-
Ο χρήστης iomag έγραψε:
@cson Ναι, το λάδι είναι μέχρι πάνω. Δε μπορώ να προσθέσω τίποτα. Θα χυθεί. Στο μέτρημα με τη βέργα δείχνει να είναι σωστή αναλογία. Να μου έβαλαν στο συνεργείο τοσο παραπάνω λάδι;; Έχω κάνει αρκετά χλμ χωρίς πρόβλημα. Να αφαιρέσω εγώ; Φοβάμαι μην εχει ελλειπή ποσότητα μετα γιατί τώρα η βέργα δείχνει σωστη αναλογία. Πολύ περίεργο! Το αυτοκίνητο είναι Nissan Primera P11@BASSstarlet Δε κατάλαβα. Πιο πλαστικό εννοείς;
Φωτογραφία του κινητήρα http://www.247spares.co.uk/res/images/e ... /11044.jpg
αδελφε δεν ειναι δυνατον ολοι οι ανθρωποι να 'το εχουν' με ολες τις εργασιες, καλυτερα θα ειναι να πας σε καποιο συνεργειο το οποιο θα σου βαλει το ζουμι και θα σου κανει και την αλλαγη λαδιων αν θελεις βεβαια.
-
Τελικα Ηλια αξιζει το motorkote? Εχει χλωρινη μεσα ή δεν εχει?
-
εγω το x-1r εχω δοκμασει και γνωριζω οτι κανει δουλεια. ο φιλος ο quadra εχει καλη γνωμη για το motor kote και δεχομζι την αποψη του, τωρα για χλωρινη δεν γνωριζω καθολου.
εννοειτε οτι ολα αυτα τα προσθετα δεν θα τα εβαζα σε κινητηρα με κατω απο 80-100000km. -
Ο χρήστης iomag έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
θέλω να βάλω και γω το motorkote, αλλα εχω ενα μικρό πρόβλημα. όταν ανοίγω την τάπα πλήρωσης λαδιού το λάδι βρίσκεται σχεδόν μέχρι πάνω, δεν χωράει ούτε 50ml motorkote πχ. Θα χυθεί. Έχω μετρήσει με τη βέργα να δώ σε ποιο σημείο βρίσκεται το λάδι και είναι κανονικά.
Τι μπορώ να κάνω; Να αφαιρέσω λάδι;; Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα;Όπως σου είπαν και τα παιδιά, είναι απίθανο να συμβαίνει αυτό που λές. Κάτι άλλο θα κοιτάς και όχι την τάπα πλήρωσης λαδιού. Καλύτερα πήγαινε σε ενα συνεργείο και εξήγησε τους τι θέλεις.
Το έβαλα και εγώ. Για να δούμε τι θα δούμε...
-
Εντωμεταξυ εχει η χλωρινη αντιτριβικες ιδιοτητες? Ποιος το εγραψε αυτο? Το διαβασα στις προηγουμενες σελιδες.
-
Τελικά αλλο κοιτούσα και όχι την τάπα πλήρωσης λαδιού. (εντελώς άσχετος )
Στο συνεργείο πόσο να τους πω να μου βάλουν; 60ml συνολικά ή 60ml για κάθε λίτρο λαδιού; Πολλοί απ'ότι διάβασα λένε 60ml συνολικά -
Ο χρήστης iomag έγραψε:
Τελικά αλλο κοιτούσα και όχι την τάπα πλήρωσης λαδιού. (εντελώς άσχετος )Τί κοιτούσες?
-
Άστο, αλλα νταλον Η συνολική ποσότητα για τον κινητήρα είναι 60ml η 60ml για κάθε λίτρο λαδιού;
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Τελικά αλλο κοιτούσα και όχι την τάπα πλήρωσης λαδιού. (εντελώς άσχετος )
Τί κοιτούσες?
μαλλον το ψυγειο
το προβλημα σου ποιο ειναι και θες να βαλεις MotorKote?
-
Το είχα πάει στο συνεργείο και μου είπαν πως χτυπούσαν οι βαλβίδες-ωστήρια. Τις ρύθμισαν αλλα ο θόρυβος παραμένει. Μειωμένος βέβαια. Οπότε λέω να βάλω motorkote μιας και είδα οτι πολλοί το χρησιμοποιούν
Ποια είναι η ποσότητα για τον κινητήρα;
-
Ο χρήστης iomag έγραψε:
@cson Ναι, το λάδι είναι μέχρι πάνω. Δε μπορώ να προσθέσω τίποτα. Θα χυθεί. Στο μέτρημα με τη βέργα δείχνει να είναι σωστή αναλογία. Να μου έβαλαν στο συνεργείο τοσο παραπάνω λάδι;; Έχω κάνει αρκετά χλμ χωρίς πρόβλημα. Να αφαιρέσω εγώ; Φοβάμαι μην εχει ελλειπή ποσότητα μετα γιατί τώρα η βέργα δείχνει σωστη αναλογία. Πολύ περίεργο! Το αυτοκίνητο είναι Nissan Primera P11@BASSstarlet Δε κατάλαβα. Πιο πλαστικό εννοείς;
Φωτογραφία του κινητήρα http://www.247spares.co.uk/res/images/e ... /11044.jpg
Δεν υπάρχει αναλογία.Τον δείκτη τον κοιτάμε στο κάτω σημείο που έχει εγκοπές κλπ.Οχι στο πάνω πανω,σωστα;
-
Ο χρήστης iomag έγραψε:
Το είχα πάει στο συνεργείο και μου είπαν πως χτυπούσαν οι βαλβίδες-ωστήρια. Τις ρύθμισαν αλλα ο θόρυβος παραμένει. Μειωμένος βέβαια. Οπότε λέω να βάλω motorkote μιας και είδα οτι πολλοί το χρησιμοποιούνΠοια είναι η ποσότητα για τον κινητήρα;
αυτο που κοπαναει πιστευω οτι ειναι η καδενα σου, κανε μια βολτα σε καποιο αλλο συνεργειο απλα για να παρεις μια γνωμη και ενα πιθανο κοστολογιο, αν τελικα ειναι η καδενα το motorkote δεν θα σου μειωσει το θορυβο, προστασια στον κινητηρα θα κανει βεβαια αλλα το προβλημα σου δεν θα λυθει.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Τι να πω.. θα πάω και σε κανένα αλλο συνεργείο να πάρω μια 2η γνώμη όπως λες. Το motorkote θέλω να το βάλω ούτως η άλλως γιατί το αυτοκίνητο έχει πάνω 215.000χλμ και διάβασα σε κινητήρα με τόσα χλμ θαείναι καλό να μπεί. Για εξτρα προστασία ας πούμε. Απλά μπορείς να μου πεις την δοσολογία του motorkote; Είναι 60ml συνολικά ή 60ml για κάθε λίτρο λαδιού;
-
-
Οπότε αν παίρνει 4λίτρα λάδι. Θα μπούν 240ml motmorkote. Υπάρχει κίνδυνος με την συγκεκριμένη ποσότητα motorkote; Να αφαιρέσω 240ml λάδι η απλά να προσθέσω το motorkote;
-
Να μην κανεις τιποτα
- αν δεν δεις ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα στο αυτοκινητο, και ακομα και ετσι, αν δεν 'βεβαιωθεις' (εστω με το μεσο ορο των αποψεων) οτι δεν θα κανεις κακό τουλαχιστον.
- αν δεν εισαι σιγουρος για το τι και που το κάνεις (αναφερομαι στο οτι δεν ηξερες ποιο ειναι το σημειο πληρωσης λαδιου, το οποιο περιγραφεται στο manual σιγουρα).
Μη νομιζεις οτι το παιζω μαγκας η οτιδηποτε, για το καλο σου γινεται αυτο.
-
Θα το παει στο συνεργειο να του το βαλουν ειπε, οποτε οκ. Ναι στα 4 λιτρα λαδι θελει 240 ml. Τι αμαξι ειναι και βαραει ωστηρια?
-
Παιδιά στο συνεργείο μου είπαν οτι χτυπάνε τα ωστήρια (όντως ενας θόρυβος ακούγεται). Σχετικά με το motorkote κτλ δεν θα το βάλω εγω. Είμαι άσχετος απο αυτοκίνητα, απλά είπα να προσπαθήσω. Είδα δεν μπορώ και τελείωσε, δεν επιμένω.
Θέλω να μου πείτε είναι πολύ παραπάνω επιπλέον 240ml για τον κινητήρα; Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα;Το αυτοκίνητο είναι Nissan Primera P11 με 215.000χλμ. Σε αυτά τα χιλιόμετρα καλό δεν είναι να βάλω για μια προστασία στον κινητήρα;
-
Οχι δεν θα παθει τιποτε απο 240ml παραπανω λαδι. Καλο θα ειναι βεβαια να μπει με φρεσκα λαδια.
-
Οκ, ευχαριστώ!
Κατι τελευταίο, γνωρίζεις αν στο συγκεκριμένο αμάξι γίνετε ρύθμισμα βαλβίδων-ωστηρίων;
MotorKote αξιζει?