-
Το ΙΟΟ 2056 είναι καινούργιος κλάδος επαγγελματικών?
-
ΥΡΧ 2541 σε vw golf vi
ΑΤΗ 6332 σε toyota iq
Οσο για το ΙΟΟ δεν είναι περίεργο. Μπορεί να έχει τελειώσει το ΙΟΝ.
-
ΙΚΥ 6851 σε επαγγελματικο
-
ΑΖΕ-1632 Σε chevy cruze
-
ΑΤΗ 6448 και ένα ΧΧΧ 351 σε μηχανή.Από που είναι αυτή;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΑΤΗ 6448 και ένα ΧΧΧ 351 σε μηχανή.Από που είναι αυτή;Αυτην την πινακιδα την κοβω βγαλμενη απο τσοντα!!!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΑΤΗ 6448 και ένα ΧΧΧ 351 σε μηχανή.Από που είναι αυτή;Είναι συνδυασμός της Αθήνας, που έχει πάρει όμως η Αργολίδα λόγω της έλλειψης τότε
OΒΙ 643
ΟΒΟ 362 -
Μετά από καιρό :
Το πρώτο μου : ΙΜΙ 1211 σε C4
XAI 2476 σε μτχ Opel
ΧΑΙ 4281 σε Kia Ceed μάλλον -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Μετά από καιρό :Το πρώτο μου : ΙΜΙ 1211 σε C4
XAI 2476 σε μτχ Opel
ΧΑΙ 4281 σε Kia Ceed μάλλονΑυτή η περίοδος είναι σαν να έχουν σταματήσει τις εισαγωγές αυτοκίνητων. Δεν κυκλοφορεί τίποτα.
ΙΚΙ 6868 bentley -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μετά από καιρό :
Το πρώτο μου : ΙΜΙ 1211 σε C4
XAI 2476 σε μτχ Opel
ΧΑΙ 4281 σε Kia Ceed μάλλονΑυτή η περίοδος είναι σαν να έχουν σταματήσει τις εισαγωγές αυτοκίνητων. Δεν κυκλοφορεί τίποτα.
ΙΚΙ 6868 bentleyΜε μεγάλη δυσκολία όντως βλέπεις κάτι αυτή την εποχή , ζόρικα τα πράγματα!
Έτσι μου έρχεται να πάω να δηλώση για καταστροφή πινακίδων στο δικό μου , να πάρω νέες για να έχω να ποστάρω κάτιΜε την απόσυρση τι ακριβώς θα γίνει ρε παιδιά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δν παρακολουθώ καθόλου το θέμα , σκέφτεται ο φάδερ για καινούργιο (άρα κάτι θα ποστάρω στο μέλλον ) τουτού.
Θα παρoπλιστεί το Clio ΜΚ1 (1/7/1992) 1.4 RΤ με περισσότερα από 300.000 απροβλημάτιστα χλμ και αρ.κυκλοφορίας ΧΑΖ 686* !
Στεναχωριέμαι κάπως για την Κλειώ -
ΚΑΜ 310* BMW M3
-
Ο χρήστης nesta έγραψε:
ΚΑΜ 310* BMW M3... άρα εκτός σειράς.
@D1FF ούτε εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει με την απόσυρση ακριβώς (δεν υπάρχει κάπου σχετικό θέμα?)
Όμως, από μια γρήγορη έρευνα που έκανα είδα ότι μάλλον υπογράφτηκε μέσα στην εβδομάδα η σχετική απόφαση και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να εφαρμόζεται (άρα θα κινηθούν λίγο και οι συνδυασμοί).
Το δικό σας αμάξι από ότι είδα, σαν 1400άρι, πρέπει να παίρνει 1000€ λόγω απόσυρσης και να επιδοτείται με άλλα 1000€ η αγορά νέου αυτοκινήτου (ή μεταχειρισμένου EURO4 ή EURO5). Ελπίζω να βοήθησα! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Στεναχωριέμαι κάπως για την ΚλειώΑντικατέστησε τη με νέα τουρμπάτη αν είναι να παραμείνεις στις ίδιες διαστάσεις, ειδικά μετα τις προσφορές που ανακοίνωσε χτες η renault είναι τζάμπα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στεναχωριέμαι κάπως για την Κλειώ
Αντικατέστησε τη με νέα τουρμπάτη αν είναι να παραμείνεις στις ίδιες διαστάσεις, ειδικά μετα τις προσφορές που ανακοίνωσε χτες η renault είναι τζάμπα!
ειμαστε πολλοί από την πινακιδοπαρέα που θα συμφωνήσουμε.. 3 TCe εχουμε εδω μέσα
από Χανιά πάντως τιποτα νεότερο σε πινακίδα μόνο ΧΝΙ-1209 ibiza
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Λύθηκε και το θέμα των ΥΝΝ 9821 και 9822. Δόθηκαν 2 επιπλέον solaris στην ΕΘΕΛ, ένα midi και μία νταλίκαΝαι καλα... Το ΥΝΝ9922 ηταν το ΥΜΙ1160 (αντικατασταση πινακιδων)
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Λύθηκε και το θέμα των ΥΝΝ 9821 και 9822. Δόθηκαν 2 επιπλέον solaris στην ΕΘΕΛ, ένα midi και μία νταλίκα
Ναι καλα... Το ΥΝΝ9922 ηταν το ΥΜΙ1160 (αντικατασταση πινακιδων)
Καλά ντε μην φωνάζεις. Ότι διάβασα είπα, διασταύρωσα κι αυτό που είπε ο δημήτρης για τα 2 επιπλέον λεωφορεία που δίνουν δώρα και φανταζόμουν ότι έτσι ήταν...
-
HKT 5001 σε παμπάλαιο 'Σκαραβαίο' !!!
-
ΖΧΚ 4568
ΙΜΙ 1257@D1FF θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για αντικατάσταση του clio με νέο τουρμπάτο
-
Μάλλον προς τα εκεί θα τον σπρώξω να κοιτάξει , έτσι κ΄ αλλιώς δεν θέλει να ανέβει κατηγορία και μετακινείται κυρίως πόλη !
Βέβαια το ιδανικό είναι να πάρει το RS (να μου το δανείζει κ εμένα καμμιά φορά) αλλά αν ακούσει ότι είναι δίλιτρο
Όσον αφορά την επιδότηση απόσυρσης γνωρίζω πόση είναι απλώς είχα μπερδευτεί με όλα τα μαγειρέματα (πράξεις νομοθετικού περιεχομένου) κ.α και σταμάτησα να το παρακολουθώ το θέμα
endΣτα δικά μας τίποτα νέο
-
HHN 88* σε μηχανη
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009