-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ειδικα το πισω μερος και τα πισω φωτα ειναι fail.
όντως είναι λίγο περίεργα, δεν μπορούσαν να τα κάνουν πάλι όρθια όπως τις προηγούμενες γενιές. Όπως είχε πει κάποιος focus χωρίς όρθια πίσω φώτα δεν είανι focus
+1000000000000000000000000000000000
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /97295.asp
-
μαυρα χαλια σαν κινεζικο ειναι
-
Απαισιο...
-
Ιουυυυυυυυ
Απο μπροστα μοιαζει με ενα μεγαλο Ka!!!To πισω... αστο καλυτερα
Καλα γιατι το εκαναν μουσταρδι??? Το πορτοκαλι μια χαρα ηταν....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΣΩ
-
Καμια εκδοση και κανενας τυπος αμαξωματος που να μ αρεσει.. Ιδιως το st.. Σα να το εσκασε απο τις σελιδες του burn out..
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απαισιο...Και γιατι χαιρεσαι?
-
Γιατι θα αναδεικνυεται η Giulietta QV
Το βρηκα??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ιουυυυυυυυ
Απο μπροστα μοιαζει με ενα μεγαλο Ka!!!Δεν ξέρω αν μοιάζει με μεγάλο ΚΑ αλλά μοιάζει να 'φωνάζει' ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Περι ασχήμιας ... νομίζω έφτασε νομίζω στο top!
Καταφεραν να κάνουν το γρήγορο ξάδερφο αυτού: http://www.markpakula.com/pics/pf/wtf car/IMG_0450.JPG και η πρόσοψη του Peugeot 308 να μοιάζει ... γλυπτό!Για εμένα σε εμφάνιση το επόμενο Focus (είτε απλό είτα ST), πολύ απλά ...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γιατι θα αναδεικνυεται η Giulietta QVΤο βρηκα??
Το πιθανοτερο..
-
Μας εφαγε το 'παγκοσμιο αυτοκινητο' υποψιαζομαι
-
lol πώς είναι έτσι; Μετά τα κατά την γνώμη μου όμορφα mondeo και fiesta ακόμη και focus mkII facelift περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό το έκτρωμα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
2009 ;
Καμιά φορά όταν βλέπω αυτά τα σχέδια της 1ης σελίδας, σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα σου δημιουργείται απορία γιατί δεν ακολούθησαν την παραπάνω σχεδίαση;
-
Ενταξει παλι θα λεγανε οτι δεν κανανε κατι ρηξικελευθρο αλλα η πραγματικη απαντηση ειναι οτι θα ειναι παγκοσμιο αυτοκινητο γιαυτο εχει ψιλοβλακειες στην εμφανιση.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Ενταξει παλι θα λεγανε οτι δεν κανανε κατι ρηξικελευθρο αλλα η πραγματικη απαντηση ειναι οτι θα ειναι παγκοσμιο αυτοκινητο γιαυτο εχει ψιλοβλακειες στην εμφανιση.Μα ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο είναι προτιμότερο να είναι άχρωμο( το οποίο πάλι δεν είναι καλό) και να μην έχει ένα συγκεκριμένο στυλ για να είναι αρεστό σε όλους. Το συγκεκριμένο έχει ένα πολύ εκκεντρικό στυλ.
-
kinetic design
-
Οντως μπροστα ειναι σαν μεγαλο ΚΑ και η μασκα μπροστα ειναι πολυ απλη.Μοιαζει λες και τα φωτα εχουν παει για βρουβες.Καμια σχεση με το ST που υπαρχει τωρα που ειναι μ@υναρος... Καλα ειναι το focus MkI θα το κρατησω γενια σε γενια για να δειχνω τι παει να πει πραγματικη ομορφια focus.
-
στερεψαν απο ιδεες μου φαινεται!
ενα ακομα αδιαφορο σχεδιαστικα μεσο μετακινησης -
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
retarted designfixed
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nα μετακινηθεί το θέμα άμεσαΔεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Μιλάμε για το πιο άσχημο hatch της αγοράς. Τραγωδία.
Ford Focus 2011