-
Αμεσως να 'καρφωσεις'...
Συμφωνω και επαυξανω για την πισω αναρτηση και μλκια που δεν εχει κανενας αλλος απλα θα το ηθελα σαφως ελαφρυτερο και με χαμηλοτερο κοστολογιο για να 'μπει στο παιχνιδι'.
Δυστυχως μια multilink δεν φερνει την ανοιξη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτή η τυπολατρία θα σε φάει.
Στον δρόμο κάνει παπάδες, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αν αυτό το κάνει με πλαίσιο από ξύλο τικ ή από ανθρακόνημα, ποσώς με ενδιαφέρει. Πλαίσιο δεν είναι μόνο οι τιμές ακαμψίας, είναι όλα αυτά που συντελούν εν τέλη σε σωστά driving dynamics. Κάτι ανάλογο με τα 106, μπορεί να έχουν ακαμψία τσίχλας και να τα ανοίγεις με το κονσερβοκούτι που ανοίγεις το σβανάκι, αλλά στον δρόμο σπέρνουν ράγες λόγω μελετημένων αναρτήσεων, μετατροχίων κλπ κλπ. ΚΑΙ αυτά είναι 'πλαίσιο'.Και η 911 έχει το μοτέρ εκεί που εγώ βάζω τις βαλίτσες αλλά στον δρόμο (πλέον ) κάνει πατριάρχες και αρχιεπισκόπους. So what που είναι εκεί πίσω;
(απλα στο 106, απαγορευεται πανω σε στροφη να αφησεις γκαζι ή να τσιμπησεις φρενο
δια ροπαλου... )
Κατα τα αλλα συμφωνω στα λεγομενα του drdino.
Το Mini οτι χαλυβα και να χρησιμοποιει εγω ξερω και εχω νιωσει οτι στριβει-περναει λακουβες, ως ενα κομματι, ασχετως αν πραγματι το μικρο μεγεθος σχημα κουτιου βοηθαει
σε ευκολα πραγματοποιησημη, υψηλη αναλογικα ακαμψια.
Η Mito 155 απο την αλλη, μπορει να χρησιμοποιει οτι πιο προηγμενο, αλλα τουλαχιστον το 08' μοντελο που εγω δοκιμασα(πριν τις νεες επαναρυθμισεις βελτιωσεις σε μπροστινο συστημα-τιμονι), σε μπασιματα, δυνατα φρεναρισματα πριν μια τοποθετηση, ενιωθα αλλου την αναρτηση, αλλου το πισω συστημα, και καπου εγω στην μεση... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει ομως ανεξαρτητη αναρτηση που δεν εχει κανενα αλλο μινι ή σουπερμινι
Και το 206+( ) ανεξάρτητη έχει πίσω.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με γλίτωσες από το ψάξιμογιαναπωτηνεξυπνάδαμου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτή η τυπολατρία θα σε φάει.
Στον δρόμο κάνει παπάδες, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αν αυτό το κάνει με πλαίσιο από ξύλο τικ ή από ανθρακόνημα, ποσώς με ενδιαφέρει. Πλαίσιο δεν είναι μόνο οι τιμές ακαμψίας, είναι όλα αυτά που συντελούν εν τέλη σε σωστά driving dynamics. Κάτι ανάλογο με τα 106, μπορεί να έχουν ακαμψία τσίχλας και να τα ανοίγεις με το κονσερβοκούτι που ανοίγεις το σβανάκι, αλλά στον δρόμο σπέρνουν ράγες λόγω μελετημένων αναρτήσεων, μετατροχίων κλπ κλπ. ΚΑΙ αυτά είναι 'πλαίσιο'.Και η 911 έχει το μοτέρ εκεί που εγώ βάζω τις βαλίτσες αλλά στον δρόμο (πλέον ) κάνει πατριάρχες και αρχιεπισκόπους. So what που είναι εκεί πίσω;
+00
Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά δεν υπάρχει τυφλοσούρτης. Ο συνδυασμός λύσεων διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
@Κικίζας
Και ποιος είπε πως η 'ατίθαση' ουρά του 106 και των υπόλοιπων είναι κακό ??? -
το 207 ομως οχι, εννουσα τα συχρονα, αλλιως και το ραλλυ εχει
παντως οσο αχρηστη και να τη θεωρουν καποιοι ειναι κριμα να την βγαζουν για να εχουμε 35 αεροσακους (πες παει αυτο στο διαολο) στανταρ κλιμα,με αισθηρες παρκαρισματος , χειριστηρια στο τιμονι
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
@Κικίζας
Και ποιος είπε πως η 'ατίθαση' ουρά του 106 και των υπόλοιπων είναι κακό ???Καταρχας ειναι ατιθαση με συγκεκριμενους χειρισμους. Αν 'μεινεις' στο γκαζι δεν 'παιζει'.
Τωρα για αυτο που λες, στα 'λιγα' μια χαρα ειναι. Στα 'πολλα', πιστεψε με δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ...
(εχω δει εξοδο με ικανοτατο οδηγο μπροστα στα ματια μου, να το 'χανει'... ) -
Καλά, μέχρι ενός σημείου είναι ωραίο να κάνεις ανάποδα με 120+
Άσε που μετά θέλεις και δύναμη για να μαζέψεις... -
- την οδικη που θα σε μαζεψει
-
Αν το χάσεις με τόσα μάλλον ο νεκροθάφτης θα σε μαζέψει.
-
αυτη η στροφη θα σου κοστισει πολυ τελικα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, μέχρι ενός σημείου είναι ωραίο να κάνεις ανάποδα με 120+
Άσε που μετά θέλεις και δύναμη για να μαζέψεις...Rallye με μεταξονιο 2.38 και να κανεις ελεγχομενο(?) αναποδο με 120+ εγω προσωπικα
δεν γνωριζω καποιους που να 'μπορουν' σε δημοσιο δρομο...
Μεχρι 80+ αντε 100 το πολυ κατι γινεται, με παραπανω το συγκεκριμενο, με αυτο το μεταξονιο και το (εργοστασιακο set up που εχει) ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μαζευεται... -
Σύγχρονο είναι το 206+.
Όποτε θες πας αντιπροσωπεία και το αγοράζεις. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με γλίτωσες από το ψάξιμογιαναπωτηνεξυπνάδαμου
Always a pleasure...
-
Σύγχρονο είναι το 206+.
Όποτε θες πας αντιπροσωπεία και το αγοράζεις.δεν ηξερα οτι το πουλανε ακομα
-
Σύγχρονο είναι το 206+.
Τώρα βγήκε
-
206+, ένα 206 με μούρη αλα-207, εσωτερικό αλα-207 με σκληρα πλαστικα..
Πολύ θα ήθελα να βάζανε τον THP σε αυτήν την καρότσα, θα έπεφταν τρελά γέλια (από τι δεν ξέρω ).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σύγχρονο είναι το 206+.
Τώρα βγήκε
Έτσι....
Μοντέλο 2009 είναι... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Κικίζας
Και ποιος είπε πως η 'ατίθαση' ουρά του 106 και των υπόλοιπων είναι κακό ???Καταρχας ειναι ατιθαση με συγκεκριμενους χειρισμους. Αν 'μεινεις' στο γκαζι δεν 'παιζει'.
Τωρα για αυτο που λες, στα 'λιγα' μια χαρα ειναι. Στα 'πολλα', πιστεψε με δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ...
(εχω δει εξοδο με ικανοτατο οδηγο μπροστα στα ματια μου, να το 'χανει'... )Χωρίς να θέλω να θίξω τις οδηγικές ικανότητες αυτού που είδες, για πιο λόγο άφησε το γκάζι ?? Και παρεπιμπτόντως ραλλάκι έχω ... Και στα πολλά δεν είναι καλό να αφήσεις το γκάζι στη στροφή. Είναι έτσι κι αλλιώς λάθος χειρισμός.
-
@jean29
Γιατι σε καποιο σημειο αλλαζε αποτομα η ποιοτητα οδοστρωματος χωρις να φαινεται, -προς το χειροτερο βεβαια-, (και ενω δεν ειχε διαφοροποιησει γωνια στριψιματος-γκαζι κτλ εντωμεταξυ) και αρχισε να γλυστραει με τα τεσσερα προς τα εξω...
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;