Επισκεψη σε αντιπροσωπεια opel την Ροδο για εξακριβωση προσφορας 2200 ευρω σε corsa.
Τα καλα νεα: ναι ισχυει ειτε μετρητοις ειτε με χρηματοδοτηση.
Τα περιεργα νεα: αρχικη τιμη καταλογου στο site της opel για corsa 1.2 5D cmon 13040 ευρω, στον εμπορο 13415 ευρω. Λες οκ, θα ειναι τα εξοδα μεταφορας, προετοιμασιας, γνωριμιας, αποχωρισμου κλπ.
Προσθετει ομως και κι αλλα 500 ευρω για 'Τελη, Πινακιδες, Εξοδα'. 75 ευρω ειναι το τελος αδειας και 94 ευρω τα τελη κυκλοφοριας, τα υπολοιπα τι ειναι.....??????????????
Τελικη τιμη με μεταλλικο χρωμα,και κανονικη ρεζερβα 12195 ευρω.
Επικοινωνησα και με μια αντιπροσωπεια της OPEL στην αθηνα και πηρα προσφορα για το ιδιο ακριβως αυτοκινητο 11800 ευρω και δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος (προσωπικα αδιαφορω για τα δωρα αλλα καποιο εστω μικρο κοστος θα εχουν, το οποιο εγω κερδιζω).
Νομιζω οτι ενα 500ρικο παει υπερ εμπορου λογω εορτων. Μηπως λογω εκπτωσης....κατι τις παραπανω δεν θα φανει.....
Παρακαλω τα φωτα σας αν αγορασατε, πηρατε προσφορα η γνωριζετε γενικα κατι παραπανω για την συγκεκριμενη περιπτωση!!!!