-
Μεγεια!!Καλα χιλιομετρα!Πολυ καλη επιλογη καi σε καλη τιμη!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
καλοτάξιδο
τελικά ποσο το πήρες?
μια χαρα ο εξοπλισμος της τρεντ απλά νομίζω πως δεν εχει τριπ κομπιουτερ+cruise control?Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !
Όσο λέει στην υπογραφή (έχω βάλει και τους τόκους ...). Η τιμή της προσφοράς ήταν 14.500 συν 150 € για τα τέλη !
Όντως, δεν έχει cc, αλλά ποιος νοιάζεται ;
Ασημί είναι George...Καλορίζικο το focus, πολύ καλή επιλογή και σε τιμή χώμα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η τιμή της προσφοράς ήταν 14.500 συν 150 € για τα τέλη !Καλοτάξιδο! Μήπως μπορείς να κάνεις ανάλυση τιμής (αρχική μείον προσφορά μείον κτλ.) ;
Ξέρεις αν ισχύει παρόμοια προσφορά και για την έκδοση με τα 182 άλογα ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
καλοτάξιδο
τελικά ποσο το πήρες?
μια χαρα ο εξοπλισμος της τρεντ απλά νομίζω πως δεν εχει τριπ κομπιουτερ+cruise control?Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !
Όσο λέει στην υπογραφή (έχω βάλει και τους τόκους ...). Η τιμή της προσφοράς ήταν 14.500 συν 150 € για τα τέλη !
Όντως, δεν έχει cc, αλλά ποιος νοιάζεται ;
Ασημί είναι George...στα μουλωχτά έτσι; καλααααααααα
με γειες το όχημα, δεν ήξερα ότι και η φορντ έχει ξεπούλημα καλα χλμ!!!
-
Εντελώς ύπουλος
Καλά χιλιόμετρα!!
-
Παιδιά, η απόφαση ελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν φάση 'πάρ' το ή άσ' το'...
Μ. Τετάρτη το έκλεισα, μετά τις αργίες το πήρα (και εν τω μεταξύ έλειπα κιόλας...) .
@ Ernest: μπήκα σ' αυτήν την αγγελία και απλά πήγα στο κατάστημα. Υπάρχουν και 180άρια, αλλά αρκετά ακριβότερα (είναι και σε έκδοση Sport)... -
Καλοτάξιδο Γιάννη! Να το χαρείς!
-
Με γεια!
-
Βαλε μια φωτογραφια να το δουμε!
-
Καλοταξιδος Γιαααανν
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παιδιά, η απόφαση ελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν φάση 'πάρ' το ή άσ' το'...
Μ. Τετάρτη το έκλεισα, μετά τις αργίες το πήρα (και εν τω μεταξύ έλειπα κιόλας...) .
@ Ernest: μπήκα σ' αυτήν την αγγελία και απλά πήγα στο κατάστημα. Υπάρχουν και 180άρια, αλλά αρκετά ακριβότερα (είναι και σε έκδοση Sport)...Καλοταξιδο Γιαννη, να το χαρεις.
-
Καλοτάξιδο, ισως η μαλλον σιγουρα το καλυτερο μεσαιο αυτοκινητο all around. Σκεψου οτι 2 χρονια πριν δεν υπηρχε περιπτωση να φυγεις με τιμη κατω απο 22 χιλιαδες για αυτο το αμάξι. Δηλαδη το πηρες καινουργιο σε τιμη μεμαχειρισμενου. Δεν θελω να σκεφτομαι ποσο θα κανουν τα βενζινης 2011-12-13 μεταχειρισμένα μετα απο 5 χρονια.......
-
Εδώ και λίγο καιρό είμαι κάτοχος ford focus 1.600 ecoboost 182ps sport έκδοση. Το αμάξι είχε προσφορά και μου βγήκε 17.500 με το μεταλλικό + αισθητηρες και φυμέ. Σαν έκδοση ειναι πλήρης αν εξαιρέσεις τον cc. Από κατανάλωση μετά από 2000 χιλιόμετρα παρατήρησα οτι η μέση κυμμένεται στα 7 με νορμάλ, 7,5 με λίγο παραπάνω γκάζι και έχω δει 6 αλλά με στόχο την οικονομία (οχι πανω απο 90χλμ/ωρα). Γενικά πάντως δεν ειδα ποτε πάνω απο 8,2 ούτε έχω καποιο παράπονο ως τωρα.
-
δεν ειδες ποτε πανω απο 8.2
αρα τρως γερη παντοφλα.
-
1600 κυβικα τουρμπο βενζίνη και δεν έχεις δεί ποτέ πάνω απο 8,2λτ/100? Μάλλον μετακινείσαι αποκλειστικά και μόνο σε εθνικές οδούς ή σε καθαρά επαρχιακό δίκτυο που δεν έχει ούτε καν φανάρια. Και αυτά με πολλή προσεκτικό γκάζι γιατί ακόμα και εκεί αμα το πατήσεις ξεφεύγει. Δεν δίνω άλλη περίπτωση.
-
Στα σχεδόν 700 χιλιόμετρα που έχω έως τώρα με τον αντίστοιχο 150άρη, σε συνθήκες 'σχεδόν έρημης Εθνικής και επαρχιακού δικτύου', αλλά με ταχύτητες σαφώς πάνω από τα 90 και άστρωτο κινητήρα, έχω δει ΜΕΣΗ στο ένα ταξίδι (440 χλμ.) 6,5 λίτρα και στο άλλο (190 χλμ.) 5,9. Το δε λαμπάκι άναψε ενώ έχει ακόμη βενζίνη για περίπου 60 χλμ. (σε ανοιχτό δρόμο πάντοτε)...
-
Όπως λεει και ο φίλος παραπάνω ο κινητήρας ειναι άστρωτος, άρα δεν ανοίγω πάνω απο 4000-4500 στροφες. Ακόμα και σε αυτες τις ταχύτητες το αμάξι εχει δυνάμη και κινήται αξιοπρεπώς, εδώ με 6η και 4000-4200 στροφες δέιχνει 200 το κοντέρ. Αν μετά θέλουμε να μιλήσουμε για κόντρες ή περι παντόφλας μετά πιστεύω δεν έχει νοήμα να μιλάμε για κατανάλωση αφού είναι φυσιολογικό τοτε να κάψει. Το αμάξι πράγματι κινείται κατα βάση σε επαρχιακό δρόμο χωρίς 'τσαρουχώματα' άσκοπα στο γκάζι και τα 8.2 που ειπα τα είδα σε πόλη, πάντως αποφεύγω το σταμάτα ξεκίνα κυριώς επειδή ειναι άστρωτο και φοβάμαι το σκαμπανέβασμα των στροφών... θέλω να γίνει ομαλά.Τέλος φίλος με volvo v40 t4 ίδιο κινητήρα έχει μέση στα 6.5-7.
-
Το σωστό στρώσιμο ενός μοτέρ βέβαια γίνεται με ανεβοκατέβασμα στροφών και όχι με σταθερές RPM. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
-
Υπάρχουν πολλές απόψεις περί στρωσίματος, όπως κατευθείαν σκισιμο ή εναλλαξ σκισιμο και χαλαρή βόλτα, δεν ειναι το θέμα αυτό τωρα απλα καλύτερα το σκαμπανέβασμα να γίνεται και με μία σοβαρή ταχύτητα σε χλμ και στο κιβώτιο και όχι 1η-2α νεκρά. Άποψη μου βέβαια χωρίς να ειμαι ειδικός.
-
'Οπως το λέει ο Zeus, ανεβοκατεβάσματα στροφών και μεταβολή ταχύτητας (π.χ. ρεπρίζ 120-160 ...) .
Ford Focus 2011