-
Μου θυμιζει συγκριτικο γνωστου περιοδικου που κυκλοφορει στην Ελλαδα, που ενω στις ρεπριζ το Α αυτοκινητο ηταν συνεχως αρκετα πιο γρηγορο απο το Β, αυτοι στο πινακακι που βαθμολογουσαν επιμερους πραγματα εβαλαν 6/10 για τις ρεπριζ του Α και 8/10 ή 9/10 για τις ρεπριζ του Β...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι δε καταλαβες Σαββα? Μιλαει ο ανθρωπος για ενα αρθρο (δε το εχω διαβασει) στο οποιο εκθειαζουν το megane rs, λενε μονο 2-3 πραγματακια θετικα για το golf και βγαζουν νικητη το golf?
Τι δε σου κανει εντυπωση απ ολα αυτα?Εσάς γιατί σας κάνει εντύπωση; Είναι προσωπική άποψη του δοκιμαστή. Αν εγώ θέλω να το αγοράσω θα το αγοράσω.
Δεν είναι οι κάρτες με το ΥΠΕΡΑΤΟΥ ποιος κερδίζει να μου το κληρώσουν.ΥΓ. μιλάς με έναν φανατικό οπαδό του τωρινού Megane RS. Το χω οδηγήσει κιόλας. Το έχει ο άντρας της αδερφής μου.
-
Συγκρινεις 2 αμαξια.. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,περιοδικο εισαι ρε φιλε...Βγαζεις οτι σε 10 τομεις το ενα υπερτερει σε 7 και το αλλο σε 3 και μου βγαζεις το τελευταιο καλυτερο.. αυτο λεμε...
-
Aλεξίπτωτο φοράς ή πέφτεις έτσι από τα σύννεφα;
-
Ναι οκ δεν ειναι και η πρωτη φορα.. αλλα τι καθεσαι και μου υπερασπιζεσαι αυτη τη συμπεριφορα..?
-
Περιμενω παραθεση με λινκ απο εγκυρο δοκιμαστη/δημοσιογραφο/.../... που να φωτισει την αληθεια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι οκ δεν ειναι και η πρωτη φορα.. αλλα τι καθεσαι και μου υπερασπιζεσαι αυτη τη συμπεριφορα..?Κάνεις λάθος! Δεν υπερασπίστηκα τίποτα.
-
Αυτό το Ότομπίλντ είναι υποτιμητικό για τη νοημοσύνη του κόσμου. Κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται Die VW reich.
-
Αμα το στίψεις δυνατά στάζει μάρκετιν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι δε καταλαβες Σαββα? Μιλαει ο ανθρωπος για ενα αρθρο (δε το εχω διαβασει) στο οποιο εκθειαζουν το megane rs, λενε μονο 2-3 πραγματακια θετικα για το golf και βγαζουν νικητη το golf?
Τι δε σου κανει εντυπωση απ ολα αυτα?Εσάς γιατί σας κάνει εντύπωση; Είναι προσωπική άποψη του δοκιμαστή. Αν εγώ θέλω να το αγοράσω θα το αγοράσω.
Δεν είναι οι κάρτες με το ΥΠΕΡΑΤΟΥ ποιος κερδίζει να μου το κληρώσουν.ΥΓ. μιλάς με έναν φανατικό οπαδό του τωρινού Megane RS. Το χω οδηγήσει κιόλας. Το έχει ο άντρας της αδερφής μου.
Τυχερός είσαι γιατί πέντε έχουν πουληθεί όλα κι όλα. Μήπως τον λένε Γιώργο τον άντρα της αδελφης σου, μήπως είναι γιατρός ή μήπως μένει Χαλκίδα? (ξέρω τους τρεις απ΄ότι κατάλαβες)
-
viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2327936#p2327936
-
Βαλόμεθα πανταχόθεν
-
Τέλειο αυτό το χρώμα στο RS.
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Τυχερός είσαι γιατί πέντε έχουν πουληθεί όλα κι όλα. Μήπως τον λένε Γιώργο τον άντρα της αδελφης σου, μήπως είναι γιατρός ή μήπως μένει Χαλκίδα? (ξέρω τους τρεις απ΄ότι κατάλαβες)
Δεν ειναι μονο 5, αλλα βεβαια δεν ειναι και πολλα παραπανω..
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βαλόμεθα πανταχόθενσυνάδελφοι, επίθεση στον Γερμανικό άξονα. Η συμμορία της Μέρκελ φταίει για όλα
-
Που είσαι Qsis
Για δες εδώ -
Δοκιμή του Renault Megane RS 265 Trophy από το Drive:
http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=194
Και άλλη μία του Megane RS 250 Cup από το Cityauto:
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Που είσαι Qsis
Για δες εδώTrack Performance
S3 Megane RS Mk III
1 points 69 points -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Που είσαι Qsis
Για δες εδώTrack Performance
S3 Megane RS Mk III
1 points 69 points -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δοκιμή του Renault Megane RS 265 Trophy από το Drive:http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=194
Και άλλη μία του Megane RS 250 Cup από το Cityauto:
μορφονιός
vs κάγκουρας
τι την θέλατε ρε λαλάκες την κόκκινη λωρίδα;
Renault Megane 3 R.S.