-
Τώρα το είδα, άντε με το καλό να το αποκτήσεις φίλε d1ff. Περιμένουμε και τις πινακίδες με μεγάλη αγωνία Α και καλό μήνα σε όλους
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Για το 0 μπροστά , τι να πω μάλλον ήθελα να δείξω ότι είναι 49 και όχι 49* ....@www2000 : Scirocco 1.4/160 περιμένω από τον Γενάρη η παραγγελία. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους στο πανελλήνιο που ανυπομονεί περισσότερο για τις πινακίδες που θα έχει το αυτοκίνητο του παρά για το ίδιο το αυτοκίνητο...
Όταν με το καλό έρθει θα ποστάρω φωτό εννοείται!
EDIT : Τώρα που το θυμήθηκα : Δεν έχω δει ακόμη ΤΚΡ , ΚΑΜ και ΒΟΙ
Αντιθέτως έχω μια τρομερή έφεση στα ΝΙΚ , ΙΝΙ , ΑΖΒ και πολύ πρόσφατα ΡΙΥ
ΣΗΜ : Λογικά από Δευτέρα θα δούμε και τα πρώτα ΡΡΑ στην Λάρισα ε?καλώς ήρθες στο κλαμπ λοιπόν
Προς το παρόν της αναμονής (εγώ: παραγγελία Ιούνιο, παρέλαβα Οκτώβριο και ήμουν χαρούμενος που το αρχικό εξάμηνο, έγινε τελικά μόνο 4,5 μήνες - για golf)
και σε 2η φάση της vw!!
Το πήρες σε κανένα τρελό πράσινο χρώμα και εσύ, όπως ένα άλλο που κυκλοφορεί στο φόρουμ ?Μιας και είσαι στην αλλαγή προτιμάς ΧΑΑ ή ΧΑΙ? (προσωπικά θεωρώ το ΧΑΑ πιο όμορφο)
Ούτε εγώ έχω δει ΒΟΙ.. ΤΚΡ πέτυχα στη Ρόδο, ΚΑΜ 10** στην Αθήνα.
Τα υπόλοιπα πράγματι είναι συχνά, ιδιαίτερα τα ΙΝΙ που δεν το περίμενα (ΙΝΤ δυσκολότερα έβλεπα)Καλό μήνα σε όλους!
-
XAA 9767 Σε SUV
@www2000 : Η αναμονή ήταν λόγω ηλιοροφής που έβαλα , όσο για το χρώμα .... για rising blue πήγαινα άλλα..... ο γυναικείος δάκτυλος με έσπρωξε προς το κλασσικό άσπρο
Το καλό βέβαια είναι ότι κάνει αντίθεση με το χρώμα της ηλιοροφής ... οπότε δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα από τα Σιρόκο χωρίς ηλιοροφή!
Όσο για τις πινακίδες τι να πω , καινούργιο αμάξι να μήν έχω και καινούργιο συνδυασμό
-
IMZ 8386 μπλε γκολφ στην Ερυθραία.
-
ZXI 6106
@ikarus260 : Ευχαριστώ πολύ!
-
AZB 8844
-
Προσφατα παρηγγειλα καινουργιο αυτοκινητο απο Αθηναική αντιπροσωπεια εντουτοις και διαφορους λογους θελω η πινακιδα να ειναι Κερκυρας. Υπαρχει η συγκεκριμενη δυνατοτητα και τι διαδικασια απαιτειται? Ειναι κατι το οποιο μπορει να διεκπεραιωσει η αντιπροσωπεια η απαιτειται και δικη μου εμπλοκη ????(η ακομα χειροτερο ταξιδι Κερκυρα με χαρτια κ.λ.π?)
-
Το πρώτο μου ΟΗΡ 50, ΒΗΖ 384 και ΟΒΝ 68
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
XAA 9767 Σε SUV@www2000 : Η αναμονή ήταν λόγω ηλιοροφής που έβαλα , όσο για το χρώμα .... για rising blue πήγαινα άλλα..... ο γυναικείος δάκτυλος με έσπρωξε προς το κλασσικό άσπρο
Το καλό βέβαια είναι ότι κάνει αντίθεση με το χρώμα της ηλιοροφής ... οπότε δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα από τα Σιρόκο χωρίς ηλιοροφή!
Όσο για τις πινακίδες τι να πω , καινούργιο αμάξι να μήν έχω και καινούργιο συνδυασμό
Όμορφο είναι το άσπρο - ίσως το πλέον όμορφο- αλλά δεν είναι μεταλλικό
Και εγώ άσπρο ήθελα, αλλά σε μαύρο κατέληξα.
Πράγματι η ηλιοροφή αυξάνει ακόμα περισσότερο το χρόνο αναμονής. Αλλά αξίζει πιστεύω!
Καλορίζικο, λοιπόν το ΧΑΙ σου και εύχομαι πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετραΠροσφατα παρηγγειλα καινουργιο αυτοκινητο απο Αθηναική αντιπροσωπεια εντουτοις και διαφορους λογους θελω η πινακιδα να ειναι Κερκυρας. Υπαρχει η συγκεκριμενη δυνατοτητα και τι διαδικασια απαιτειται? Ειναι κατι το οποιο μπορει να διεκπεραιωσει η αντιπροσωπεια η απαιτειται και δικη μου εμπλοκη ????(η ακομα χειροτερο ταξιδι Κερκυρα με χαρτια κ.λ.π?)
Η δυνατότητα υπάρχει αλλά σίγουρα με δική σου εμπλοκή. Πρέπει με κάποιο τρόπο να φέρεις πινακίδες από εκεί- η λογική λέει με μια επίσκεψη στο τοπικό συγκοινωνιών.
Περαιτέρω τη διαδικασία δεν την γνωρίζω, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που να ξέρει. Ωστόσο ίσως θα μπορούσες να κάνει ένα τηλέφωνο στο γραφείο στην Κέρκυρα για να μάθεις. -
IKZ-837*
-
XNX-8338 bmw 3 εντός σειράς, γιατί είδα και ΧΝΧ-8322 bmw 1 αλλά και ΧΝΧ-8311 σε X3, όχι δεν πηξαμε στις bmw
Diff καλοτάξιδο και καλορίζικο, με το καλο να το παραλάβεις και μακάρι να σου τυχει ΧΑΑ, γιατί ειναι πολύ ωραίος συνδυασμός
-
Tην Πέμπτη παρελαβα την Delta μου με αριθμο κυκλοφοριας ΙΚΖ-886*
-
Καλοτάξιδο.
**ΡΡΑ **1008 σε Opel Insignia.
ΥΝΝ 7320 σε Ford Kuga.
ΙΚΖ 8777 σε Mercedes Vaneo. -
NIK 846*
-
Σας ευχαριστώ όλους πολύ παίδες
@www2000 : Το έχω σκεφτεί και εγώ για το ότι το λευκό δεν είναι μεταλλικό αλλά τι να κάνω ρε γμτ μου άρεσε πολύ... , ελπίζω να μην μάθει κανένας πάνω του παρκάρισμα... , βέβαια είμαι κ σε αναζήτηση κλειστού πάρκινγκ αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικά προσιτό ακόμη ,
offtopic : Ρε παιδιά ο καθένας ζητάει ότι του κατέβει!@rafi : Μάλλον θα με πετύχει στην αλλαγή, η κάτι σε ΧΑΑ 99** προχωρημένο η ΧΑΙ 10**
Συμφωνώ ότι το ΧΑΑ είναι πιο όμορφο αλλά θέλω ΧΑΙ γιατί καινούργιο τουτού να μην έχει και καινούργιο συν συνδυασμό
Πάντως δηλώνω ρητά ότι δεν θα ζητήσω νούμερα παιδιά , είθε η τύχη να με ανταμείψει -
ΚΚΚ 777 σε δίκυκλο, μοιάζει εκτός σειράς. Μου θύμισε ένα Civic με ΗΗ-7777 που έβλεπα παλιότερα τα
καλοκαίρια στη Στούπα (Μεσσηνιακή Μάνη).ΑΗΜ-347* έτοιμο να παραδοθεί σήμερα στις 8 το πρωί, άρα πινακίδα από την περασμένη Πέμπτη 30/4.
Επίσης ΜΗΟ-5406, προφανώς από Γρεβενά.Ο garvanitis μου ανέφερε ΗΚΟ-4409 που είδε στη Θεσσαλονίκη.
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Καλό μήνα και από εμένα.
ΗΑΜ 4007Φαντάζομαι όχι σε 4007, ε;
...Μιας και είσαι στην αλλαγή προτιμάς ΧΑΑ ή ΧΑΙ? (προσωπικά θεωρώ το ΧΑΑ πιο όμορφο)
Ούτε εγώ έχω δει ΒΟΙ.. ΤΚΡ πέτυχα στη Ρόδο, ΚΑΜ 10** στην Αθήνα...
Εμένα μου φαίνεται άσχημο το ΧΑΙ, όπως και ο,τιδήποτε έχει Ι. Θα προτιμούσα το ΧΑΟ. Όχι πως ξέρω κάτι
που δε σας λέω, δεν θα εκπλαγώ αν η Χαλκίδα δώσει πρώτα το ΧΑΟ.Κι εγώ δεν έχω ακόμα δει ΒΟΙ, αλλά ούτε ΜΗΒ, ΡΕΜ, ΗΚΤ, ΗΝΕ, ΗΑΝ. ΤΚΡ είδα στην Αθήνα, πολύ κοντά
στο σπίτι μου, ΚΑΜ στην Εθνική κατεβαίνοντας Αθήνα το Σάββατο του Λαζάρου.Δηλ. δημήτρη και το 81 του φίλου πιο πάνω το ΥΝΝ λες να μην είναι εκτός σειράς? πάντως πράγματι πήρε τα πάνω της η αγορά, αφού ρίξανε και τις τιμές. Μόνο η τιμή της βενζίνης ακριβαίνει . Μακάρι να δούμε το ΙΟΜ, θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με ΙΟ μπροστά. Πολύ άσχημο μου ακούγεται πάντως
Μάλλον εκτός σειράς ήταν, αν είδε καλά. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το ΙΟΜ, με φρίκη σκέφτομαι τα
ΙΟΙ και ΙΟΟ. Δε θα μου είχε φανεί παράξενο αν παραλείπονταν. Στα δίκυκλα το ΙΜΜ δεν είχε τυπωθεί.@thaliarque : Για το 0 μπροστά , τι να πω μάλλον ήθελα να δείξω ότι είναι 49 και όχι 49* ....
Καλά έκανες! Απλώς μου φάνηκε περίεργο... Και πάλι με το καλό να έρθει και να παραλάβεις το τουτού!
Δεν έρχεται πάντως από τη Σαχάρα......ΣΗΜ : Λογικά από Δευτέρα θα δούμε και τα πρώτα ΡΡΑ στην Λάρισα ε?
Λογικότατα! Και, μικρή που είναι η Ελλάδα, πρόλαβαν και πήγαν στον Πύργο... αντί να έρθουν στην
Ξάνθη. Τι του βρήκαν δηλαδή;Προσφατα παρηγγειλα καινουργιο αυτοκινητο απο Αθηναική αντιπροσωπεια εντουτοις και διαφορους λογους θελω η πινακιδα να ειναι Κερκυρας. Υπαρχει η συγκεκριμενη δυνατοτητα και τι διαδικασια απαιτειται? Ειναι κατι το οποιο μπορει να διεκπεραιωσει η αντιπροσωπεια η απαιτειται και δικη μου εμπλοκη ????(η ακομα χειροτερο ταξιδι Κερκυρα με χαρτια κ.λ.π?)
Αν και γενικά συμφωνώ με τον www2000, νομίζω πως μπορείς να δοκιμάσεις πρώτα στην αντιπροσωπεία
μήπως μπορούν αυτοί να αναλάβουν τη διεκπεραίωση. Ρώτα και πες μας να ξέρουμε (θεωρητικώς).Tην Πέμπτη παρελαβα την Delta μου με αριθμο κυκλοφοριας ΙΚΖ-886*
Να τη χαίρεσαι.
@rafi : Μάλλον θα με πετύχει στην αλλαγή, η κάτι σε ΧΑΑ 99** προχωρημένο η ΧΑΙ 10**
Συμφωνώ ότι το ΧΑΑ είναι πιο όμορφο αλλά θέλω ΧΑΙ γιατί καινούργιο τουτού να μην έχει και καινούργιο συν συνδυασμό
Πάντως δηλώνω ρητά ότι δεν θα ζητήσω νούμερα παιδιά , είθε η τύχη να με ανταμείψει...Κι αν σε ανταμείψει με ΧΑΙ-1088; (εμέτικον...)
-
ΜΙΡ-894* σε Fiat 500
-
Να δεις πόσο εμετικό θα είναι να τον ανταμείψει με ΧΑΙ 1111 (πολύ απίθανο πάντως)
-
Μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!
Να προσθέσω και εγώ το ΧΑΙ 1010
Το αστείο θα είναι να μου κάτσει κανένα 1000 και να προσπαθώ να σας πείσω ότι δεν το ζήτησα
Πάντως κατά 20 περίπου τους μηνός ελπίζω να παραλάβω (δεν έχει πάει τελωνείο ακόμη γμτ) οπότε θα λυθούν οι απορίες!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ο garvanitis μου ανέφερε ΗΚΟ-4409 που είδε στη Θεσσαλονίκη.Ωραίο στρώσιμο του έκανε!!!
ΗΚΤ 185* Terios
ANK 355* Rav 4 -
ΙΚΥ-544*
ΤΚΡ-197*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009