-
ναι σαφως πιο σκληρο (και σαφως πιο κοφτερο τιμονι)
αλλα οχι σαν το ΤΤ που περιγραφω το οποιο ηταν πετρα (βεβαια παιζουν ρολο και οι ζαντες εκει, αλλα εφτανε στο σημειο του ενοχλητικου, ηταν ομως πολεμικη μηχανη )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι σαφως πιο σκληρο (και σαφως πιο κοφτερο τιμονι)αλλα οχι σαν το ΤΤ που περιγραφω το οποιο ηταν πετρα (βεβαια παιζουν ρολο και οι ζαντες εκει, αλλα εφτανε στο σημειο του ενοχλητικου, ηταν ομως πολεμικη μηχανη )
παντως το s3 ειναι S3!τα εχεις ολα!!!απο ονομα μεχρι ουσια: ειναι τετρακουνα (το λεω γιατι σε αυτο το topic εχουν πολυ αδυναμια στα τετρακινητα )
παντως αν ειναι οπως τα λετε κουτσουρο η αναρτηση,τοτε ειναι μονο για πιστα,αρα σε μια πιστα ενα σιροκο R(στο σπορ προγραμμα) θα ειναι ποιο αποτελεσματικο απο το megane RS -
εξισου αποτελεσματικα ειναι στη πιστα αυτα τα 2 , με κριτηρια πιστας ειναι τα πιο γρηγορα hot hatch που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στη παραγωγη και μπορει να παρει ο καθενας (γιατι υπαρχουν και πιο γρηγορα που ειτε δεν παραγονται ειτε δεν εχουν βγει ακομα)
οριστε και οι χρονοι τους πανω κατω τι ιδια κανουν..
http://fastestlaps.com/comparisons/rena ... cco_r.html(τη τετρακινηση μαλλον μονο εγω τη γουσταρω μην νομιζεις οτι αρεσει σε ολους, ειδικα το haldex)
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
ναι σαφως πιο σκληρο (και σαφως πιο κοφτερο τιμονι)
αλλα οχι σαν το ΤΤ που περιγραφω το οποιο ηταν πετρα (βεβαια παιζουν ρολο και οι ζαντες εκει, αλλα εφτανε στο σημειο του ενοχλητικου, ηταν ομως πολεμικη μηχανη )
παντως το s3 ειναι S3!τα εχεις ολα!!!απο ονομα μεχρι ουσια: ειναι τετρακουνα (το λεω γιατι σε αυτο το topic εχουν πολυ αδυναμια στα τετρακινητα )
παντως αν ειναι οπως τα λετε κουτσουρο η αναρτηση,τοτε ειναι μονο για πιστα,αρα σε μια πιστα ενα σιροκο R(στο σπορ προγραμμα) θα ειναι ποιο αποτελεσματικο απο το megane RSΜην μπερδεύεσαι. Η αποτελεσματικότητα δεν έχει να κάνει μόνο με τη σκληρότητα της ανάρτησης
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Η αποτελεσματικότητα δεν έχει να κάνει μόνο με τη σκληρότητα της ανάρτησης
σωστος
-
Το ΣιρόκκοΡ έχει μπλοκέ;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Το ΣιρόκκοΡ έχει μπλοκέ;Οχι, ηλεκτρονικουρες
Αμα το παρει ο βελλ ομως μπορει να αποκτησει
-
Εντυπωσιακό τότε που έχει παρόμοιους χρόνους με το RS! Γιατί ο Γάλλος έχει και μπλοκέ, έχει και revo knuckles (ή έτσι τα λένε τα της Ford;), τα οποία του δίνουν ένα σαφές πλεονέκτημα, στα χαρτιά τουλάχιστον.. Προφανώς το Σιρόκκο έχει πολύ ομοιογενή συμπεριφορά, που πιστεύω οφείλεται στα:
- πολύ καλό πλαίσιο
- σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση - ενδοτικότητα
- XDS (?)
- ομαλή παροχή ισχύος
Κοινώς, το αμάξι είναι φτιαγμένο να κρατάει την ταχύτητά του και όχι να 'σκοτώνει' σε επιμέρους τομείς..
-
το μοντελο rs που εβαλα εγω μπορει να μην ειναι με το μπλοκε
-
Ναι, το cup είναι που έχει το μπλοκέ; Αν είναι το απλό, δεν θα έχει..
Έχει βέβαια τις ανεξάρτητες πλύμνες, είναι αρκετά σημαντικές από μόνες τους..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με ποια λογικη το scirocco πχ θα ειναι λιγοτερο ανετο?επειδη τα γαλλικα ειναι και καλα ανετα και τα γερμανικα οχι?
κι εγω σου λεω οτι τα ημιακαμπτα χοροπηδανε και οι πολλαπλοι οχι(το φοκους περα απο το οτι σηκωνει τροχο οταν στριβει εχει και γελοια χαμηλοπροφιλο λαστιχο , θα ειναι κατσικι, το βγαζουμε εκτος)
ΥΓ δεν αποκλειω παντως οτι το σιροκο θα ειναι σκληρο, δε το δενω κομπο οτι θα ειναι εξισου ανετο με το δικο μου
(και το δικο μου ειναι αστεια ανετο για χοτ χατσια)απο και και περα ο καθενας θεωρει ανετο οτι θελει, εδω μου ελεγαν με παθος οτι ειναι ανετη η μιτο, η οποια εχω διαπιστωσει οτι δεν ειναι... ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια στο κατω κατω.
Περα απο την πλακα παντως οταν πηγα βολτα με scirroco R αν και δεν ηταν καθόλου ανετη η αναρτηση, απο την αλλη δεν ενοιωσα και την κουραση που φανταζομουνα...
-
Εντυπωσιακό τότε που έχει παρόμοιους χρόνους με το RS! Γιατί ο Γάλλος έχει και μπλοκέ, έχει και revo knuckles (ή έτσι τα λένε τα της Ford;), τα οποία του δίνουν ένα σαφές πλεονέκτημα, στα χαρτιά τουλάχιστον.. Προφανώς το Σιρόκκο έχει πολύ ομοιογενή συμπεριφορά, που πιστεύω οφείλεται στα:- πολύ καλό πλαίσιο
- σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση - ενδοτικότητα
- XDS (?)
- ομαλή παροχή ισχύος
Κοινώς, το αμάξι είναι φτιαγμένο να κρατάει την ταχύτητά του και όχι να 'σκοτώνει' σε επιμέρους τομείς..
Σκεψου ομως οτι εκτος του οτι μπορει να μην ειναι το cup, το scirocco βγαζει 15 ιππους παραπανω με καμια 40αρια κιλα λιγοτερα..
-
Νομίζω ότι γενικώς τα αυτοκίνητα αυτά είναι στην πράξη ισοδύναμα. Πιστεύω βέβαια ότι το RS με το μπλοκέ θα είναι ένα κλικ πιο γρήγορο.
-
Νομίζω ότι γενικώς τα αυτοκίνητα αυτά είναι στην πράξη ισοδύναμα. Πιστεύω βέβαια ότι το RS με το μπλοκέ θα είναι ένα κλικ πιο γρήγορο.Ξεκολλήστε με τους χρόνους και τους γύρους . Αυτό που εισπράττεις οδηγώντας είναι η αίσθηση. Και εκεί το megane υπερέχει ξεκάθαρα.
-
Δεν λέω, καλή είναι η αίσθηση.. η αίσθηση να βλέπεις τον άλλο στον καθρέπτη σου και όχι δίπλα σου ή στο παρμπρίζ σου!
-
Renault Mégane R.S. Gendarmerie
-
Aυτο το μπλεδακι του παει πολυ! Περισσοτερο ομως, το αντιστοιχο, στο Scirocco R...
-
Δεν λέω, καλή είναι η αίσθηση.. η αίσθηση να βλέπεις τον άλλο στον καθρέπτη σου και όχι δίπλα σου ή στο παρμπρίζ σου!Σε γενικές γραμμές, αν σε νοιάζει κάτι τέτοιο (γενικώς, δεν μιλάω για σένα) τότε πήρες λάθος αμάξι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν λέω, καλή είναι η αίσθηση.. η αίσθηση να βλέπεις τον άλλο στον καθρέπτη σου και όχι δίπλα σου ή στο παρμπρίζ σου!
Σε γενικές γραμμές, αν σε νοιάζει κάτι τέτοιο (γενικώς, δεν μιλάω για σένα) τότε πήρες λάθος αμάξι.
Ακριβώς αυτό
-
Renault Megane 3 R.S.