-
θεσσαλονικη που το βρισκουμε παιδια?
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
θεσσαλονικη που το βρισκουμε παιδια?Δεν έχει Μόνο παραγγελία από site.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν έχει Μόνο παραγγελία από site.
Καντε μια ερωτηση εδω:
http://www.vrisko.gr/details/6e77agb503 ... 1b2cd7a1ci -
Μιας και ανεβάσατε το θέμα στην κορυφή....
Στις δύο προηγούμενες σελίδες γράφω τις εμπειρίες μου με το Motorkote στο μηχανάκι. Δυστυχώς, περίπου δύο μήνες μετά την εφαρμογή του το κιβώτιο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση.
Ενώ άλλοι λένε οτι το αποτέλεσμα κρατάει και μεταξύ δυο αλλαγών λαδιών, το μηχανάκι μου κάτι κάνει στο Motorkote και το εξουδετερώνει
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν έχει Μόνο παραγγελία από site.
Καντε μια ερωτηση εδω:
http://www.vrisko.gr/details/6e77agb503 ... 1b2cd7a1ciΠήρα τηλέφωνο, αλλά ΔΕΝ φέρνει το original Μοτορ Κοτε, αλλά το Super Dynamic
Για να έχει πάντως 25€ τα 100 γραμμάρια πρέπει να κάνει θαύματα , μια και το original Motorkote είναι φθηνότερο, τουλάχιστον από τον λαμπριανίδη(25€ τα 450 γραμ) -
τοσο καλα ε?μονο απο λαμπριανιδη?εψαχνα κ εξωτερικο αλλα δεν εβγαλα ακρη..
στελνει θεσσαλονικη αυτος?στα email Μου με γραφει κανονικα..
αν ψηνεται κανεις να παρουμε συνεταιρικα κανα μεγαλο!
-
Τι να σου πει στα mail ? Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε .Πολλοί από εδώ έχουμε παραγγείλει από εκεί. Κάνεις πρώτα κατάθεση στη eurobank και μετά σου τα στέλνει με μεταφορική, από όπου πας και τα παίρνεις εσύ. Η μεταφορική είναι Καλοχώρι. Από 50 € και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
-
μεταφορικη?καλοχωρι?40 χιλιομετρα μακρυα μενω..ακριβως απεναντι..ταχυδρομειο δε δουλευει?
-
http://www.trade-wind.gr/index.php?opti ... 59&lang=el
-
το αυτοκινητο μου (150000χλμ) καιει λαδια αλλα και τα χανει.... περιπου 400ml τα 1000χλμ αν βαλω το motorkote θα δω καποια διαφορα?
-
αποτι ακουγεται ναι.δεν εχεις παρα να δοκιμασεις
-
Ο χρήστης akis8607 έγραψε:
το αυτοκινητο μου (150000χλμ) καιει λαδια αλλα και τα χανει.... περιπου 400ml τα 1000χλμ αν βαλω το motorkote θα δω καποια διαφορα?Όχι πρέπει να φτιάξεις την διαρροή.
-
οχι
για τον ιδιο λογο το εβαλα και δεν.....
χανω τα ιδια με εσενα.
απλά εγω ξερω απο που -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μιας και ανεβάσατε το θέμα στην κορυφή....Στις δύο προηγούμενες σελίδες γράφω τις εμπειρίες μου με το Motorkote στο μηχανάκι. Δυστυχώς, περίπου δύο μήνες μετά την εφαρμογή του το κιβώτιο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση.
Ενώ άλλοι λένε οτι το αποτέλεσμα κρατάει και μεταξύ δυο αλλαγών λαδιών, το μηχανάκι μου κάτι κάνει στο Motorkote και το εξουδετερώνει
Δεν κάνει για αυτόματα σασμάν, και λιπαίνωμενες καμπάνες μότο…..
Για όλες της άλλες θέσεις είναι τέλειο.
Α. -
Καλησπέρα.
Έβαλα το motorkote ( το αυθεντικό ) πριν λίγες μέρες και ήθελα να ρωτήσω τα εξής :- Σε πόσο χρονικό διάστημα ( χιλιόμετρα ή ωρες ) βλέπεις τα αποτελέσματα;
- Ο κινητήρας μου στα 10.000 χιλ. καίει περίπου 500 - 600 ml λάδι, θα το περιορίσει ή όχι;
Ευχαριστώ
-
Έχοντας δοκιμάσει το MotorKote είπα να αναφέρω ότι παρατήρησα μήπως κ βοηθήσει στην κουβέντα.
Διαφορικό: Κάποια στιγμή σε περίεργο θόρυβο (επαναλαμβανόμενο) που είχα παρατηρήσει, έκανα αλλαγή βαλβολινών
στο αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Μερικές ώρες αργότερα, πρόσθεσα μια ποσότητα MotorKote (μικρότερη απο την αναλογία που προτείνεται στο μπουκαλάκι), απλά για να το δοκιμάσω. Το αυτοκίνητο εδώ κ 2 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ.Λάδια: Στα λάδια που είχα βάλει μια ελάχιστη ποσότητα, δεν παρατήρησα τίποτα ουσιαστικό. Βέβαια θέμα κατανάλωσης
λαδιού δεν είχα ποτέ. Παρόλα αυτά, μια ελάχιστη ιδέα ότι μειώθηκαν οι κραδασμοί του κινητήρα στο ρελαντί, την είχα. Χωρίς ωστόσο να είμαι σίγουρος γι'αυτό. -
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Έχοντας δοκιμάσει το MotorKote είπα να αναφέρω ότι παρατήρησα μήπως κ βοηθήσει στην κουβέντα.Διαφορικό: Κάποια στιγμή σε περίεργο θόρυβο (επαναλαμβανόμενο) που είχα παρατηρήσει, έκανα αλλαγή βαλβολινών
στο αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Μερικές ώρες αργότερα, πρόσθεσα μια ποσότητα MotorKote (μικρότερη απο την αναλογία που προτείνεται στο μπουκαλάκι), απλά για να το δοκιμάσω. Το αυτοκίνητο εδώ κ 2 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ.Λάδια: Στα λάδια που είχα βάλει μια ελάχιστη ποσότητα, δεν παρατήρησα τίποτα ουσιαστικό. Βέβαια θέμα κατανάλωσης
λαδιού δεν είχα ποτέ. Παρόλα αυτά, μια ελάχιστη ιδέα ότι μειώθηκαν οι κραδασμοί του κινητήρα στο ρελαντί, την είχα. Χωρίς ωστόσο να είμαι σίγουρος γι'αυτό.Σε τι αυτοκινητο εγιναν ποσο παλιο ηταν ποσα χλμ ειχε; Δωσε λιγο βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Σε τι αυτοκινητο εγιναν ποσο παλιο ηταν ποσα χλμ ειχε; Δωσε λιγο βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Η ουσία είναι ότι στο διαφορικό κάνει δουλειά.
Στα λάδια αν το μοτέρ έχει πάνω απο 60-70.000χλμ, μην βάλεις. Ίσως κάνεις ζημιά λόγω του ότι το MotorKote δημιουργεί
φίλμ γύρω απο τις όποιες επικαθήσεις στον κινητήρα λόγω χιλιομέτρων. -
Σε τι αυτοκινητο εγιναν ποσο παλιο ηταν ποσα χλμ ειχε; Δωσε λιγο βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Η ουσία είναι ότι στο διαφορικό κάνει δουλειά.
Στα λάδια αν το μοτέρ έχει πάνω απο 60-70.000χλμ, μην βάλεις. Ίσως κάνεις ζημιά λόγω του ότι το MotorKote δημιουργεί
φίλμ γύρω απο τις όποιες επικαθήσεις στον κινητήρα λόγω χιλιομέτρων.Εγώ έχω κάνει 120.000 χιλ και έβαλα στο μοτέρ, διότι πιστεύω πως 500 - 600 ml λάδι να καίει στα 10.000 χιλ. δεν είναι πολύ, και είπα να το προφυλάξω περισσότερο. Έτσι πίστευα έχοντας διαβάσει και όλα τα προηγούμενα ποστ, επίσης έβαλα και στο σασμάν.
Λάθος κατάλαβα;
Τέλος πάντων τα όποια αποτελέσματα σε πόσο διάστημα τα βλέπουμε χιλιομετρικά ή σε πόσες ώρες λειτουργείας;
Πάντως ενημερωτικά μέχρι τώρα σε 10 μέρες,έχω κάνει 500χιλ. και πριν το μοτέρ και το σασμάν λειτουργούσαν άψογα και πολύ ήσυχα, τώρα ακόμα περισσότερο. Το σασμάν ειδικά ήταν άψογο στις αλλαγές και στο κούμπωμα της κάθε ταχύτητας, αλλά τώρα έχει γίνει απίθανο. -
...................λόγω του ότι το MotorKote δημιουργεί
φίλμ γύρω απο τις όποιες επικαθήσεις στον κινητήρα λόγω χιλιομέτρων.Δεν δουλευει ετσι το MotorKote, εχει αναφερθει πολλες φορες
το MotorKote κανει χημικη αντιδραση μονο με καθαρες μεταλλικες επιφανειες.
MotorKote αξιζει?