-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...
Τώρα, για τους κατά καιρούς χρόνους που γράφονται καλό είναι να κρατάμε και μια επιφύλαξη...Συμφωνώ απόλυτα, αλλού είχε γίνει και μεγάλη συζήτηση για το θέμα αυτό αλλά είμαστε ήδη οφ...
Δεν μου αρέσει και μένα απλά η κρίση ενός αυτοκινήτου με βάση τους χρόνους το. Άλλωστε ανάφερα και στο 1ο ποστ για το θέμα ότι δεν είναι και πανάκεια το χρονόμετρο. -
Κοίταξε, αν το πείραμα έχει γίνει σωστά, μπορούν να βγουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα από την τηλεμετρία, τα οποία σε συνδυασμό και με την εμπειρική παρατήρηση να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα εφ'όλης της ύλης.
Αν, όμως, οι περισσότερες παράμετροι του πειράματος είναι στην τύχη, τα αποτελέσματα αυτά καθεαυτά μπορεί να είναι από απλώς ενδεικτικά (στην καλύτερη), έως παραπλανητικά. Αν δε, βασιστεί και όλη η αξιολόγηση του αυτοκινήτου σε αυτά, η απόσταση από την αλήθεια παίρνει ακόμα μεγαλύτερες τιμές.
-
Συγνώμη αν παρεκλίνω πολύ του θέματος.
http://www.youtube.com/watch?v=rlBaFyoS ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=w8hoIgx5 ... re=relatedΔεν την ομιλώ την γερμανική αλλά δεν τον βλέπω και ιδιαίτερα απογοητευμένο τον τύπο (γνωστός οδηγός αγώνων) με το GT.
Για την εξωτερική εμφάνιση του και μόνο (με ανοιχτό το καπώ (!!!) είναι όλα τα λεφτά...) αξίζει σε σχέση με άλλα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι αλλά είναι **Nissan **ενώ το άλλο είναι Audi...Με το μαγικό ραβδάκι της renault ίσως???
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν μιλάμε για roadster ποιός ο λόγος να προτιμήσει κάποιος το 350Ζ από το Opel GT που είναι και μπόμπα εμφανισιακά;Το 'μπόμπα εμφανισιακά' δεν το σχολιάζω, γούστα είναι αυτά. Στα ρέστα, το να συγκρίνει κανείς οδηγικά Z με Οπελ GT ξεπερνά τα όρια της ιεροσυλίας
Δυνατά πισωκίνητα και τα δυο, αλλά ένα σωστό πισωκίνητο χρειάζεται τα σωστά μούτρα για να οδηγηθεί, αλλιώς χρειάζεσαι πυξίδα για να βρεις από πού ξεκίνησες και πού θέλεις να πας Ε, το Ζ τυγχάνει να διαθέτει εξαιρετικό στήσιμο παρά το μεγάλο βάρος του (στην ανοιχτή έκδοση), ενώ το GT έχει ΚΑΙ άθλιο τιμόνι εκτός των άλλων, με τρόμπα υποβοήθησης που δεν 'προλαβαίνει' στο ανάποδο και αίσθηση μηδέν, παρότι βαρύ.
Μετά, είναι ΤΟΣΟ κακοφτιαγμένο που, όπως είπε κι ο Pai Mei, η τιμή του είναι μάλλον αλμυρή, κι ας μοιάζει bargain εκ πρώτης όψεως.
Στα του θέματος, η απάντηση είναι μάλλον απλή: θέλεις αποτελεσματικό (σε απόλυτη ταχύτητα και χρόνους), ελαφρύ και ευκολοδήγητο αυτοκίνητο, με σούπερ looks και, και, και... παίρνεις ΤΤ (ή TTS αν έχεις τα λεφτά) και καθάρισες. Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο σε όλες τις συνθήκες, είναι καλοφτιαγμένο, είναι ελαφρύ και σωστά στημένο, δεν έχει μειονεκτήματα το ρημάδι.
Θέλεις πραγματικό σπορ αυτοκίνητο, που ξεχωρίζει από το σωρό και σου κοτσάρει ένα χαμόγελο ως τ' αυτιά ακόμα κι αν πεταχτείς ως το σουπερμάρκετ, ενώ (με τα σωστά χέρια) μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικό όπλο; Παίρνεις το μοϊκάνι (Ζ) και το κρατάς για πάντα. Τέτοια αυτοκίνητα βγαίνουν σπάνια. Το 370Ζ που έρχεται, αν είναι ελάχιστα βελτιωμένο σαν αμάξωμα και με τη μοτερούκλα που φοράει (πρέπει να δείτε πώς... απογειώνει αυτός ο V6 το Infiniti EX37 των 2 τόνων ), θα γράψει κι αυτό ιστορία.
-
Έχω απορία τι στο διάτανο λέει αυτός ο Γερμαναράς για το GT.
Το Ζ είναι εξαιρετικό (και εξωτερικά αν εξαιρέσουμε το σήμα ) αλλά εν Ελλάδι είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ακριβό. -
Κρίμα πάντως για το GT γιατί τα μηχανικά μέρη και ο συνολικός σχεδιασμός του (δεν μιλάω για εμφάνιση) είναι πάρα πολύ καλός, είναι corvette σε μικρογραφία. Με καλό στήσιμο και λίγη προσοχή θα μπορούσε να ειναι -οδηγικά- εξαιρετικό.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Nαι αλλά είναι **Nissan **ενώ το άλλο είναι Audi...
Με το μαγικό ραβδάκι της renault ίσως???
Ευτυχώς που ραβδάκι δεν υπήρξε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν μιλάμε για roadster ποιός ο λόγος να προτιμήσει κάποιος το 350Ζ από το Opel GT που είναι και μπόμπα εμφανισιακά;
Το 'μπόμπα εμφανισιακά' δεν το σχολιάζω, γούστα είναι αυτά. Στα ρέστα, το να συγκρίνει κανείς οδηγικά Z με Οπελ GT ξεπερνά τα όρια της ιεροσυλίας
Δυνατά πισωκίνητα και τα δυο, αλλά ένα σωστό πισωκίνητο χρειάζεται τα σωστά μούτρα για να οδηγηθεί, αλλιώς χρειάζεσαι πυξίδα για να βρεις από πού ξεκίνησες και πού θέλεις να πας Ε, το Ζ τυγχάνει να διαθέτει εξαιρετικό στήσιμο παρά το μεγάλο βάρος του (στην ανοιχτή έκδοση), ενώ το GT έχει ΚΑΙ άθλιο τιμόνι εκτός των άλλων, με τρόμπα υποβοήθησης που δεν 'προλαβαίνει' στο ανάποδο και αίσθηση μηδέν, παρότι βαρύ.
Μετά, είναι ΤΟΣΟ κακοφτιαγμένο που, όπως είπε κι ο Pai Mei, η τιμή του είναι μάλλον αλμυρή, κι ας μοιάζει bargain εκ πρώτης όψεως.
Στα του θέματος, η απάντηση είναι μάλλον απλή: θέλεις αποτελεσματικό (σε απόλυτη ταχύτητα και χρόνους), ελαφρύ και ευκολοδήγητο αυτοκίνητο, με σούπερ looks και, και, και... παίρνεις ΤΤ (ή TTS αν έχεις τα λεφτά) και καθάρισες. Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο σε όλες τις συνθήκες, είναι καλοφτιαγμένο, είναι ελαφρύ και σωστά στημένο, δεν έχει μειονεκτήματα το ρημάδι.
Θέλεις πραγματικό σπορ αυτοκίνητο, που ξεχωρίζει από το σωρό και σου κοτσάρει ένα χαμόγελο ως τ' αυτιά ακόμα κι αν πεταχτείς ως το σουπερμάρκετ, ενώ (με τα σωστά χέρια) μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικό όπλο; Παίρνεις το μοϊκάνι (Ζ) και το κρατάς για πάντα. Τέτοια αυτοκίνητα βγαίνουν σπάνια. Το 370Ζ που έρχεται, αν είναι ελάχιστα βελτιωμένο σαν αμάξωμα και με τη μοτερούκλα που φοράει (πρέπει να δείτε πώς... απογειώνει αυτός ο V6 το Infiniti EX37 των 2 τόνων ), θα γράψει κι αυτό ιστορία.
Το μειονέκτημα του Z ηταν το αχαρο εσωτερικο του, αν και το Orange Pack καπως εσωζε την κατασταση( στα 62000 Euro ομως).
Φυσικα σε αυτο το αυτοκινητο πληρωνες κινητηρα, στησιμο, εμφανιση και επιδοσεις και λιγοτερο απτη ποιοτητα υλικων.
Το 370Z ομως εχει εσωτερικο απο Infiniti, απολυτα λογικο κατ' εμε καθως ετσι το αυτοκινητο δεν εχει πλεον το παραμικρο ψεγαδι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω απορία τι στο διάτανο λέει αυτός ο Γερμαναράς για το GT.
Το Ζ είναι εξαιρετικό (και εξωτερικά αν εξαιρέσουμε το σήμα ) αλλά εν Ελλάδι είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ακριβό.Δεν σε εννόησα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το ΤΤ είναι χρήσιμο μόνο σε μπλε μεταλλικό. Έτσι το ρίχνεις από το Σούνιο και είσαι σίγουρος ότι δε θα το ξαναβρείς.
Πώς λεγόταν εκείνο το thread...'θάψτε ατιμωρητί...;'Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.
-
παιδια πιστευω πως και σ αυτο το ποστ οπως και σε αλλα υπαρχει μια δοση υπερβολης...το να καθομαστε και να μετραμε χρονους πιστας,0-100 και ποσα αλογα το καθενα ποσα το αλλο κλπ ειναι λιγο χασιμο χρονου...υπαρχουν 1002 παραγοντες που παιζουν ρολο αλλα πανω απ ολα η προσωπικη ευχαριστηση...οπως και με τις γυναικες αλλος θελει ξανθια,αλλος κοκκινομαλλα,αλλος με καμπυλες αλλος μοντελο κλπ...γι αυτο μην τρελαινεστε,,,
να πω καταρχην οτι εχοντας μεγαλωσει σε περιβαλλον πορσε( ο θειος μου τρελαμενος ειχε μια 924,με 944 turbo, μετα μια 911 carrera του 2002 και τωρα την carrera turbo εδω και κανα 2 χρονια απο μικρο παιδι εχω δει αρκετα πραγματα και εχω μαθει αρκετα...επισης ο μπαμπας bmwκιας,η μαμα με μια celica gt του 90 εχω μια εμπειρια και απο μπροστινοκινητα και πισωκινητα...
επισης σαν φοιτητης ειχα μια mercedes 180 evoii (ισως το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει αν θελετε το πιστευετε)
αργοτερα πηρα z4 2.0 μετα το αλλαξα με ενα x3 2.0 και το οποιο το εδωσα και ειχα το διλλημα αναμεσα σε
bmw 325 coupe (e92)
z4 coupe 3.0
porsche boxster 2002
tt 2.0 turbo mkiiτελικα κατεληξα καποια στιγμη στην 325 οσο κι αν ηθελα τα αλλα διθεσια(μπουρου μπουρου η γυναικα καταλαβαινετε,δεν χωραμε,το ζ4 το ξαναειχες αντε να καταλαβει τωρα..)
πηγαινοντας σε φιλο με μεταχειρισμενα να βρω μια τουμπανο 325 απο γερμανια στα λεφτα μιας καινουριας απο ελλαδα καπου βλεπω και ενα boxster και πλησιαζοντας βλεπω το απιστευτο 350z που εκανε την πορσε να μοιαζει playmobil...κολλημα για 5 λεπτα...ενα αυτοκινητο το οποιο το σκεφτομουν και παλιοτερα αλλα ελεγα νισσαν ξερω γω πολλα λεφτα ,καλυτερα μια bmw για μεταπωληση πιο ανεση κλπ...οντας φιλος ο πωλητης ηθελα να το δοκιμασω...αυτο ηταν...το deal εκλεισε το αμαξι σου εδινε την εντυπωση οτι εισαι τρεχεις σε αγωνες...τρομερη ροπη απο χαμηλα ωραιος θορυβος και εξαισιο κρατημα...καλα απο εμφανιση δεν το συζηταμε...
ενα χρονο πριν ειχα κανει μια επισκεψη στην πορσε θελοντας να μαθω για το cayman το απλο...καταρχην να πω οτι δεν χρειαζεται ουτε ενα extra το αυτοκινητο το ιδιο μου ειπε και ο πωλητης...τα εχει ολα και μαλιστα αντι για δερμα στην βασικη εχει αλκανταρα που ειναι πιο ομορφο...
οντως πολυ ομορφο αυτοκινητο αλλα το 350z δεν το συγκρινω με τιποτα σε ομορφια...
επισης πριν 2 μηνες η γυναικα πηρε απο γερμανια ενα tt mk1 με 180 αλογα και πακετο tts...και χρωμα απιστευτο που δεν υπαρχει στην ελλαδα σε αλλο ττ τουλαχιστον δεν εχω δει εγω papaya orange....
εδω λοιπον αρχιζω να λεω καποια πραγματα με βαση αυτα που εχω δει και βλεπω στα αυτοκινητα που ειχα και εχω....
ολοι λετε για τις μπεμπες και την ποιοτητα ε? ε λοιπον φιλοι μου εχει χαλασει η ποιοτητα της μπεμπας κι αν θελετε πιστεψτε το...σε γρηγορη αλλαγη στο ζ4 δεν θα ξεχασω που μου εμεινε ο λεβιες στο χερι και μεσα σ ενα χρονο ακουγα τριγμους και το τασακι στα καλα καθουμενα χαλασε και δεν ανοιγε(και δεν καπνιζω οποτε δεν το χρησιμοποιω)
σαν αμαξι η ζ4 ηταν ενα καλο αρκετα σβελτο και δεν του φαινοταν με 150 αλογα αυτοκινητο...γρηγορες βολτιτσες κα μουρατες, τρομερος μπασος ηχος και εκπληκτικη θεση οδηγησης...αλλα οπως ειπα και πριν απλα γρηγορες βολτες και ασφαλεις τιποτ αλλο...
τωρα λοιπον θα σας κουφανω...το x3 παρακαλω το πηγαινα ταπα και εστριβε απιστευτα τετρακινηση βλεπετε...το αμαξι ειναι μια υπεριψωμενη 3 αρα με πολυ σκληρη αναρτηση,δεν ειναι τζιπ...πολυ ανετο και ευελικτο πολυ πιο ευχαριστo στους γλιστερους ελληνικους δρομους λογω τετρακινησης...εκει που εφευγα με το ΄΄΄σπορ΄΄΄ ζ4 στα λιμανακια με το χ3 εστριβα αερα...
αλλο πραγμα η τετρακινηση ναι αλλα για τους ελληνικους δρομους παιδια..οχι για ολες τις χωρες...
εχοντας λοιπον τωρα το 350ζ θα πω 2-3 πραγματακια...καταρχην πανεμορφο αμαξι...
πολυ πιο ανετο απο ζ4 και απο boxster,πολυ μεγαλυτερος χωρος μεσα και ανεση κι ας ειναι νισσαν...το ζ4 ειναι πολυ κλειστο παιδια...το ιδιο και η πορσε....
απο ποιοτητα υλικων τωρα που λετε δεν ειναι και για πεταμα παιδια...σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι το τελευταιο που προσεχεις στο αυτοκινητο...
η θεση οδηγησης δεν μου αρεσει γιατι ειναι πολυ ψηλα και δεν παει πιο χαμηλα...βεβαια για σωστη σπορ οδηγηση δεν πρεπει να βρισκεσαι και στο πατωμα...
απο τριγμους τιποτα και το αμαξι εχει 25000 χλμ σε ελληνικους δρομους...το σερβις 600 ευρο...τα φρενα κοστιζουν 4 κατοσταρικα ολα τ αλλα 200.....απροβληματιστο οσο σκισιμο και να φαει και πλαγιολισθηση για σεμιναριο τοσο γλυκια λες και παιζεις playstation...το αμαξι ομως ειναι κουραστικο σε κακους δρομους της αθηνας με ανισοεπιπεδα και ασφαλτο γυαλι...δυστυχως χανει χρονο αν θες να το οδηγησεις γρηγορα καθε λιγο και λιγακι ενεργοποιειται το esp...γι αυτο και μονο θεωρω καλη την τετρακινηση...ομως αν το βαλεις το αμαξι σε καλο οδoστρωμα δεν ξεκολαει με τιποτα παιδια δεν καταλαβαινεις οτι εισαι σε πισωκινητο...
τωρα οδηγοντας και σκιζοντας το ττ της γυναικας μου λεω οτι ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο πιο εντυπωσιακο απ το δικο μου λογω χρωματος και πακετου tts (εμενα ειναι μαυρο) και οταν ανοιγει το τουρμπο ειναι απολαυστικοτατο....ειναι πιο ξεκουραστο και πιο ανετο με τρομερη ποιοτητα υλικων καλυτερα απ το νεοτερο ζ4 που ειχα...πολυ καλο στοιβαρο και σφιχτο τιμονι(λογω και 18αρας ζαντας) και γενικα πολυ καλη αισθηση για γρηγορη βολτιτσα ανετη και ευχαριστη...
ομως εχει μπροστινη κινηση...τι θα πει αυτο? οτι στους χαλια δρομους της αθηνας παω πιο γρηγορα απ οτι με το νισσαν και πιο αναμενομενα στην συμπεριφορα του παιρνω την στροφουλα κλειστα στα λιμανακια υπολογιζω να μου βγαλει λιγο μουρη και ξαναμπαινω και συνεχιζω...μια διαδικασια εντελως παιχνιδιαρικι....φυσικα σε κλειστους και στενους δρομους δεν εχω την ανεση να μου φευγουν τα μουτρα οποτε εκει δεν το προτιμω...για μενα πολυ καλο αμαξι αλλα οχι για τα γουστα μου...δεν μου αρεσει να νιωθω την κινηση μπροστα και να ανοιγει το τουρμπο και να παιζω με το τιμονι να το ισιωσω,με κουραζει να το νιωθω στον μπροστινο αξονα...πεστε με περιεργο δεν ξερω...
σας κουρασα να πω και 2 πραγματακια ακομα...δεν ειναι παιδια ολη μας η ζωη τα λιμανακια και οι κοντρες και τα στροφιλικια...ημαρτον...ενα καλο αυτοκινητο το απολαμβανεις και σε απλη βολτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι πιο πολλοι εδω μεσα μιλανε για χρονους και ακραιες συνθηκες οδηγησης...παιδια οποιο αμαξι και να εχετε ειναι επικινδυνο να κινειστε στο οριο δεν ειναι διαστημοπλοια παρτε το αποφαση ειναι τετρατροχα...απορω ολοι πατιλικια κανετε ολη μερα?
και κατι αλλο...εγω αυτην την στιγμη το νισσαν μου δεν τ αλλαζω ουτε με την cayman ουτε με την μποξτερ ουτε με το καινουριο 370ζ..μου αρεσει παρα πολυ και δεν εχω μετανιωσει ουτε λεπτο...δεν θελω την γρηγορη και ανετη-ξενερωτη ουδετερη συμπεριφορα την πορσε...(αν και τα 911 ειναι αλλο πραγμα και τα s μοντελα) θελω το μαυρο μου αλητικο 350z με τα πλαστικα του οπως λετε και το σημα της νισσαν...εχω αλλαξει εντελως φιλοσοφια αυτοκινητου και τωρα καταλαβαινω πολλα πραγματα...παλια πιστευα στην μοστρα στην γκομενοπαγιδα και κατι μου ελειπε τελικα καταλαβα οτι αυτο που ελειπε ηταν η οδηγικη ευχαριστηση και αυτο το εχω τωρα πια στο 100% και δεν το αλλαζω για κανενα δερματινο και ποιοτικο σαλονι και για κανενα μεγαλο ονομα εταιριας...ισα ισα που καταλαβα πως εκτος της bmw που νομιζα μεχρι προτεινος φτιαχνουν κι αλλοι αυτοκινητα και πολυ καλυτερα...απο μενα δεν θα ξαναπαρουν φραγκα...και την m3 που ονειρευομουν να παρω καποια στιγμη πολυ λυπαμαι φιλοι γερμαναραδες αλλα το ξανασκεφτηκα και προτιμω το gtr...το θεωρω ηλιθιο το να μου φορτωνετε 420 αλογα σε πισω κινηση και εσωτερικο ιδιο με μια 316...κι εσεις μαγκες της πορσε με τα 911 δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι αλλα εχει βγει εκτος απο το gtr και ενα αυτοκινητο στα ιδια λεφτα με carrera που λεγεται r8....και μην μου πειτε οτι το δικο σας 911 το σκιζει γιατι ποτε δεν θα το μαθετε πολυ απλα γιατι δεν ειστε οδηγοι αγωνων αλλα απλοι καθημερινοι ανθρωποι που κανατε το παιδικο σας ονειρο πραγματικοτητα...τωρα αν φτασετε 5 λεπτα πιο νωρις στον προορισμο σας απο εμενα μπραβο σας τα καταφερατε...
ελπιζω στην αμαξαρα μου καποια στιγμη να φορεσω 2πλο τουρμπο να φτασω στα 450 οχι για κοντρες αλλα γιατι ολα τ αμαξια με την συνηθεια σου φαινονται αργα οσο περιεργο κι αν σας φαινεται αυτο...
κατι τελευταιο...εχω εναν φιλο που εχει φτιαξει ενα sierra 500 αλογα τετρακινηση και απιστευτο κρατημα χωρις ηλεκτρονικα ετσι στεγνα...αν κλεισω τα ματια μου ειναι καλυτερο απ το δικο μου και αυτος αν και εχει φραγκα δεν το αλλαζει με τιποτα...εγω δεν θα το κραταγα με τιποτα γιατι δεν μου αρεσει εμφανισιακα, αυτος ομως το αγαπαει και τον γεμιζει κι ας εχουν περασει τοσα χρονια...προσφατα πηρε μια 325 για δοκιμη γιατι ειναι και χερας μπας και κανει το μεγαλο βημα και λεει στον πωλητη μα καλα αυτο το πουλατε 52000 αδειο κι ολας? πατε καλα? γι αυτο σας λεω ειναι τι θελει ο καθενας...
εγω πιστευω οτι ενας φιλος της αυτοκινησης χρειαζεται ενα οσο πιο γρηγορο αυτοκινητο γινεται( ετσι να νιωθεις οτι τα χεις τ αλογα ειναι καθαρα εγκεφαλικο το θεμα) και ομορφο εμφανισιακα για τα γουστα του και τελος...αν μπαινει στην στροφη με 200 η με 220 ειναι μπουρδες γιατι αυτα τα πραγματα ειναι επικινδυνα εκτος πιστας...εγω θελω παραπανω αλογα στο δικο μου γιατι το εχω συνηθισει...στην αρχη με ειχε τρομαξει απ την δυναμη θυμαμαι τωρα νομιζω οτι ειναι αργο....αλλα το θελω για προσπερασεις στις ευθειες οσο χαζο κι αν ακουγεται μ αρεσει να νιωθω την επιταγχυνση και οχι να στριβω κομματια...
το καλυτερο αυτοκινητο ειναι αυτο που μας γεμιζει εμας...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
εγω πιστευω οτι ενας φιλος της αυτοκινησης χρειαζεται ενα οσο πιο γρηγορο αυτοκινητο γινεται( ετσι να νιωθεις οτι τα χεις τ αλογα ειναι καθαρα εγκεφαλικο το θεμα) και ομορφο εμφανισιακα για τα γουστα του και τελος...αν μπαινει στην στροφη με 200 η με 220 ειναι μπουρδες γιατι αυτα τα πραγματα ειναι επικινδυνα εκτος πιστας...εγω θελω παραπανω αλογα στο δικο μου γιατι το εχω συνηθισει...στην αρχη με ειχε τρομαξει απ την δυναμη θυμαμαι τωρα νομιζω οτι ειναι αργο....αλλα το θελω για προσπερασεις στις ευθειες οσο χαζο κι αν ακουγεται μ αρεσει να νιωθω την επιταγχυνση και οχι να στριβω κομματια...
το καλυτερο αυτοκινητο ειναι αυτο που μας γεμιζει εμας...
Από όλο το ποστ σου ξεχωρίζω τις τελευταίες γραμμές και ειδικά τη φράση που σημείωσα με έντονα γράμματα.Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Είχα κι εγώ κολλήματα αλλά πλέον βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Όλα τα αυτοκίνητα αξιόλογα είναι και ειδικά στη συγκεκριμένη σύγκριση, δεν μπορούμε να πούμε μάπα το ένα ή το άλλο. Είναι πραγματικά τι επιζητά ο καθένας για προσωπική του χρήση.
-
Πόσο εποικοδομητικό είναι να γράφουν ιδιοκτήτες για τα αυτοκίνητα που είχαν ή έχουν...
εχει χαλασει η ποιοτητα της μπεμπας κι αν θελετε πιστεψτε το...σε γρηγορη αλλαγη στο ζ4 δεν θα ξεχασω που μου εμεινε ο λεβιες στο χερι και μεσα σ ενα χρονο ακουγα τριγμους και το τασακι στα καλα καθουμενα χαλασε και δεν ανοιγε(και δεν καπνιζω οποτε δεν το χρησιμοποιω)
Αυτό αν το έγραφε άλλος θα ξέσπαγε ο 3ος παγκόσμιος...
xristaras μόνο σε δυο σημεία διαφωνώ ελαφρώς.- Η 911 όπως και να το κάνουμε έχει μια εντελώς δική της κουλτούρα που ότι και να βγάλει η όποια Nissan που θα είναι πιο γρήγορο στο Ring έχει ακόμα άπειρα καρβέλια (και καμμιά 15ριά LeMans) να φάει για να την φτάσει.
- Αν δεν ήσουν παντρεμένος θα είχες πάρει την Boxster...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
τωρα λοιπον θα σας κουφανω...το x3 παρακαλω το πηγαινα ταπα και εστριβε απιστευτα τετρακινηση βλεπετε...το αμαξι ειναι μια υπεριψωμενη 3 αρα με πολυ σκληρη αναρτηση,δεν ειναι τζιπ...πολυ ανετο και ευελικτο πολυ πιο ευχαριστo στους γλιστερους ελληνικους δρομους λογω τετρακινησης...εκει που εφευγα με το ΄΄΄σπορ΄΄΄ ζ4 στα λιμανακια με το χ3 εστριβα αερα...
εγω θα διαφωνησω όμως εδω με τον χρισταρα..
αυτο απλα δε μπορει να γινει για κανενα απολυτως λογο
Επειδη εχω δει (ακολουθωντας ή προσπαθωντας τεσπα..) διαφορες Z4 και 3αρες σε αυτο το δρομο, τον οποιο εχω διασχισει χιλαδες φορες στη ζωη μου(σε σημειο που θυμαμαι και τη παραμικρη λακουβιτσα) θα συμφωνησω οτι γλιστραει, θα συμφωνησω οτι ειναι σκοτωστρα, θα συμφωνησω οτι η τετρακινηση κανει τα πραγματα πιο ευκολα, αλλα κανενα suv δε μπορει να παει εκει αξιοπρεπως και καλυτερα απο μια Ζ4 ποσο μαλλον ενα Χ3...Ειδικοτερα αν μιλουσαμε για καμια Ζ4 3.0 ή ακομα και μια 325, ουτε cayenne turbo με 700 αλογα δε θα μπορουσε να τις πλησιασει και αν το προσπαθουσε σιγουρα θα κατεληγε να κανει παρεα με τα ψαρια..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειδικοτερα αν μιλουσαμε για καμια Ζ4 3.0 ή ακομα και μια 325, ουτε cayenne turbo με 700 αλογα δε θα μπορουσε να τις πλησιασει και αν το προσπαθουσε σιγουρα θα κατεληγε να κανει παρεα με τα ψαρια..
λαθος μέγα.
πώς γινεται να ειστε τοσο σίγουροι για πράγματα που απέχετε έτη φωτός ειναι άξιον απορείας...
εκτός πχ αν μια Ζ4 3.0 ειναι πιο γρήγορη απο το (προηγούμενο) RS6.
(δε βάζω καν στην εξίσωση το δεδομένο 'ελληνική άσφαλτος' γιατί θα τελείωνε η συζήτηση πριν καν ξεκινήσει)
-
ρε joe εχεις δει χοντρο μεγαλο suv να στριβει???(φανταζομαι πως ναι)
ειναι αστειο και λυπηρο το θεαμα....εγω μιλαω για πολυ ψηλα, βαρια, με μαλακες αναρτησεις, σχεδον λεωφορεια οχηματα. δε μιλησα για RS..τι σχεση εχει το rs6 με ενα suv??τη τετρακινηση???ωραια, η τετρακινηση βοηθαει(για αυτο ειμαι και υπερμαχος της) αλλα οταν το υπολοιπο πακετο ειναι ** suv** το θεμα ειναι χαμενο απο χερι.
και δε σου μιλαω για φανταστικα σκηνικα,σου μιλαω για πραγματα που εχω δει και βλεπω καθημερινα...
απο cayenne και Χ5 εχει χορτασει το ματι μου + οτι εχω φιλο με 325 και χ5.. -
μάλλον δεν το διάβασες καλά:
αν η Ζ4 3.0 δνε έχει επαφή με το RS6 (το προηγούμενο), τότε κόντρα στην Καγιέν Τ έχει ελπίδες μονάχα αν την οδηγάει ένας τυφλός.
επαναλμβάνω: με θέματα που δε γνωρίζετε πώς ειναι δυνατον να είστε απόλυτοι?!
και άντε σου λεω άσε την Καγιέν Τ, είναι σε δική της κλάση. θέλεις να σου πω παράδειγμα με Χ5 4.4 που σε αγγλική πίστα μπήκε και διέλυσε κόσμο κ κοσμάκη? αναφέρομαι σε παράδειγμα που μου μετέφερε άτομο που το είδε από κοντά κ τον εμπιστεύομαι απόλυτα.
έχεις ακούσει ποτέ ατομο να λέει οτι το CR-V στρίβει καλά? όχι. κ πολύ σωστά θα έλεγα εγώ. ελα ομως που ΠΑΝΤΑ υπάρχουν καποιοι που ξέρουν να οδηγούν καλύτερα και ναι, θα χρειαστείς πολλά turbo boost και γάτζους για να καταφέρεις να ανοίξεις λίγη απόσταση με το S3 σου απο τέτοια 'πακέτα'.
μου θυμίζεις εκείνο το 120i vs GTI σε ορεινό στροφιλίκι... ημαρτον.
-
καλα μου λες σαν επιχειρημα ενα φιλο σου που πηγε σε αγγλικη πιστα και ειδε ενα Χ5 να κανει θεους και δαιμονες???δηλαδη τι απο ολα αυτα περιμενεις να με πεισει..
και νταξει ισως το cayenne turbo συγκεκριμενα ειναι ακραιο παραδειγμα,αλλα οχι και το Χ5..ημαρτον εγω!!
για ριξε μια ματια στα γυρολογια..αν και στη συγκεκριμενη κουβεντα δε με νοιαζουν καθολου οι χρονοι πιστας μιλαμε για ενα συγκεκριμενο δρομο με καποιες ιδιαιτεροτητες που τυχαινει να γνωριζω αρκετα καλα.οπως για παραδειγμα και οι μηχανες μπορει να γυρνανε πιο γρηγορα απο πολλα αυτοκινητα σε πιστες ομως εκει για να πας γρηγορα πρεπει να ξυσεις γονατο και για τολμα να το κανεις αυτο στα λιμανακια...
(θελεις χιλιαδες τονους @@@δια)Ολοι οι σουζαδες και οι ενταδες μολις φτασουν εκει πανε σα παναγιστες(υπαρχουν βεβαια και καποιοι που ειναι ανιωθοι, και που δε καταλαβαινουν χριστο και τους οποιους βλεπεις μονο με κυαλια) πχ:
http://www.youtube.com/watch?v=YMKGHCXU5Is' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank -
OK.
συ ξες.
Nissan 350Z Vs AUDI TT