-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι οι οδηγοί των Ανωτάτων πολλές φορές τα σκίζουν ισχύει. Είχα δει προσωπικά C200 (το προ-προηγούμενο μοντέλο) να φεύγει από την ΛΑΦΘ με τις πόρτες (χωρίς τον Στρατηγό μέσα). Φυσικά τον ανέφερα... Αλλά δεν θα έπρεπε να σπάσει από μερικά γκαζίδια το Octavia, δεν είναι φτιαγμένα από ζάχαρη. Οπότε το αποδίδω σε κατασκευαστικό σφάλμα.ΥΓ: Τα αυτοκίνητα πολυτελείας Ανωτάτων Αξκων, όπως ονομάζονται επισήμως, συντηρούνται από τις αντιπροσωπείες και πάντα στην ώρα τους. Οι Ε.Δ. δεν παίζουν με την συντήρηση ποτέ.
Τον ανεφερεσες????!!!!!Μα πως τολμησες???Η ελληνικη κοινωνια δεν σε πηγε ακομη στην κρεμαλα ως ρουφιανο??
Αφου τετοια κ@λονεοτροπια εχουμε..... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το συγκεκριμενο ουτε καν.. ο οδηγος του ταξιαρχου ειναι σταθερη υπηρεσια,βυσματικη η οχι δε το εξεταζουμε, και ιδια για μηνες.. επισης ο χ,y υψηλοβαθμος δε νομιζω να θελει να πηγαινοερχεται με τα καγκουριλικια του καθε λακαμα... Ουτε με το συγκεκριμενο εχει καποιος δυνατοτητα να κυκλοφορει αρνταν εκτος..Εννοειται δεν παει οπως να'ναι με τον Ταξχο μεσα. Οταν τον αφηνει ομως.....
-
Μιας και πιάσατε τα octavia. Octavia 5 1.6 FSI μοντ 2005.
Εκλεισε αισίως τα 204.000(χμ.. πλησιάσω επικίνδυνα τα χλμ του Ταξίαρχου. Λες να το πάρω και εγώ στο χέρι;;;)
So far, χρειάστηκε αλλαγή η egr(μετάχειρο ανταλλακτικό αναγκ) γιατί έσπασε ένα πλαστικό γρανάζι(καλά ρε @@στη μου, σε εξάρτημα που 'ψήνεται' με τις θερμοκρασίες των καυσαερίων που περνάνε εσωτερικά βάζεις πλαστικό γρανάζι το κέρατό μου), και να δω
πότε θα καταφέρω να αλλαξω και εκείνο τα ρουλεμάν που βρίσκονται εσωτερικά στο σασμάν, καθώς άρχισε να ακούγεται σαν μπάλα απο φλιπεράκι...
Κατα τα άλλα σιδερένιο και συνεχίζουμε. -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ότι οι οδηγοί των Ανωτάτων πολλές φορές τα σκίζουν ισχύει. Είχα δει προσωπικά C200 (το προ-προηγούμενο μοντέλο) να φεύγει από την ΛΑΦΘ με τις πόρτες (χωρίς τον Στρατηγό μέσα). Φυσικά τον ανέφερα... Αλλά δεν θα έπρεπε να σπάσει από μερικά γκαζίδια το Octavia, δεν είναι φτιαγμένα από ζάχαρη. Οπότε το αποδίδω σε κατασκευαστικό σφάλμα.
ΥΓ: Τα αυτοκίνητα πολυτελείας Ανωτάτων Αξκων, όπως ονομάζονται επισήμως, συντηρούνται από τις αντιπροσωπείες και πάντα στην ώρα τους. Οι Ε.Δ. δεν παίζουν με την συντήρηση ποτέ.
Τον ανεφερεσες????!!!!!Μα πως τολμησες???Η ελληνικη κοινωνια δεν σε πηγε ακομη στην κρεμαλα ως ρουφιανο??
Αφου τετοια κ@λονεοτροπια εχουμε.....Η νοοτροπία μας στις ΕΔ είναι αρκετά διαφορετική.
-
Opel Astra H 1.6 '04 142.000km
-μηχανισμος παραθυρου οδηγου
-πολλες φορες δεν κλεινει το ραδιοφωνο κατα την ακινητοποιηση
-σπασμενοι διακοπτες παραθυρου στο μπρατσο της πορτας του οδηγου
-δε κλειδωνει το πορτμπαγκαζ με το κεντρικο κλειδωμα πλεον
-αλλαγη σερπαντινας αεροσακουOpel Astra G 1.4 '00 400.000km αποσυρθηκε σχεδον με το που τα εκλεισε
-Μια φορα καμμενη φλατζα
-Ραγισμενο καπακι μηχανης και αντικατασταση του στις 280.000km
-Τρομπα βενζινης στις 318.000km
-ΠολλαπλασσιαστηςCitroen c4 1.6 5θ '07 243.000km με lpg
-απολυτως μηδενικα προβληματα με καλη και συστηματικη συντηρηση και καλα χιλιομετρα ανοιχτου δρομου.Vw Polo 1.4 16v '04 222.000km
-Μολις αλλαξε τσιμουχακια βαλβιδων και ελατηρια πιστονιων λογω καταναλωσης ανω του 1L λαδιου /1000km
-Γρυλλος παραθυρου οδηγου
-Ολοι οι εργοστασιακοι πολλαπλασσιαστες
-Πολλοι τριγμοι και ξεφλουδισματα στο εσωτερικοAlfa Romeo Giulia 1.3 '71 228.000km
-Αγορα και εκτελωνισμος το '05 απο Ιταλια σε αριστη κατασταση με 59.000km με γνησιο και πληρες ιστορικο διχως θεματα.. Μηδενικα προβληματα μεχρι τα χιλιομετρα αυτα με καλη και προσεκτικη συντηρηση..
Παιδες ειδα αμαξι και ιδιοκτητη που μου εξιστορησε το παρελθον της και επαθα πλακα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Opel Astra H 1.6 '04 142.000km
-μηχανισμος παραθυρου οδηγου
-πολλες φορες δεν κλεινει το ραδιοφωνο κατα την ακινητοποιηση
-σπασμενοι διακοπτες παραθυρου στο μπρατσο της πορτας του οδηγου
-δε κλειδωνει το πορτμπαγκαζ με το κεντρικο κλειδωμα πλεον
-αλλαγη σερπαντινας αεροσακουOpel Astra G 1.4 '00 400.000km αποσυρθηκε σχεδον με το που τα εκλεισε
-Μια φορα καμμενη φλατζα
-Ραγισμενο καπακι μηχανης και αντικατασταση του στις 280.000km
-Τρομπα βενζινης στις 318.000km
-ΠολλαπλασσιαστηςCitroen c4 1.6 5θ '07 243.000km με lpg
-απολυτως μηδενικα προβληματα με καλη και συστηματικη συντηρηση και καλα χιλιομετρα ανοιχτου δρομου.Vw Polo 1.4 16v '04 222.000km
-Μολις αλλαξε τσιμουχακια βαλβιδων και ελατηρια πιστονιων λογω καταναλωσης ανω του 1L λαδιου /1000km
-Γρυλλος παραθυρου οδηγου
-Ολοι οι εργοστασιακοι πολλαπλασσιαστες
-Πολλοι τριγμοι και ξεφλουδισματα στο εσωτερικοAlfa Romeo Giulia 1.3 '71 228.000km
-Αγορα και εκτελωνισμος το '05 απο Ιταλια σε αριστη κατασταση με 59.000km με γνησιο και πληρες ιστορικο διχως θεματα.. Μηδενικα προβληματα μεχρι τα χιλιομετρα αυτα με καλη και προσεκτικη συντηρηση..
Παιδες ειδα αμαξι και ιδιοκτητη που μου εξιστορησε το παρελθον της και επαθα πλακα..Τελικά το c4 αποδεικνύεται ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα. Συν ότι είναι πολύ καλό για υγραέριο. Εύκολα αποχωρίζομαι το i30 για ένα τέτοιο...
-
Αλλο ενα ξερω με lpg αλλα μολις 80.000km.. επισης παντελως απροβληματιστο..
Σαν αμαξι ναι το θεωρω αξιοπιστο με μεγαλο δειγμα απο το gcc. κατι 'καπακια' αμορτσερ αλλαζαν στην εγγυηση και λιγο κοπαναγε πισω γενικως.. τα 1.4 90 αλογα ζητανε σ ενα ποσοστο φλατζα πριν τις 200.000km που ειναι αβαρια και απο κει και περα κατι πλαστικες τσιμουχες ξεκολλανε εξωτερικα σε τελειωματα παραθυρων δημιουργωντας αισθητικο θεμα.. -
Επιβεβαιώνω την αλεξίσφαιρα αξιοπιστία του C4 ehdi 115 EGS ( semi automatic) . 3 χρόνια 50 χιλιαδες χλμ. Ακόμη στην εγγύηση πολύπλοκο αμάξι με πολύπλοκο αυτόματο και start stop, και τα δυο εξαιρετικά. Η πιο αξιόπιστη μου επιλογή ever , οι συγκρίσεις με το Ε90 μου αναπόφευκτες η μέρα με την νύχτα.....παραλίγο να γίνουμε παρανάλωμα του πυρός στο Ε90 όταν είχε κρατήσει 2 με 3 λίτρα βενζίνη μέσα στο καζανάκι.......μετα απο σειρά καμένων πολλαπλασιαστών.....2 μήνες περίμενε ανταλλακτικά και αμάξι αντικατάστασης Passat 2008 mpμε 27 χιλιαδες χλμ, που μάλλον ήταν δυο αμάξια, άλλο πάνω άλλο κάτω !
Γάλλος και πάλι γάλλος γιατί ακόμη και αν σου τύχει κάτι δεν θα το ξανά πληρώσεις.....επισης αν θέλετε να σας πω ιστοριες απο Audi με το ελικόπτερο του σκαι απο πάνω να το δείχνει ως αιτία του απείρου μποτιλιαρίσματος αλλά και ιστοριες απο μίνι πραγματικού τρόμου.....αντίθετα ακούω πολύ καλα σχόλια για Mercedes, Seat και βέβαια Skoda.
Αξίζει βέβαια να δει επισης κάποιος τι έχουν τραβήξει τα παιδιά με τον κινητήρα του polo gti , τα dsg και βέβαια τα γκολφ gt.....ιστοριες τρόμου... -
Χωρις να θελω να αφαιρεσω απο τη χαρα σου, μηπως η φραση 'αλεξισφαιρη αξιοπιστια' ειναι λιγο υπερβολικη και προωρη οταν ακουγεται για αυτοκινητο 3 ετων με 50Κ χλμ???
-
Θά ταν πολύ καλό , εαν βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα από τους mod να μαζευτούν λίγο οι μαρτυρίες των φίλων και να κωδικοποιηθούν ώστε να διαβάζονται εύκολα τα στοιχεία. Ευχαριστώ !!!
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Θά ταν πολύ καλό , εαν βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα από τους mod να μαζευτούν λίγο οι μαρτυρίες των φίλων και να κωδικοποιηθούν ώστε να διαβάζονται εύκολα τα στοιχεία. Ευχαριστώ !!!http://www.carblogger.gr/2011/10/blog-post.html
απο εδω ειναι τα στοιχεια
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Χωρις να θελω να αφαιρεσω απο τη χαρα σου, μηπως η φραση 'αλεξισφαιρη αξιοπιστια' ειναι λιγο υπερβολικη και προωρη οταν ακουγεται για αυτοκινητο 3 ετων με 50Κ χλμ???αν τα προηγούμενα άρχιζαν να λένε το παραμύθι με το καλημέρα................αυτό του φαίνεται ''αλεξίσφαιρο''
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Χωρις να θελω να αφαιρεσω απο τη χαρα σου, μηπως η φραση 'αλεξισφαιρη αξιοπιστια' ειναι λιγο υπερβολικη και προωρη οταν ακουγεται για αυτοκινητο 3 ετων με 50Κ χλμ???
αν τα προηγούμενα άρχιζαν να λένε το παραμύθι με το καλημέρα................αυτό του φαίνεται ''αλεξίσφαιρο''
Βρε το καταλαβαινω αυτο... αλλα και παλι ειναι νωρις, πως να το κανουμε. Σαφως και ευχομαι να παραμεινει ετσι.
Τι να πουν και οι καημενοι οι σχιστοματηδες -
+2 για το C4
Το έχουν δύο φίλοι μου και είναι απόλυτα αξιόπιστο.
Ειδικά στο ένα μάθανε να οδηγάνε 2 άτομα 3 τρακαρίσματα και βαρύ πόδι (ξέσκισμα) και ακόμα δεν έχει κάνει γκιχ.
Και τα 2 πρώτης γενίας. -
Το καινουργιο το c4 ,ασχετα το τι πιστευουν ορισμενοι και πως το κρινουν, μεχρι τωρα εχει αποδειχθει πολυ αξιοπιστο.. Στο gcc απο εκει που ολα τα μελη ηταν με c4 mk1 και xantia εχει γεμισει απο κατοχους c3-c4 diesel (με αποτελεσμα να βαριεμαι κιολας γιατι δε τα πολυ γουσταρω.. ) τα οποια δε δειχνουν να χαμπαριαζουν τιποτα μεχρι τωρα..** Τα χιλιομετρα οντως δεν ειναι πολλα ιδιως για diesel..** Ακομα και 80-90kkm δεν ειναι πολλα.. 2 ταξιτζηδες ωστοσο που ετυχε να ρωτησω ειναι υπερευχαριστημενοι.. ο ενας ειχε ηδη 210,000km περιπου με μονο παραπονο μια επισκευη μιζας.
-
Παντως εγω ταζιτζη με c4 δεν εχω δει ακόμα. Που το πετυχες;
-
Αν δεν εισαι Αθηνα σιγουρα δεν εχεις δει.. Και c-elysse κυκλοφορουν.. οχι σαν octavia βεβαια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν δεν εισαι Αθηνα σιγουρα δεν εχεις δει.. Και c-elysse κυκλοφορουν.. οχι σαν octavia βεβαια...Νονε, εχω μια απορια:
Καθε οσο γραφεις λεπτομερειες για πολλα διαφορετικα αυτοκινητα. Που τις βρισκεις? εργαζεσαι σε συνεργειο? -
καλη ερωτηση..
οχι καμια σχεση.. απλα μ αρεσε η προσπαθεια του dsaraf με το blog και εδινα στοιχεια,δυστυχως εχει εξαφανιστει.. αυτοκινητοκαβλος ειμαι αλλωστε οποτε ρωταω ιδιοκτητες πανω σε κουβεντες και μαθαινω.. για οποιο εχω γραψει ειναι αμαξι γνωστου μου κατοχου..απο οικογενεια,φιλο μεχρι περιστασιακο συζητητη.. πριν καποιους μηνες π.χ. ειχα γραψει αυτοκινητα των στρατιωτων του στρατοπεδου.. για τα δε citroen ειναι σχεδον ολα απο μελη του greekcitroenclub που εγραφα και περιστασιακα γραφω. -
**Διεγράφη flame bait. Πιο σεμνά παρακαλώ και χωρίς να προσβάλλετε τους συνομιλητές σας. [Admin] **
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;