-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
φταίει ο σοαα η έλπα και οί χωμάτινοιΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔ.... -ΕΛΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ-.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ???
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Gia Ellada den kserw. Agglia pantws akyrw8hke ena apo ta pio 8eamatika prwta8lhmata kai fytorio gia tis 'idiwtikes omades' ths SEAT gia WTTC, to SEAT Leon Supercopa logw ths krishs.
-
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος Αλέξανδρε...Στην Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν κόπηκε τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα από πριν.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος Αλέξανδρε...Στην Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν κόπηκε τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα από πριν....... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
...Στην Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν κόπηκε τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα από πριν.......Εννοεις βεβαια οτι δεν αφησαν τιποτα ορθιο για να υπαρχει ....... αυτοι οι κρετινοι που θελουν να συνεχισουν την καταστροφη σαν Ομοσπονδοι αχρηστοι ......
Γιατι υπηρχε και υπαρχει απ'την μερια αγωνιζομενων η ορεξη και η για αγωνες ταχυτητας .
Ε δεν ειναι και τριμαλακες ομως να συνεχιζουν να ονειρευοντε και να γινοντε ρεζιλι σε εταιρειες που τους βοηθουν ωστε να πανε το 2009 να ξαναφανε τα σκατα στην μαπα .....
Ας τα φανε αυτοι που τα εκαναν τωρα .
-
Ρε παιδια ο αγωνας δεν εγινε στην Τρίπολη???...τιποτα δεν γραφει στο Ραλλυ.gr ..καλα μου φαινεται τα λεει ο APR...TO KATANTHΣΑΝΕ...''ΣΚΟΥΠΙΔΙ''...το πρωτ.Ταχύτητος!
-
O αγωνας εγινε...και ο τιτλος ειναι '3 χωρις τον κουκο, γιατι και αυτος εφυγε'
Και αμα δεν ηταν το GTCC να δουμε τι κοσμο θα ειχε. Τον δε τραγελαφο της Open (εκκινησαν 5 ηρωες, αντε να ηταν 7 με τον Λεωνιδα και τον Τασο, αν δεν ειχαν τις ζημιες) δεν καθισα να τον δω. Ή θα γινει πρωταθλημα ή τελος.
Κατα τα αλλα η Τριπολη ειναι πισταρα απο οδηγικης πλευρας (ποια Μεγαρα;) και κριμα που εβρεξε στους GTCC και δεν θα το ευχαριστηθηκαν οσο εμεις.
Ελπιζω να γινει η συναντηση των εμπλεκομενων (οδηγοι-οργανωτες) και να βγει καποιο θετικο συμπερασμα. Για ΕΘΕΑ παντως ο κ. Φατουρος μου φανηκε ορεξατος και μου αρεσε ο τροπος που μας μιλησε. Απο εκει βεβαια μεχρι το να εχουμε αποτελεσμα υπαρχει τοση διαφορα οση του γυρολογιου μου με αυτου του νικητη.
Θυμαμαι οτι στον πρωτο μου αγωνα (2007) ειχαμε 27 συμμετοχες στη sport. Τον επομενο χρονο 18 και τωρα 14. Και το να αποδιδουμε αυτη τη ραγδαια πτωση μονο στην οικονομικη λυση δεν λυνει το προβλημα.ΥΓ: 'How do you see the racing championship this year?'
...
'And what about Serres? Megara? Tympaki? Rhodes? Tatoi?' -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Κατα τα αλλα η Τριπολη ειναι πισταρα απο οδηγικης πλευρας (ποια Μεγαρα;) και κριμα που εβρεξε στους GTCC και δεν θα το ευχαριστηθηκαν οσο εμειςTo φχαριστηθήκαμε δεόντως, οι δικοί μας δεν το ευχαριστήθηκαν που γίναν μούσκεμα...
Εντάξει όχι όσο αν ήταν στεγνή αλλά έστω και έτσι καλά ήταν..
Το μόνο κακό είναι οτι σχεδόν όλοι μας δεν είχαμε ξανατρέξει στη Τρίπολη και με δύο warm-up γύρους με pace car, δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα... -
Kατσε τωρα να στα πω Γιοχαντελτακο μου , γιατι εισαι κι απ'τους λιγους εως .....μοναδικος που μπαινει και γραφει σ'αυτο το θεμα με αγνη προθεση , γιατι την γουσταρει την πιστα , γιατι οπως προκυπτει οι περισσοτεροι μπαινουν και γραφουν μονον οταν ειναι να παρουν ευσημα η οταν ειναι στο κυνηγι κυπελακιου ,και αισθανοντε συναδελφοι του Σουμαχερ .....
Οι παντα τα ελεγαν ωραια ....... ποτε δεν θα ακουγες φατουρο να σου λεει οτι εισαι τρομπας που θα ξαναρθεις στο παιχνιδακι αυτο .
Ο συγκεκριμενος φατουρος (ουτε τον ξερω ,ουτε με απασχολει ποιος ειναι , αλλα και για ειναι εκει , αφου δεν ειναι πρωην οδηγος που ξερει απο πιστα ... τσαμπα καιει η λαμπα ),ΕΣΤΩ οτι εχει καποια καλα αισθηματα (μονον απο εκει ξεκιναει καποιος για το συγκεκριμενο ειδος αγωνων στην Ελλαδα) και θα ηθελε να αφησει το στιγμα του στον χωρο .......δεν θα κανει παρα πανω απο μια τρυπα στο νερο .
Αυτην την στιγμη , πρωτα απ'ολα δεν υπαρχουν ανθρωποι να το βοηθησουν γιατι αυτοι που την εχουν κανει , οχι με ελαφρα πηδηματακια ...... με χοντρες ροχαλες προς την Μεσσογειων και οτι περισσεψε προς το Παλαιο Φαληρο συνορα Ν.Σμυρνης , οπου βρησκεται το αλλο μισο της καταστροφης των αγωνων ταχυτητας ........Ανθρωποι και αυτοκινητα υπαρχουν , για να μπουν σ'αυτο το παιχνιδι , και να αρχισει να γινεται , τουλαχιστον οπως το δειχνουν οι κασσετες που βλεπω εδω και κλαιω , και ακομα χωρις πιστα , τοτε , με την μοναδικη Τριπολη γινοταν μεγαλο πανηγυρι γεμιζοντας κοσμο ........ αν θα δειτε οι νεοτεροι ....., ειχαμε φτιαξει (σοαα)και ξεχωριστη κατηγορια και ετρεχαν μονα τους τα 1300 γιατι ξεπερνουσαν τα 20 αυτοκινητα .....
Μονον εδω μεσα τωρα , εχω 6 ετοιμοπολεμα 1600 αρια για πιστα , και με ενα τηλεφωνο αλλοι τεσσερεις -πεντε φιλοι ευχαριστως θα ερχονταν να θυμηθουν τις μαχες της Τριπολης ...και βλεποντας αυτα και τον κοσμο οι Εψιλοναδες θα ερχονταν να παρουν τα απαιτουμενα χειροκροτηματα .... αλλα , πες μου εναν λογο γιατι να ξαναεπιχειρησουμε μια τετοια διαδικασια που ολα θα ειναι εναντιον μας , απ'ολες τις αποψεις , και την μισης ωρας ευχαριστηση θα μας την εβγαζαν ξυνη οι γνωστοι κοπριτες ..........
Εφτασες τωρα κι εσυ (θυμασαι που σε ειπα καποτε χαρουμενο αλεξιπτωτιστη ?) να μην μπορεις ακομα και με τις καλυτερες προθεσεις σου και διαθεση .... να αντικρισης το μελλον αυτων των αγωνων ....και να βλεπεις την μαυριλα , αυτην που ειχα δει και σας ελεγα τοτε ..... , θα μας πηδηξουνε , τα καθικια .
Αν ειχαν σφηξει οι κωλοι τοτε .... ισως τωρα να υπηρχε το αθλημα αυτο , τωρα εσβησε , και δεν προκειτε να ξαναγινει τιποτα , τελος , ουτε φατουρος ουτε φαφανκουλος δεν μπορει να κανει τιποτα .........
Και δεν ειναι τα 250 ευρω η τα λαστιχα η τα εξοδα της Τριπολης .... γιατι ουτε λαστιχα τρωει η Τριπολη ουτε η αποσταση ειναι μεγαλη και τα εξοδα και το παραβολο ειναι αστειο ακομα κι αν το συγκρινεις με μια αναβαση η και σπριντ ακομα ..... η αηδια και η αγανακτηση για αυτους που μας θεωρουν τριμαλακες δεν με τιποτα .....με οποιον εχω μιλησει για το θεμα , αυτο μου λεει , τελος . -
Oυτε εγω πιστευω στα θαυματα. Και οπως ειπες εχω καλη διαθεση και θεληση (ειδικα αυτη τη φορα ζοριστηκα απο πολλες αποψεις να ερθω, αλλα οπως παντα το πηρα πατριωτικα) και οχι οσφυοκαμψια. Κατα τα αλλα αν δεν γινει κατι να αλλαξει το πραμα πρεπει να πεσει...φατουρο.
Πρεπει να ηταν ωραια χρονια τα early '90s στην Τριπολιτσα. Απορω που διαολο χωραγαν τοσοι συμμετεχοντες στον χωρο των πιτ. Και ναι, τα 1300αρια μονα τους με ωραιες μαχες που τις βλεπαμε και στην κρατικη τηλεοραση (Γκαμπλετσας, Οκταβιος, Ντασιος), για να μην παμε στις F3 που αγγιζανε τις 20. Τα περιοδικα πιο κοντα στο αγωνισμα και με πιο αναλυτικα αρθρα ,ενω τωρα θελεις μικροσκοπιο αφου οι περιγραφες αγωνων ειναι σαν τις αναγγελιες γαμων/κηδειων των εφημεριδων.
Πολυ καμερα ρε παιδι μου! Σλαλομ καναμε να μην τους πατησουμε. Αφου στο ξενοδοχειο ανοιξα τη βρυση και αντι για νερο βγηκε ενας με μικροφωνο να με ρωτησει για τον αγωνα.
Παντως εφερα σπιτι στους γονεις ενα τοπικο ποτο (λικεροειδες) με το απολυτως ταιριαστο ονομα για την περισταση: ΤΙΠΟΤΑ. ( το εγραφε στο κουτι και στα αγγλικα - nothing )
Αυτο πρεπει να πινει ο ελληνας οδηγος αγωνων...ΥΓ: 1.000.000 ευχαριστω στον ομοσταυλο μου τον Τολη Αποστολου που μου εδωσε λυση στο προβλημα της μεταφορας αφου μου εμπιστευτηκε αυθορμητα τρεϊλερ και αυτοκινητο (ειναι θεματακι να φευγεις μονος ξημερωμα με το τρεϊλερ, πρωτογνωρη εμπειρια για μενα και δοξα τω θεω που δεν εκανα το Χαλκιδα-Τριπολη οδικως) μιας και η νταλικα δυστυχως 'στραβωσε' , αλλα και στον Βασιλη Σταγια και την παρεα του που ειδαν ενα σωληνακι να ξερναει βενζινη λιγο πριν το warmup και δεν με αφησαν καν να σκεφτω να το φτιαξω. Κριμα για το Βασιλη που δεν εκανε αγωνα με την 106αρα. Ατιμοι MSD...
YΓ2: Μ' αρεσει που μιλαω με τον Ανδρεα Καστανη. Ωραιο το ΑΧ και του ευχομαι το καλυτερο. Ετσι να σπαει η Ν/2ιλα... -
Ξυπνειστε, ωρα για υπνο! Βαθμολογιες δεν εχει το καταστημα;;;
-
Στο Τυμπακι που ειχαμε εναν φιλικο αγωνα,νικητης ο Β.Κατσινας...μπραβο ο Ευαγγελος ...2ος ο Πιτσακης με ΕΒΟ 9 λογω τετακε!...διψαει η Κρητη μου φιανεται για τετοια θεάματα? χμμμ
-
ναι αν κ δεν πηγα μου ειπαν οτι ειχε πολυ θεαμα κ μαχες... μπραβο στον κ.κατσινα που μας τιμαει οποτε εχει αγωνα στην κρητη...
-
Kαθομαι τωρα τοσο καιρο και παρακολουθω μεχρι που θα φτασει η αδιαφορια (sic). Λεω, δεν μπορει, εγινε και αγωνας τωρα στην Πιτιτσα, θα αξιωθουν να περασουν και τις βαθμολογιες του πρωτ. ταχυτητας, αφου θα δουν οτι ολα τα πρωταθληματα εχουν βαθμολογιες για το '09, εκτος απο αυτο. Δευτερα λοιπον και νωρις-νωρις νασου οι βαθμολογιες του πρωτ. αναβασεων. Και παλι οχι οι βαθμοι του πρωτ. ταχυτητας!!!
Μα καλα ρε παιδι μου, τοσο απροκαλυπτο χεσιμο πια; Τοοοοοσο; Μ' αρεσει που μας ειπαν στην Τριπολη να γινει και συναντηση να συζητησουμε τα του πρωταθληματος ολοι οι εμπλεκομενοι. Φυσικα και δεν εγινε. Λοιπον 'κυριοι', πειτε το ευθεως: Δεν γουσταρουμε πρωτ. ταχυτητας. Τελος. Απλα πραγματα. Μην προκηρυσετε ομως κατι για το οποιο δεν ενδιαφερεστε ουτε στο πιο απλο πραγμα, δλδ να φτιαξετε ενα #%@#%excel αρχειακι με τις βαθμολογιες, κατι που κανετε αμεσως σχεδον για τις αναβασεις/ραλι. Ειδατε στην εκκινηση της Open 5 (!!!) αυτοκινητα. Αντι να κανετε το πλεον απλο, ητοι να βαλετε τους οδηγους της Τριπολης στον αγωνα για να συμπληρωθει η κατηγορια (οι πιο πολλοι ηταν open) και ταυτοχρονα να τους δωσετε ξεχωριστη καταταξη ωστε 'να γινει και το δικο τους' , αφησατε 5 νοματεους -4 αφου ο Βασιλης ο Σταγιας εμεινε με το καλημερα δυστυχως- να γυρνανε μοναχοι τους σαν να μην πω τι. Χωρια που θα τελειωναμε και λιγο νωριτερα ωστε να μην βρεχονταν ολοι οι GTCC.
Μπηκα στην 3η χρονια και αρχιζω να αηδιαζω/απογοητευομαι ειλικρινα με το 'πρωταθλημα' που ειναι διαρκως σε ελευθερη πτωση. Και με τις 116 συμμετοχες στην Πιτιτσα τι βλεπουμε; Οτι δεν υπαρχει καμια οικονομικη κριση ή τελος παντων επηρρεαζει λιγοτερο απο οσο θελουμε να λεμε. Απλα ο κοσμος (αγωνιζομενοι) εχει αρχισει να επιλεγει. Και καλα κανει. Γιατι να μου αρεσει η λαθος (στη χωρα μας) μορφη αγωνων ρε γμτ...
Αλλα βεβαια: Τα λεφτα ειναι εγγυημενα (για την ΕΘΕΑ) αφου οι δυσαρεστημενοι 'την εκαναν' για τις αναβασεις. Ποιος νοιαζεται λοιπον; Καμια...15αρια (;;;) 'γραφικοι' που (ο καθενας για τους δικους του λογους) δεν επιλεγουν μια αλλη μορφη αγωνων να ξεμπερδευουμε. Και ειναι και ακριβη η Ιταλια ρε γμτ. Ουτε καν CIVT δεν εχει φετος να καναμε εστω ενα αγωνα τη χρονια με κανενα νοικιαρικο Ν/3 στυλ για να γουσταρουμε...Και ειναι και αλλου οι φαση (αγωνες) παρολα τα προβληματα οποτε δεν ειναι ευκολη η αποφαση του να εκμεταλευτεις την συγκυρια και να παρεις κοψοχρονια ενα καλο Gti και να ξαναγυρισεις στη φαση του 'βουνο το βραδυ/Trackdays' που για τοσα χρονια εζησα.
-
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΟΚΩΒΡΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΩΣ 5000 ,Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 4000,ΕΩΣ ΚΑΙ Ο 6 ΟΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Ο ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ,ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.
ΕΥΧΗ
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
-
Το γνωριζω φιλε μου, το συζητησαμε μαλιστα στην Τριπολη, απλα ηταν το επομενο Σ/Κ και δεν εχουμε ολοι τις δυνατοτητες του Κ. Κατσινα. Εσπασε και ο Λεωνιδας ρε γμτ. Στεναχωρεθηκα.
Μπραβο σας ειλικρινα. Να ξεστραβωθουν ολοι οι υπολοιποι και να δουν τι ειναι εφικτο λοιπον. Και ας μην δωσουν επαθλα. Ας γινουν χρηστικοι και να διαθεσουν αυτα τα χρηματα στην μεταφορα των αγωνιστικων πχ ή για ενα δωματιο ξενοδοχειου, που δειχνει και πιο ευκολο.Για εκει (το παγκρητιο) μας βλεπω παντως αφου ετσι που το πανε αυτοι, πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας δεν θα εχουμε για πολυ ακομα.
-
Εσυ johanndelta κατσε και κλαψουριζε γιατι δεν σε παιζουνε οι φιλεναδες σου (παιδικο τραγουδοπασιχνιδακι )
Αν ειχες μυαλο και εσυ και ολοι οι χαβαλεδες που εχουν μεινει στην ταχυτητα εφετος ...... ισως να υπηρχε μια ελπιδα για κατι αυριανο .
Ξαφνικα μας προκυψατε λατρεις της ταχυτητας και ολοι εμεις 20 χρονια απ'την μερα που εγινε η πρωτη Τριπολη και ειμαστε παροντες .... την για την ευκολη λεια ...αναβασεις και ραλλυ ........
Αν δουλευε ,και ακουγατε και κανεναν που τα εχει φαει στην μαπα 30 χρονια πολλα θα μπορουσαν να γινουν , οταν μαζευατε συμμετοχουλες για να μην χασετε το κελεπουρι στην Ροδο ....
Αυτα πληρωνουμε δυστυχως μαζι σου -σας οσοι αγαπαμε τις πιστες πρην γεννηθεις ..........Τωρα , εσυ σαν σουπερ αγωνιζομενος της πιστας ..... μπορει να εισαι διατεθειμενος να πας και στο Τυμπακι το 2009 να κανεις σιρκουι τσιγκολελετα με αχυρομπαλες αλλωστε σαν εκδρομη το βλεπεις ..... ε οχι ρε φιλε ... αυτο ειναι αλλα 30 χρονια πισω στο αθλημα .........να μην σωσουμε να ξανακανουμε ταχυτητα ........
-
Αντε παλι...αλλα αυτη την φορα δεν παιζει να κατσω να ανταλλαξω κουβεντες, μιας και εχω μαθει το παιχνιδακι σου και διολου δεν πτοουμαι. Μαλακια μου και που εγραψα, σορρυ για την ενοχληση, επρεπε να το σκεφτω απο πριν οτι αντι για αυτους που φταινε, θα θιχτει ενας απο το (θεωρητικα) ιδιο στρατοπεδο. Α ρε γμτ...
Παντως καποιοι (αν αναρωτιουνται βεβαια) μπορουν να βρουν την απαντηση στο γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε πολυ ευκολα ασχετως του ποστου τους (οδηγοι, οργανωτες, διοικουντες). Το μονο που εχουν να κανουν ειναι να δουν την βλακοφατσα τους στον καθρεπτη. θα τους λυθουν αμεσως ολες οι αποριες. Περιτο να πω πως οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
Κατα τα αλλα, ετσι μηπως και απο λαθος συμβει, θα φροντισω να ειμαι ετοιμος για την...εκδρομη μου στις Σερρες. Ε ναι λοιπον, εκδρομη για καποιους, χαρα για μενα. Ετσι μου γουσταρει, το ποσο που διαθετω μεχρι εκει με παει και ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα αυτο εχετε σκοτωσει καποιοι και δεν ερχονται νεοι, ειδικα στην πιστα οπου οι διαφορες φαινονται πιο ευκολα: Τη χαρα του μεσου ανθρωπου που δεν σπρωχνει ποταμια χρηματος αλλα θελει να τρεχει. Απαγορευεται/ενοχλει τοσο; Καποτε ομως θα γυρισει ο τροχος...
-
Για πες μας αγαπητε φιλοσοφε και το που ανηκω μπας και καταλαβω τις φοβερες και ταπεινες σου απαιτησεις απ'το σπορ .....
Η μαλλον αυτες τις εχεις πει .... εσυ και δυο τρεις αλλοι ισως μπορει να θελετε και να πιστευετε οτι μπορει να εχουν ενδιαφερον οι αγωνες ταχυτητας σε στυλ Παντζο Βιλλα το 09 ...Αλλα καποτε θα πρεπει να ξυπνησεις και να δεις οτι μονον εσυ μπορει να μεινεις ικανοποιημενος απ'τον υποτιθεμενο αγωνα σου αυτον , οι θεατες το πολυ να κουνανε συγκαταβατικα το κεφαλι τους(η να μην εχουν ξαναδει αγωνα ταχυτητας στην ζωη τους ) βλεποντας 4-5 γραφικους που νομιζουν οτι κανουν αγωνες ταχυτητας το 2009 ετσι .........
Οσο για τις Σερρες .... δεν υπαρχουν πολλοι στο στυλ σου για να γινει ...οποτε δεν μας πειθεις ....αρκουν οι προθεσεις σου ....Τις αλλες παπαριες σου τις παραβλεπω που εγραψες , γιατι εισαι και δασκαλος αναγωγος ισως , και δεν κανει να μαθεις ελληνικα τωρα που υποτιθεται οτι μεγαλωσες ...
-
Σου ειπα δεν παιζει να το συνεχισω, μη μου κουραζεσαι.
Και επειδη ακριβως δεν ειμαι αναγωγος οπως νομιζεις, αλλα βλακωδως και εις ματην oπως βλεπω μερα με τη μερα, σεβομαι τους μεγαλυτερους και εμπειροτερους στο χωρο, δεν θα σου δειξω με τη σειρα μου το πληρες αναπτυγμα των ελληνικων μου. Δεν φταις ομως εσυ, το φορουμ φταιει με την ελαστικοτητα του, γι' αυτο εχει γινει ετσι bord de l'eau με αποτελεσμα να ζημιωνεται τελικα οποιος (παρα)ασχολειται.
Αλλα κατι τετοια βλεπουν οι απ' εξω και λενε ποσο για τον...ειμαστε.
Αγωνες ταχυτητας 2009