-
Για την περιπτωση που καποιος ανησυχουσε...
http://www.ethea.elpa.gr/?cat_id=20&page_id=1372
Τελος.- Οποιος θελει πιστα, ας παει απεναντι κυριολεκτικα και μεταφορικα. Ακριβο (απο ο,τι βλεπω αλλα θα το δοκιμασω ελπιζω) το πραμα, αλλα καλυτερα ενας αγωνας το χρονο εκει, παρα μια σεζον της αβεβαιοτητας, ασυννενονησιας, αδιαφοριας εδω.
Αστε το ρε παιδια, δεν τραβαει αλλο.
Για το 2010, αν και εφοσον λυσετε (καντε κατι τελευταιο ΕΛΠΑΙΟΙ πριν γινετε 1/35) πρωτα το μεγιστο προβλημα του ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα γινουν οι αγωνες ταχυτητας, η λυση ειναι μια (οπως το βλεπω εγω πλεον):
Οποιοδηποτε αυτοκινητο ατμοσφαιρικο (με ή χωρις ομολογκασιον) εως 1400cc, καρα Ν ομως (μετρα ασφαλειας, ΦΠΕ, αναρτηση, ημισλικ ενιαιου τυπου με υποχρεωτικη αγορα εστω 2 νεων ανα αγωνα και τακακια) ωστε να φτιαξουμε εμεις ενα 'ατυπο ενιαιο' μιας και δεν θα βρεθει ποτε μια αντιπροσωπεια να βοηθησει. Ετσι θα τρεχουν αυτοκινητα που δεν πρεπει να αλλαζουν καθε τοσο, πολυ φθηνα στη συντηρηση και θα φτιαξουμε (καποτε) μια φουρνια οδηγων πιστας και μονο. Ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι πιστακηδες ειναι συγκεκριμενοι και αν ειχαν σταθερους αγωνες δεν θα πηγαιναν ουτε στις αναβασεις.
Ομοιως, κλασεις στα 1600 και στα 2000cc και αυτο ειναι. Διχως ομως αυτοκινητα με turbo ή μεταβλητο χρονισμο (Honda, Gti νεας κοπης).Οριστε. Με απλα βηματα (και οχι αυτοκινητα ομολογκαρισμενα πριν το 1993, οπως ισχυει τωρα για την ΕΕ γιατι μπορει καποιος να πει οτι οι παλιες καροτσες ειναι πιο ελαφριες στην ιδια ιπποδυναμη), θα μπορει ο καθενας να παρει ο,τι αμαξι θελει, να το μετατρεψει πανευκολα και κυριως αρκετοι 'GTCCαδες' θα το σκεφτουν σοβαρα, αφου τα εξοδα δεν θα ειναι και τοσο δυσθεωρητα και θα τρεχουν σε κανονικους αγωνες ( τωρα θα πρεπει να βαλουν καλαμακια για φραπε αντι για εξατμισεις γιατι θα τους κανουν βαβα οι συγκαμμενοι οικολογοι, λες και ο Τρεμοπουλος που ψηφισαν θα πηγαινει Βρυξελλες καθε βδομαδα με χαρταετο ). Το μονο που θα πρεπει να κανουν ειναι ή να αφαιρεσουν κατι απο το ιδιο τους το αυτοκινητο ή απλα να αγορασουν ενα μεταχειρω Hatch/Sedan 1,4-2,0lt (τα τελευταια και αν ειναι φθηνα τωρα) και με λιγα σχετικα λεφτα να τρεξουν.
Βλεπετε αλλη λυση; Θες η κριση, θες εμεις οι ιδιοι οι οδηγοι, θες οι οργανωτες, το πραμα πατωσε μεσα σε 5 χρονια ξανα, μετα το 2004 και τη λυση αναγκης των 106, που τελικα και παλι με αυτα προχωρησαμε σε πρωταθληματικο επιπεδο απο το '05 μεχρι τωρα. Θεωρω πως κατι τετοιο ειναι και εφικτο να γινει και καθαροι πιστακηδες θα επιστρεψουν στην πιστα και νεοι οδηγοι θα προκυψουν και θα φτιαξουμε κατι ανταγωνιστικοτερο του 'ολα μεσα' του παρελθοντος.
ΥΓ: Δεν διεκδικω καμια προτυπια για την ιδεα, σιγουρα θα την εχουν σκεφτει οι πλεον καταλληλοι, οι μηχανικοι. Γιατι δεν εφαρμοζεται στην πραξη δεν εχω καταλαβει. Τωρα ειναι η ευκαιρια. Δεν πρεπει να πεθανει αυτο το ειδος αγωνων σε μια ευρωπαϊκη χωρα, καταλαβετε το.
-
Να σου πω κατι για να καταλαβεις οτι δεν γινοντε αυτα που λες , και μ'αυτον τον τροπο ?
Ακομα και στα gtcc και στα τσου τσου νι , οταν δεν μπορουσαν να κερδισουν ενα κοριτσακι οι υπολοιποι ...πηγαν και εβαλαν σχεσατο σαζμαν (εδωσαν 2000+ για να κυκλοφορουν στην αθηνα με σχεσεις )για να της παρουν ενα δευτερολεπτο ........
Γιοχαν ....... δεν εχεις καταλαβει οτι το βασικο προβλημα ειναι 1ον η πιστα που δεν υπαρχει με την ευχαιρια που θα ηθελαν καμια 30αρια σοβαροι αγωνιζομενοι , και 2ον οι προβληματικοι (και γαμω τα κομπλεξ ) που εμπλεκοντε για να προκριθουν με οποιοδηποτε αλλο τροπο , εκτος απ'τους κανονισμους ... .
Περα του οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει λυση οπως την λες για χιλιους τεχνικους λογους ........(αυτα ολα εχουν προηγηθει ,και σε πραξη , και απετυχαν ).
Λυσεις φυσικα υπαρχουν για αρμονικη κατασταση που να εχει συναγωνισμο και θεαμα η πιστα .... αλλα βασικο μειονεκτιμα ειναι η ποσοτητα των ελληνων οδηγων που αντεχουν στο να τους βλεπουν οι απεξω στο συναγωνισμο .....
Να σου πω κατι απλο .....για να καταλαβεις οτι το περιεχομενο(οδηγοι) εχει την μεγαλυτερη ευθυνη που δεν μπορουν να γινουν τα περισσοτερα πραγματα .
Στην Γερμανια τρεχει ενας φιλος μου με 924 των 160 ιππων ψωφιμι , και εγινε πρωταθλητης του καπ πορσε , μεσα σε μια στρατια τερατα απο 911 και 934 των 450+ ιππων ....με το συστημα πολυνικους , και ολοι οι συναθλητες του τον εχουν κατασυγχαρει .Αν κατι τετοιο , ειχε το τολμισει καποιος να προτεινει ,και μονον εδω ..... θα τον ειχαν μουσκεψει απ'το φτυσιμο ... φανταζεσαι τροπαιουχο στην πιστα ενα Ν1 η Ν2 ? με τα σχετικα Α6 και εε10 δευτεροτριτα ? εγω οχι !
-
πολυνικους,οπως ακριβως εχουν στα κυπελλα ζωνης ραλλυ,στην ιταλια,
που κατα κανονα τα κερδιζουν κατι τεζες με Ν2 Α6 Α5....και οι Ν4 σουπερ1600 υποκλινονται αναγκαστικα....και δεν μιλαει κανεις!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να σου πω κατι για να καταλαβεις οτι δεν γινοντε αυτα που λες , και μ'αυτον τον τροπο ?Ακομα και στα gtcc και στα τσου τσου νι , οταν δεν μπορουσαν να κερδισουν ενα κοριτσακι οι υπολοιποι ...πηγαν και εβαλαν σχεσατο σαζμαν (εδωσαν 2000+ για να κυκλοφορουν στην αθηνα με σχεσεις )για να της παρουν ενα δευτερολεπτο ........
Περαστικα τους. Και εγω αδυνατω να καταλαβω αρκετους απο αυτους. Μεχρι τα 1400cc OK, αλλα απο εκει και πανω τα λεφτα που σκανε αυτοι που πρωταγωνιστουν ειναι απιστευτα και θα τους επετρεπαν ανετα να κανουν αγωνες. Και αν δεν ηθελαν την πιστα ας πηγαιναν σε αναβασεις. Την ιδια αποσταση με το GTCC θα οδηγουσαν.
Γιοχαν ....... δεν εχεις καταλαβει οτι το βασικο προβλημα ειναι 1ον η πιστα που δεν υπαρχει με την ευχαιρια που θα ηθελαν καμια 30αρια σοβαροι αγωνιζομενοι , και 2ον οι προβληματικοι (και γαμω τα κομπλεξ ) που εμπλεκοντε για να προκριθουν με οποιοδηποτε αλλο τροπο , εκτος απ'τους κανονισμους ... .
Εννοειται πως δεν υπαρχει πιστα και τωρα που χαθηκαν και τα Μεγαρα να δω τι θα γινει. Οσο για τους προβληματικους, που να πρωτοκοιταξεις πια; Λιγοι ειναι ενταξει -δλδ θα νοιαζονταν πρωτα για το καλο των αγωνων και μετα για το δικο τους- ειτε καθονται σε γραφειο, ειτε σε μπακετ. Ας ελπισουμε στην μετα ομοσπονδιας εποχη να δουμε αλλα πραγματα...
Περα του οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει λυση οπως την λες για χιλιους τεχνικους λογους ........(αυτα ολα εχουν προηγηθει ,και σε πραξη , και απετυχαν ).
Αυτο ειναι θεμα μηχανικων και σιγουρα εσεις ξερετε περισσοτερα απο εμενα. Εγω απλα 'φανταζομαι' οτι κατι τετοιο θα δουλευε...
Λυσεις φυσικα υπαρχουν για αρμονικη κατασταση που να εχει συναγωνισμο και θεαμα η πιστα .... αλλα βασικο μειονεκτιμα ειναι η ποσοτητα των ελληνων οδηγων που αντεχουν στο να τους βλεπουν οι απεξω στο συναγωνισμο .....
Ας φυγουνε, ας πανε αλλου. Μια χαρα οι αναβασεις/ραλι. Κανεις και κατα (χαζο)παντιλικι και σε εχουν θεο οι τυχον ασχετοι θεατες. Εμενα ουδεποτε με πτοησε η διαφορα, μακαρι να ειχα τα παραπανω χρηματα για ενα αντιστοιχο αυτοκινητο. Δεν τα εχω, δε με νοιαζει. Ειναι πως το βλεπεις.
Να σου πω κατι απλο .....για να καταλαβεις οτι το περιεχομενο(οδηγοι) εχει την μεγαλυτερη ευθυνη που δεν μπορουν να γινουν τα περισσοτερα πραγματα .
Στην Γερμανια τρεχει ενας φιλος μου με 924 των 160 ιππων ψωφιμι , και εγινε πρωταθλητης του καπ πορσε , μεσα σε μια στρατια τερατα απο 911 και 934 των 450+ ιππων ....με το συστημα πολυνικους , και ολοι οι συναθλητες του τον εχουν κατασυγχαρει .Αν κατι τετοιο , ειχε το τολμισει καποιος να προτεινει ,και μονον εδω ..... θα τον ειχαν μουσκεψει απ'το φτυσιμο ... φανταζεσαι τροπαιουχο στην πιστα ενα Ν1 η Ν2 ? με τα σχετικα Α6 και εε10 δευτεροτριτα ? εγω οχι !
Και εγω πιστευω οτι το πολυνικους ειναι too much για τη χωρα μας. Ισως σε ενα grid 'ολα μεσα' να εχει αξια, αλλα σε αυτο που προτεινω προσδοκω 3 ξεχωριστα grid -τι διαολο δεν θα χουν απο 10 αμαξια το καθενα- . Θα μου πεις και γιατι να μην βγαινει ο συνολικος πρωταθλητης των 3 κλασεων βασει νικων/βαθμων; Εξτρα κινητρο για να κυνηγας τη νικη. Γιατι οχι λοιπον.
Χαιρομαι που συζητας ψυχραιμα, ελπιζω να το διατηρησεις.
-
To idio peripoy ba8mologiko systhma paizei kai se emas katw..... Opoy to overall prwta8lhma pistas to phre ena Honda Civic (o 8eos na to kanei) me ton Kwsta 2o gia dyo ba8moys me to seat kai htan mprosta apo terata opws 996 GT2, Corvette Z06 klp. Edw egw me to Cliaki kai termatisa mprosta apo porsche....
Lyseis yparxoyne efarmosmenes se polles xwres toy ekswterikoy. Oi edw omws den 8eloyn na paroyn idees kai pane les kai diorganwnoyn kana FIA GT.....
-
Θεωρητικά δεν έχω αντίρρηση για το 'πολυνίκους' αλλά όποτε έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα έβγαινε πρωταθλητής αυτός με το μικρότερο ανταγωνισμό
Είχε κάνει και μια σχετική πρόταση παλαιότερα ο platis (για ράλι βέβαια αλλά θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε άλλους αγώνες)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θεωρητικά δεν έχω αντίρρηση για το 'πολυνίκους' αλλά όποτε έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα έβγαινε πρωταθλητής αυτός με το μικρότερο ανταγωνισμόNass akoma kai gia ayto exei bre8ei lysh..... oi ba8moi pane analoga posoi ekkinoyne ana klassh klp.
Lyseis yparxoyne..... Alla apo oti blepw dia8esh den yparxei.... Ayto toylaxiston exw katalabei egw.... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ας φυγουνε, ας πανε αλλου. Μια χαρα οι αναβασεις/ραλι. Κανεις και κατα (χαζο)παντιλικι και σε εχουν θεο οι τυχον ασχετοι θεατες. Εμενα ουδεποτε με πτοησε η διαφορα, μακαρι να ειχα τα παραπανω χρηματα για ενα αντιστοιχο αυτοκινητο. Δεν τα εχω, δε με νοιαζει. Ειναι πως το βλεπεις.
[/quote]
Μπορεί το χαζοπαντιλίκι να βγάζει χειροκρότημα από τον άσχετο θεατή, στο τέλος της ημέρας όμως οι χρόνοι είναι καταγεγραμμένοι, δεν είναι drift show οι αγώνες.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στην πίστα είναι ορατές οι διαφορές.
Και φυσικά όλα καταλήγουν στην προσέγγιση του Έλληνα με όλα τα σπορ, όπου αρκεί να νικήσουμε, όποιον αντίπαλο και με όποιον τρόπο και όλα είναι καλά. -
Το προβλημα δεν ειναι τοσο το πολυνικους, οσο το ημερολογιο, καθως και η προκυρηξη. Στη θεωρια οι κλασεις δειχνουν να ειναι σωστα χωρισμενες (ισως οχι 100%,πχ τα Ν3 στην Open 1 και οχι στη Sport; Ακομα χειροτερα γι' αυτα. Σχεδον πουθενα δεν τρεχουν τα δολια πλεον. Παντως σε γενικες γραμμες δειχνει σωστη.), αλλα οταν η Open ειναι κυπελλο ειναι λογικο να μην την παιρνουν σοβαρα. Ισως αν ηταν πρωταθληματικη να ειχε περισσοτερες συμμετοχες και κατ επεκταση να υπηρχε ενα εξτρα κινητρο για Σερρες, γιατι ουσιαστικα ο ενας αγωνιζομενος 'τραβαει' τον αλλο, γι' αυτο και τωρα το πρωταθλημα κατερρευσε αμεσα αφου απο το πρωτο αγωνα δεν υπηρξε ενδιαφερον, οποτε σχεδον ολοι 'τραβηχτηκαμε'. Οσο καλη διαθεση και να εχεις, απλα δεν ασχολεισαι απο ενα σημειο και μετα.
Απο εκει και περα περναμε στη μεταφορα των αυτοκινητων. Αυτο και μονο να λυθει (καλη τιμη/εγγυημενη δυνατοτητα μεταφορας) εχει γινει ενα καλο βημα. Εγω πχ δεν θα πηγαινα ουτε στην Τριπολη αν τελευταια στιγμη δεν μου εδινε ο 'ομοσταυλος' μου τζιπ/τρεϊλερ. Και πες οτι πηγαινα οδικως, θα εμενα απο ημιαξονιο στο γυρισμο, πραγμα που ανακαλυψα λιγες μερες μετα τον αγωνα. Κατι ειχαμε κανονισει μεταξυ μας, αλλα δεν, και αυτο συνεβη 2 φορες φετος (Τριπολη, 1ες Σερρες). Γιατι να πρεπει να μπαινει στον κοπο ενας συναθλητης και αν στραβωσει κατι να εκτιθεται ο ανθρωπος; Εμ καλο κανει, εμ μπελα βρισκει.
Οδικη βοηθεια προσφερει η ΕΛΠΑ, οποτε εχει τον εξοπλισμο. Αν αυτο ειναι στανταρ, παλι θα εχουμε μια ακομη αυξηση στις συμμετοχες. Ειδικα με μονο Τριπολη και Σερρες, ειναι μονοδρομος νομιζω. Δεν εχουμε ολοι αυτοκινητα για ρυμουλκηση και ουτως ή αλλως ειναι πολλα τα χιλιομετρα. Με το 'οχι, δεν θα πιασει' δεν κανουμε κατι. Ας το ανακοινωσει η ΕΛΠΑ και βλεπει την ανταποκριση. Δεν θα της κοστισει τιποτα.
Δεν ειχα σκοπο να επανελθω, αλλα πραγματικα δεν παει αλλο και πρεπει καπου να λεμε τη γνωμη μας. Στο ΣΟΑΑ δεν παταει ανθρωπος δυστυχως, ακομα και σε αυτη τη περιβοητη συναντηση στην ΕΘΕΑ ηρθαν με το ζορι 30 ατομα οποτε δεν βλεπω αλλο μερος. Πρεπει πολυ εμπειροτεροι ανθρωποι απο εμενα (οι οποιοι κιολας εχουν μεγαλυτερο ερεισμα αφου βαζουν 10πλασια χρηματα ετησιως) να τοποθετηθουν και να ενεργησουν σοβαρα, μηπως δουμε φως. Αυτα απο μενα.ΥΓ: Καποιος ειχε πει στη συναντηση στην ΕΘΕΑ οτι πρεπει καποιοι να 'νερωσουν το κρασι τους', δλδ φτηνοτερο αυτοκινητο σε εξοπλισμο προκειμενου να τρεχουν σε περισσοτερους αγωνες και να υπαρχει διαρκεια. Αλλα και αυτο εντασσεται στο 'πως το βλεπεις'. Πχ εγω θελω να τρεχω και δεν με νοιαζει με τι (αρκει να δουλευει), ουτε αν τα λαστιχα μου ειναι καινουρια. Το 2007 εκανα ολη τη σεζον με semi. Οταν τελειωσε η χρονια ημουν ευτυχης γιατι με το καλημερα εκανα ενα πληρες πρωταθλημα. 'θα το ξαναεκανες με τις ιδιες συνθηκες ρε μεγαλε;' Μαλλον οχι, αλλα το δοκιμασα 1 φορα και θελω να πιστευω πως εχω κερδισει πιο πολλα σε εμπειρια και πως θα 'εξαργυρωνα' καλυτερα οδηγικα τα οποια εξτρα πραγματα εριχνα στο αμαξι. Ποσοι νεοι αγωνιζομενοι το κανουν αυτο; Στον αντιποδα ο μηχανικος μου. 106 Κit Car, το εχει φαει η μαρμαγκα. 2 και κατι αναβασεις απο το 2007. Μια να βαλει το ενα, μια το αλλο και το πραγμα ειναι . Αγωνας πουθενα ομως απο τοτε. Ειναι καλο αυτο; Δεν ξερω. Πώς ταιριαζουμε; Ουτε και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα. Παντως, σε αυτη την εποχη, ενας αγωνιζομενος με διαρκεια ισως να ειναι πιο χρησιμος για το σπορ απο εναν αγωνιζομενο με ποιοτητα. Αρκει ομως η αρχη του σπορ να τον σεβεται και να μην ειναι μονο ενας αριθμος συμμετοχης...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αρκει ομως η αρχη του σπορ να τον σεβεται και να μην ειναι μονο ενας αριθμος συμμετοχης...Για να φτασουμε εκει βεβαια πρεπει πρωτη η αρχη να σεβαστει τις ταχυτητες, προς το παρον μας διασκεδαζει βλεποντας την να κανει σαν να μην υπαρχει καν αυτο το πρωταθλημα
Οι αγωνες στην Ελλαδα ειναι σε συνεχη ανοδο που λεγαμε
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
[, προς το παρον μας διασκεδαζει βλεποντας την να κανει σαν να μην υπαρχει καν αυτο το πρωταθλημαΜα δεν υπαρχει , ουτε υπηρξε ποτε στα αμεσα ενδιαφεροντα της .......στην ουσια γι'αυτους .
Ειχε το Ακροπολις , τωρα που το εχασε κι αυτο .... εχει ανοιξει το καταστημα που με διαφορους παρατρεχαμενους , το παιζει οσο μπορει μην χαθουν απ'τον χαρτη τελειως ....
-
Εχει και τα ραλι των 38 συμμετοχων και 35 θεατων, μην αδικουμε την αρχη
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2009
Ο προγραμματισμένος από τη ΛΑΜΣ για τις 19,20
Σεπτεμβρίου 2009 αγώνας ταχύτητας στη πίστα των Σερρών,** δεν θα πραγματοποιηθεί **επειδή οι συμμετοχές **και μετά την παράταση που έδωσε **η ΕΘΕΑ, ήταν μόλις επτά σε όλες τις κατηγορίες.Oι ανθρωποι ειναι αλλου κυριοι ......
Και οι ανακοινωσεις τους πλεον , ειναι αστειες ..............
.....Μην μου πειτε οτι δεν θα μπορουσαν να εχουν γλυτωσει το ρεζιλικι αυτο , αν στην προηγουμενη συναντηση με τους οδηγους αγωνων , εβγαινε καποιος που εχει κατι να καλυψει μεσα στο παντελονι του , και ανηκει σ'αυτους που πιστευουν οτι η ελπα θα σωσει το αθλημα , κι ελεγε ......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2009
Ο προγραμματισμένος από τη ΛΑΜΣ για τις 19,20
Σεπτεμβρίου 2009 αγώνας ταχύτητας στη πίστα των Σερρών,** δεν θα πραγματοποιηθεί **επειδή οι συμμετοχές **και μετά την παράταση που έδωσε **η ΕΘΕΑ, ήταν μόλις επτά σε όλες τις κατηγορίες.Oι ανθρωποι ειναι αλλου κυριοι ......
Και οι ανακοινωσεις τους πλεον , ειναι αστειες ..............
εφτα??????????????μαζευτηκαν τοσοι πολοι??????? εγω περιμενα να μην χτυπηση τηλεφωνο
-
εγω περιμενα να μην χτυπηση τηλεφωνο
....Μεγαλη υπεραισιοδοξια βλεπω ..... για τα μυαλα των συναθλητων σου .....
Οχι και κανενας ...... δεν θα ειχε φτασει στον πατο που ειναι , αν δεν ειχαμε και 7 στοκους .........
Ξεχναααααας
Η σουπα δεν εκοψε μονον απ'το λεμονι ..... πεσαν και τα κλουβια αυγα , αν θυμασαι ......
-
[quote='APR']εγω περιμενα να μην χτυπηση τηλεφωνο
....Μεγαλη υπεραισιοδοξια βλεπω ..... για τα μυαλα των συναθλητων σου .....
Οχι και κανενας ...... δεν θα ειχε φτασει στον πατο που ειναι , αν δεν ειχαμε και 7 στοκους .........
Ξεχναααααας[/quote
ξερεις γιατι σπαζομαι ποιο πολυ γιατι οταν μου τα λεγες δεν σε ακουγα και ελπιζα να αλαξη κατι....
-
Κι αλλος ενας ηταν του ....dum spiro spero , αλλα τοκοψε με τους απιθανους
http://www.motorsportvideo.tv/Videos/hi ... 3-E30.html
Δες τωρα και εναν πρωην στο spa .... να σου πανε κατω τα φαρμακια της πιστας
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κι αλλος ενας ηταν του ....dum spiro spero , αλλα τοκοψε με τους απιθανους -
μου φαινετε οτι θα κλεψω την υπογραφη σου
ΠΟΥ ΝΑ ΣΩΘΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΧΑΒΑΛΟΥΣ!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δες τωρα και εναν πρωην στο spa .... να σου πανε κατω τα φαρμακια της πισταςΚαι δεν ειναι ο μονος, στην Πατρα ειδα ενα νυν ραλλιαρη συνοδηγο, Σταμελουτσι θαρρω τον λενε, να κοβει γυρους με το καρτακι του
Αγωνες ταχυτητας 2009