-
Μήπως χρησιμοποιώντας τέτοια πρόσθετα, ακυρώνεται η εγγύηση του κινητήρα?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μήπως χρησιμοποιώντας τέτοια πρόσθετα, ακυρώνεται η εγγύηση του κινητήρα?Αν το πάρουν χαμπάρι (το ποιός θα το καταλάβει εδώ είναι άλλη ιστορία) ναι.
-
....Δεν πιστεύω στα θαύματα αλλά έβαλα χτες με αλλαγή λαδιών φίλτρου στην 75 μου (1800) όπου έχει στρώσει μετά από αλλαγή ελατηρίων, μετάλλων, οδηγών στο καπάκι, πείρων εμβόλων...
Ουσιαστικά το έβαλα για μία πρόσθετη προστασία...Με ζεστό μοτέρ, έκανα για περίπου 40 λεπτα μία διαδρομή με 2500-3500 σαλ.... Σημείωση έβαλα το γνήσιο Μοtorkote.Πριν 5 χρόνια είχα βάλλει στο Μίνι μου (1310cc με 300αρι εκκεντροφόρο, συμπίεση 11-1, ευστροφία 8000σαλ..) το ιμιτασιόν Motorkote...και μετά από μία μέρα είδα ανεβασμένο κατά 100περίπου σαλ το ρελαντί και συμπέρανα πως έκανε δουλειά... σε μείωση τριβων...
-
Που θα βρω Motorkote στη Θεσσαλονικη?
-
http://www.motorkote.com/Competition.aspx
Λέτε να είναι 'φτιαχτό' αυτό το συγκριτικό?
-
Ποιος ξερει.
Αλλα αν δε δοκιμασεις, δε θα μαθεις. Γι'αυτο (ξανα)ρωταω:
Που μπορω να το βρω Θεσσαλονικη?
-
Απο οτι ξερω Θεσσαλονικη δεν εχουμε...
Ο Ματσικιδης φερνει ενα αλλα δεν ειναι το γνησιο.
Εγω παντως που εβαλα περσι,το πηρα απο Λαμπριανιδη. -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Απο οτι ξερω Θεσσαλονικη δεν εχουμε...
Εγω παντως που εβαλα περσι,το πηρα απο Λαμπριανιδη.+1, το μισό GRC B.E. το είχε βάλει...
-
Για το MAI αντιτριβικο τι ξερετε?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Για το MAI αντιτριβικο τι ξερετε?Κυκλοφορει ακομα αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυκλοφορει ακομα αυτο;
Kυκλοφορει ναι και ειναι και πανακριβο απλα ρωταω αν το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις .
Λενε οτι ειναι πολυ καλο... -
Αν δεν κάνω λάθος ανήκει κι αυτό στην κατηγορία των βελτιωτικών μετάλλου όπως και το Motorkote.
-
Διαβαστε αυτο απο ενα αλλο forum........
-
Κυκλοφορει ακομα αυτο;
Kυκλοφορει ναι και ειναι και πανακριβο απλα ρωταω αν το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις .
Λενε οτι ειναι πολυ καλο...To πρωτοακουσα το 1995-1996 ,τοτε στοιχιζε 30000δρχ το λιτρο.Το εβαζαν σε ενα συνεργειο εδω στην Τριπολη και εκαναν και την 'κλασσικη' τηλεοπτικη δοκιμη με την αφαιρεση του καρτερ και την λειτουργεια της μηχανης χωρις λαδια.Δεν ημουν παρων οποτε δεν μπορω να εγγυηθω οτι πραγματικα ειχε γινει ετσι.
-
Διαβαστε αυτο απο ενα αλλο forum........Aντιγράφω από το link που παρέθεσες:
Η σύστασή του είναι μυστικό της ΝΑΣΑ, και φυσικά δεν πωλείται λιανικώς αλλά μόνο μέσω ειδικών ανθρώπων που έχουν σχέση με αυτή.
... το κόστος του βέβαια είναι υψηλό, υπάρχει με 150 Ε το λίτρο, με 235 Ε το λίτρο και άμα θέλεις ανεβαίνεις και πολύ περισσότερο
Συνοψίζοντας δίνεις όσα θες σε ειδικούς ανθρώπους χωρίς καμία εγγύηση για το αποτέλεσμα ή για πιθανή βλάβη/καταστροφή.
Δεν έχω ιδιαίτερη αμφιβολία ότι ένα αντιτριβικό σε ένα drag αμάξι ή έστω ένα αγωνιστικό που θα δουλέψει λίγες δεκάδες ώρες σε αγώνα θα βοηθήσει. Σίγουρα όμως κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν μπαίνει αβέρτα στα καθημερινά αυτοκίνητα. -
Βρισκετε καθολου πληροφοριες για αυτο στο ιντερνετ?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Βρισκετε καθολου πληροφοριες για αυτο στο ιντερνετ?
ΒΑΣΙΛΗ μου, το εν λόγο βελτιωτικό, το χρησιμοποιώ στα δικά μου αυτοκίνητα, καθώς και στης μότο μου. Έχω δει αποτελέσματα σωστά. Στα σαμάν που σφύριζαν ελαφρά, παρετάθη η ζωή τους. Το ιδικό δοκιμαστικό μηχανάκι που μου είχαν δόση, αποδείκνυε την ικανότητα του. Μα είναι ελαφρός ‘λιγούρα’ σαν αντιπρόσωποι, και δεν το προωθούν όπως πρέπει. Εγώ το πουλούσα, όσο μου είχαν το μηχανάκι, μα μετά που μου το πήραν δεν μπορούσα να το αποδεικνύω εμπράκτως. Το δε κόστος ( δεν το αγόραζα αναλυμένο, μα σε μικρό μπουκάλι καθαρό και το ανέλυα με δικά μου λαδιά και δεν τους άρεσε) ήταν τόσο που ζόριζε της τσέπες. Γι’ αυτό και η πώληση έπεσε. Ένα πράγμα που δεν ξέρω είναι, πόσο επιβαρύνει τους καταλύτες. Τα αυτοκίνητα μου είναι πάντα σχετικά καινούργια, άρα δεν έχω τεστάρει τίποτα. Για τα σαζμαν το συστήνω. Το δοκίμασα στο lada NIVA, και μειώθηκε ο θόρυβος, καθώς και απέκτησα και ελαφρά οικονομία βενζίνας, σίγουρα δεν είναι καταλυτικό.
Καλό απόγευμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Επειδη η ερωτηση μου ηταν λιγο οτι να ειναι εννοουσα πληροφοριες για το ΜΑΙ αν εχει βρει καποιος στο ιντερνετ.
Φανταζομαι κυριε Αντωνη οτι οι πληροφοριες που δινεις ειναι για το Μοτορκοτε,σωστα;
-
@BILL33
Ψάξε να βρεις αποτελέσματα λαδιών για timken test. Λάδια από κορυφαίους κατασκευαστές μπορεί να είναι άθλια (στο συγκεκριμένο τεστ) και άλλα λάδια σχεδόν άγνωστα να είναι πολύ καλά. Εξαρτάται αν το λάδι περιέχει ένα πρόσθετο ή όχι.Άλλοι δίνουν μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα του timken test, εμένα λίγο με ενδιαφέρει - δεν έχει σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στον κινητήρα.
-
Λεωνιδα εψαξα στο google για το ΜΑΙ και δεν βγαζει αποτελεσματα.Ουτε σελιδα του προιοντος βρισκω ουτε τιποτα.Αυτο μου εκανε εντυπωση.
ευχαριστω και για το timken test(οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι),καπου εχω δει γρασσο με τετοιο ονομα.
-
Κι εγώ έψαξα και δε βρήκα τίποτα, θα ξαναπώ ότι χρησιμοποιώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα το αυθεντικό Motorkote του Λάμπ, όχι το άλλο που του άλλαξαν το όνομα, το θεωρώ κορυφαίο προϊόν γιατί είδα τεράστια βελτίωση σε μοτέρ και σαζμάν / διαφορικά που έπρεπε από καιρό να είχαν τελειώσει και δουλεύουν ακόμα μια χαρά, θα το χρησιμοποιώ για πάντα.
Αυτή είναι η γνώμη μου, δεν είμαι έμπορος, δεν έχω σχέση με τον Λάμπ με τον οποίο είχαμε τσακωθεί πριν καιρό, μου αρέσει σαν προϊόν και το θεωρώ για τα αμάξια μου απαραίτητο.
Σήμερα άκουσα πιο έντονα ένα ελαφρό σφύριγμα που άκουγα εδώ και 2-3 μήνες με λίγο γκάζι και 5η στο σαζμάν του R21 που εκεί δεν είχα βάλει ακόμα Motorkote, θα βάλω μέχρι το μεσημέρι, σε κανένα μήνα θα σας πω άν έκοψε τον θόρυβο όπως είχε κάνει στό άλλο R21.
Εσείς κάντε ότι σας φωτίσει ο θεός.
MotorKote αξιζει?