-
Πολυ ωραια !Μου αρεσει!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/x1-e84-01.jpgΤην 7άρα καρότσα-pick up δίπλα κανείς δεν την παρατήρησε?
-
εννοειται πως την παρατηρησαμε.....
-
Ο χρήστης angpar έγραψε:
Στην επίσημη σελίδα δεν έχει κινητήρες βενζίνης εκτός από τον 28ι όλοι άλλοι είναι πετρελαίου
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/x ... ience.htmlΤώρα το είδα σε άρθρο για την έκθεση της Φρανκφούρτης που το παρουσίασαν και στη σελίδα www.bmw.de ... ο μόνος βενζινοκινητήρας είναι ...3λιτρος!
-
Το ίδιο εσωτερικό πάντως θα έχει και ο επόμενος άσσος...αλλά και εξωτερικά πάντως θα έχουν πολλά κοινά.
-
Αααααασχημο ρε παιδια πισω μπρος !!
-
Νομίζω πως απογοητευει για αυτό που λέει το όνομα του. Δεν έχει διαστάσεις μικρομεσαίου, έχει πολλά κυβικά με την 4κίνηση, είναι ακριβότερο (από το ωραιότερο ακόμα και τώρα Χ3) -τιμές Γερμανίας ενώ και σύμφωνα με όσους την έχουν δει απο κοντά (σχόλια στο νετ, έντυπα κλπ) δείχνει σαν υπερυψωμένο SW (προσωπικά όχι κακό για μένα) παρα για μικρομεσαίο Suv.
ΥΓ. Οι μελλοντικές προτάσεις του ανταγωνισμού με τα Q3 και Q1 (εκεί θα υπάρχει το Mini Suv βέβαια) της Audi μου φαίνονται πιο καλές για την Ελλάδα!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Από τιμή άραγε κανένα 35άρι να υπολογίζουμε?υπολογισε 1500 ευρω παραπανω απ το tiguan η καθε εκδοση!!
-
Να'τες και οι τιμούλες:
http://www.protothema.gr/content-carspe ... gory_id=39
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Το 3λτ κάνει όσο το 330i Ε90
-
Πω πω, τιμη ευκαιριας. Τρεχατε να προλαβουμε!!!
Εχω στηθει εξω απο την αντιπροσωπεια και περιμενω να ξημερωσει για να την παραγγειλω....Μικροτερη BMW (Χ1) σε τιμη μεγαλυτερης (Χ3). Απιστευτο!!!!
-
40κ€ για το 4κινητο με τα 177 η 45 για το 4κινητο με τα 204 αλογα(κ τις ροπες-καταναλωσεις που εχουν), δεν μου φαινονται κ πολλα..κ το q5 πανω κατω τοσο στοιχιζει(εδω το τιγκουαν σε αυτες τις ιπποδυναμεις-καταναλωσεις κ ξεφευγει ασχημα,το χ1 σας χαλαει?)..δεν λεω οτι ειναι ευκαιρια,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το q5(κ το τιγκουαν) να τα αξιζει(?) κ η μπεμπα οχι..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
40κ€ για το 4κινητο με τα 177 η 45 για το 4κινητο με τα 204 αλογα(κ τις ροπες-καταναλωσεις που εχουν), δεν μου φαινονται κ πολλα..κ το q5 πανω κατω τοσο στοιχιζει(εδω το τιγκουαν σε αυτες τις ιπποδυναμεις-καταναλωσεις κ ξεφευγει ασχημα,το χ1 σας χαλαει?)..δεν λεω οτι ειναι ευκαιρια,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το q5(κ το τιγκουαν) να τα αξιζει(?) κ η μπεμπα οχι..Ξαναδές τα βασικά γιατί τα 40Κ € είναι για το DIESEL. Δεν υπάρχει ατμοσφαιρική 2λτ έκδοση (ακόμα) παραμόνο diesel που κατά την άποψή μου είναι σωστό. Ατμοσφαιρικό υπάρχει 3λτ που κάνει 5.000€ ακριβότερο από το Q5 2.0Τ-Q.
-
κ επειδη ειναι πετρελαιο?για μενα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα,απεναντιας το θεωρω πολυ καλυτερο..ελλαδα δεν ειναι μονο αθηνα-θεσσαλονικη..
κ επισης οσοι δεν μπορουν,ας κανουν υπομονη μεχρι να ερθουν οι διλιτροι υπερσυμπιεσμενοι..
ελπιζω μονο να μην βγαλει τα προβληματα που εβγαλε το q5.. -
Εγω εχω μπερδευτεί...αν το Q5 είναι στην κατηγορία του Χ3 και η Χ1 είναι στην κατηγορία του Tiguan(?) αλλα με τιμή στην κατηγορία του Q5...τότε η νέα Χ3 σε ποια κατηγορία θα παίζει? Σε αυτή του Q5 αλλα με τιμή στην κατηγορία του Q7? και η επόμενη X5 που θα παίζει? στην κατηγορία του Q17?
το έχουνε χέσει λίγο το θέμα! -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Εγω εχω μπερδευτεί...αν το Q5 είναι στην κατηγορία του Χ3 και η Χ1 είναι στην κατηγορία του Tiguan(?) αλλα με τιμή στην κατηγορία του Q5...τότε η νέα Χ3 σε ποια κατηγορία θα παίζει? Σε αυτή του Q5 αλλα με τιμή στην κατηγορία του Q7? και η επόμενη X5 που θα παίζει? στην κατηγορία του Q17?
το έχουνε χέσει λίγο το θέμα!Βασικά το 3λτ είναι πανάκριβο επειδή ταξινομείται σαν 3λτ άρα παίρνει τρελό φόρο. Λογικά τα 2λτ θα παίζουν στις τιμές των diesel και αν κρίνω από τη 320i vs 320d η βενζίνη θα είναι και φθηνότερη κατά (~5Κ).
κ επειδη ειναι πετρελαιο?για μενα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα,απεναντιας το θεωρω πολυ καλυτερο..ελλαδα δεν ειναι μονο αθηνα-θεσσαλονικη..
κ επισης οσοι δεν μπορουν,ας κανουν υπομονη μεχρι να ερθουν οι διλιτροι υπερσυμπιεσμενοι..
ελπιζω μονο να μην βγαλει τα προβληματα που εβγαλε το q5..Συμφωνώ...αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων έρχονται από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Θα έρθουν απ'ότι ακούγεται 2λτ ατμοσφαιρικοί για την Χ1, στα 150ΗΡ.
-
την ειδα απο κοντα σε μια on road εκθεση στα ιωαννινα
ειχε 2-3 x1 δεν μου αρεσαν καθολου, δειχνει ασχημη και αταιριαστη
αντιθετα μου αρεσε αρκετα η 5αρα gran turismo
διπλα διπλα τα μοντελα ειδικα φαινοτανε σαν τη μερα με τη νυχτα
αναφερομαι βεβαια στο προσωπικο μου γουστο για την εξωτερικη εμφανιση και μονο, τιποτε παραπανω -
Την ειδα και εγω σημερα απο κοντα στην Χαλκιδα και για να πω την αληθεια με ψιλο απογοητευσε το
μικρο σουβλακι της BMW.Μεσα βεβαια τα πραγματα ειναι καλυτερα και απο χωρους εχει αρκετα καλους.
Ιδου και μερικες φωτος: -
Μέγεθος Χ3 φαίνεται να έχει...
-
τι φωτο είναι αυτές...
σαν να το κλέψανε και το πήγες κάτω από καμία μάντρα
Τωρα για τις τιμές
Ειναι φτηνό καθώς το diesel κάνει όσο tτο 320i....
Αρα μια χαρά τιμή εχει για BMW
-
Το είδα σήμερα σε καφέ, μάυρο και λευκό. Στο μαύρο δεν μου άρεσε καθόλου, στο καφέ ήταν ΟΚ και στο λευκό πολύ όμορφο. Πιστεύω ότι είναι από τα αυτοκίνητα που το χρώμα πάιζει μεγάλη σημασία, λόγω περίεργου σχήματος.
Πάντως η τιμή του πιστεύω ότι είναι πολύ καλή....το 3λιτρο έχει €10.000 πιο φτηνά από το αντίστοιχο Χ3 και είναι πιο καινούργιο, με καλήτερη τεχνολογία και περισσότερους χώρους.
BMW X1 2009-2015 (Ε84)