-
η δυναμη ενος κινητηρα και η ενεργητικη αφαλεια δεν εχουν να κανουν με την προσπεραση αλλα μια στιγμη που πρει να αποφυγεις ενα ατυχημα με κινηση και οχι φρενο....
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
η δυναμη ενος κινητηρα και η ενεργητικη αφαλεια δεν εχουν να κανουν με την προσπεραση αλλα μια στιγμη που πρεπει να αποφυγεις ενα ατυχημα με κινηση και οχι φρενο....Ναι, αλλά όλοι αναφέρουν ότι το αμάξι δεν θα πηγαίνει μία και δεν θα μπορείς να προσπεράσεις αν δεν κατεβάσεις 10 ταχύτητες. Αυτοί τί άποψη έχουν για την ενεργητική ασφάλεια και πώς την συσχετίζουν με τον κινητήρα;
Και ακόμη δεν μου πε κάποιος ποιο είναι το μεγάλο μείον του αυτοκινήτου πέρα από τον κινητήρα του. Ειδικά αυτοί που απαντήσανε αμέσως μόλις είπα ότι πήρα την απόφαση μου.
Προς θεού δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς απλώς θέλω να καταλάβω τι δεν σας αρέσει κυρίως (πέρα από τον κινητήρα ). -
Ο χρήστης vjshadow έγραψε:
η δυναμη ενος κινητηρα και η ενεργητικη αφαλεια δεν εχουν να κανουν με την προσπεραση αλλα μια στιγμη που πρεπει να αποφυγεις ενα ατυχημα με κινηση και οχι φρενο....
Ναι, αλλά όλοι αναφέρουν ότι το αμάξι δεν θα πηγαίνει μία και δεν θα μπορείς να προσπεράσεις αν δεν κατεβάσεις 10 ταχύτητες. Αυτοί τί άποψη έχουν για την ενεργητική ασφάλεια και πώς την συσχετίζουν με τον κινητήρα;
Και ακόμη δεν μου πε κάποιος ποιο είναι το μεγάλο μείον του αυτοκινήτου πέρα από τον κινητήρα του. Ειδικά αυτοί που απαντήσανε αμέσως μόλις είπα ότι πήρα την απόφαση μου.
Προς θεού δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς απλώς θέλω να καταλάβω τι δεν σας αρέσει κυρίως (πέρα από τον κινητήρα ).Aν έπαιρνες το παλιό με τα 85 άλογα θα ήταν μεγάλη βλακεία.Καλύτερα να πήγαινες στον 1.8 με τα 140.Το Civic είναι καλά εξοπλισμένο. Σε σχέση με ένα turbo θα χάσεις σε επιδόσεις αλλά π.χ δε θα χρειαστείς στα 70.000 ή στα 100.000 χλμ. αλλαγή τουρμπίνας.Σε σχέση π.χ. με το Αuris που είναι επίσης ατμοσφαιρικό καλύτερα civic.Θεωρητικά οι κινητήρες της Honda είναι αθάνατοι.Μία επιφύλαξη κρατάω γιατί κατασκευάζεται στην Αγγλία.Επίσης πολύ καλή κατανάλωση.Δεν ξέρεις πότε θα ξανανέβει η βενζίνη. Mείον σε σχέση με Focus και Leon ο ημιάκαμπτος πίσω , οι αναρτήσεις δηλαδή.Πάρε αυτό που σου αρέσει.Καλό ,φτηνό και αξιόπιστο το Focus αλλά το Civic είναι ομορφότερο.
Καλή επιλογή το Leon 1.8 Tsi με τα 160 άλογα (δεν είναι τόσο πουσαρισμένος ο κινητήρας) αλλά το εσωτερικό είναι φτωχό.
Καλοτάξιδο. -
-
Fiat Bravo 1.4 Dynamic/120 hp - 20000 € (με εξοπλισμό που πλησιάζει το civic, αλλά χωρίς cruise control και παραγγελία για να ρθει). Το δε 150hp Sport πάει στα 21000 €.
-
Honda Civic 1.3/100 Hp - 18900 €
vjshadow στο civic παίζει κάποια έκπτωση ή δεν χρεώνουν το μεταλλικό? γιατι είδα πως στο site το έχουν 18.800 το 1.4sport και συ βάζεις τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 18.900..
α η αντίστοιχη έκδοση του bravo σε εξοπλισμό είναι η 1.4 emotion(18450) οχι η dynamic..
-
-
Έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα αρνητικά . Αν δεν θες να τα δεις ΟΚ κανένα πρόβλημα .
Πάρε ότι σου αρέσει .
Το νόημα του δημόσιου Forum είναι ακριβώς αυτό που έγινε και στο ποστ σου .
α) πληροφορίες
β) προτάσεις
γ) διαφωνίες
Συνήθως δεν μπορείς να πείσεις ούτε να πιστής.
Άρα αφού κατέληξες ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ (για 2η φορά).Αυτό επουδενή όμως δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ αγοράζεις το α' ή το β' αυτό αλλάζει τα βασικά στοιχεία της αυτοκίνησης . Το ίδιο συμβαίνει με τις επιλογές όλων.
-Ναι τα άλογα είναι ενεργητική ασφάλεια. Η προσπέραση μετριέται σε μέτρα και δευτερόλεπτα.
κάθε ένα από αυτά που σε βρίσκει εκτός διακεκομμένης….. Κινδυνεύεις.
Άρα το όσο ποιο σύντομα τόσο ποιο καλά (Ασφαλή).
Επίσης επειδή η οδήγηση είναι βασικοί κανόνες 2ας γυμνασίου , Φυσικής, και ένας από αυτούς είναι η συνιστάμενη τότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι δύναμη που δημιουργούν οι εμπρός τροχοί είναι θεμιτή.
Όποιος τώρα καταχράται τον κώδικα και κάνεις ταρζανιές πίστας τότε δεν των σώζουν ούτε τα πολλά ούτε τα λίγα………. Παρα μόνο η μεταμόσχευση εγκεφάλου.
Τα αρνητικά έχουν γραφτεί μην τα αγνοείς .
Γνώμες είναι και εμπειρίες.
Εσένα αφορά αν θα τα απορρίψεις ή θα χρησιμοποιήσεις . -
Ο χρήστης stred έγραψε:
-
Fiat Bravo 1.4 Dynamic/120 hp - 20000 € (με εξοπλισμό που πλησιάζει το civic, αλλά χωρίς cruise control και παραγγελία για να ρθει). Το δε 150hp Sport πάει στα 21000 €.
-
vjshadow στο civic παίζει κάποια έκπτωση ή δεν χρεώνουν το μεταλλικό? γιατι είδα πως στο site το έχουν 18.800 το 1.4sport και συ βάζεις τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 18.900..
α η αντίστοιχη έκδοση του bravo σε εξοπλισμό είναι η 1.4 emotion(18450) οχι η dynamic..
Στο civic είναι και καλά 'δώρο' το χρώμα (άλλη νοοτροπία σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες που το βάζουν μετά).
Την τιμή dynamic την έβαλα βάζοντας μερικά από τον εξοπλισμό του civic, εδώ: FIAT και προσθέτοντας τα έξοδα ταξινόμησης στο περίπου (δεν έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή τα χαρτιά από την φίατ).
Αν πάμε στην emotion θα σου πάω την τιμή στα 20000+ € γιατί πρέπει να προσθέσω πάλι κάποια πράγματα + τέλη ταξινόμησης. -
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα αρνητικά . Αν δεν θες να τα δεις ΟΚ κανένα πρόβλημα .
Πάρε ότι σου αρέσει .
Το νόημα του δημόσιου Forum είναι ακριβώς αυτό που έγινε και στο ποστ σου .
α) πληροφορίες
β) προτάσεις
γ) διαφωνίες
Συνήθως δεν μπορείς να πείσεις ούτε να πιστής.
Άρα αφού κατέληξες ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ (για 2η φορά).Αυτό επουδενή όμως δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ αγοράζεις το α' ή το β' αυτό αλλάζει τα βασικά στοιχεία της αυτοκίνησης . Το ίδιο συμβαίνει με τις επιλογές όλων.
-Ναι τα άλογα είναι ενεργητική ασφάλεια. Η προσπέραση μετριέται σε μέτρα και δευτερόλεπτα.
κάθε ένα από αυτά που σε βρίσκει εκτός διακεκομμένης….. Κινδυνεύεις.
Άρα το όσο ποιο σύντομα τόσο ποιο καλά (Ασφαλή).
Επίσης επειδή η οδήγηση είναι βασικοί κανόνες 2ας γυμνασίου , Φυσικής, και ένας από αυτούς είναι η συνιστάμενη τότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι δύναμη που δημιουργούν οι εμπρός τροχοί είναι θεμιτή.
Όποιος τώρα καταχράται τον κώδικα και κάνεις ταρζανιές πίστας τότε δεν των σώζουν ούτε τα πολλά ούτε τα λίγα………. Παρα μόνο η μεταμόσχευση εγκεφάλου.
Τα αρνητικά έχουν γραφτεί μην τα αγνοείς .
Γνώμες είναι και εμπειρίες.
Εσένα αφορά αν θα τα απορρίψεις ή θα χρησιμοποιήσεις .Πρώτα από όλα να πω σε ευχαριστώ για το καλορίζικο και δεύτερον να σου πω πάλι ευχαριστώ σε σένα και σε όλους που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε με αυτά που έγραψα και γράφω.
Από τα τελευταία που μου γράφεις και πάλι καταλαβαίνω ότι το αρνητικό του αυτοκινήτου είναι η έλλειψη δύναμης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτή δεν την αρνήθηκα σε καμία φάση της κουβέντας μας, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός λόγος για να επιλέξω ένα αυτοκίνητο.
Όσον αφορά την φυσική μην την μπλέκεις γιατί λέει και πολλά άλλα, που είναι για να παιδεύω του μαθητές μου (καθότι φυσικός)!
Και πάλι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
@storm: το ξέρουν εκείνοι που ψάχνουν...υπάρχουν και άλλα με ανάλογες τιμές.Αυτή φυσικά δεν είναι απάντηση από κάποιον που διατυμπανίζει τα φθηνά service της Honda και ταυτόχρονα λέει στους υπολοίπους 'ψάξτε να βρείτε που είναι τα φθηνά συνεργεία'...
Εγώ πάντως αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα συνεργεία και Honda και Hyundai.
Όσο για τις τιμές συγκεκριμένων μοντέλων που παρέθεσε ο χρήστης **vjshadow **στην προηγούμενη σελίδα θεωρώ ότι ορισμένες είναι πολύ φουσκωμένες...
-
-
-
Στο civic είναι και καλά 'δώρο' το χρώμα (άλλη νοοτροπία σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες που το βάζουν μετά).
Την τιμή dynamic την έβαλα βάζοντας μερικά από τον εξοπλισμό του civic, εδώ: FIAT και προσθέτοντας τα έξοδα ταξινόμησης στο περίπου (δεν έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή τα χαρτιά από την φίατ).
Αν πάμε στην emotion θα σου πάω την τιμή στα 20000+ € γιατί πρέπει να προσθέσω πάλι κάποια πράγματα + τέλη ταξινόμησης.καλά δώρα δίνουν σε όλες τι μάρκες.. ή εκπτώσεις.. στο civic έξοδα ταξινόμησης-προετοιμασίας πόσο στα χρεώνουν?
με το χρώμα είναι μπερδεμένα τα πράγματα, σε πολλές μάρκες υπάρχουν χρώματα που δεν είναι μεταλλικά και τους πάνε πολύ, πχ το άσπρο στο λεον και στο bravo.δε σου'πα οτι πάει αλλού η τιμή, απλα για να μην παιδευεσαι με τον configurator καθώς η emotion είναι πολύ κοντα εξοπλιστικά με την sport του civic..δεν εχει μόνο ανακλινόμενους και usb(+bt) αν πρόσεξα καλά.
-
-
**vjshadow **
Kοίτα καλύτερα τις τιμές.
Το Bravo 1.4 150hp sport έχει 19.850Ε + 400Ε μεταλλικό χρώμα + 700 τέλη ταξινόμησης - 800Ε έκπτωση ή -2.500 αν έχεις παλιό αυτοκίνητο ( βρίσκεις άνετα ένα με 500Ε και το δίνεις)
''Επιπλέον, η Fiat μέσω του προγράμματος ανταλλαγής ECOPROFIT προσφέρει ισχυρό οικονομικό όφελος για την ανταλλαγή/απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα: 900€ (Qubo), 1.300€ (Doblo), 1.500€ (Panda, Grande Punto, Sedici), έως 2.000€ (Bravo, Linea) και 2.500€ (Bravo εκδόσεις 150hp T-JET). Το πρόγραμμα ανταλλαγής συνδυάζεται τόσο με εξόφληση μετρητοίς όσο και με χρηματοδότηση με το προνομιακό επιτόκιο 3,9%.
Τέλος, στην περίπτωση που ο πελάτης δε διαθέτει αυτοκίνητο ανταλλαγής οι αντίστοιχες επιδοτήσεις κινούνται στα ίδια δυναμικά επίπεδα (έως 800€ ανάλογα το μοντέλο/έκδοση).''
Εξοπλισμός Bravo 1.4 sport με 150 άλογα ( αν έχεις παλιό αυτοκίνητο ρίχνεις την τιμή γύρω στα 18.000!!!)
BRAVO 1.4 150hp 16V Sport
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ Στάνταρ
ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ 60/40 (3 θέσεων) Στάνταρ
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ Στάνταρ
ABS / EBD Στάνταρ
ΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Στάνταρ
ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 2: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (023) & ΠΙΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (52B) Στάνταρ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ & ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤ. ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ Στάνταρ
ΕΞΩΤ. ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ Στάνταρ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ Στάνταρ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ DUALDRIVE Στάνταρ
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜ. ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ Στάνταρ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΖΩΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Στάνταρ
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Στάνταρ
SPORT ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ & ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ Στάνταρ
ΘΗΚΗ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Στάνταρ
ESP (VEHICLE DYNAMIC CONTROL) Στάνταρ
ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΗΣ Στάνταρ
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ CD PLAYER ΚΑΙ MP3 (HI-FI 40W, 4 ΗΧΕΙΑ + 2 TWEETERS) Στάνταρ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΠΡΟΣ Στάνταρ
ZANTEΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 10 AKTIΝΩΝ 17' (5 ΜΟΝΕΣ + 5 ΔΙΠΛΕΣ) (ΕΛΑΣΤΙΚΑ 225/45) Στάνταρ
ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ Στάνταρ
ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ & ΠΛΕΥΡΙΚA ΜΑΡΣΠΙΕ ('ΠΟΔΙΕΣ') Στάνταρ
ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΛΙΑ & ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ Στάνταρ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥ Στάνταρ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Στάνταρ
ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Στάνταρ
3ο ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ Στάνταρ
ΠΙΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Στάνταρ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ Στάνταρ
ΘΗΚΗ (ΣΥΡΤΑΡΙ) ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Στάνταρ
ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Στάνταρ
ΚΙΤ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ Στάνταρ
ΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Στάνταρ
Δεν έχει το Cruise Control και δε ξέρω για Usb αλλά έχει 50 άλογα παραπάνω -
ακουω πολλους που λενε οτι δε θελω τουρμπο γιατι δε χτυπαω κοφτες...
μα με το τουρμπο ειναι που ΔΕΝ χρειαζεται να χτυπας κοφτες! Εχει αφθονη ροπη απο τις πολυ χαμηλες στροφες, και κινεισαι ταχυτατα χωρις να χρειαζεται ποτε να ανεβαζεις πολυ ψηλα.
αντιθετα, με τα ατμοσφαιρικα, ειδικα αυτα που εχουν λιγα αλογα, πρεπει να εισαι συνεχως πολυ ψηλα για να κινηθεις ή να προσπερασεις σβελτα.
-
To civic τιμάται στα 18800 αρχική τιμή από τον Σ (μαζί με το χρώμα). Τελικά το αμάξι το έριξα στα 18900+ 2-3 δώρα.
Το emotion έχει κι άλλες ελλείψεις σε σχέση με το civic: ενεργά εμπρός προσκέφαλα και διάφορες χαζομάρες που δεν με πειράζει η έλλειψη τους, αλλά κοστίζουν αν τοποθετηθούν. Αυτές είναι: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 300 € (θα σου βάλουν δικό τους δώρο θα μου πεις και συμφωνώ), ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ 100 €, ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 350 €, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ 180 €, ΠΡΙΖΑ 12 V ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 50 € και ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ 200 € (το civic έχει μόνο φωτός). Με αυτά πάμε στα 19830 €+ τέλη ταξινόμησης = 20300+ €. -
Koίτα το sport και την έκπτωση , ιδίως αν έχεις κανένα ''ματραγκά'' συμφέρει
Οι αισθητήρες είναι οι εργοστασιακοί -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
**vjshadow **
Kοίτα καλύτερα τις τιμές.
Το Bravo 1.4 150hp sport έχει 19.850Ε + 400Ε μεταλλικό χρώμα + 700 τέλη ταξινόμησης - 800Ε έκπτωση ή -2.500 αν έχεις παλιό αυτοκίνητο ( βρίσκεις άνετα ένα με 500Ε και το δίνεις)Με συγχωρείς, αλλά μάλλον δεν έχεις πάει στην αντιπροσωπία!
Για να πάρεις την έκπτωση της απόσυρσης πρέπει να μπει και το όνομα του ιδιοκτήτη του παλιού αυτοκινήτου στην άδεια του καινούριου. Για να πεις να αγοράσεις, πρέπει να χεις το παλιό αυτοκίνητο τουλάχιστον 3 μήνες στο όνομα σου για να μπορέσεις να κάνεις την τράμπα.
Αυτό για την έκπτωση δεν το ξερα. Όταν είχα πάει (Δεκέμβιος) ήταν -700 € μέχρι 31/12. Οπότε το αμάξι πάει στα 21150 € ή 21250 με masserati blue +430 € για τις παραπάνω βλακείες που έγραψα. -
Aπό το site το είδα , δεν ήξερα ότι έπρεπε να το έχεις 3 μήνες.Πάντως βρίσκεις κάτι παλιά με 400Ε και τα δίνεις.
Ο εξοπλισμός του Civic δεν παίζεται γι'αυτό φαίνεται το πιο ακριβό 1400άρι
.Απορώ που μερικοί αγοράζουν το Αuris (και τα 2 ατμοσφαιρικά και Γιαπωνέζικα)
Και ο εξοπλισμός του Βravo είναι υπεραρκετός.
Αν σου αρέσει το Civic μη το σκέφτεσαι καθόλου.Απλά το άλλο βγάζει 150 άλογα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ακουω πολλους που λενε οτι δε θελω τουρμπο γιατι δε χτυπαω κοφτες...μα με το τουρμπο ειναι που ΔΕΝ χρειαζεται να χτυπας κοφτες! Εχει αφθονη ροπη απο τις πολυ χαμηλες στροφες, και κινεισαι ταχυτατα χωρις να χρειαζεται ποτε να ανεβαζεις πολυ ψηλα.
αντιθετα, με τα ατμοσφαιρικα, ειδικα αυτα που εχουν λιγα αλογα, πρεπει να εισαι συνεχως πολυ ψηλα για να κινηθεις ή να προσπερασεις σβελτα.
Άρα μπορείς να κινηθείς κι εδώ σβέλτα και φυσικά μπορείς να προσπεράσεις!
Μήπως να σας πω ότι θα πάρω το VIάρι Golf να ησυχάσετε όπως είπε ο spyros.s;;;;Όσο για τις τιμές συγκεκριμένων μοντέλων που παρέθεσε ο χρήστης **vjshadow **στην προηγούμενη σελίδα θεωρώ ότι ορισμένες είναι πολύ φουσκωμένες...
Οι τιμές είναι περίπου 20-25 ημερών, όταν πήγα στις εν λόγω αντιπροσωπίες. Αποκλείω να έχουν ρίξει τις τιμές τους με την είσοδο του 2009. Γιατί λες ότι είναι φουσκωμένες; Πέρασες καθόλου από καμιά αντιπροσωπεία; Να σου πω χαρακτηριστικά ότι το ποσό που έλεγα ότι θα διαθέσω κοιτώντας τις τιμές από το νετ ήταν 17000+ € και μετά την 1η βόλτα έβαλα άλλες 2000 €!
-
Κακία: δώρο το μεταλλικό στο σιβίκ-με τέτοια τιμή λογικό είναι
Επίσης, ας μην ρίχνουμε το επίπεδο μιλώντας για παραίνεση για γκολφ 6 κλπ αρλούμπες.
Στην καυτή πατάτα τώρα: σαφέστατα και η δυνατότητα για γρήγορη προσπέραση εμπίπτει στον ορισμό της ενεργητικής ασφάλειας. Ίδιο χρόνο έκθεσης στο αντίθετο ρεύμα έχει μια 316 με μια 335; Από την άλλη, όταν είσαι σε επαρχιακό πίσω από νταλίκα και δεν έχεις την ροπή για να προσπεράσεις και αναγκάζεσαι να τρως καυσαέρια, πετραδάκια, πίεση από τους από πίσω κλπ δεν ξέρω κατά πόσο βρίσκει εφαρμογή το ρητό που αναφέρθηκε. Το να μπορείς να κάνεις άνετα την προσπέραση που θα σε βοηθήσει να έχεις ήρεμο ταξίδι δεν είναι σαφέστατη συμβολή στην συνολική ασφάλεια που σου παρέχει το αυτοκίνητο;
Το έχω ξαναπεί και αλλού, μπορώ να δεχτώ οποιαδήποτε δικαιολογία για την επιλογή ενός αυτοκινήτου, αλλά όχι και να χρυσώνουμε το χάπι ή να διαστρεβλώνουμε (έστω και καλοπροαίρετα ) το χάπι. Πες μου αδερφέ, γουστάρω το design του σιβίκ και έτσι θα τα σκάσω τα 19 χιλιάρικα (γιατί έτσι), αλλά όχι και το ότι ένα δυνατό μοτέρ δεν κάνει ένα αμάξι ασφαλέστερο συγκριτικά με ένα αδύναμο, ή το ότι οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες.
Φιλικά πάντα, έτσι και αλλιώς ούτε ιαπωνεζόφιλος είμαι, ούτε γερμανόφιλος.
-
νομιζω οτι εφοσον ο ανθρωπος κρινει οτι το σιβικ 1.4 ειναι αρκετο για τις αναγκες του και σε καλη τιμη σχετικα δεν υπαρχει χωρος για επεξηγησεις!
τεσπα καλοταξιδο ναναι!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τεσπα καλοταξιδο ναναι!!Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα ...
-
vjshadow παρε αυτο που γουσταρεις!
μπες σε φορουμ για το συγκεκριμενο αυτοκινητο μαθε απο κατοχους τι παιζει και παρτο!
εμενα παντος που οδηγησα ενα 1,8 μου φανηκε αρκετα θορυβωδες τραχυ και οχι και τοσο ανετο...γουστα ειναι αυτα!
προσωπικα το προτιμω παντος απο αλλο ενα V η VI στον δρομο...
Αγορά νέου αυτοκινήτου (hatchback 1.4 ή 1.6)