-
Δεν θα σας πω ψεματα, δεν μπορω να τα παρω γι'αυτο δεν θα με βοηθησετε να αποφασισω, αλλα αν ειχατε γυρω στα 30Κ ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε και γιατι; Διαφερουν κατα μια κατηγορια στο μεγεθος αλλα εχουν τρομερα εντονη προσωπικοτητα και εστιαζουν στην οδηγικη απολαυση. Με το χερι στην καρδια η με απολυτη λογικη τι θα επιλεγατε; Εγω Clio RS, γιατι ειναι αυτοκινητο καρδιας και εχει τρομακτικο στησιμο...
-
Δεν θα σας πω ψεματα, δεν μπορω να τα παρω γι'αυτο δεν θα με βοηθησετε να αποφασισω, αλλα αν ειχατε γυρω στα 30Κ ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε και γιατι; Διαφερουν κατα μια κατηγορια στο μεγεθος αλλα εχουν τρομερα εντονη προσωπικοτητα και εστιαζουν στην οδηγικη απολαυση. Με το χερι στην καρδια η με απολυτη λογικη τι θα επιλεγατε; Εγω Clio RS, γιατι ειναι αυτοκινητο καρδιας και εχει τρομακτικο στησιμο...
-
-
το γερμανικο εννοειται
κλιο με 10000000000000000
-
clio για 2ο (δεν ειμαι πλεον 25)
scirocco για 1ο (γιατι θελω να κανω γρηγορα ταξιδια ξεκουραστα) -
Λογική = Scirocco
Συναίσθημα = Clio
Εξαρτάται από το ζώδιο καθενός...
Εγώ; Clio -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
clio για 2ο (δεν ειμαι πλεον 25)
scirocco για 1ο (γιατι θελω να κανω γρηγορα ταξιδια ξεκουραστα)+1
-
100% μέχρι στιγμής για το Clio
-
Μου θυμίζει συγκριτικό δεκαετίας 90 στους 4Τ μεταξύ pug 306 και α3 1.8Τ.
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Λογική = Scirocco
Συναίσθημα = ClioΛογική = Clio [απέναντι στο Σιρόκο]
Συναίσθημα = κάτι άλλο -
Μεταξύ αυτών των δύο σίγουρα το Clio.
-
Το Scirocco ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο και η πιο λογικη επιλογη γιατι ειναι πιο καθημερινο, χωρις να χανει τρομερα σε απολαυση ενω ισως ειναι πιο αποτελεσματικο, αλλα απ' οτι βλεπω μεχρι τωρα ολοι εχουμε την καψουρα του απολυτου, του απολαυστικου που δεν ειναι παντα η λογικη επιλογη. 100% το RS μεχρι τωρα !!!
-
κανενα απο τα δυο.... βρες ενα πισωκινητο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
scirocco για 1ο (γιατι θελω να κανω γρηγορα ταξιδια ξεκουραστα)
clio για 2ο+1
Γιατί, χωρίς να τα έχω οδηγήσει, υποψιάζομαι ότι το Clio έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό τα στροφιλίκια ενώ δεν προσφέρεται για παντώς είδους μετακινήσεις...
Αντίθετα το Scirocco 2.0 θα τα καταφέρνει αρκετά καλά στις στροφές, θα κάνει όμως και μεγάλα ταξίδια πιο άνετα από το Clio...Είναι θέμα προτεραιοτήτων... (σίγουρα όμως για μοναδικό αμάξι θα επέλεγα το Scirocco)...
Τώρα βέβαια αν ήταν το Megane RS στην εξίσωση θα είχα πρόβλημα επιλογής..._
-
Αν δεν είχα άλλο αμάξι, σιρόκο. Αν είχα κανένα δεύτερο για ταξίδια κλπ, κλειούμπα.
-
Θα συμφωνήσω με τον drdino αλλά στη δημοσκόπηση ψήφισα Scirocco...
-
Εγω μάλλον από τα δύο το Clio θα διάλεγα αλλά δεν βρίσκω τον λόγο ώστε κάποιος να ρισκάρει με Renault ενώ μπορεί να αγοράσει ένα Type_R
-
Τι έχει (ή δέν έχει) το Clio σε σχέση με το Scirocco που το κάνει λιγότερο 'καθημερινό'?
-
+1 από καρδιάς στο Clio!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω μάλλον από τα δύο το Clio θα διάλεγα αλλά δεν βρίσκω τον λόγο ώστε κάποιος να ρισκάρει με Renault ενώ μπορεί να αγοράσει ένα Type_RΑπλα το νεο Type-R δεν ειναι τοσο καθαροαιμο οσο το παλιο και σε καμια περιπτωση οσο το Clio. Το Clio φαινεται να ειναι πολεμικη μηχανη...
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;