Apr 6, 2009, 3:26 PM

Oυτε εγω πιστευω στα θαυματα. Και οπως ειπες εχω καλη διαθεση και θεληση (ειδικα αυτη τη φορα ζοριστηκα απο πολλες αποψεις να ερθω, αλλα οπως παντα το πηρα πατριωτικα) και οχι οσφυοκαμψια. Κατα τα αλλα αν δεν γινει κατι να αλλαξει το πραμα πρεπει να πεσει...φατουρο.

Πρεπει να ηταν ωραια χρονια τα early '90s στην Τριπολιτσα. Απορω που διαολο χωραγαν τοσοι συμμετεχοντες στον χωρο των πιτ. Και ναι, τα 1300αρια μονα τους με ωραιες μαχες που τις βλεπαμε και στην κρατικη τηλεοραση (Γκαμπλετσας, Οκταβιος, Ντασιος), για να μην παμε στις F3 που αγγιζανε τις 20. Τα περιοδικα πιο κοντα στο αγωνισμα και με πιο αναλυτικα αρθρα ,ενω τωρα θελεις μικροσκοπιο αφου οι περιγραφες αγωνων ειναι σαν τις αναγγελιες γαμων/κηδειων των εφημεριδων.
Πολυ καμερα ρε παιδι μου! Σλαλομ καναμε να μην τους πατησουμε. Αφου στο ξενοδοχειο ανοιξα τη βρυση και αντι για νερο βγηκε ενας με μικροφωνο να με ρωτησει για τον αγωνα.
Παντως εφερα σπιτι στους γονεις ενα τοπικο ποτο (λικεροειδες) με το απολυτως ταιριαστο ονομα για την περισταση: ΤΙΠΟΤΑ. ( το εγραφε στο κουτι και στα αγγλικα - nothing )
Αυτο πρεπει να πινει ο ελληνας οδηγος αγωνων...

ΥΓ: 1.000.000 ευχαριστω στον ομοσταυλο μου τον Τολη Αποστολου που μου εδωσε λυση στο προβλημα της μεταφορας αφου μου εμπιστευτηκε αυθορμητα τρεϊλερ και αυτοκινητο (ειναι θεματακι να φευγεις μονος ξημερωμα με το τρεϊλερ, πρωτογνωρη εμπειρια για μενα και δοξα τω θεω που δεν εκανα το Χαλκιδα-Τριπολη οδικως) μιας και η νταλικα δυστυχως 'στραβωσε' , αλλα και στον Βασιλη Σταγια και την παρεα του που ειδαν ενα σωληνακι να ξερναει βενζινη λιγο πριν το warmup και δεν με αφησαν καν να σκεφτω να το φτιαξω. Κριμα για το Βασιλη που δεν εκανε αγωνα με την 106αρα. Ατιμοι MSD...
YΓ2: Μ' αρεσει που μιλαω με τον Ανδρεα Καστανη. Ωραιο το ΑΧ και του ευχομαι το καλυτερο. Ετσι να σπαει η Ν/2ιλα...