-
HAM 4473 σε Mazda 3
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAM 4473 σε Mazda 3ss500: Αν θυμάμαι καλά είχα δει ένα καινούριο golf με ΝΙΝ 2552.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
(τι αμάξι είναι?? Κάποιο τζιπ της Volvo?σαν κορεάτικο μοιάζει)
Volvo XC70...Νομίζω μάλιστα ότι βγαίνει μόνο 3.0Τ (πλέον).
ένας θείος μου έχει ακριβώς το ίδιο σε 3,2lt (250ps αν θυμάμαι καλά) και καίει τον...άπακο (και χωρίς λόγο ).
Είναι πολύ ωραίο σαν αμάξι για οικογενειάρχη.Προσφέρει απίστευτους χώρους, πάρα πολλές ανέσεις και κυρίως αθόρυβα ταξίδια.Προσωπικά δε μου αρέσει γιατί ενώ είναι ψηλό και έχει τα αρνητικά του τζιπ, δεν είναι και τζιπ για να πάει 'όπου γουστάρεις' και οι δυνατότητές του ως τζιποειδές είναι περιορισμένες.
end of
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(τι αμάξι είναι?? Κάποιο τζιπ της Volvo?σαν κορεάτικο μοιάζει)
Volvo XC70...Νομίζω μάλιστα ότι βγαίνει μόνο 3.0Τ (πλέον).
ένας θείος μου έχει ακριβώς το ίδιο σε 3,2lt (250ps αν θυμάμαι καλά) και καίει τον...άπακο (και χωρίς λόγο ).
Είναι πολύ ωραίο σαν αμάξι για οικογενειάρχη.Προσφέρει απίστευτους χώρους, πάρα πολλές ανέσεις και κυρίως αθόρυβα ταξίδια.Προσωπικά δε μου αρέσει γιατί ενώ είναι ψηλό και έχει τα αρνητικά του τζιπ, δεν είναι και τζιπ για να πάει 'όπου γουστάρεις' και οι δυνατότητές του ως τζιποειδές είναι περιορισμένες.
end of
Λογικά τόσο περιορισμένες όσο τα αντίστοιχα BMW, Mercedes κλπ ?
Πάντως η σχεδίαση του πίσω μέρους του είναι ιδιαίτερα περίεργη (και όπως είπα δε μου αρέσει καθόλου). -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Λογικά τόσο περιορισμένες όσο τα αντίστοιχα BMW, Mercedes κλπ ?
Πάντως η σχεδίαση του πίσω μέρους του είναι ιδιαίτερα περίεργη (και όπως είπα δε μου αρέσει καθόλου).offroad λίγο χειρότερα από Χ3 (το οποίο σιγά τις δυνατότητες που έχει ) και μακράν χειρότερα από Χ5 και ΜL (τα οποία με κατάλληλα λάστιχα πάνε σχεδόν παντού, απλά όλα 'πλέον' φοράνει κάτι 315/40/22 λάστιχο ασφάλτινο και που να πάει στις λάσπες και στα κατσάβραχα? )
ΙΜΟ από τα χειρότερα πίσω μέρη αυτοκινήτων, αν και από την άλλη ξεχωρίζει από τη μάζα των suv με αυτό το design και σε κάποιους μπορεί (για να μην πω σίγουρα) αρέσει.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
offroad λίγο χειρότερα από Χ3 (το οποίο σιγά τις δυνατότητες που έχει ) και μακράν χειρότερα από Χ5 και ΜL (τα οποία με κατάλληλα λάστιχα πάνε σχεδόν παντού, απλά όλα 'πλέον' φοράνει κάτι 315/40/22 λάστιχο ασφάλτινο και που να πάει στις λάσπες και στα κατσάβραχα? )ΙΜΟ από τα χειρότερα πίσω μέρη αυτοκινήτων, αν και από την άλλη ξεχωρίζει από τη μάζα των suv με αυτό το design και σε κάποιους μπορεί (για να μην πω σίγουρα) αρέσει.
Βέβαια αυτά τα αμάξια δεν τα πηγαίνεις στα κατσάβραχα λόγω αξίας...
Όχι ότι θα πηγαίναμε εμείς τα δικά μας βέβαια
Στο C30 αποδέχομαι τα πίσω φωτιστικά, στο τζιπ δε μου αρέσουν. προσωπική μου άποψη είναι βέβαιαedit Είδα και εγώ ΙΜΙ-1165 σε mini.
Επίσης ΟΒΟ 165 -
ANK 390* κάτι νοικιάρικο
ΚΑΙ
ΑΝΚ 501* Alfa 159 -
Λύθηκε και το θέμα των ΥΝΝ 9821 και 9822. Δόθηκαν 2 επιπλέον solaris στην ΕΘΕΛ, ένα midi και μία νταλίκα
-
Προχτες ειδα τις πρωτες ευρωπαικου τυπου κοκκινες....ΕΕΕ-11**
-
Επιτέλους είδα ΧΝΙ 120* Daihatsu Cuore ή Sirion. Κάλιο αργά παρά ποτέ, έστω κι αν έπρεπε να πάω Χανιά για να το δώ.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Προχτες ειδα τις πρωτες ευρωπαικου τυπου κοκκινες....ΕΕΕ-11**Σε ποιά περιοχή τις είδες;
-
Τις ΕΕΕ τις ειδα στην Αγ. Παρασκευη σε ενα Α3 1ης γενιας.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Τις ΕΕΕ τις ειδα στην Αγ. Παρασκευη σε ενα Α3 1ης γενιας.Περίεργο, άρχισαν να δίνουν κιόλας νέου τύπου κόκκινες έχοντας τόσο απόθεμα αδιάθετο σε παλιού τύπου;
ΚΡΝ 5302 ΗΜΧ 6757 και ΟΒΙ 745
-
HKT 498* αλλά δε θυμάμαι τί ήταν.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επιτέλους είδα ΧΝΙ 120* Daihatsu Cuore ή Sirion. Κάλιο αργά παρά ποτέ, έστω κι αν έπρεπε να πάω Χανιά για να το δώ.ΧΝΙ120* Fiat 500 συναδέλφισσας.
-
HAY 60
-
ΚΟΜ-356* (χάρτινη)
Kia ProCeed -
HAM 4480, Mercedes A 160 στην αντιπροσωπεία.
-
ΡΝΕ-2531 είχα δει την περασμένη Παρασκευή ή Σάββατο.
ΙΟΟ-2056 μου ανέφερε σε επαγγελματικό Τράνζιτ ο garvanitis, παρατηρώντας αυτό που περιμέναμε,
δηλαδή πως είναι χάλια και φαίνεται σαν 100-2056. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΡΝΕ-2531 είχα δει την περασμένη Παρασκευή ή Σάββατο.ΙΟΟ-2056 μου ανέφερε σε επαγγελματικό Τράνζιτ ο garvanitis, παρατηρώντας αυτό που περιμέναμε,
δηλαδή πως είναι χάλια και φαίνεται σαν 100-2056.Με την πρωτη ευκαιρια θα το ανεβασω φωτο... Μαζι με ενα μαυρο ΜΗΟ (προφανως μαυρισε απο τον ιδιοκτητη του φυσικα) απο Χαλκιδικη...
Περιεργο δεν ειναι παντως που το πρωτο ΙΟΟ εθεαθη σε ενα στενακι στη Θεσσαλονικη?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009