-
δε βρηκα evo παρε ενα impreza με ιδια κυβικα
http://fastestlaps.com/comparisons/suba ... tback.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε βρηκα evo παρε ενα impreza με ιδια κυβικαhttp://fastestlaps.com/comparisons/suba ... tback.html
Μάλιστα.
Σεβασμός τότε.
Βέβαια αν δεν ήταν και τόσο γρήγορο με τα λεφτά που κάνει συγνώμη αλλά θα μιλούσαμε για epic fail -
παρε κι ενα evo μιας και βρηκα
http://fastestlaps.com/comparisons/mits ... tback.html
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
αλλά θα μιλούσαμε για epic failκαλα για μενα ειναι κουλη αγορα ετσι κι αλλιως
αλλα χαιρομαι για καποιο λογο
-
κουλή αγορά
ή
για 'κουλούς' -
Δεν το είδες το πίσω μέρος.Χάλι μάυρο.
Δεν συμμετέχει καθόλου μα καθόλουΣυμμετεχει, και ΠΑΡΑσυμμετεχει μερικες φορες...
Δες στο 2:37-2:42sec ...(και πιο πριν 2:27-2:32 σε ελαφρυ υψωματακι φευγει λιγο...)
Οσο ανεβαινουν τα χλμ, τοσο πιο νευρικο γινεται σε αποσταθεροποιησεις του πισω μερους.
Αν πας σε στυλ 'κυνηγι' (οπως αρμοζει και ειναι φτιαγμενο, για να παει ετσι...) με το ESP off, πρεπει
να εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ χερας, και οχι στο 'περιπου', ειδικα στους δικους μας δρομους με τις συνεχεις εναλλαγες, και κατα βαση μετριοτατη ποιοτητα οδοστρωματος.
Καλη η αυξημενη συμμετοχικοτητα, και η παιχνιδιαρικη συμπεριφορα των Γαλλικων, και εδω του RS, στα πολλα χλμ ομως, ειναι σχετικη...P.S Πιθανοτατα θα προχωρησουν σε δημοσιευσεις, ΚΑΙ τα γνωστα troll-monsters, μετα απο αυτη την τοποθετηση, αφου ως γνωστων, μου εχουν ιδιαιτερη αδυναμια. Μην δωσετε ιδιαιτερη σημασια. Αν παρεπιπτοντως η εμφανιση τους αποβει -κατι συνηθες- κουραστικη, θα ακολουθησουν, οι troll-busters (Mods)...
-
...με ενα προγραμματακι παντως, αποκτα και την εξτρα δυναμη, που του αξιζει...
...και για να ειμαι ειλικρινης, ειδα σημερα ενα, το οποιο σε μαυρο, με τις ζαντες του cup, αλλα σε ασημι, και οχι στο μαυρο ματ χρωμα που κανονικα εχει, ηταν...
(οι καταραμμενοι φοροι παντως, μεχρι στιγμης, το θετουν ως απαγορευτικο, για τα κριτηρια των hot-hatch... )
-
Καλά το μάυρο και το κίτρινο
Πάντως Γρηγόρη πάει και με το ESP στο sport
Εκέι και παίζεις κι αν το παρακάνεις σε μαζεύει -
δε βρηκα evo παρε ενα impreza με ιδια κυβικαhttp://fastestlaps.com/comparisons/suba ... tback.html
Πάρε και ένα Impreza με λιγότερα κυβικά.
http://fastestlaps.com/comparisons/suba ... tback.html
-
Εκέι και παίζεις κι αν το παρακάνεις σε μαζεύειΠραγματι, ειναι πολυ σημαντικο 'παραθυρακι', για μια τοσο απολυτη κατασκευη, η λειτουργια δυο σταδιων του ESP.
To κακο ειναι η αρκετα υψηλη τιμη του στην χωρα μας...
Ακομα και με χρηση αποσυρσης, το cup, απο 36κ αρχικης τιμης, παει στα 33.5κ...(χωρις μεταλλικο χρωμα, κτλ)
Αν συνυπολογισουμε και το γεγονος, οτι πιθανοτατα, θα τα βιασουν τα διλιτρα γενικως, ακομα
περισσοτερο με φορους, αυτοματως η αποκτηση του αποτελει ονειρο, τουλαχιστον για τους περισσοτερους... -
ηρεμηστε γαλλακια και απολαυστε το λιπτον
ενας ειναι ο αρχηγος στα hatchhttp://fastestlaps.com/comparisons/rena ... tback.html
Η μέτρηση του megane δεν είναι επίσημη στο άρθρο για το ring.ας περιμένουμε να δούμε το χρόνο του και μετά μιλάμε. πάντως το λιπτον το ήπιε από αυτό...
8.17
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εκέι και παίζεις κι αν το παρακάνεις σε μαζεύειΠραγματι, ειναι πολυ σημαντικο 'παραθυρακι', για μια τοσο απολυτη κατασκευη, η λειτουργια δυο σταδιων του ESP.
To κακο ειναι η αρκετα υψηλη τιμη του στην χωρα μας...
Ακομα και με χρηση αποσυρσης, το cup, απο 36κ αρχικης τιμης, παει στα 33.5κ...(χωρις μεταλλικο χρωμα, κτλ)
Αν συνυπολογισουμε και το γεγονος, οτι πιθανοτατα, θα τα βιασουν τα διλιτρα γενικως, ακομα
περισσοτερο με φορους, αυτοματως η αποκτηση του αποτελει ονειρο, τουλαχιστον για τους περισσοτερους...34 για ρενό είναι πολλά... όσο καλό και να είναι...
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
ενας ειναι ο αρχηγος στα hatchhttp://fastestlaps.com/comparisons/rena ... tback.html
Η μέτρηση του megane δεν είναι επίσημη στο άρθρο για το ring.ας περιμένουμε να δούμε το χρόνο του και μετά μιλάμε. πάντως το λιπτον το ήπιε από αυτό...
8.17
αν αυτο θεωρειται αυτοκινητο (με πλαστικα παραθυρα και χωρις πισω καθισματα) οκ
(και δεν ξερω καν τι λαστιχα εχει, εχει νορμαλ ? )
αλλα μη λετε οτι εγω κανω ακυρες συγκρισειςουτε και του rs3 ειναι επισημη μετρηση παντως , απο περιοδικο ειναι ο χρονος δεν καθεται η audi να τρεχει γυρω γυρω απο το ρινγκ για να αποδειξει οτι ειναι σοβαρη εταιρεια ή αν το κανει δεν το κανει υπερθεαμα με χρονομετρησεις σε gay iphone που τις κρυβουν για να μη δουμε το φοβερο χρονο για χαρη ενος α3 .
εχει και πιο σοβαρα αυτοκινητα στη γκαμα της στο κατω κατω αν θελει να στησει τετοια πανηγυρακιαYΓ για να θυμηθουμε πως γινονται τα σοβαρα βιντεο για τη μουρη στο ρινγκ χωρις να μας ζαλιζουν τα @@ με spoiler και 'αγωνια'
-
8.17
αν αυτο θεωρειται αυτοκινητο (με πλαστικα παραθυρα και χωρις πισω καθισματα) οκ
(και δεν ξερω καν τι λαστιχα εχει, εχει νορμαλ ? )
αλλα μη λετε οτι εγω κανω ακυρες συγκρισειςουτε και του rs3 ειναι επισημη μετρηση παντως , απο περιοδικο ειναι ο χρονος δεν καθεται η audi να τρεχει γυρω γυρω απο το ρινγκ για να αποδειξει οτι ειναι σοβαρη εταιρεια ή αν το κανει δεν το κανει υπερθεαμα με χρονομετρησεις σε gay iphone που τις κρυβουν για να μη δουμε το φοβερο χρονο για χαρη ενος α3 .
εχει και πιο σοβαρα αυτοκινητα στη γκαμα της στο κατω κατω αν θελει να στησει τετοια πανηγυρακιαYΓ για να θυμηθουμε πως γινονται τα σοβαρα βιντεο για τη μουρη στο ρινγκ χωρις να μας ζαλιζουν τα @@ με spoiler και 'αγωνια'
Και βέβαια θεωρείται σοβαρό αυτοκίνητο..τα πλαστικά παράθυρα δεν το κάνουν λιγότερο καλύτερο.
τα λάστιχα του ειναι νόμιμα..oλα τα υπόλοιπα περί πανηγυριού ασχολίαστα.. είναι γνώμη σου.δεν κάτσω να στην αλλάξω.
-
Σοβαρο για πιστα και βεβαια ειναι, αλλα δε μπορω να παρω στα σοβαρα ενα αυτοκινητο που του ξηλωσε η ιδια η εταιρεια τα πισω καθισματα για να του μειωσει το βαρος
Στο κατω κατω ανηκω στην κατηγορια ανθρωπων που δεν ξεχνουν ποτε οτι ενα αυτοκινητο δρομου πρεπει πανω απο ολα να εχει ενα σκοπο, να μπορει να ανταπεξελθει στις διαφορες συνθηκες και προκλησεις που υπαρχουν στο ΔΡΟΜΟ
Οταν θυσιαζονται διαφορα χαρακτηριστικα που θα εκαναν ενα αυτοκινητο ολοκληρωμενο οχημα για το δρομο με συγχωρεις αλλα δε μπορω να το παρω στα σοβαρα οσο γρηγορο κι αν ειναι..
Ποιο το νοημα να υπαρχει ενα διθεσιο μικρομεσαιο χατσμπακ περα απο το να πουλησει μουρη η ρενω?
Αφορα καποιον απο τους πραγματικους ανθρωπους?
Στη τελικη υπαρχουν και τα κατερχαμ και οι λιζες , τα οποια ειναι κλασεις ανωτερα οδηγικα και πιο καταλληλα για πιστα..
ΥΓ οσο για τα πανηγυρια , πες μου γιατι δε βγαζουν με τη μια ενα βιντεο με χρονο παρα μας κρατουν σε αγωνια? Τι θελουν να κατσουν να μαγειρεψουν εκει μεσα τοσες μερες , ουτε δοκιμες εξελιξης να εκαναν
Μου θυμιζει νισσαν ολο αυτο το σκηνικο η οποια εκανε το μεγαλυτερο χαμο απο ολους για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη απο τη πορσε, αλλα πορσε δε θα γινει ουτε στον υπνο της, οσο θεικο κι αν ειναι το gtr
Sent from my LG-P500
-
Πάντοτε κατά την γνώμη μου η Renault έφτιαχνε ιδιαίτερες κατασκευές και αυτό ήταν μια συνεχεία της. καλό η κακό , άσχημο η όμορφο ,με σκοπό η χωρίς σκοπό αυτό δεν θα το κρίνω εγώ.
εξάλλου μούρη κάνουν όλες οι εταιρείες η κάθε μια όπως ξέρει καλύτερα.
-
@qsis
Τι να λεμε τωρα, Pagani ΤΣΟΝΤΑ... (τα παντα ολα... )Kατα τα αλλα, ο qsis εννοει οτι το R26R, δεν ειναι ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ αυτοκινητο, οπως ειναι το RS250, δεν τιθεται δηλαδη
θεμα συγκρισης, και εχει δικιο.
Aμα το παμε ετσι, βαζουμε στην συγκριση, και διαφορες 'μυγες' σε στυλ caterham με μοτερ hayabusa , και παει λεγοντας... -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Πάντοτε κατά την γνώμη μου η Renault έφτιαχνε ιδιαίτερες κατασκευές και αυτό ήταν μια συνεχεία της. καλό η κακό , άσχημο η όμορφο ,με σκοπό η χωρίς σκοπό αυτό δεν θα το κρίνω εγώ.εξάλλου μούρη κάνουν όλες οι εταιρείες η κάθε μια όπως ξέρει καλύτερα.
Υπο αυτο το πρισμα δε θα διαφωνησω αλλα τετοια ιδιαιτερα οχηματα εχουν για τον αγοραστη οσο νοημα εχει και το wrc ή wtcc της καθε εταιρειας
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@qsis
Τι να λεμε τωρα, Pagani ΤΣΟΝΤΑ... (τα παντα ολα... )Kατα τα αλλα, ο qsis εννοει οτι το R26R, δεν ειναι ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ αυτοκινητο, οπως ειναι το RS250, και εχει δικιο.
Aμα το παμε ετσι, βαζουμε στην συγκριση, και διαφορες 'μυγες' σε στυλ caterham με μοτερ hayabusa , και παει λεγοντας...κατάλαβα τι θέλει να πει... αλλά μην ξεχνάμε ότι το R26R ήταν προς πώληση δεν είναι ότι το βγάλανε σε ένα κομμάτι το βάλανε στο ring για να μας δείξουν ότι μπορούν να σπάσουν το ρεκόρ και μόνο.
-
Μου θυμιζει νισσαν ολο αυτο το σκηνικο η οποια εκανε το μεγαλυτερο χαμο απο ολους για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη απο τη πορσε, αλλα πορσε δε θα γινει ουτε στον υπνο της, οσο θεικο κι αν ειναι το gtrΣιγά μη θέλει η Nismo να γίνει Porsche, ένα GTR/R35 αρκεί για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
_
-
Μου θυμιζει νισσαν ολο αυτο το σκηνικο η οποια εκανε το μεγαλυτερο χαμο απο ολους για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη απο τη πορσε, αλλα πορσε δε θα γινει ουτε στον υπνο της, οσο θεικο κι αν ειναι το gtr
Sent from my LG-P500
Λογικό.
Γιατί να θέλει να ξεπέσει τόσο;
Renault Megane 3 R.S.