-
Προσωπικά πάντως δεν με ενόχλησε και μου ήταν αρεστή.
-
Είχε μια σειρούλα μου, ο γιατρός της μονάδας, ένα τέτοιο και του το χα πάρει κάνα δυο φορές. Μου είχε δώσει την εντύπωση ότι το μόνο που έκαναν για να το κάνουν ζμπορ ήταν να πάρουν την ανάρτηση του Golf και απλά να βάλουν πιο σκληρά αμορτισέρ και ελατήρια, χωρίς να το κάνουν πιο αποτελεσματικό. Το Golf V έχει καλύτερη ανάρτηση (το sportline) από το Leon, IMO.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
πωπω κακια...
Με Αυτό το αναιμικο μοτέρ με Αυτό το κάκιστο τιμόνι και με Αυτό το κουκουρουκου μπροστινό βγάζουν 2τερο το αουδι ;;;
Είναι τιμη που στέκεται δίπλα τους ;;; Τι λένε ρε οι μπακλαμαδες ;;;;εγω θυμαμαι οτι η προηγουμενη 130 που δεν ειχε κουκουρουκο μπροστινο , ενα μπερτακι 'ξυλο' απο το αντιστοιχο Α3 το ετρωγε..
Εννοεις απο το 3.2 quattro?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Όχι βέβαια
Sent from my LG-P500
Ποιό είναι το αντίστοιχο Α3 τότε?
Του Α3 που κυκλοφορεί ; η 147 και η Ε46 compact δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ένα τόσο παλιό αμάξι , του χρόνου με το νέο τα ξαναλέμε
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η οποία και είναι μετριότατη. Πολύ σφιχτή χωρίς λόγο. Κοπανάει χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.Την οδήγησες τελικά?
Πως σου φάνηκε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η οποία και είναι μετριότατη. Πολύ σφιχτή χωρίς λόγο. Κοπανάει χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Την οδήγησες τελικά?
Πως σου φάνηκε?
Όχι δεν πήγα τελικά. Βαρέθηκα γιατί με είχε κόψει πείνα χθες το απόγευμα. Από βδομάδα...
-
Εκανα book test drive με την 118 sport (χειροκινητη σαφως) για το αλλο Σαββατο πρωι πρωι. Την περιεργαστηκα οσο ημουνα στην αντιπροσωπεια εδω στον Sytner και χωρις πολλα λογια δεν ενθουσιαστηκα ουτε για το εσωτερικο ουτε για το εξωτερικο της. Συγκριτικα με το απερχομενο μοντελο εχει μεγαλωσει σε διαστασεις (δλδ οκ φαινεται αυτο) και live δεν εχει τοσο μεγαλη αποκλιση απο τις φωτογραφιες. Προτιμω παντως την παλια σε looks μεσα/εξω.
Οδηγικα τωρα θα δουμε τι απιδια πιανει ο σακος, αν και θεωρω οτι τσαμπα θα χασω (δεν εχω time limit) την ωρα μου αλλα τελοσπαντων...
Η ΒΜW παντως εχει minimum στοχο παραγωγης τα 5Κ αυτοκινητα εδω στο UK πριν κλεισει το ετος (συμφωνα με τον dealer). -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είχε μια σειρούλα μου, ο γιατρός της μονάδας, ένα τέτοιο και του το χα πάρει κάνα δυο φορές. Μου είχε δώσει την εντύπωση ότι το μόνο που έκαναν για να το κάνουν ζμπορ ήταν να πάρουν την ανάρτηση του Golf και απλά να βάλουν πιο σκληρά αμορτισέρ και ελατήρια, χωρίς να το κάνουν πιο αποτελεσματικό. Το Golf V έχει καλύτερη ανάρτηση (το sportline) από το Leon, IMO.+1 !
-
Πηγα και εγω με την σειρα μου σημερα για test drive της F20!
Δυστυχως ηταν διαθεσιμη μονο η 116 αλλα με το σπορ πακετακι.
Λοιπον :
Στα συν
Απιστευτο εσωτερικο
Πλαισιο πραγματικα ¨μασιφ¨ , περναγε απο κατι σημεια με εντονες ανωμαλιες χωρις το παραμικρο τσικ
Μοτερ απιστευτα γραμμικο που δεν καταλαβαινεις οτι ανεβαζει και προσωπικα δεν θεωρω οτι υστερει σε δυναμη (πριν την οδηγησω μου εκανε ενα demo ο γιος του εδω αντιπροσωπου και σε μικρη σχετικα ευθεια στο δρομο Σχηματαρι-Χαλκιδα εγραψε 215 κοντερισια με το AC on και 3 ατομα μεσα)
Σταθεροτατη στα πολλα με δυνατα φρεναΣτα μειον :
Εκανε ενα συντονισμο ο επιλογεας του σασμαν οταν ηταν στο νεκρο
Θεση οδηγησης αν και πολυ καλη οχι οσο χαμηλη οσο θα ηθελα
Καθρεπτες φορτηγουΓενικα μου αφησε πολη καλη εντυπωση και χαλαρα θα την αγοραζα
-
Τα 215 κοντερίσια, ακούγονται εντυπωσιακότατα ομολογώ!
(Το A/C On, δεν λέει και κάτι, όταν επιταχύνεις δυνατά, το κλείνει το αυτοκίνητο αυτόματα ούτως ή άλλως...)
Ο συντονισμός του λεβιέ, είναι φυσιολογικότατος, λόγω της διάταξης μοτέρ-κιβωτίου (δηλαδή της πίσω κίνησης..). -
Και εμενα το ιδιο αν συνυπολογισεις οτι ηταν +150 kg και με AC !
Kατι μου λεει πως τα 136 ειναι απλως ονομαστικα
(Σκανδαλο mode on) -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
(Σκανδαλο mode on)Ε μη το λες... 128 τροχό μετρήθηκε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
(Σκανδαλο mode on)Ε μη το λες... 128 τροχό μετρήθηκε.
...η αυτοματη...η χειροκινητη, θα δουμε...
-
Σωστά. Η ΒΜW όμως γιατί στέλνει αυτόματες παντού (κάνω ότι) δεν κατάλαβα...
-
Σωστά. Η ΒΜW όμως γιατί στέλνει αυτόματες παντού (κάνω ότι) δεν κατάλαβα...Γιατι 'κλεβουν εκκλησιες' στην ευκολια-ανεση-ποιοτητα μετακινησης, με την ιδιαιτερα ευκολη-ομαλη λειτουργια τους.
Επιπλεον μπορεις να κινηθεις πιο σβελτα απο την manual, αν οι συνεχεις και γρηγορες χειροκινητες αλλαγες, δεν ειναι το φορτε σου, ή βαριεσαι...
Η αυτοματη παντως 116i, επιβεβαιωσε το 0-100km/h που ανακοινωνει στα specs της (9,1sec λεει η bmw, 9,0sec εκανε το περιοδικο 4τροχοι)
Μενει να δουμε αν θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο και η χειροκινητη... -
Γνωριζουμε τον καταλογο με τα εξτρα και τι κοστος εχει το καθενα για την 118i sport?
-
Ε μη το λες... 128 τροχό μετρήθηκε.Που σημαίνει αρκετά παραπάνω από 136ps στον στρόφαλο, εάν υπολογίσουμε απώλειες. Η 118i με τα 170ps, μετρήθηκε 156 τροχό. Σίγουρα αυτά είναι ενδεικτικά (2 αυτοκίνητα μέτρησαν)...πάντως όλοι οι φνωστοί μου που δουλεύουν σε αντιπροσωπεία BMW μου λένε ότι η 118i δεν αξίζει την διαφορά τιμής. Σήμερα θα οδηγήσω την 116i και θα μάθω.
Σωστά. Η ΒΜW όμως γιατί στέλνει αυτόματες παντού (κάνω ότι) δεν κατάλαβα...
Δεν στέλνει, ό,τι έχει παραγγείλει ο αντιπρόσωπος για Test Drive...είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο κάθε ανιτπρόσωπος είχε δικαίωμα να παραγγείλει τα αυτοκίνητα για το TD όπως ήθελε.
Γνωριζουμε τον καταλογο με τα εξτρα και τι κοστος εχει το καθενα για την 118i sport?
Όχι...αλλά κάποια έξτρα ξέρουμε πόσο έχουν να σου πούμε εάν θές.
-
Αμα ξερεις για:
Xenon
αισθητηρες παρκαρισματος
i-drive
αναδιπλουμενοι καθρεφτες
cruise control -
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Αμα ξερεις για:
Xenon
αισθητηρες παρκαρισματος
i-drive
αναδιπλουμενοι καθρεφτες
cruise controlΜε μια πολύ μικρή επιφύλαξης, γιατί δεν τις θυμάμαι ακριβώς (πρέπει να τις κοιτάξω σπίτι):
Xenon: €1.050
αισθητηρες παρκαρισματος: €500 πίσω, € 800 εμπρός-πίσω
i-drive: € 450 εάν μιλάς μόνο για την οθόνη (6.5'') με το iDrive. Εάν θες και Navi, από €2.500 και πάνω.
αναδιπλουμενοι καθρεφτες: € 618, πάνε πακέτο με τους ανιθαμβωτικούς καθρέπτες (εσωτερικό και εξωτερικούς)
cruise control: € 500 περίπου. -
Ναι για την οθονη εννοω που απαιτει το idrive,οχι για navi.Συνολο δηλαδη αυτα στο περιπου 3.000 και κατι.Σε ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Ναι για την οθονη εννοω που απαιτει το idrive,οχι για navi.Συνολο δηλαδη αυτα στο περιπου 3.000 και κατι.Σε ευχαριστω πολυ!Τόσο περίπου. Επίσης υπάρχει και το πακέτο Advnatge Plus το οποίο κοστίζει € 3.400 ή € 2.962 εάν είναι έκδοση Sport ή Urban και πειλαμβάνει:
- Δερμάτινο Τιμόνι
- Πολλαπλές Λειτουργίες Τιμονιού
- Πακέτο Αποθηκευτικών Χώρων
- Συρώμενο Υποβραχιόνιο
- Προβολείς Ομίχλης
- 2-Ζωνικό Clima
- Μικρή Επιβάρυνση για σπορ τιμόνι
- Σύστημα φόρτωσης μεγάλων αντικειμένων με Σάκκο Σκί
- Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω
- Φώτα ΧΕΝΟΝ και Σύστημα Πλύσης
- Πακέτο Φωτισμού
BMW 1 Series (F20) 2011