Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ξερω οτι το χειροκινητο ειναι πολυ καλο. Αλλα οπως ειπα, δεν θελω το 2011 να ανακατευω λαδια. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος.
μπορει και να γερασα, και ο Σουμι με κουμπακια αλλαζει
...σχετικο ειναι και αυτο. Αν θελεις ανεση, σαφως και ναι, ιδιαιτερα αν κινεισαι αρκετα στο κεντρο της πολης.
Αν θελεις καποια στιγμη την μεγιστη δυνατη ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει ενα καλοστημενο
hatch των 150-180ιππων, σιγουρα ενα καλο χειροκινητο, προσθετει παρα αφαιρει στην διαδικασια.
Του Σουμι, τις 'καρφωνει' ομως, του focus δεν προκειται ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα...
σε ποιοτητα ναι μου φανηκε ενα κλικ κατω. Ειδα και τις 3 εκδοσεις. Καθε αλλο παρα αρνητικο ειναι αυτο! Μια χαρα μου φανηκε. Συνολικα σαν εικονα εσωτερικου, ειναι πανω απο το γκολφ, λογω σχεδιασης και εξοπλισμου.
δε με νοιαζει τι λενε τα περιοδικα και τα reviews, εχω δικα μου ματια
Αλλο ομως το ενα, αλλο το αλλο. Εαν σου φανηκε ανωτερη η εικονα του εσωτερικου, (παροτι κατωτερω σε υλικα) αυτο δεν αναιρει τις αποψεις των αρθρων, και παραλληλα ισορροπει καπως την λιγο πιο κατωτερη ποιοτητα που εσυ διαπιστωνεις σε σχεση με το Golf.
Για εξαιρετικη εξαλλου ποιοτητα διαβασα, οχι οτι ειναι η καλυτερη ΟΛΩΝ , της κατηγοριας, αλλα και παλι τα δικα σου ματια
δεν σημαινει οτι απαραιτητα αποτελουν σημειο αναφορας ως προς την αντιληψη της καλυτερης δυνατης, απτης ποιοτητας... Σεβαστη παραυτα η παρατηρηση σου, και οσωνουπω θα το δω και εγω απο κοντα, μιας
και υπαρχει ενδιαφερον.
Εν αναμονη βεβαια, και δοκιμων επι Ελληνικου εδαφους, και φυσικα εντυπωσεων απο διαφορους χρηστες στο forum.