Kατσε τωρα να στα πω Γιοχαντελτακο μου , γιατι εισαι κι απ'τους λιγους εως .....μοναδικος που μπαινει και γραφει σ'αυτο το θεμα με αγνη προθεση , γιατι την γουσταρει την πιστα , γιατι οπως προκυπτει οι περισσοτεροι μπαινουν και γραφουν μονον οταν ειναι να παρουν ευσημα η οταν ειναι στο κυνηγι κυπελακιου ,και αισθανοντε συναδελφοι του Σουμαχερ .....
Οι παντα τα ελεγαν ωραια ....... ποτε δεν θα ακουγες φατουρο να σου λεει οτι εισαι τρομπας που θα ξαναρθεις στο παιχνιδακι αυτο .
Ο συγκεκριμενος φατουρος (ουτε τον ξερω ,ουτε με απασχολει ποιος ειναι , αλλα και για ειναι εκει , αφου δεν ειναι πρωην οδηγος που ξερει απο πιστα ... τσαμπα καιει η λαμπα ),ΕΣΤΩ οτι εχει καποια καλα αισθηματα (μονον απο εκει ξεκιναει καποιος για το συγκεκριμενο ειδος αγωνων στην Ελλαδα) και θα ηθελε να αφησει το στιγμα του στον χωρο .......δεν θα κανει παρα πανω απο μια τρυπα στο νερο .
Αυτην την στιγμη , πρωτα απ'ολα δεν υπαρχουν ανθρωποι να το βοηθησουν γιατι αυτοι που την εχουν κανει , οχι με ελαφρα πηδηματακια ...... με χοντρες ροχαλες προς την Μεσσογειων και οτι περισσεψε προς το Παλαιο Φαληρο συνορα Ν.Σμυρνης , οπου βρησκεται το αλλο μισο της καταστροφης των αγωνων ταχυτητας ........
Ανθρωποι και αυτοκινητα υπαρχουν , για να μπουν σ'αυτο το παιχνιδι , και να αρχισει να γινεται , τουλαχιστον οπως το δειχνουν οι κασσετες που βλεπω εδω και κλαιω , και ακομα χωρις πιστα , τοτε , με την μοναδικη Τριπολη γινοταν μεγαλο πανηγυρι γεμιζοντας κοσμο ........ αν θα δειτε οι νεοτεροι ....., ειχαμε φτιαξει (σοαα)και ξεχωριστη κατηγορια και ετρεχαν μονα τους τα 1300 γιατι ξεπερνουσαν τα 20 αυτοκινητα .....
Μονον εδω μεσα τωρα , εχω 6 ετοιμοπολεμα 1600 αρια για πιστα , και με ενα τηλεφωνο αλλοι τεσσερεις -πεντε φιλοι ευχαριστως θα ερχονταν να θυμηθουν τις μαχες της Τριπολης ...και βλεποντας αυτα και τον κοσμο οι Εψιλοναδες θα ερχονταν να παρουν τα απαιτουμενα χειροκροτηματα .... αλλα , πες μου εναν λογο γιατι να ξαναεπιχειρησουμε μια τετοια διαδικασια που ολα θα ειναι εναντιον μας , απ'ολες τις αποψεις , και την μισης ωρας ευχαριστηση θα μας την εβγαζαν ξυνη οι γνωστοι κοπριτες ..........
Εφτασες τωρα κι εσυ (θυμασαι που σε ειπα καποτε χαρουμενο αλεξιπτωτιστη ?) να μην μπορεις ακομα και με τις καλυτερες προθεσεις σου και διαθεση .... να αντικρισης το μελλον αυτων των αγωνων ....και να βλεπεις την μαυριλα , αυτην που ειχα δει και σας ελεγα τοτε ..... , θα μας πηδηξουνε , τα καθικια .
Αν ειχαν σφηξει οι κωλοι τοτε .... ισως τωρα να υπηρχε το αθλημα αυτο , τωρα εσβησε , και δεν προκειτε να ξαναγινει τιποτα , τελος , ουτε φατουρος ουτε φαφανκουλος δεν μπορει να κανει τιποτα .........
Και δεν ειναι τα 250 ευρω η τα λαστιχα η τα εξοδα της Τριπολης .... γιατι ουτε λαστιχα τρωει η Τριπολη ουτε η αποσταση ειναι μεγαλη και τα εξοδα και το παραβολο ειναι αστειο ακομα κι αν το συγκρινεις με μια αναβαση η και σπριντ ακομα ..... η αηδια και η αγανακτηση για αυτους που μας θεωρουν τριμαλακες δεν με τιποτα .....με οποιον εχω μιλησει για το θεμα , αυτο μου λεει , τελος .