια εγγυηση κι ότι δεν εχουν ιδιαιτερα παραπονα οι πελατες –το αντιθετο! Εχουν μαλιστα τη μιση, σχεδον, τιμη…
-
Τώρα μόλις σκέφτηκα ότι ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι στο γάμο μου κοιμούνται σε tempur!!!
Δεν πιστεύω να επηρεάζει τη στατιστική μου το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι παρόντες ήταν 4 = 2 ζευγάρια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειχα προσφατα την κουβεντα των στρωματων με έναν γνωστο μου, στελεχος της ΙΚΕΑ. Μου ειπε ότι τα στρωματα τους είναι λιγο καλυτερα από της media, με 10 χρονια εγγυηση κι ότι δεν εχουν ιδιαιτερα παραπονα οι πελατες –το αντιθετο! Εχουν μαλιστα τη μιση, σχεδον, τιμη…Ευσεβεις ποθοι!
-
Για την τιμη λες ή για την ποιοτητα; Δεν εχω λογο να μην πιστεψω οσα μου ειπαν και ξερω οτι δεν ειναι η κορη του Φουρλη ή κατι τετοιο
-
Αφού δουλεύει εκεί ρε φίλε, τι ήθελες να σου πει ο άνθρωπος;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ακολουθώ αντίστοιχη διαμόρφωση με τον Hi-Fi (όταν λέμε ότι είμαι τσιγγούνης... ) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχοντας και μια αρκετή εμπειρία από εργοστάσιο (και διανομή) mediastrom έχω να πω πολλά, αλλά off the record!
δεχόμεθα πι-εμ
Και προς τα εδώ θα παρακαλούσα μιας και είμαι επίσης σε αναζήτηση σετ στρώματος - κρεβατιού.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αφού δουλεύει εκεί ρε φίλε, τι ήθελες να σου πει ο άνθρωπος;Γυναικα ειναι
Κι οπως ειπα πιο πανω ειναι φιλη και δεν ειναι η κορη του Φουρλη για να παιρνει ποσοστα (και δε δουλευει στις πωλησεις)
Δε λεω σιγουρα οτι λεει αληθεια (ο τομεας της, παντως, επιβαλλει να ξερει πολυ καλα τα προϊοντα) αλλα ηταν πολυ πειστικη... -
Είχα ακούσει απο κάποιο γιατρό οτι τα ελατήρια του στρώματος μπορούν σαν κεραία να τραβήξουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μπορούν να κάνουν κακό στη υγιεία...Ξέρετε αν ισχύει αυτό;
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ