-
Όσο 'τσακώνονται' άνθρωποι που αγαπάνε το σπορ μεταξύ τους, πχ. βλέπε APR και johanndelta, τόσο θα βρίσκουν έδαφος οι ΑΛΛΟΙ.
Πάντως, δεν είναι λογικό να κατακρίνεται κάποιος επειδή του αρέσει να τρέχει αγώνες και εξακολουθεί να το κάνει παρά την καταστροφή......
-
Eιναι απλα τραγικο αλλα και δινει μερικες απαντησεις για την κατασταση του χωρου οταν βλεπεις τους 2 απο τους 5(θεωρητικα) του χωρου να πλακωνονται μεταξυ τους..
-
Ε ναι, ενω αν ηταν ολοι μια φωνη θα ιδρωνε κανενος το αυτι για τις πιστες.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Σου ειπα δεν παιζει να το συνεχισω, μη μου κουραζεσαι.Και επειδη ακριβως δεν ειμαι αναγωγος οπως νομιζεις, αλλα βλακωδως και εις ματην oπως βλεπω μερα με τη μερα, σεβομαι τους μεγαλυτερους και εμπειροτερους στο χωρο, δεν θα σου δειξω με τη σειρα μου το πληρες αναπτυγμα των ελληνικων μου. Δεν φταις ομως εσυ, το φορουμ φταιει με την ελαστικοτητα του, γι' αυτο εχει γινει ετσι bord de l'eau με αποτελεσμα να ζημιωνεται τελικα οποιος (παρα)ασχολειται.
Αλλα κατι τετοια βλεπουν οι απ' εξω και λενε ποσο για τον...ειμαστε.Johan, όσο δίκηο κι αν έχεις, παιδαγωγοί δεν μπορούμε να γίνουμε.
Το ΒΑΝ δεν είναι η λύση και δεν προσφέρει και τίποτα.
Το πρόβλημά σας είναι φανερό. Σε ένα τέτοιο Φόρουμ θα μπορούσατε να το λύσετε.
Αλλά δεν υπάρχει η διάθεση από κανέναν.
Και μένουμε οι moderators με τις διαγραφές και τα edit, να μπαλώνουμε τα αμπάλωτα.Δεν μπορείς να ζητάς κάτι εδω, διαφορετικό από αυτό που βλέπεις καθημερινά στον χώρο σου. Το κάθε Φόρουμ (Ενότητα) είναι αντίστοιχη με τους χρήστες της.
Δυστυχώς, συνήθως, απρεπείς συμπεριφορές, όπως του APR, μένουν αναπάντητες. Στα πλαίσια του 'σιγά μην κάτσω να σου βάλω εγω μυαλό'.
Οπότε μην παραπονιέσαι. 'Εικόνα σου είμαι κοινωνία, και σου μοιάζω'.
-
Κυριε kouk δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω, αλλα μιας και απευθυνεστε σε εμενα, θα σας πω τη γνωμη μου.
Δεν ειστε παιδαγωγοι, οντως. Δεν σας ζητησε κανεις να γινετε, γιατι ουτως ή αλλως ειμαστε κοτζαμ μαντραχαλοι και πρεπει να σεβομαστε οι ιδιοι πραγματα και ανθρωπους. Ολα τα forums συζητησεων εχουν εναν κανονισμο για να λειτουργουν ευπρεπως. Ο θεος ο ιδιος να ειναι ο αλλος, οταν τον παραβιαζει, πρεπει να τον εφαρμοσετε εσεις που τον εχετε θεσπισει, αν θελετε να εχετε ενα υγιες φορουμ. Οπως ειπα και στον nass (φιλικοτατος) καταργειστε τον κανονισμο και πειτε οτι ο καθενας αναλογα με το ποσα χρονια ειναι στο χωρο, μπορει να εχει μια 'ασυλια' και να λεει ο,τι του γουσταρει ατιμωρητι.
Το BAN δεν προσφερει τιποτα; Κανετε λαθος. Προσφερει ηρεμια και αξιοπρεπεις συζητησεις με επιπεδο. Σιγουρα δεν μπορουμε να συμφωνουμε παντα. Αυτο ομως ειναι τελειως διαφορετικο απο συζητησεις σαν την παραπανω, οπως και αλλες που εχουν γινει κατα καιρους.
Εγω καλε μου κυριε δεν εχω κανενα προβλημα. Μια χαρα ισορροπημενος ειμαι, με καλη διαθεση και εν αντιθεσει με το μεσο Ελληνα που θελει το super οπλο (γι' αυτο ειμαστε 3 και ο κουκος) για να παει για τσιγκο αλλιως καθεται στην καφετερια και λεει αποφασισα να κανω το ονειρο μου στο μετρο που μπορω. Κανενας, ασχετως του ποιος ειναι, δεν μπορει να το απαξιει (καλα το να πετας μπηχτες μεχρι και για την δουλεια του αλλου, ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει σχεση με το χωρο δειχνει παρα πολλα), για κανενα αγωνιζομενο, μιας και δεν ειμαι και ο μοναδικος 'low budget', απλα εχω κανει το 'εγκλημα' να γραφω εδω μεσα. Ουτως ή αλλως πιστευω πως εχω αποδειξει το επιπεδο μου απειρες φορες και μακαρι να υπηρχαν και αλλοι αντιστοιχοι και ας μη συμφωνουσαμε ποτε αναμεταξυ μας. Μια προσεκτικη αναγνωση δειχνει πανευκολα το ποιος εχει το προβλημα...
Οι τελευταιες προτασεις σας, δειχνουν ακριβως την νοοτροπια που επικρατει στο χωρο:
'Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα;' Δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που γραφετε δεν σας τιμα καθολου (σαν mods) και αναιρει τους κανονες που εσεις οι ιδιοι βαζετε; Υποτιθεται πως ειστε 'η δικαιοσυνη' εδω μεσα και με αυτα που γραφετε λετε ευθεως οτι 'δεν θελετε/μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας'. Θα μου πεις 'μα αυτο γινεται παντου τα τελευταια χρονια.' Ε, γι' αυτο ας μπει το προθεμα 'μπουρδ' μπροστα απο την Ελλαδα και επισημως να ησυχασουμε.Να διευκρινησω και προς τους υπολοιπους οτι 'δεν μυξοκλαψα' και δεν ζητησα την τιμωρια κανενος APR. Απλα ειπα σε mod πως το φορουμ (στον τομεα των ελλ. αγωνων) παει κατα διαολου και καλα θα κανουν να το συμμαζεψουν, μπας και ξαναγινουν συζητησεις της προκοπης. Ο χωρος μπαζει απο παντου και ο καθε APR ειναι πραγματικα σταγονα στον ωκεανο. Αλλα και η υποτιμηση νοημοσυνης (οσο sic και αν ειναι) εχει τα ορια της και αναφερομαι συνολικα για οσα συμβαινουν. Φτιαχτε τη συμπεριφορα σας μερικοι, γιατι και τσοπανηδες να εισασταν θα ειχαν αγανακτησει και τα προβατα με την παρτη σας.
Τωρα ως προς το συγκεκριμενο περιστατικο ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Εγω δεν θα ριξω αλλο νερο στο μυλο κανενος απο την ωρα που δεν καταλαβαινει οτι γραφει δημοσιως και δεν ειναι με τα φιλαρακια του οπου μπορει να λεει ο,τι θελει. Θα παρακολουθω το φορουμ και ευχομαι καποτε να λειτουργησει δικαια για ολους. -
Οι τελευταιες προτασεις σας, δειχνουν ακριβως την νοοτροπια που επικρατει στο χωρο:
'Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα;' Δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που γραφετε δεν σας τιμα καθολου (σαν mods) και αναιρει τους κανονες που εσεις οι ιδιοι βαζετε; Υποτιθεται πως ειστε 'η δικαιοσυνη' εδω μεσα και με αυτα που γραφετε λετε ευθεως οτι 'δεν θελετε/μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας'. Θα μου πεις 'μα αυτο γινεται παντου τα τελευταια χρονια.' Ε, γι' αυτο ας μπει το προθεμα 'μπουρδ' μπροστα απο την Ελλαδα και επισημως να ησυχασουμε.Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες. Δεν αναφέρομαι στους mods, αλλά σε εσάς. Τους αγωνιζόμενους.
Ο mod το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαγράψει και να αποβάλει.
Το θέμα όμως είναι αν εσεις μπορείτε να κρατήσετε μια θέση και να μην τα παρατάτε επειδή ο άλλος συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες. Δεν αναφέρομαι στους mods, αλλά σε εσάς. Τους αγωνιζόμενους.
Ο mod το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαγράψει και να αποβάλει.
Το θέμα όμως είναι αν εσεις μπορείτε να κρατήσετε μια θέση και να μην τα παρατάτε επειδή ο άλλος συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο.Πολυ ωραια. Ιδου η ευκαιρια λοιπον. Ουτε καν διαγραφη δεν κανατε.
Εγω την εχω κρατησει τη θεση μου ολες τις φορες, δειτε το. Τα παραταω ομως γιατι το φορουμ δεν βαζει στη θεση του τα πραγματα, καθως οφειλει. Ας το σταματησουμε εδω. Να ειστε καλα. Δοξα τω θεω εχω πραγματα να ασχοληθω και δεν ταιριαζει στο επιπεδο μου, να 'αγωνιω' μην τυχον κατι απο οσα γραψω 'συγχισει' εναν εμπειρο. 'Ας βγαλουν αλλοι το φιδι απο την τρυπα', ετσι για να ευθυγραμμιστω και εγω με το κλιμα της εποχης...
-
Πιστεύω ότι έχεις λάθος με αυτή την αντιμετώπιση, αλλά είναι, φυσικά, δικαίωμά σου.
-
Hμουν σιγουρος μετα το χθεσινο
http://www.ethea.elpa.gr/index.php?cat_ ... ge_id=1365
-
Ti egine x8es?
-
Ειχαμε μια οικογενειακη συναντηση στην Μεσογειων...
-
Στο ομοσπονδιοtopic.
-
Σε αυτη την οικογενειακη συναντηση...ο πατερας τι αποφανθηκε? Θα γινουν οι αγωνες που απομενουν η θα κανουν κανα Τατοι παλι και μια Τρίπολη?
-
Λογο των εκλογων η αναβαση Πορταριας που ηταν προγραμαμτισμενη 4/10/09 αναβαλετε και ως νεα ημερομηνια εχει οριστει 17-18 /10/09 . Αν ανατρεξει κανεις στο αγωνιστικο ημερολογιο , θα δεις οτι εκεινη την ημερομηνια ειναι προγραμματισμενος Πρωταθληματικος αγωνας ταχυτητας στο Τυμπακι . Δυο τινα συμβενουν . η εχουν γαμμενους τους αγωνες ταχυτητας στα παλαιοτερα των υποδηματων τους ή εχουν γραμμενους τους Κρητικους .
Δικη μου αποψη ειναι οτι εχουν γραμμενους τους αγωνες γενικοτερα και δεν ξερω τι επιφυλασει το μελλον στο μηχανοκινητο αθλητισμο γενικοτερα . -
Οι Σερρες ποτε ειναι? κατι για σεπτεμβρη δεν ελεγαν?
-
EΘΕΑ-Οσοι θελουν να συμμετασχουν στον 3ο αγωνα του Πανελληνιου Πρωταθληματος Ταχυτητας 2009,να δηλωσουν συμμετοχη μεχρι την Τεταρτη 16/9 SORRYYY μεχρι σημερα το βραδυ ...Υπαρχει σχετικο Λινκ στο RALLY.GR http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news .........Θα ανεβει κανενας οι τζαμπα καθομαι και γραφω?
-
ΕΘΕΑ: Ανακοίνωση για τον αγώνα ταχύτητας στις Σέρρες
Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για τις 19,20/9/09 αγώνας ταχύτητας στις Σέρρες, θα πραγματοποιηθεί εφόσον έως την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 δηλώσουν συμμετοχή συνολικά τουλάχιστον 20 αγωνιζόμενοι και συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός για να μετρήσει η κάθε κατηγορία ( 10 κατηγορία sport, 8 κατηγορία open και 8 ιστορικά).
**Στη περίπτωση αυτή ο αγώνας θα γίνει μονοήμερος το Σάββατο 19/9. **Δηλαδη .... και τριμαλακες (που θα δηλωσουμε συμμετοχη ) και δαρμενοι ...
Ακου να δεις ....... να πεταχτουμε στις Σερρες να ριξουμε εναν ....γυρο , και δρομο ....
Ε σιγουρα εχουν παρει ληγμενα πολλοι εκει μεσα ......... -
AAA μην εχεις παραπονο ΑPR μου...δεν φτανει που ασχολιθικαν!?! ρε που φτασαμε ρε γμτ!
-
ανακοινωση
την παρασκευη 18-9 ξεκιναει πουλμαν για σερρες προκειμενου να παρακολουθησουμε τον αγωνα που προσμετρα στη μαλακια που τους δερνει(και μας μαζι)
οποιος θελη να δηλωση σημετοχη και δεν εχει λεφτα ας περαση απο το μαγαζι για χρηματοδοτηση ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!!!αντε να χαθηκε καραγκιοζακια παλιολαμογια εμεις φταιμε που ασχολουμαστε ακομα .... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ακου να δεις ....... να πεταχτουμε στις Σερρες να ριξουμε εναν ....γυρο , και δρομο ....
Ε σιγουρα εχουν παρει ληγμενα πολλοι εκει μεσα .........Σας παρακαλω πολυ κυριε Χρηστο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!Υγ καποτε ειπατε οτι εχει γεμισει ο χωρος 'αλεξιπτωτιστες', αυτο συμβαινει γιατι ερχομαστε βλεπουμε τα σκ@τ@ και φευγουμε!
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ!
Αγωνες ταχυτητας 2009