-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Οι μοτοσικλέτες έχουν πιο πολλά άλογα από 1000 κυβικά και αντέχουν. Των αυτοκινήτων γιατί να μην αντέχουν? Επίσης, ο κινητήρας δεν σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και πωλείται, ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ κι όλας. Και μάλιστα σε πολύ σκληρές συνθήκες. Για να πωλείται, αντέχει.Οι μοτοσυκλετες ομως ζυγιζουν οσο οι δυο πορτες ενος αυτοκινητου και εχουν ελαχιστη ροπη για τα αλογα που βγαζουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Ετοιμο' τοτε και το ... KA ST!!!Μακάρι αλλά δεν το νομίζω γιατί το Ka είναι στην ουσία ένα Fiat 5oo με άλλο αμάξωμα και τα μηχανικά του
μέρη είναι επίσης Fiat. Ίσως στην επόμενη γενιά του Ka, αν το φτιάχνει πλέον η ίδια η Ford.Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσους προγήθηκαν πως αν η Ford τιμολογήσει σωστά τα μοντέλα με το νέο κινητήρα θα
κάνει καλές πωλήσεις. Αν πρόσεξα καλά το Focus με το νέο κινητήρα θα έχει κάτω από 110 γρ. CO2, επομένως το
Fiesta θα μπορούσε ίσως να πέσει και κάτω από τα 100-105 και να είναι ό,τι πιο οικονομικό στην κατηγορία.
Είδε κανείς πουθενά για έκδοση του κινητήρα με λιγότερους από 100 ίππους; Χρειάζεται νομίζω κάτι γύρω στους
80-85 ίππους η Ford... -
Βιντεακι του πολλα υποσχομενου χιλιαρη.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MpcEm_LQ1k
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Βιντεακι του πολλα υποσχομενου χιλιαρη.http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MpcEm_LQ1k
Είπαμε πολλά υποσχόμενος αλλά όχι κι έτσι...
Μήπως εννοούσες αυτό;
-
Όσον αφορά την αξιοπιστία... σιγά τα ωά! Η VW βγάζει 170-180 άλογα από 1,4 λίτρα χρόνια τώρα και ακόμη θυμάμαι τις ιστορίες ότι θα εκραγεί κλπ. παρά το ότι ήδη τότε η εταιρεία έβγαζε τον 1,8Τ στα 240 άλογα (μια έκδοση του ΤΤ).
Εγώ θα ήθελα να είναι δικύλινδρος ώστε να έχει ακόμα μικρότερη κατανάλωση και είμαι σίγουρος ότι γινόταν άνετα (κύλινδρος 500cc, 60 ίπποι ανά κύλινδρο) αλλά ok. -
Εγώ λέω να το κάνουμε μονοκύλινδρο σαν τα ΧΤ!
-
Ακούγεται ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Άλλα αν πιάσει τότε θα γέμισει ο τόπος Focus
-
Να το προσεξουν τελικά όλοι αυτο το downsizing. Στο τελος σ'αυτό θα φτασουν!
-
νομίζω θα ήταν Ο ιδανικός κινητήρας για το Fiesta.
για το focus το αυξημένο κόστος παραγωγής θα αντισταθμίζεται μόνο απο μειωμένη κατανάλωση και όχι απο κάτι ιδιαίτερο σε επιδόσεις. -
Από το βίντεο βλέπω πάλι ιμάντα θα έχει και όχι καδένα
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Από το βίντεο βλέπω πάλι ιμάντα θα έχει και όχι καδέναΠιθανότατα θα είναι με αλλαγές ανά 150.000χλμ. ή κάτι τέτοιο οπότε no problem
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Όσον αφορά την αξιοπιστία... σιγά τα ωά! Η VW βγάζει 170-180 άλογα από 1,4 λίτρα χρόνια τώρα και ακόμη θυμάμαι τις ιστορίες ότι θα εκραγεί κλπ. παρά το ότι ήδη τότε η εταιρεία έβγαζε τον 1,8Τ στα 240 άλογα (μια έκδοση του ΤΤ).
Εγώ θα ήθελα να είναι δικύλινδρος ώστε να έχει ακόμα μικρότερη κατανάλωση και είμαι σίγουρος ότι γινόταν άνετα (κύλινδρος 500cc, 60 ίπποι ανά κύλινδρο) αλλά ok.καλά περί αξιοπιστίας και vw έχουν χυθεί ποτάμια ...ιδρώτα πάνω στα πληκτρολόγια και σε συζητήσεις από πολέμιους και φίλους της εταιρείας! Μην το δένεις λοιπόν σαν επιχείρημα αφού υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις σε αυτό!
Το αν θα είναι αξιόπιστο τελικά αυτό το μοτεράκι της φορντ μόνο ο χρόνος και οι πολλοί ευχαριστημένοι κάτοχοι θα μας το επιβεβαιώσουν! Αλήθεια η αντίστοιχη πρόταση της φίατ πως τα πάει σε οικονομία και αξιοπιστία έτσι για να έχουμε ένα μετρο σύγκρισης;;; -
πραγματικές δοκιμές που έχουν γίνει στον ecoboost 1.000cc (φιεστα), έχουν δείξει, ότι η κατανάλωση του, δεν είναι για 1000cc, αλλά για 120Ηp. Όπως και να έχει πάντως, είναι μια πρόοδος ... πιο ελαφρύς και υπό συνθήκες πιο οικονομικός ...
-
έχεις κάποιο λινκ ή τουλάχιστον το νούμερο της κατανάλωσης;
-
πμ
-
Ekatsa k diavasa sxedon olh th kouventa pou anoixtike me aformi ton erxomo tou neou FORD FOCUS .. tou 3ou kata seira eton.
Auto pou exo na diloso ego (kathara prosopiki apopsi) katopin ereunas.. oi anthropoi tis FORD kataferan na mas parousiason mia se megalo vathmo veltiomeni ekdosi tou FOCUS pou oloi gnorizame mexri tora!
Oson afora tin exoteriki tou emfanisi de mporo na katalabo giati exoun graftei toso arnitika (se merikes periptoseis tha mporousa na ta xaraktiriso kakoproereta) sxolia edo mesa... gnomi mou einai pos to neo FOCUS einai kathara mia meganthumeni version to polupetuximenou FIESTA pou prosopika to vrisko polu omorfo toso esoterika oso k exoterika!
Se sugkrisi me ton antagonismo tora oles oi kritikes to vazoun mesa sta kalutera sti katigoria tou an oxi to kalutera! Vrisko logiko stous latreis tis taxutitas na aresei perissotero h Giulietta, me ti moni diafora omos oti h Giulietta einai kata polu akrivoteri tou FOCUS kati to opoio de xero posoi apo esas to exete labei upospin!! Xaraktiristika tha sas po oti to Focus me tis ekptoseis pou dinei h FORD k me tin aposursi peftei h timi tou konta 4.500!!! Milame diladi gia mia diafora tis taxeos toulaxiston 5.000 me 6.000 to opoio gia mena einai megalo meionektima... k giauto to logo k kateleixa sto na paro to FOCUS...en anamoni loipon molis to paralabo tha sas po k neotera!
Τα greeklish απαγορευνται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Πρώτα από όλα γράφε ελληνικά. Ο Μπιλλ θα σου την πέσει άγρια!
Δεύτερον, κρίνουμε το Φόκους σε σχέση με αυτό που ήταν. Μπορεί να είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο ακόμα και στην 3η του γενιά αλλά δεν είναι το οδηγοκεντρικό Φόκους που ξέραμε και σίγουρα έχασε την κοφτερη συμπεριφορά της 1ης και 2ης γενιάς. Το κακό δεν είναι ότι είναι χειρότερο οδηγικά από την Τζουλιέτα μόνο αλλά και από το Λεόν, ίσως και από Γκολφ με σπορ ανάρτηση. Βέβαια ξαναλέω ότι είναι καλό πακέτο και αν θυμάσαι στο δικό σου θέμα, είχα υποστηρίξει την επιλογή σου να το πάρεις βάσει όσων ζητούσες.
Οπότε με το καλό η παραλαβή και να το χαρείς!
-
Και καλά θα του κάνει , του το έγραψε και στο άλλο thread .
Ήμαρτον τα ματάκια μας. -
http://www.autoblog.gr/2011/11/29/ford- ... t=FaceBook
Ωραια εκδοση αυτη... Σαν να βελτιωθηκε λιγο εμφανισιακα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις... Βεβαια και παλι το πισω μερος δεν χωνευεται..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
. . . Βεβαια και παλι το πισω μερος δεν χωνευεται..Μα καλά στραβοί είναι και δεν το βλέπουν ????????????????????????????????????
Project
Να βγει ένας after market να βγάλει τα πίσω φώτα χωρίς την εξοχή στο πλάι , ή η εξοχή να είναι στο χρώμα του αυτ/του να μην φαίνεται .Face Lift , ΤΩΡΑ !!!!!
Ford Focus 2011