-
Σε ποσο χρονο απογειωνεσαι?(space shuttle mode)
-
Απ'οσο βλεπω......εσυ το εχεις με τα αεροπλανα!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απ'οσο βλεπω......εσυ το εχεις με τα αεροπλανα!!!Μπορείς να μου στείλεις π.μ. από που το αγοράζεις και πόσο;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις π.μ. από που το αγοράζεις και πόσο;
τι πμ τώρα.....
τα φέρνει ένας φίλος απο τα κεντρικά τους κάπου στο Βύρωνα,προς 30ε το μπουκαλάκι,αλλά καθώς εμείς αγοράζουμε ποσότητα πάνω απο 10τεμάχια,μας το αφήνει στα 25ε.....
σε κάθε αλλαγή λαδιών θέλει το μισό μπουκάλι πλην της πρώτης φοράς.......
εξαιρετική δουλειά κάνει και στο κιβώτιο με τη βαλβολίνη.......αυτά! -
http://www.militec-1.com/automotive1.html
Υπάρχει και αυτό στην ελληνική αγόρα. Το έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν έχω γνώμη.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις π.μ. από που το αγοράζεις και πόσο;
τι πμ τώρα.....
τα φέρνει ένας φίλος απο τα κεντρικά τους κάπου στο Βύρωνα,προς 30ε το μπουκαλάκι,αλλά καθώς εμείς αγοράζουμε ποσότητα πάνω απο 10τεμάχια,μας το αφήνει στα 25ε.....
σε κάθε αλλαγή λαδιών θέλει το μισό μπουκάλι πλην της πρώτης φοράς.......
εξαιρετική δουλειά κάνει και στο κιβώτιο με τη βαλβολίνη.......αυτά!Σε ευχαριστώ
-
αγορασα ενα γαλονι motorkote , θα βαλω παντου κιβωτια ταχυτητων υδραυλικα τιμονια , στο ημιαυτοματο κιβωτιο της σιτροεν δεν ξερω αν πρεπει να βαλω και αν βαλω απο που να βαλω και να βγαλω , ταπες εκ πρωτης οψεως δεν βλεπω πουθενα.
η τουρμπινα δεν εχει ρουλεμαν μαλλον ε; προφανως για να πηγαινει λαδι , αρα μαλλον εκει θα κανει καλη δουλεια.
-
Ειπα να δοκιμάσω και εγώ το motorkote στο focus συνολικά έγιναν περίπου 2k χιλιόμετρα , Η αρχική εντύπωση ήταν πολύ θετική , το μοτέρ μετα από 30 λεπτά ήταν πολύ ομαλότερο και πολύ πιο αθόρυβο ! Καθόλου διαφορά στην κατανάλωση και μεχρι τώρα λειτουργεί και αξίζει 100% τα λευτά του , Το πρότεινα σε φίλο και τα αποτελέσματα σε αυτόν ήταν τα ίδια ! Καταπληκτικό προιον, σε αντίθεση με αλλα 'oil tune up' του εμπορίου .
-
Διαβάζω πολύ καλές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο προϊόν και λεω να το δοκιμάσω. Απ'ότι βλέπω η δοσολογία για τον κινητήρα είναι 60ml. Να προσθέσω +60ml στο ήδη υπάρχον λάδι η να αφαιρέσω την συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού (60ml) για να βάλω το motorkote;
-
Ο χρήστης caren έγραψε:
Διαβάζω πολύ καλές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο προϊόν και λεω να το δοκιμάσω. Απ'ότι βλέπω η δοσολογία για τον κινητήρα είναι 60ml. Να προσθέσω +60ml στο ήδη υπάρχον λάδι η να αφαιρέσω την συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού (60ml) για να βάλω το motorkote;Τι είναι 60ml μέσα σε 4-5 λίτρα λάδι ? Βάλτο όπως είναι, ούτε που θα ανέβει η στάθμη στο δείκτη.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Διαβάζω πολύ καλές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο προϊόν και λεω να το δοκιμάσω. Απ'ότι βλέπω η δοσολογία για τον κινητήρα είναι 60ml. Να προσθέσω +60ml στο ήδη υπάρχον λάδι η να αφαιρέσω την συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού (60ml) για να βάλω το motorkote;
Τι είναι 60ml μέσα σε 4-5 λίτρα λάδι ? Βάλτο όπως είναι, ούτε που θα ανέβει η στάθμη στο δείκτη.
Ευχαριστώ, απλά ρώτησα μην υπάρξει κανένα πρόβλημα υπερπλήρωσης. Αλλα όντως, είναι αμελητέα ποσότητα.
Κάτι ακόμη, παίζουν ρόλο οι στροφές που θα λειτουργεί ο κινητήρας, αν το αυτοκίνητο θα γράφει χλμ εντός η εκτός πόλης ή μόνο οι ώρες λειτουργίας του; -
κανένα θέμα σε οποιαδήποτε χρήση........πιστεύω να έχεις χλμ μπροστά σου με αυτά τα λάδια!
-
Ευχαριστώ!
Ναι, προχθές άλλαξα λάδια. Δεν εχω γράψει καθόλου χλμ ακόμη.
Απλά ψάχνοντας για το motorkote γενικά, διάβασα σε κάποιο forum ότι ένας το πρόσθεσε στο υπάρχον λάδι χωρίς να αφαιρέσει την ποσότητα λαδιού, και του έκαψε φλάντζα κεφαλής! Βέβαια απίθανο μου φαίνεται με ποσότητα 60ml, αλλα...
Την έχω πάθει με φλάντζα κεφαλής (με άσχετο λόγο βέβαια) και καταλαβαίνεις... -
Ο χρήστης caren έγραψε:
Ευχαριστώ!
Ναι, προχθές άλλαξα λάδια. Δεν εχω γράψει καθόλου χλμ ακόμη.
Απλά ψάχνοντας για το motorkote γενικά, διάβασα σε κάποιο forum ότι ένας το πρόσθεσε στο υπάρχον λάδι χωρίς να αφαιρέσει την ποσότητα λαδιού, και του έκαψε φλάντζα κεφαλής! Βέβαια απίθανο μου φαίνεται με ποσότητα 60ml, αλλα...
Την έχω πάθει με φλάντζα κεφαλής (με άσχετο λόγο βέβαια) και καταλαβαίνεις...Να μην το σχολιάσω αυτό με τη φλάτζα και το λάδι. Αυτός που το έγραψε ή τρολάριζε ή ήταν παντελώς άσχετος
-
60 ml για καθε λιτρο λαδιου αν βαζεις 4 λ λαδι θα βαλεις 240 ml motorkote οποτε λαδι 3760 + 240 = 4λιτρα
-
Καλησπέρα παιδιά,
θέλω να βάλω και γω το motorkote, αλλα εχω ενα μικρό πρόβλημα. όταν ανοίγω την τάπα πλήρωσης λαδιού το λάδι βρίσκεται σχεδόν μέχρι πάνω, δεν χωράει ούτε 50ml motorkote πχ. Θα χυθεί. Έχω μετρήσει με τη βέργα να δώ σε ποιο σημείο βρίσκεται το λάδι και είναι κανονικά.
Τι μπορώ να κάνω; Να αφαιρέσω λάδι;; Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα; -
Βλεπεις το λαδι μεχρι πανω στους εκκεντροφορους να κολυμπαει? Τι αμαξι ειναι? Δεν στεκει αυτο.
-
Μεταξύ βαλβίδων και της τρύπας πλήρωσης, έχει ένα πλαστικό για να μην πιτσιλάνε τα λάδια την τάπα.
Μήπως βλέπεις αυτό; -
@cson Ναι, το λάδι είναι μέχρι πάνω. Δε μπορώ να προσθέσω τίποτα. Θα χυθεί. Στο μέτρημα με τη βέργα δείχνει να είναι σωστή αναλογία. Να μου έβαλαν στο συνεργείο τοσο παραπάνω λάδι;; Έχω κάνει αρκετά χλμ χωρίς πρόβλημα. Να αφαιρέσω εγώ; Φοβάμαι μην εχει ελλειπή ποσότητα μετα γιατί τώρα η βέργα δείχνει σωστη αναλογία. Πολύ περίεργο! Το αυτοκίνητο είναι Nissan Primera P11
@BASSstarlet Δε κατάλαβα. Πιο πλαστικό εννοείς;
Φωτογραφία του κινητήρα http://www.247spares.co.uk/res/images/engines/ref/222053/11044.jpg
-
Δεν υπαρχει αυτο που λες φιλε μου. Δειξε μας μια φωτο αν θες απο αυτο που βλεπεις.
MotorKote αξιζει?