-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@www2000 Να σου πω την αλήθεια το είχαμε ψιλοαφήσει στην μέση το θέμα αλλά δεν πειράζει γιατί έπεσε τρελή δουλεία στο γραφείο εκείνη την εποχή και δεν είχα σκέψεις για τίποταΣτα τα του τόπικ : Έχει πέσει ανομβρία στην αγορά η μου φαίνεται , είδα και το σχετικό ρεπορτάζ στον Άλφα χθες στις ειδήσεις!
Και εγώ έφυγα από την Αθήνα και η πρόσβαση μου στο ίντερνετ ήταν σχετικά περιορισμένη, οπότε δε θυμάμαι αν σου απάντησα, καν! Δεν πειράζει θα το συνεχίσουμε από κοντά, οοοοοόταν κανονίσουμε εκείνη τη συνάντηση που λέγαμε!
Στα τα του τόπικ, πράγματι δεν κινείται τίποτα (ούτε ΙΜΙ, το χαβά μου εγώ ). Διάβασα ότι μάλλον θα περάσουν την απόσυρση μέχρι την Παρασκευή, οπότε από την επόμενη εβδομάδα οι έμποροι θα παίρνουν παραγγελίες με απόσυρση του παλιού. Κάτι θα βλέπουμε τότε...
Κατά τα άλλα ΙΚΙ 7055 σε Mondeo.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ΗΑΝ 1877 σε Mercedes αστικό του ΚΤΕΛ.
και ένα ΜΗΟ 1043 σε BMW 320.To Citaro ειναι?
Ναι,έχει και αριθμό παρμπρίζ ''106''.
-
Κι εκεί που έλεγα ότι θα δω ΙΜΙ ήταν τελικά ένα ΙΝΙ 6069 σε Dacia Sandero.
-
ΡΑΟ 8420 σε Opel Vectra μεταχειρισμένο (94-96) μοντέλο,το οποίο μέχρι πρν λίγο καιρό κυκλοφορούσε με γερμανικές πινακίδες.
ΚΜΡ 1736 σε Mercedes Spinter.
ΗΑΟ 288. -
ANK 391* Qasquai. Εδώ κάτω έχει γεμήσει ο τόπος με δαύτα. Τόσο πολύ πουλάει και στην υπόλοιπη Ελλάδα?
-
ΧΧΧ 755 μάλλον από Ναύπλιο
και ΙΟΝ 2301 επαγγελματικό. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ANK 391* Qasquai. Εδώ κάτω έχει γεμήσει ο τόπος με δαύτα. Τόσο πολύ πουλάει και στην υπόλοιπη Ελλάδα?HAN 1919 Nissan Qashqai. Πουλάει, πουλάει
-
ΥΡΧ 2592
ΤΚΧ 918 -
ΑΗΜ-4640 είδα σήμερα, ΚΟΜ-3506 την περασμένη Τρίτη, ΙΝΙ-6760 το περασμένο Σάββατο. Ίσως και άλλα
που δεν τους δίνω πια σημασία αφού αργά ή γρήγορα βλέπετε καλύτερο...Μου αναφέρθηκαν ΖΧΚ-423* στις 4/9, ΚΧΧ-2303 προς παράδοση στις 3/9, ΙΜΗ-98** και ΙΟΝ-740* στις 2/9.
Επικοινωνία με διευθύνσεις (αφού δεν παίρνει κανείς άλλος...) και:
-
νέος κλάδος στην Ιεράπετρα ΑΝΚ-5001 ως και 6000, στα δίκυκλα ΑΕΕ 201 ως 400 μάλλον. Πληροφορίες
από τον πολύ εξυπηρετικό υπάλληλο της εκεί διεύθυνσης που από την κουβέντα, αφού του είπα ποιος
είμαι και που δουλεύω, προέκυψε θείος μαθήτριάς μου εδώ! -
νέος κλάδος στη Νάξο ΕΜΚ-5301 ως και 5800, πληροφορία από τον επίσης πολύ ευγενικό υπάλληλο
εκεί. Λύσαμε μία απορία, μας προέκυψε ταυτόχρονα νέα αφού η Σαντορίνη έδινε το ΕΜΚ-5294 στις 2/7,
άρα μετά το 5300 έχουν εκεί άλλο κλάδο. Παίζει κάτι σε ΕΜΚ-4*** ή από 9801, εκτός αν γίνει η έκπληξη
με τα πρώτα ΕΜΝ... Στα δίκυκλα νέος κλάδος στη Νάξο ΕΖΤ 401 ως 700, δε ρώτησα αν έχουν ήδη
ξεκινήσει.
Η ανομβρία στην αγορά μετά το μπουμ των τελευταίων μηνών είναι δικαιολογημένη και λόγω εκλογών,
αλλά και γιατί κάποιοι περίμεναν να συνδυάσουν απόσυρση παλιού με αγορά νέου που εκτελωνίστηκε με
τις μειωμένες τιμές. Που είναι όμως η απόσυρση;... Πιστεύω πως αφού κατάφεραν τόσα άλλα μέχρι τώρα,
οι εισαγωγείς θα πετύχουν να παραταθεί η δυνατότητα αγοράς νέου με τις μειωμένες τιμές (όσοι βέβαια
θα διαθέτουν ακόμα τέτοιο απόθεμα) πέραν της 31ης Οκτωβρίου. Θα δούμε.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΕΕΕ ??? Γνωρίζουμε πώς προέκυψε αυτό; Οπότε λογικά σε κόκκινες ακολουθούν ΕΕΙ, ΕΕΟ, ΕΕΥ...
Πάντως είμαι περίεργος να δω και εγώ τις νέου τύπου κόκκινες.
Το ΕΕΕ το πήρε ο Χολαργός; Αυτό σημαίνει ότι αρχικά θα κυκλοφορήσουν στην Αθήνα ή μπορεί να το στείλει πουθενά?Είπα, μη με ρωτήσετε πώς προέκυψε το ΕΕΕ, για μένα δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από την επιλογή αυτή,
μόνο πως είναι από τους εξαιρούμενους συνδυασμούς της Πέλλας. Η Πέλλα όμως δεν είναι από τους ιδιαίτερα
αργούς νομούς, θα έφτανε στο ΕΕΕ πολύ νωρίτερα από άλλους νομούς στον πρώτο τους εξαιρούμενο
συνδυασμό, πχ Θεσπρωτία, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Χίος κλπ. Περίμενα μετά το ΜΗΥ να τυπωθούν σε
κόκκινες ΜΗΗ, ΜΗΙ, ΗΝΙ κλπ εξαιρούμενοι ΗΝ*, ΚΕΕ κλπ. Εδώ όμως ούτε καν τελείωσε το ΜΗΥ που είχε
παλιότερα τυπωθεί ως το 3150...Καθώς δε μπορώ να εξηγήσω την επιλογή του ΕΕΕ, πολύ περισσότερο δε μπορώ να προβλέψω τι θα τυπωθεί
μετά από αυτό. Ενστικτωδώς σκέφτηκα όπως εσύ τα ΕΕΙ, ΕΕΟ κλπ αλλά τίποτα άλλο δε θα μου φανεί
περίεργο πλέον, πχ ΡΡΡ (3 όμοια γράμματα πάλι), ΚΚ* (από το κόΚΚινες), ΑΤ* (από το ΑΤέλεια) κλπ...Τις πήρε ο Χολαργός επειδή εκεί βρίσκεται γενικά το απόθεμα των κόκκινων, θυμίζω πως από το ΡΑΥ-7701
και μετά (βλ. πρώτο ποστ) δεν υπάρχουν κατανομές με τις οποίες πήγαν οι κόκκινες στις διάφορες άλλες
διευθύνσεις, αλλά όποτε τελειώνει το απόθεμα από τις αρχικές κατανομές, οι διευθύνσεις ζητούν από
το υπουργείο που δίνει εντολή στο Χολαργό να στείλει κάμποσα ζεύγη. Με την ευκαιρία να πω πως η
λίστα με τις κόκκινες στο πρώτο ποστ δε μου δόθηκε από το υπουργείο ή το Χολαργό, είναι αποτέλεσμα
πολύχρονης και κοπιαστικής αναζήτησης.Το ΕΕΕ λογικά θα αρχίσει να δίνεται όταν τελειώσει στο Χολαργό το απόθεμα από παλιές, δηλαδή ΚΧΧ
και ΜΗΥ. Επίσης λογικά δε μπορούμε να προβλέψουμε που θα δοθούν οι πρώτες ΕΕΕ, αν και κάτι μου λέει
πως κάποια διεύθυνση της Αττικής θα δώσει το πρώτο και όχι αναγκαστικά το ΕΕΕ-1000. Λόγω μάλιστα
υψηλών ρυθμών θα στοιχημάτιζα για Αγία Παρασκευή.ΜΗΟ 9180 σε BMW X3. Από που να είναι αυτό τώρα;...
Καλή απορία, πίστευα πως θα δινόταν στη Χαλκιδική (βλ. λίστα κόκκινων στο πρώτο ποστ) αλλά
αποκλείεται να έφτασε ήδη ο Πολύγυρος εκεί. Μάλλον φανερώνει κάποιο νέο κλάδο, με επικρατέστερη
σχετική διεύθυνση, λόγω υψηλών ρυθμών πάντα, της Αγίας Παρασκευής... -
-
HKT 494* Ranger το οποίο αναχώρησε χθες το βράδυ απο το Ford.
-
XNI-1202 και ΧΝΙ-2222 αμφοτερα σε g.punto OXI ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ
-
ΧΑΙ 2408 Micra
XAI 2436 Δεν θυμάμαι σε τι! -
ΡΑΟ 8422
ΗΑΟ 290 -
ΝΙΝ-2768(χ)
ΝΗΥ-8034 επαγγελματικα/μεταχειρισμενα.
Επισης παρατήρησα οτι και ο δυτ.κλάδος με το ΝΙΝ δίνει πλέον επαγγελματικά,θαρρώ οτι οι εκατοντάδες 1101/1200,2001-2100 και 2501/2600 δόθηκαν σε μεταχειρισμενα και επαγγελματικά.Θα το ψάξω απο εβδομάδα και θα ενημερώσω. -
Το ΙΝΙ έγινε.. 67**
-
HAN 1938 σε Citroen Xsara Picasso,προφανώς μεταχειρισμένη.
ΗΑΜ 4441 σε VW Polo μάλλον. -
Το πρώτο ΙΜΙ. ΙΜΙ 1100 . Με γεια μας
-
KZT 7272 σε Mercedes SLK Πτολεμαίδα
-
ΑΚΗ 5644 σε BOVA FUTURA, το νο33 του ΚΤΕΛ Λακωνίας
http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-4982 -
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009