-
καλο ειναι αυτα τα βελτιωτικα να τα βαζουμε ειτε στο μοτερ ειτε στο κιβωτιο απο την πρωτη μερα που αγοραζουμε ενα καινουργιο αυτοκινητο,καθως παντα καλυτερη ειναι η προληψη απο την θεραπεια!
-
Το Motorkote δεν είναι βελτιωτικό λαδιού.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Το Motorkote δεν είναι βελτιωτικό λαδιού.αντιτριβικο;;;;
ποια η διαφορα επι της ουσιας;;; -
Kατά τα λεγόμενα της εταιρίας, είναι βελτιωτικό μετάλλων, κατά τη λειτουργία ( και με πολύ αργό ρυθμό, λέω εγώ σύμφωνα με την δική μου εμπειρία στα αυτοκίνητα μου ) φτιάχνει μια επίστρωση εκεί που υπάρχει τριβή και στη συνέχεια φθείρεται η επίστρωση, δηλαδή εγώ το εξηγώ ότι προσθέτει υλικό μέχρι να γεμίσει το κενό και στη συνέχεια αρχίζει η φθορά του, με τον τρόπο αυτό καθυστερεί την φυσιολογική φθορά. Όταν λέω κενό, μιλάω για μερικά microns, μην παρεξηγηθώ.
Σε σαζμάν μου που ακουγότανε πολύ κάποιο ρουλεμάν όταν πέρναγα από τοιχία σε γέφυρες, έκανε 6 μήνες να σταματήσει ο θόρυβος του, σταμάτησε όμως.
Σε κινητήρα μου που είχα θόρυβο σαν ντήζελ από τα υδραυλικά ωστήρια στο ξεκίνημα για 2-3 λεπτά, τα άφηνα να βαράνε για πάνω από 2 χρόνια γιατί είχα πολλές δουλειές και δεν μπορούσα να ασχοληθώ, όταν το έβαλα, σε μια εβδομάδα σταμάτησαν να βαράνε, και δεν το ξανάκαναν για πάνω ασπό 150.000 χλμ μέχρι που το άφησα στην άκρη το αμάξι γιατί είχε 350.000 χλμ και έχει μεγάλη συνολική φθορά το μοτέρ, και η καρότσα θέλει μαζέματα, κάποτε θα το φτιάξω ή θα το πετάξω.
Αυτά έκανα, αυτά ξέρω, αυτά λέω, ούτε το πουλάω, ούτε τον ξέρω το αντιπρόσωπο, ούτε συμφωνώ με την τιμή του, καλό μεν, αλλά ακριβό για το σήμερα. Το έχω βάλει σε 4 αμάξια, και θα το βάζω συνέχεια, νομίζω ότι κάτι προστατεύει.
-
Το Κ14, το ξερεις Παναγιωτη?
-
Τωρα που θα το βαλω στο σασμαν μου για ποσα χλμ θα με ''προστατευει''? Μεχρι την επομενη αλλαγη βαλβολινης οποτε θεωρητικα (αν δω αποτελεσματα και μεινω ευχαριστημενος) θα πρεπει να ξαναβαλω?
Πηρα τη μικρη συσκευασια των σχεδον 300ml (295,7 για την ακριβεια) που πιστευω οτι στα 4-5 λιτρα βαλβολινης που παιρνει, μπαινει ολο μια και εξω
Υπ οψιν οτι δεν αλλαζω τωρα βαλβολινη. Θα το βαλω στην ηδη υπαρχουσα που εχει καμια 15αρια χιλιαδες χλμ ηδη
-
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Το Κ14, το ξερεις Παναγιωτη?Nαί, της Syneco, το έβαζα παλαιά όταν ακόμα υπήρχε στην Ελλάδα μαζί με το λάδι της ή χώρια. Αυτό όμως ηταν πρόσθετο λαδιού, γυρνούσαν οι πολιτές της με το σύστημα με τις 3 μπίλιες και έκαναν το τέστ μπροστά σου.
Υπάρχει ακόμα εδώ ?
Βέβαια τα τότε λάδια με τα σημερινά δεν έχουν καμμία σχέση έτσι ?
-
Δεν ξερω, αν υπαρχει ακομα. Το εβρισκα, Καλλιροης και Φρατζη.
Πολυ καλο προσθετο, σε παλιους κινητηρες μολυβδου. Το εβαζα και στο κιβωτιο.
Σε συχρονιζε, τυπου πορσε, σταματουσε το γρεζι, που επιανε ο μαγνητης.
Θα το ψαξω, αν υπαρχει ακομα, και για καταλυτικους κινητηρες.
Και το λαδι της, ηταν εξερετικο.
Συμφωνω απολυτα, για τα σημερινα λαδια. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Δεν ξερω, αν υπαρχει ακομα. Το εβρισκα, Καλλιροης και Φρατζη.
Πολυ καλο προσθετο, σε παλιους κινητηρες μολυβδου. Το εβαζα και στο κιβωτιο.
Σε συχρονιζε, τυπου πορσε, σταματουσε το γρεζι, που επιανε ο μαγνητης.
Θα το ψαξω, αν υπαρχει ακομα, και για καταλυτικους κινητηρες.
Και το λαδι της, ηταν εξερετικο.
Συμφωνω απολυτα, για τα σημερινα λαδια.Εδώ είναι, το βρήκα
http://www.syneco.gr/products5.php?wh=1 ... 1=3&open2=
-
Kατά τα λεγόμενα της εταιρίας, είναι βελτιωτικό μετάλλων, κατά τη λειτουργία ( και με πολύ αργό ρυθμό, λέω εγώ σύμφωνα με την δική μου εμπειρία στα αυτοκίνητα μου ) φτιάχνει μια επίστρωση εκεί που υπάρχει τριβή και στη συνέχεια φθείρεται η επίστρωση, δηλαδή εγώ το εξηγώ ότι προσθέτει υλικό μέχρι να γεμίσει το κενό και στη συνέχεια αρχίζει η φθορά του, με τον τρόπο αυτό καθυστερεί την φυσιολογική φθορά. Όταν λέω κενό, μιλάω για μερικά microns, μην παρεξηγηθώ.Σε σαζμάν μου που ακουγότανε πολύ κάποιο ρουλεμάν όταν πέρναγα από τοιχία σε γέφυρες, έκανε 6 μήνες να σταματήσει ο θόρυβος του, σταμάτησε όμως.
Σε κινητήρα μου που είχα θόρυβο σαν ντήζελ από τα υδραυλικά ωστήρια στο ξεκίνημα για 2-3 λεπτά, τα άφηνα να βαράνε για πάνω από 2 χρόνια γιατί είχα πολλές δουλειές και δεν μπορούσα να ασχοληθώ, όταν το έβαλα, σε μια εβδομάδα σταμάτησαν να βαράνε, και δεν το ξανάκαναν για πάνω ασπό 150.000 χλμ μέχρι που το άφησα στην άκρη το αμάξι γιατί είχε 350.000 χλμ και έχει μεγάλη συνολική φθορά το μοτέρ, και η καρότσα θέλει μαζέματα, κάποτε θα το φτιάξω ή θα το πετάξω.
Αυτά έκανα, αυτά ξέρω, αυτά λέω, ούτε το πουλάω, ούτε τον ξέρω το αντιπρόσωπο, ούτε συμφωνώ με την τιμή του, καλό μεν, αλλά ακριβό για το σήμερα. Το έχω βάλει σε 4 αμάξια, και θα το βάζω συνέχεια, νομίζω ότι κάτι προστατεύει.
ναι,ετσι ειναι,οσο αφορα το θεμα της τιμης οντως αλμυρουτσικο και το σωζει οτι δεν απαιτειται σε καθε αλλαγη....
εγω βαζω το Χ1R με κοστος περι τα 25ευρω τα 240ml,οπου θελει το μισο σε καθε αλλαγη -
Εβαλα προ ημερων το motorkote στο σασμαν και ηδη εχω δει τεραστια διαφορα προς το καλυτερο...το γρατσουνισμα της 2ας μειωθηκε δραματικα και πλεον γινεται ορατο μονο σε πολυ βιαιες αλλαγες (κοινως καρφωτες), ενω πριν υπηρχε και στις απλα σβελτες
Εν ολιγοις σε καθημερινη εως και σβελτη οδηγηση ειναι να σαν μην υπαρχει πια, ουτε που γινεται αντιληπτο . Ειμαι ενθουσιασμενος απ το προϊον και θα δω ακομα καλυτερα αποτελεσματα εν καιρω -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εβαλα προ ημερων το motorkote στο σασμαν και ηδη εχω δει τεραστια διαφορα προς το καλυτερο...το γρατσουνισμα της 2ας μειωθηκε δραματικα και πλεον γινεται ορατο μονο σε πολυ βιαιες αλλαγες (κοινως καρφωτες), ενω πριν υπηρχε και στις απλα σβελτες
Εν ολιγοις σε καθημερινη εως και σβελτη οδηγηση ειναι να σαν μην υπαρχει πια, ουτε που γινεται αντιληπτο . Ειμαι ενθουσιασμενος απ το προϊον και θα δω ακομα καλυτερα αποτελεσματα εν καιρωΠες μας μετά από 2 μήνες πως είναι το σαζμάν, μην το ξεχάσεις ΟΚ ?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλο ειναι αυτα τα βελτιωτικα να τα βαζουμε ειτε στο μοτερ ειτε στο κιβωτιο απο την πρωτη μερα που αγοραζουμε ενα καινουργιο αυτοκινητο,καθως παντα καλυτερη ειναι η προληψη απο την θεραπεια!Σωστα,
αλλα το καλυτερο θα ηταν να εχει στρωθει πρωτα ο κινητηρας. -
Τα βιντεάκια τα είδατε ?
Ξεκινήστε από το τελευταίο, που είναι κάτω.
-
Μα τι έγινε, τερμάτισε το δυναμόμετρο;
-
Τα βιντεάκια τα είδατε ?Ξεκινήστε από το τελευταίο, που είναι κάτω.
στο πρωτο βιντεο, στο 1.18 που αρχιζει και ντουμανιαζει τι σημαινει;;
-
Ότι αρχίζει και καίγεται από την τριβή το Motorkote, μήπως όμως μέτρησες τον χρόνο μεταξύ του και μεταξύ των άλλων αντιτριβικών ?
Όπως επίσης και όλα είναι βουτηγμένα σε μπάνιο λαδιού και motorkote έβαλε λίγες σταγόνες ?
Εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακό όπως το δείχνει και επειδή το χρησιμοποιώ πιστεύω ότι κάπως έτσι είναι.
-
Να προσθέσω κι εγώ δύο πράγματα.
-
Έχω δει να κάνει τεράστια διαφορά σε σασμάν από τράνσαλπ, το οποίο ήταν σφιχτό και βροντούσε στις αλλαγές. Μετά έγινε βουτυρένιο.
-
Αυτό δεν ξέρω αν ήταν λόγω του μοτορκότε. Έβαζα στο αμάξι. Μου έτυχε ένα φίλτρο λαδιού που πετούσε το λάδι από την τσιμούχα του. Κάποια στιγμη, άρχισε να ανάβει το λαμπάκι του λαδιού στις στροφές. Έκανα ~25 χλμ (πολύ ήπια βέβαια) μέχρι να φτάσω στο σπίτι και να αλλάξω λάδια και φίλτρο (με την ψυχή στο στόμα). Το λάδι που έβγαλε δεν ήταν πάνω από κιλό με τίποτα. Το αμάξι δεν έπαθε απολύτως τίποτα!!!!!!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
-
Έχουμε 6 αυτοκίνητα, σε όλα βάζουμε motorkote στα μοτέρ / σαζμάν / διαφορικά / τιμόνια.
-
ολα καλα και ωραια αλλα -παντα υπαρχει ενα αλλα- για τσεκ λιγο το λινκ http://www.bestsynthetics.gr/page-title προς τη μεση και κατω γινεται αναφορα στα προσθετα, ειναι απο την amsoil η οποια ειναι καθετη στο ΟΧΙ της για προσθετα.
αυτο το αλλα..........
MotorKote αξιζει?