-
Μην του βαζεις δυσκολα βραδιατικα...
-
Τι εγινε ρε παιδια;
Χτυπησε στον γουγλη RS 197 και ανακαλυψε οτι αυτο το οποιο ειχε οδηγησει,δεν εχει καμια επαφη με αυτο που θυμαται; -
C.L.A.B το ελαχιστο ειναι σχετικο για τον οποιονδηποτε.To οτι εισαι αντιθετος στην ποιοτητα του,εδω παλι τι να σου πω.Οτι εμπειρια εχει ο καθενας.Μπορει να συκριθει επαξια με μιας 645.Για το τιμονι παντως ενα θα σου πω: μεγαλυτερο μετατροχιο απο του Golf GTI.
-
*Ο χρήστης *Sciroccocakias ** έγραψε:
C.L.A.B το ελαχιστο ειναι σχετικο για τον οποιονδηποτε.To οτι εισαι αντιθετος στην ποιοτητα του,εδω παλι τι να σου πω.Οτι εμπειρια εχει ο καθενας.Μπορει να συκριθει επαξια με μιας 645.Για το τιμονι παντως ενα θα σου πω: μεγαλυτερο μετατροχιο απο του Golf GTI.Η 645 είναι σημείο αναφοράς για κάποιο λόγο ??
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
C.L.A.B το ελαχιστο ειναι σχετικο για τον οποιονδηποτε.To οτι εισαι αντιθετος στην ποιοτητα του,εδω παλι τι να σου πω.Οτι εμπειρια εχει ο καθενας.Μπορει να συκριθει επαξια με μιας 645.Για το τιμονι παντως ενα θα σου πω: μεγαλυτερο μετατροχιο απο του Golf GTI.
Η 645 είναι σημείο αναφοράς για κάποιο λόγο ??
Για την ποιοτητα.
-
Οποτε το γεγονος οτι ενα αυτοκινητο εχει μεγαλο μετατροχιο το κανει σε ολες τις περιπτωσεις καλυτερο,ε;
Με την ιδια λογικη,ολοι θα βαζαμε προσθηκες 30mm και ζαντες 10' τουλαχιστον... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
φιλε σιροκακια μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το δικο μου ροκο τριζει απο τους 6 μηνες κ δεν περιμενε καν τα 3 χρονια που τριζει το κλιο?κ χωρις να το εχω κακομεταχειριστει στο ελαχιστο(κυριολεκτικα)..οσο για το τιμονι κ την ποιοτητα(ειδικα),θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη..
κ πριν το παρεις προσωπικα κτλ,δεν ειμαι εναντιον του ροκο,ισα ισα θεωρω οτι η μεταξυ τους συγκριση ειναι διχως νοημα καθοτι διαφορετικης φιλοσοφιας..οταν λες τρίζει??
εννοείς τα παράθυρα οταν περνάς από μεγάλες λακούβες??ο ξαδερφός μου το σκίζει και το μόνο που τρίζει ενοχλητικά είναι εκεί που του βάλαν τους δώρο αισθητήρες
-
*Ο χρήστης *Sciroccocakias ** έγραψε:
C.L.A.B το ελαχιστο ειναι σχετικο για τον οποιονδηποτε.To οτι εισαι αντιθετος στην ποιοτητα του,εδω παλι τι να σου πω.Οτι εμπειρια εχει ο καθενας.Μπορει να συκριθει επαξια με μιας 645.Για το τιμονι παντως ενα θα σου πω: μεγαλυτερο μετατροχιο απο του Golf GTI.ρε αδερφέ, τι σχέση έχει το ρόκο με την 645?
τι σχέση έχει το τιμόνι σαν αίσθηση με το μετατρόχιο?
-
Μπορει να εχουν κοινο πατωμα ρε...
-
Oxi>Ο χρήστης sthom έγραψε:
Οποτε το γεγονος οτι ενα αυτοκινητο εχει μεγαλο μετατροχιο το κανει σε ολες τις περιπτωσεις καλυτερο,ε;
Με την ιδια λογικη,ολοι θα βαζαμε προσθηκες 30mm και ζαντες 10' τουλαχιστον...Oχι,εχει να κανει και με την αναλογια βαρους και μηκους.Δεν ειπα τετοιο πραγμα.Απλα ειναι αξιοσημειωτο το γεγονος οτι ενα μπροστοκινητο αυτοκινητο εχει τετοιο μετατροχιο.
-
Ρε φιλε,ωραια ολα αυτα που λες,επι του θεματος ομως δεν εχεις αιτιολογησει ακομα τον λογο για τον οποιο το Clio ειναι κουβας και το Scirocco ιπταμενος δισκος...
Σου ειπα και πριν,γραφτηκαν 15 σελιδες απο ατομα που υποστηριζουν και τις δυο πλευρες και γενικα βρεθηκε μια 'κοινη γραμμη' κατα την οποια αναλυθηκαν τα υπερ και τα κατα του καθε μοντελου.
Αν πιστευεις οτι κατι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ δεν ειπωθηκε,γραψτο και αιτιολογησε τον λογο για τον οποιο το πιστευεις.Το οτι εχει μεγαλο μετατροχιο παντως,δεν σημαινει απολυτως τιποτα μιας και η φιλοσοφια της μπροστινης αναρτησης ειναι ενα συνολο και οχι μεμονωμενες μοναδες που λειτουργουν αυτονομα...
-
ενταξει,μιλαμε για τιμονι κ αναφερεις μετατροχια..απο ποτε το μετατροχιο κανει ενα τιμονι καλυτερο???π.χ.το μινι εχει σαφως ανωτερο τιμονι κ ας εχει μικροτερο μετατροχιο..
θα συμφωνησω σε αυτο που λες για την ποιοτητα,οπως συνηθισει κανεις.αλλα ακριβως επειδη εχω συμβιωσει τοσο με ποιοτικα οσο κ με λιγοτερο ποιοτικα αυτοκινητα(καλως η κακως),η ποιοτητα του δεν ειναι ανταξια αυτοκινητου παραγωγης 2009,γερμανικης προελευσης(για οσους θεωρουν την γερμανικη καταγωγη ως εγγυηση,για μενα οχι) κ κοστους ανω των 20κε..
οποτε η συσχετιση τιμονιου με μετατροχια κ η ταυτιση της ποιοτητος του με την σειρα 6 της bmw( ),σου δινουν δωρο ενα εισητηριο(one way) με προορισμο την επιδαυρο..υ.γ.
οταν λεω δεν το εχω κακομεταχειριστει,το εννοω.
οι τριγμοι,περα απο τα παραθυρα,που αποτελουν προιον οχι τοσο υψηλης ακαμψιας αμαξωματος προερχονται πλεον κ απο το δεξι μερος του ταμπλο..κ το αυτοκινητο δεν το εχουν αγγιξει ελληνικα χερια,ουτε τοποθετηθηκαν συναγερμοι,ουτε αισθητηρες κτλ..βαρεθηκα αυτους που προσπαθουν να ανεβασουν τα αυτοκινητα τους,ριχνωντας τα υπολοιπα..εκτιμω το ροκο μου,αλλα εχει αρνητικα κ πολλα μαλιστα..απλως χαιρομαι που στην ελλαδα θα πωληθει ευκολα,αν σε λιγο καιρο βρω κατι αξιολογο.ναι,μετα απο μολις 6 μηνες,ηδη κοιταζω κ αλλες επιλογες..
-
νομιζω το φαρδυ μετατροχιο εχει σχεση με τον μακρυ μεταξονιο.
-
...αμα αναφερεσαι σε buggy για την παραλια...
-
ενταξει,μιλαμε για τιμονι κ αναφερεις μετατροχια..απο ποτε το μετατροχιο κανει ενα τιμονι καλυτερο???π.χ.το μινι εχει σαφως ανωτερο τιμονι κ ας εχει μικροτερο μετατροχιο..
θα συμφωνησω σε αυτο που λες για την ποιοτητα,οπως συνηθισει κανεις.αλλα ακριβως επειδη εχω συμβιωσει τοσο με ποιοτικα οσο κ με λιγοτερο ποιοτικα αυτοκινητα(καλως η κακως),η ποιοτητα του δεν ειναι ανταξια αυτοκινητου παραγωγης 2009,γερμανικης προελευσης(για οσους θεωρουν την γερμανικη καταγωγη ως εγγυηση,για μενα οχι) κ κοστους ανω των 20κε..
οποτε η συσχετιση τιμονιου με μετατροχια κ η ταυτιση της ποιοτητος του με την σειρα 6 της bmw( ),σου δινουν δωρο ενα εισητηριο(one way) με προορισμο την επιδαυρο..υ.γ.
οταν λεω δεν το εχω κακομεταχειριστει,το εννοω.
οι τριγμοι,περα απο τα παραθυρα,που αποτελουν προιον οχι τοσο υψηλης ακαμψιας αμαξωματος προερχονται πλεον κ απο το δεξι μερος του ταμπλο..κ το αυτοκινητο δεν το εχουν αγγιξει ελληνικα χερια,ουτε τοποθετηθηκαν συναγερμοι,ουτε αισθητηρες κτλ..βαρεθηκα αυτους που προσπαθουν να ανεβασουν τα αυτοκινητα τους,ριχνωντας τα υπολοιπα..εκτιμω το ροκο μου,αλλα εχει αρνητικα κ πολλα μαλιστα..απλως χαιρομαι που στην ελλαδα θα πωληθει ευκολα,αν σε λιγο καιρο βρω κατι αξιολογο.ναι,μετα απο μολις 6 μηνες,ηδη κοιταζω κ αλλες επιλογες..
τα παράθυρα ακούγονται και στο δικό μου (αρ) αλλά μόνο όταν το βγάζω από την ράμπα του γκαραζ... το θεωρώ φυσιολογικό μιας και ακούγονται μόνο τότε...
γιατί σκέφτεσαι να το δώσεις τόσο γρήγορα??
τι έχεις στο μυαλό σου? -
ειναι κρυφοαλφιστι ο κλαμπ για αυτο εκανε ενα λαθος ,αλλα θα επανορθωσει
παντως παρολο που πριν με ειχε πιασει και μενα μια μικρη κριση φανατιλας στο συγκεκριμενο τοπικο..
Δεν ηρεμειτε λεω γω!
clab , πες μου τι σχεση εχουν τα παραθυρα με την ακαμψια?
την αλλη φορα καποιος ελεγε οτι τριζουν τα πλαστικα στις πορτες και το αυτοκινητο πασχει απο ακαμψια..μηπως υπερβαλλουμε λιγακι??
δεν αμφισβητω οτι τριζει και οτι μπορει να μην εχει τοσο καλη συναρμογη, αλλα οχι οτι δεν εχει και καλο πλαισιο -
ενα απο τα πιο ευκολα τεστ ακαμψιας ειναι η τοποθετηση του αυτοκινητου σε πεζοδρομιο η ραμπα.αν εμφανιζονται τριγμοι ειτε με κλειστη πορτα,ειτε ανοιγοκλεινωντας,τοτε η ακαμψια δεν υπαγεται στα θετικα χαρακτηριστικα του οχηματος.
ο λογος που σκεφτομαι την αλλαγη?γιατι θωρω οτι επεσα θυμα μαρκετινγκ.κ προτιμω μια σαφως ειλικρινεστερη προταση.δικες μου ιδεες κ αποψεις.ουδεμια διαθεση εχω να τις επιβαλλω στον οποιονδηποτε.οποτε οσοι πιστοι,μην αρχισετε τις ανευ ουσιας αντιπαραθεσεις..sthom,παντως τα μετατροχια του οπως κ τα ορια που εχει κατα τη διαρκεια της στροφης ειναι οντως πολυ υψηλα.το προβλημα της οδικης του συμπεριφορας δεν εγκειται εκει.αλλα στην κακιστη κατανομη βαρους του,που δυσκολευει ελαφρως η βαρεως(αναλογως την τοποθετηση) τα turn in-out..ειναι αρκετα καλο αυτοκινητο,με θετικο του χαρακτηριστικο οτι ειναι καλο all around,αλλα εμφανως δεν ειναι οτι διαφημιζουν-αφησαν να εννοηθει οτι ειναι..κ για να παραμεινω εντος θεματος,σαν συνολικο καθημερινο αυτοκινητο το θεωρω καλυτερο του κλιο ρς,γιατι κ μεγαλυτερης κατηγοριας ειναι κ κανει πολλα πραγματα καλα.ενω το κλιο ρς εχει πιο ξεκαθαρο προσανατολισμο,με εμφαση στο σπορ-αισθηση,που σε τομεις που αφορουν την καθημερινοτητα ισως να απεχει απο τα επιδεδα του ροκο.
-
qsis,μπα,δεν μπορω να πω οτι ειμαι αλφιστα κ το ξερεις πολυ καλα .ασε που πιστευω οτι με τα ευρωπαικα εχω κλεισει για καποιο καιρο(ποιος ξερει ισως μετα απο χρονια..).το επομενο μου θα ειναι ιαπωνικο η αμερικανικο(4 συγκεκριμενα μοντελα μου αρεσουν απο τα states)..χωρις να αποκλειω μια μπρερα 1.75 τβι 235(η πετρελαιο) αυτοματη η ενα σουπερμπ κομπι αυτοματο πετρελαιο η ενα mercedes eclass coupe η οποιοδηποτε αλλο ευρωπαικο πραγματικα με πεισει για την αξια του..
-
δεν ξερω τι λετε εσεις για την ακαμψια ,εγω μια φορα εβαλα στην λαντσια τα δαχτυλα μου στο παραθυρο ενω οδηγουσα και μολις πατησα μια λακουβα μου τα μαγκωσε.
μπορει να μην εχει ακαμψια αλλα στριβει καλυτερα απο αλλα με ακαμψια.
-
ενα απο τα πιο ευκολα τεστ ακαμψιας ειναι η τοποθετηση του αυτοκινητου σε πεζοδρομιο η ραμπα.αν εμφανιζονται τριγμοι ειτε με κλειστη πορτα,ειτε ανοιγοκλεινωντας,τοτε η ακαμψια δεν υπαγεται στα θετικα χαρακτηριστικα του οχηματος.
ο λογος που σκεφτομαι την αλλαγη?γιατι θωρω οτι επεσα θυμα μαρκετινγκ.κ προτιμω μια σαφως ειλικρινεστερη προταση.δικες μου ιδεες κ αποψεις.ουδεμια διαθεση εχω να τις επιβαλλω στον οποιονδηποτε.οποτε οσοι πιστοι,μην αρχισετε τις ανευ ουσιας αντιπαραθεσεις..τα παραθυρα σου πού δεν εχουν πλαισιο μηπως παιζουν καποιο ρολο?
ειλικρινη προταση οπως?
(ταπερ)
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;